Jump to content

Παπούτσια

MiuMiu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καζάκος συγγνώμη, συγχήστηκα.. Καρούζος είναι άλλο κατάστημα με παπούτσια στο οποίο πηγα αλλά δεν βρήκα αυτό που έψαχνα.
It's what you do to me..

Και εγώ αυτές τις μέρες πήρα καινούργια παπούτσια ... :)

http://img408.imageshack.us/img408/9397/pc3000152kp.jpg

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

@JustMe! -ισως- επειδη ειναι παλιοτερο σχεδιο..γι αυτο..το συγκεκριμενο το ειχε παρει ο κολλητος μου πριν το καλοκαιρι να σου πω..;)

δεν πειραζει ομως ειναι πολυ ομορφα..

`trapped πολυ ωραια..

Thnx kostakiss

Βασικά σε όλα τα σχέδια την ίδια τιμή είχε αλλά οκ,δεν ξέρω κιόλας πότε κυκλοφόρησε το κάθε σχέδιο!

Αυτό που θέλω είναι να αρέσει σε μένα και να μου πηγαίνει,το αν είναι πιο νέο ή πιο παλιό για μένα είναι ψιλά γράμματα.

Ναι μωρέ,συζήτηση κάνουμε!Παρεπιμπτόντως εσείς τι size παπούτσια φοράτε?Εγώ 42-43 αναλόγως του παπουτσιού ή ακόμη και 41.5!

εγω βρηκα το τελευταιο ισως και στη θεσσαλονικη στο νουμερο 43..αν και λιγο στενο..δεν πειραζει..το νουμερο μου ειαι 44-44,5 ! ;)

Καλη χρονιά παιδιά!Ξέρει κανείς που θα βρω DKNY παπούτσια στη Θεσσαλονίκη;Στο Φωκά έχει;

φωκα,fenafresh και γενικα στο κεντρο..οπου δεις γυναικειες μποτες..εχει απεναντι και αντρικα.. ;) (στα πιο πολλα τουλαχιστον)

χρονια πολλα

Εγώ πήρα αυτά προχθές απο το Χάρις Καζάκος όταν πήγα μια βόλτα στη Ερμού.

Αρκετά αναπαυτικό και ελαφρύ.

Συγγνώμη για τη χάλια ποιότητα της φωτογραφίας αλλά η ψηφιακή τα έχει παίξει..

http://img516.imageshack.us/img516/6563/clipboard015pd.jpg

παααρα πολυ ωραια, ωραιο γουστο εχεις παρολη την ηλικια σου.

γιατι συνηθως σε τετοιες ηλικιες κοιτας εκτρωματα :O

`trapped αυτο φανταζομαι παει πακετο και με ενα σακακι ε? :cool:

μακαρι να υπηρχε και κανενα τοπικ να δειχνουμε τις μπλουζες μας :)

PowerZ: Ευχαριστώ. Αφού δίνουμε που δίνουμε τα ευρώπουλα.. ας τα ξοδέψουμε κάπου που αξίζει.

kostakiss: το συγκεκριμένο πάει πακέτο με ένα blazer που αγόρασα σε σκούρο καφέ. Μπορείς να δείξεις τη μπλούζα σου στο ανάλογο thread που έχει να κάνει με μόδα. Καπου εδώ τριγύρω είναι ;)

It's what you do to me..

μηπως η γραμμη (με το λογκο) ειναι ασπρη και εχει και κατι σχεδιακια?αν ναι αυτα τα εβλεπα,ηθελα να τα παρω κι εγω αλλα τα waffle τα ερωτευτικα ;)

O Φωκάς δεν έχει παπούτσια DKNY... Εγώ τα πήρα από ένα μαγαζί δίπλα στο πλαίσιο. Δεν θυμάμαι όνομα. Απο Α άρχιζε...
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Σημερα πηρα ενα ζευγαρι μποτες ΑΨΟΓΕΣ!!!!

Τις πηρα για καθε μερα!Ειναι μαυρες σε καουμποικο στιλ,στενες στην γαμπα,μπροστα και πισω κανουν ενα καουμποικο σχεδιο(διαφορετικο δερμα που γυρω γυρω ειναι με ασπρη κλωστη)!!!Δεν ξερω αν τις περιγραφω σωστα..:O Παντως ειναι πολυ πολυ ωραιαες!!:D

Για τις καλες μου μποτες δεν το συζητω...

Γενικα εχω ενα τεραααστιο κολλημα με τις μποτες(Εχω μπολικες) και με τα παπουτσια!!!

καμια φοτο βρε σταλιτσα..να παρουμε μια ιδεα..γιατι η περιγραφη σου δεν μας φτανει..για να δουμε ποσο σεξυ γουστο εχεις.. :p

καμια φοτο βρε σταλιτσα..να παρουμε μια ιδεα..γιατι η περιγραφη σου δεν μας φτανει..για να δουμε ποσο σεξυ γουστο εχεις.. :p

:blink: Δεν ντρεεεεεεεπεσαι..... :p :lol:

Καλησπέρα! Τα τελευταία παπούτσια που αγόρασα ήταν ενα ζευγάρι γόβες μπέζ D&G και τις κλασικές τις δερμάτινες τις μπότες της PRADA (flat) . 'Εχω τρέλλα με τα παπούτσια, θα μπορούσα να ξοδέψω μια περιουσία στην Καλογήγου :D

http://img516.imageshack.us/img516/5060/dsc009793fc.jpg

Καλημέεερα :D

Αυτά είναι τα νέα μου παπουτσάκια!Size 42 τα πήρα 65 ευρώ αλλά μου είπαν ότι αλλού τα έχουν 100 ... :confused: Εμείς μου λέει αρχίσαμε νωρίτερα τις εκπτώσεις.Τέσπα,σας αρέσουν?

Ciaooo!

Υ.Γ = Με γεια σε όλους όσους πήραμε παπούτσια,ξέχασα να το πω πριν!

Edit: Αφού πείραξε το myphone concept shoe αλλάζω και τη φώτο μην παρεξηγηθώ κιόλας!

Πολυ ωραια παπουτσια! Ποια οναμασια εχουν να τα ψαξω;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Ευχαριστω. Ο,τι πρεπει για το γυμναστηριο!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif