VeCo Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Toxic δεν είναι άσχημα, αλλά προσωπικά το βρίσκω πολύ έντονο το σήμα και γι' αυτό προσωπικά δεν θα τα έπαιρνα. Γι' αυτό προτιμώ τα Tod's, γιατί το "Τ" είναι χαραγμένο στο δέρμα και δεν φαίνεται... Πάντως τα έχει ένας συμφοιτητής μου (σε δύο χρώματα μάλιστα) και εντάξει, δεν είναι άσχημα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Ειπαμε θα δω και αλλα... Θα δειξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 εφερα απο αμερικη ενα ζευγαρι γοβες μαυρες πιπ τοου ολα τα λεφτα!!! δυστυχως δε μπορω να τις ανεβασω απο το νετ που βρισκομαι...τις επομενες μερες ομως θα προσπαθησω.. ελλαδα παντως απο οτι ειδα πανω κατω 2-3 σχεδιακια μονο κυκλοφορουν σε γοβα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Polu xairomai pou to thread pou eixa anoiksei prin polu kairo, zei akoma! Loipon, egw simera agorasa auta sto Londino.... http://www.luxist.com/media/2006/02/Jimmy-Choo-Music-Shoes.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Polu xairomai pou to thread pou eixa anoiksei prin polu kairo, zei akoma! Loipon, egw simera agorasa auta sto Londino.... http://www.luxist.com/media/2006/02/Jimmy-Choo-Music-Shoes.jpg Όχι μόνο ζει, αλλά και βασιλεύει! Όσο για τα Jimmy Choo, υπέροχα... :up: Με γειά! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Euxaristw kale mou VeCo. Eida kai ta dika sou...! Mia xaroula ta vriskw....! An thes hint, na ta foreseis KAI me vermouda kai me mia psagmeni zwni...!!!:):) Oxi mono tha ta foreseis polu, alla den tha katalabeis pws foras kai papoutsia:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Euxaristw kale mou VeCo. Eida kai ta dika sou...! Mia xaroula ta vriskw....! An thes hint, na ta foreseis KAI me vermouda kai me mia psagmeni zwni...!!!:):) Oxi mono tha ta foreseis polu, alla den tha katalabeis pws foras kai papoutsia:):) Θενκ γιου! :) Εννοείται πως θα φορεθούν και με βερμούδα, μέσα σε αυτές τις μέρες θα κάνω μία βόλτα στον Carouzo μήπως έχουν φέρει τα καλοκαιρινά τους... Υ.Γ. Αυτό μου αρέσει με τα Tod's, πως είναι απίστευτα άνετα, τόσο που είναι σαν να μην φοράς παπούτσια... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Fusika!! einai kai omorfa papoutsia omws kai me polu kali douleia! Eida simera kati polu omorfa sta Selfridges...! Den kserw alla o Carouzos mou fainetai pws pleon den fernei ta kalutera! Pigaine mia volta kai apo Sotris! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Fusika!! einai kai omorfa papoutsia omws kai me polu kali douleia! Eida simera kati polu omorfa sta Selfridges...! Den kserw alla o Carouzos mou fainetai pws pleon den fernei ta kalutera! Pigaine mia volta kai apo Sotris! Τον Carouzo τον προτιμάω γιατί έχει και πιο κλασσικά κομμάτια (γιατί το στυλ μου είναι αρκετά κλασσικό), αλλά σίγουρα δεν είναι η μόνη επιλογή... Θα κοιτάξω και στο Sotris... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 MiuMiu άπαιχτα τα Jimmy Choo !!!! Ένα τέτοιο ζευγάρι αλλά χωρίς το χρυσό έχω σταμπάρει και εγώ...(νομίζω Manolo)... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 MiuMiu τα Jimmy Choo σου είναι τέλεια! Πολύ καλή επιλογή...! Απο ποιο μαγαζί τα πήρες? Πληροφοριακά ρωτώ δεν ενδιαφέρομαι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Sas euxaristw para polu! Ta pira apo to katastima pou einai sti New Bond St. sto Londino...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Αμερικές, Αγγλίες, για ψώνια πάτε βρε κορίτσια; Έχει καλύτερα πράγματα να κάνετε-δείτε... anyway με γειά! Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Agapite mou, kanw metaptuxiako stin Agglia auti ti xronia! Vevaia paw kai sto ekswteriko gia pswnia, alla auto einai allo....!! Ta kanoume kai ta vlepoume kai ta alla omws, min nomizeis:):):), alla mias pou pas giati na min agoraseis kai kati poy den to vriskeis Ellada? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Agapite mou, kanw metaptuxiako stin Agglia auti ti xronia! Vevaia paw kai sto ekswteriko gia pswnia, alla auto einai allo....!! Ta kanoume kai ta vlepoume kai ta alla omws, min nomizeis:):):), alla mias pou pas giati na min agoraseis kai kati poy den to vriskeis Ellada? Με το internet πλέον και στην Αλβανία να είσαι τα πάντα μπορείς να βρείς. Να είσαι εκεί και να ψωνίζεις, εντάζει πολύ λογικό αλλά να πας μόνο για ψώνια, μου ακούγετε κάπως... Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Οταν τα δοκιμάζεις μονο τοτε μπορεις να ξερεις σιγουρα πως κατι κανει για σενα. Εγω προσωπικα δεν παω εξωτερικο για ψωνια,το πολυ πολυ να παω μεχρι Αθηνα. Αλλα τωρα που σπουδαζω Αγγλια το εκμεταλλευομαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Οταν τα δοκιμάζεις μονο τοτε μπορεις να ξερεις σιγουρα πως κατι κανει για σενα. Εγω προσωπικα δεν παω εξωτερικο για ψωνια,το πολυ πολυ να παω μεχρι Αθηνα. Αλλα τωρα που σπουδαζω Αγγλια το εκμεταλλευομαι :) Κι εγω στην θεση σου το ιδιο θα εκανα.αλλωστε η κολεξιον εκει..εδω θα ερθει του χρονου :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_London Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Miumiu to Jimmy sou polu kala! den exei magazi Jimmy Choo kai sto Knightsbridge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 για μοκασινια καλυτερα ειναι να παρω κανα μπεζακι η ασπρο η κανα σκουρο μπλε,μαυρο? (το ασπρο μου φαινεται πολυ <επισημο>,επισης υπαρχει κ η πιθανοτητα να λερωθουν δεν ξερω..):what: μου αρεσαν αυτα πολυ και τα ειδα και στον καρουζο! http://www.styledrops.com/handbags-18848.html και μετα αυτα http://www.styledrops.com/handbags-18285.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 για μοκασινια καλυτερα ειναι να παρω κανα μπεζακι η ασπρο η κανα σκουρο μπλε,μαυρο? (το ασπρο μου φαινεται πολυ <επισημο>,επισης υπαρχει κ η πιθανοτητα να λερωθουν δεν ξερω..):what: μου αρεσαν αυτα πολυ και τα ειδα και στον καρουζο! http://www.styledrops.com/handbags-18848.html και μετα αυτα http://www.styledrops.com/handbags-18285.html Τα πρώτα τα είχα πάρει τη πρώτη φορά που τα έβγαλαν, πριν δύο χρόνια. Είναι υπέροχα κατά τη γνώμη μου και πολύ νεανικά. Το ίδιο νεανικά, ίσως και περισσότερο είναι τα δεύτερα, τα οποία επίσης μου αρέσουν πολύ... Δύσκολη η επιλογή... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Κώστα, ασυζητητί τα πρώτα. Τα δεύτερα μου θυμίζουν σε σχέδιο κάτι πολύ συνηθισμένο, τα πρώτα είναι πολύ πιο elegant και πάνε με όλα. Τώρα που τα είδα τα σκέφτομαι σοβαρά για το χορό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 και μενα τα πρωτα μου αρεσαν αρκετα..γι αυτο τα εβαλα και πρωτα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Θα τα παραγγείλεις ή τα παραθέτεις επειδή σου άρεσαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 τα παραθετω!αν θελω να τα αγορασω δεν νομιζω οτι ειναι αναγκη να τα παραγγειλω απο το site αυτο αφου τα εχω δει και σε καταστημα στο κεντρο (καρουζος@μητροπολη) και μπορω να τα παρω απο κει αμεσα!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Πόσα τα έχει στον καρούζο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts