JustMe Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Χάρις καρούζος ή Χάρις Καζάκος??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Καζάκος συγγνώμη, συγχήστηκα.. Καρούζος είναι άλλο κατάστημα με παπούτσια στο οποίο πηγα αλλά δεν βρήκα αυτό που έψαχνα. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Και εγώ αυτές τις μέρες πήρα καινούργια παπούτσια ... :) http://img408.imageshack.us/img408/9397/pc3000152kp.jpg Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Θα τα παίξω,όλοι τα ίδια πήραμε?:p :p Καλοφόρετα!Και αυτό το σχέδιο πολύ όμορφο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 @JustMe! -ισως- επειδη ειναι παλιοτερο σχεδιο..γι αυτο..το συγκεκριμενο το ειχε παρει ο κολλητος μου πριν το καλοκαιρι να σου πω..;) δεν πειραζει ομως ειναι πολυ ομορφα.. `trapped πολυ ωραια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Thnx kostakiss Βασικά σε όλα τα σχέδια την ίδια τιμή είχε αλλά οκ,δεν ξέρω κιόλας πότε κυκλοφόρησε το κάθε σχέδιο! Αυτό που θέλω είναι να αρέσει σε μένα και να μου πηγαίνει,το αν είναι πιο νέο ή πιο παλιό για μένα είναι ψιλά γράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 σωστοοοοος!!! απλα το αναφερα φιλε μου .. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Ναι μωρέ,συζήτηση κάνουμε!Παρεπιμπτόντως εσείς τι size παπούτσια φοράτε?Εγώ 42-43 αναλόγως του παπουτσιού ή ακόμη και 41.5! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 εγω βρηκα το τελευταιο ισως και στη θεσσαλονικη στο νουμερο 43..αν και λιγο στενο..δεν πειραζει..το νουμερο μου ειαι 44-44,5 ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Καλη χρονιά παιδιά!Ξέρει κανείς που θα βρω DKNY παπούτσια στη Θεσσαλονίκη;Στο Φωκά έχει; Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 φωκα,fenafresh και γενικα στο κεντρο..οπου δεις γυναικειες μποτες..εχει απεναντι και αντρικα.. ;) (στα πιο πολλα τουλαχιστον) χρονια πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Εγώ πήρα αυτά προχθές απο το Χάρις Καζάκος όταν πήγα μια βόλτα στη Ερμού. Αρκετά αναπαυτικό και ελαφρύ. Συγγνώμη για τη χάλια ποιότητα της φωτογραφίας αλλά η ψηφιακή τα έχει παίξει.. http://img516.imageshack.us/img516/6563/clipboard015pd.jpg παααρα πολυ ωραια, ωραιο γουστο εχεις παρολη την ηλικια σου. γιατι συνηθως σε τετοιες ηλικιες κοιτας εκτρωματα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 `trapped αυτο φανταζομαι παει πακετο και με ενα σακακι ε? :cool: μακαρι να υπηρχε και κανενα τοπικ να δειχνουμε τις μπλουζες μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 PowerZ: Ευχαριστώ. Αφού δίνουμε που δίνουμε τα ευρώπουλα.. ας τα ξοδέψουμε κάπου που αξίζει. kostakiss: το συγκεκριμένο πάει πακέτο με ένα blazer που αγόρασα σε σκούρο καφέ. Μπορείς να δείξεις τη μπλούζα σου στο ανάλογο thread που έχει να κάνει με μόδα. Καπου εδώ τριγύρω είναι ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 οκ θα το ψαξω...παντως πολυ ωραιο ακουγεται το σετακι σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_daemon_ Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Και εγώ πήρα μαύρα Vans :) Παράθεση http://img88.imageshack.us/img88/2360/banner2og1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 μηπως η γραμμη (με το λογκο) ειναι ασπρη και εχει και κατι σχεδιακια?αν ναι αυτα τα εβλεπα,ηθελα να τα παρω κι εγω αλλα τα waffle τα ερωτευτικα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 O Φωκάς δεν έχει παπούτσια DKNY... Εγώ τα πήρα από ένα μαγαζί δίπλα στο πλαίσιο. Δεν θυμάμαι όνομα. Απο Α άρχιζε... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Σημερα πηρα ενα ζευγαρι μποτες ΑΨΟΓΕΣ!!!! Τις πηρα για καθε μερα!Ειναι μαυρες σε καουμποικο στιλ,στενες στην γαμπα,μπροστα και πισω κανουν ενα καουμποικο σχεδιο(διαφορετικο δερμα που γυρω γυρω ειναι με ασπρη κλωστη)!!!Δεν ξερω αν τις περιγραφω σωστα..:O Παντως ειναι πολυ πολυ ωραιαες!!:D Για τις καλες μου μποτες δεν το συζητω... Γενικα εχω ενα τεραααστιο κολλημα με τις μποτες(Εχω μπολικες) και με τα παπουτσια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 καμια φοτο βρε σταλιτσα..να παρουμε μια ιδεα..γιατι η περιγραφη σου δεν μας φτανει..για να δουμε ποσο σεξυ γουστο εχεις.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 καμια φοτο βρε σταλιτσα..να παρουμε μια ιδεα..γιατι η περιγραφη σου δεν μας φτανει..για να δουμε ποσο σεξυ γουστο εχεις.. :p :blink: Δεν ντρεεεεεεεπεσαι..... :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fair_lady Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Καλησπέρα! Τα τελευταία παπούτσια που αγόρασα ήταν ενα ζευγάρι γόβες μπέζ D&G και τις κλασικές τις δερμάτινες τις μπότες της PRADA (flat) . 'Εχω τρέλλα με τα παπούτσια, θα μπορούσα να ξοδέψω μια περιουσία στην Καλογήγου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 http://img516.imageshack.us/img516/5060/dsc009793fc.jpg Καλημέεερα :D Αυτά είναι τα νέα μου παπουτσάκια!Size 42 τα πήρα 65 ευρώ αλλά μου είπαν ότι αλλού τα έχουν 100 ... :confused: Εμείς μου λέει αρχίσαμε νωρίτερα τις εκπτώσεις.Τέσπα,σας αρέσουν? Ciaooo! Υ.Γ = Με γεια σε όλους όσους πήραμε παπούτσια,ξέχασα να το πω πριν! Edit: Αφού πείραξε το myphone concept shoe αλλάζω και τη φώτο μην παρεξηγηθώ κιόλας! Πολυ ωραια παπουτσια! Ποια οναμασια εχουν να τα ψαξω; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Nike waffle racer II Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Ευχαριστω. Ο,τι πρεπει για το γυμναστηριο! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts