MiuMiu Δημ. March 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Αυτό το παπούτσι θα μου άρεσε σε μια κοπέλα με στενό τζινάκι και ενα ωραίο [οχι πολύχρωμο] τοπ. Τα στενά τζίν είναι πολύ κολακευτικά. :) Akoma kai me fousta eite auti einai jean eite mia apli mauri , ktl... ta stena jean einai ontws polu kolakeutika. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Ερώτηση για τους πολύ ψαγμένους... Που μπορώ να βρω στην Αθήνα τα All Stars που σχεδίασε ο John Varvatos; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 τι διαφορα εχουν αυτα τα all star?γιατι..παλι χαμος βλεπω να γινετε.. ΕΝΤΙΤ-->http://www.converse.com/zproductmatrix.asp?zcatid=12&zsubcatid=&zgenid=&zstyleid=&page=0&leftnavid=7&leftnavsubid=&exclusiveid=&bhcp=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Δοκίμασες στο Carouzo?? :confused: Για να πω την αλήθεια όχι, αλλά μου φαίνεται δύσκολο, γιατί τα βγάζει η Converse οπότε δεν έχει σχέση με τον Καρούζο. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν υπάρχει κάποιο πολύ ενημερώμενο και με μεγάλη ποικιλία κατάστημα για να τα ψάξω. Υ.Γ. Thanks kostakiss! :) Αυτά που θέλω εγώ είναι τα Jack Purcell® Limited Edition Sand/Red Unisex Low [#1K720], Suede. Και τα Chuck Taylor® All Star® Peace Denim/Black/Red Unisex Hi [#1T683], Canvas είναι ωραία, αν και κάπως πιο extreme για τα γούστα μου... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. April 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 O Carouzos einai o antiproswpos tou Varvatos stin Ellada...! Einai ontws polu wraia..:) Kaloforeta vre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 O Carouzos einai o antiproswpos tou Varvatos stin Ellada...! Einai ontws polu wraia..:) Kaloforeta vre Άσχετο αυτό που θα πετάξω αλλά...είχα δει και κάποια ρούχα σε μια συγκεκριμένη σειρά (αμερικάνικη - το Will & Grace) και μου άρεσαν πολύ και έμαθα οτι είναι Βαρβάτος...Να φανταστώ οτι φέρνει και ρούχα ο Καρούζος του Βαρβάτου (μη γελάσετε είμαι άσχτεος!:O ) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 O Carouzos einai o antiproswpos tou Varvatos stin Ellada...! Einai ontws polu wraia..:) Kaloforeta vre Μα δεν τα πήρα... Τα ψάχνω! Άσχετο αυτό που θα πετάξω αλλά...είχα δει και κάποια ρούχα σε μια συγκεκριμένη σειρά (αμερικάνικη - το Will & Grace) και μου άρεσαν πολύ και έμαθα οτι είναι Βαρβάτος...Να φανταστώ οτι φέρνει και ρούχα ο Καρούζος του Βαρβάτου (μη γελάσετε είμαι άσχετος! :O Τα ρούχα του Varvatos είναι πολύ όμορφα, πολύ αντρικά και πολύ σκούρα! :p 'Οπως ακριβώς μ' αρέσουν! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Τα ρούχα του Varvatos είναι πολύ όμορφα, πολύ αντρικά και πολύ σκούρα! :p 'Οπως ακριβώς μ' αρέσουν! Σύμφωνοι...αλλά φέρνει και τα ρούχα του ο Καρούζος?? (και επιμένω στην χαζή ερώτησή μου!) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Βαρβέιτος ρε παιδια...:p Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Βαρβέιτος ρε παιδια...:p Ναι μωρέ... Βαρβέιτος τον φωνάζανε και στο χωριό του!:lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Σύμφωνοι...αλλά φέρνει και τα ρούχα του ο Καρούζος?? (και επιμένω στην χαζή ερώτησή μου!) Δεν το κατάλαβα ότι ρωτούσες! :O Ναι, τα φέρνει ο Καρούζος, αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία... εδιτ: Βαρβάτος είναι ο άνθρωπος, έλλην από πάππου, προς πάππο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Δεν το κατάλαβα ότι ρωτούσες! :O Ναι, τα φέρνει ο Καρούζος, αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία... εδιτ: Βαρβάτος είναι ο άνθρωπος., έλλην από πάππου, προς πάππο. ναι βασικά μπήκα στο site του Καρούζου και το είδα... Ψιλοπράματα έχει φέρει... Έλλην, Έλλην (αυτό μου άρεσε!)!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 O Carouzos einai o antiproswpos tou Varvatos stin Ellada...! Einai ontws polu wraia..:) Kaloforeta vre Ο Καρουζος δεν ειναι ο ειναι ο αντιπροσωπος του Varvatos στην Ελλαδα ( ;) ) απλα δειγματιζεται και φερνει τα ρουχα του , καποια βεβαια , αυτα που διαλεγουν οι υπεθυνοι αγορων του Καρουζου .Ο Varavatos δεν εχει αποκλειστικη αντιπροσωπευσει σχεδον σε καμια χωρα , εκτος απο τις χωρες που εχει δικα του καταστηματα πχ Αμερικη νομιζω εχει ενα ή δυο θα σας γελασω. Παντως οντως καποια κομματια του ειναι πολυ ωραια και αξιζουν τα χρηματα τους και απο πλευρας ποιοτητας απο οτι ειδα και ο ιδιος.Απλα ο Carouzos βαραει πολυ τις τιμες του ειδικα σε τετοιους σχεδιαστες που φερνει σχεδον μονο αυτος , και αυτο δεν ειναι πολυ ωραιο.....:mad: Σημερα περασα μια βολτα απο το καταστημα του στην Γλυφαδα , ωραια πραγματακια εχει ειδικα στο ανδρικο εχει καποια που αξιζουν οντως τα λεφτα τους , ειδα κατι πουκαμισα Zegna σε πολυ καλη τιμη και ωραια σχεδια και ο καλυτερος λογος για μενα ειχαν καταπληκτικο πατρον (μορφη διαστασεων) πολυ ωραιο ελαφρυ βαμβακοπανο. Μια αλλη καλη αγορα ειναι κατι μαγιω που εχει prada , απλα ειναι βεβαια δεν ειναι τιποτα τρελο , 4 η 5 χρωματα μονοχρωμα και σε πανι τεφλον (για οσους ξερουν) το θεμα ειναι οτι η βερμουδα κανει 100 ευρος και το σορτσακι που ειναι σχεδον το ιδιο 150 ευρος , λιγοτερο πανι λιγοτερη κλωστη αλλα ακριβοτερη τιμη , κατι ξερει η miuccia και χτυπησε το σορτς , ειναι η χρονια του η βερμουδες παει περασαν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Ο Καρουζος δεν ειναι ο ειναι ο αντιπροσωπος του Varvatos στην Ελλαδα ( ;) ) απλα δειγματιζεται και φερνει τα ρουχα του[...] Δεν το ήξερα, αλλά τώρα που το λες μάλλον έχεις δίκαιο γιατί αν ήταν αντιπρόσωπος θα είχε και μεγαλύτερη ποικιλία... Στα των παπουτσιών τώρα, πέτυχα αυτά τα All Stars by John Varvatos (Chuck Taylor® All Star® Peace Denim/Black/Red Unisex Hi [#1T683], Canvas), στο κατάστημα Haris Kazakos ή κάτι τέτοιο (αν μπορεί κανείς να μου πει πως γράφεται μην το "σκοτώνω" κάθε φορά, τον/την ευχαριστώ εκ των προτέρων), στην Κηφισιά. Αύριο κατεβαίνω Κολωνάκι και ήδη έχω κάνει τάμα να βρω τα άλλα που μου άρεσαν... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Χάρις Καζάκος Έτσι γράφεται αν δεν απατώμαι. Πήρα και εγώ ένα ζευγάρι μποτάκια όταν ήμουν Αθήνα. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Τελικά δεν τα είχε... :( Αρχίζω να χάνω τις ελπίδες μου, γιατί εψαξα και σε άλλα μαγαζιά με All - Star παπούτσια και δεν είχε κανένα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Παιδιά ,μήπως γνωρίζετε κανα site για να δω παπούτσια με αθλητικο στυλ? Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Παιδιά ,μήπως γνωρίζετε κανα site για να δω παπούτσια με αθλητικο στυλ? Σαν αυτά; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 οχι μπασκετ. ουτε ποδοσφαιρου. για καθημερινα. you know. ας πουμε τετοιου στυλ: http://images2.nordstrom.com/images/store/product/medium/149730.jpg Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Ψάξε το λίγο στο site, στην κατηγορία mens/footwear/casual... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 δες κι εδω γιατι βλεπω σου αρεσουν τα αθλητικα.. http://www.footlocker.com/footlocker/index.jsp?pageId=flkMensSearchResults&navId=flk_nb_2110&Nao=0&N=1427+2025+2027+1431+1538+4294903351&firstTime=no παντως εμενα μου αρεσουν πολυ αυτα -->http://www.footlocker.com/footlocker/index.jsp?pageId=flkPDP&Slot1.atgProductId=10844011&SlotId1=flk_frg_1229&templateId=flkMensSearchResults&sellable=true τα χει ενας φιλος μου,τα πηρε απο αμερικη..δεν υπαρχουν ελλαδα φυσικα..στη φωτο δεν ξερω πως φαινονται αλλα ειναι πολυ ωραια.. παντως αυτο το στυλ που εδειξες οτι σου αρεσει..αν πας στο κεντρο..θα δεις,ολες οι βιτρινες ειναι γεματα αυτο το σχεδιο σε διαφορετικες αποχρωσεις..(εγω εχω το μαυρο :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Thanx παιδες. Θα το ψαξω το σαιτ. Καλο φαινεται. Αν γνωριζεται αλλα, πειτε. Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Μου αρεσε πολυ αυτο: http://a712.g.akamai.net/7/712/225/v042604/64.73.47.40/images/xlarge/451807_xl.jpg Πως σας φαινεται; Λεω να το παρω. Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Πολύ καλό... Αλλά βέβαια τι θα έλεγα εγω;; Εγώ έχω χτίσει την Adidas και την Replay... :p :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 αρκετα καλο..και απ οτι βλεπω..το πρασινακι θα φορεθει πολυ φετος απο το αντρικο φυλο ;).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts