mi3s Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Δλδ χωρις αυτα δεν μπαινεις σε club; :p όχι πάλι μπαίνεις αλλά έτσι κάνεις και εντύπωση.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 <Σαρκαστικό mode> Μ'αυτο σίγουρα κάνεις εντύπωση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 <Σαρκαστικό mode> Μ'αυτο σίγουρα κάνεις εντύπωση..... Ντροπή σου! :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 <Σαρκαστικό mode> Μ'αυτο σίγουρα κάνεις εντύπωση..... Τι εννοείς????????:mad::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Ας το ελπίσουμε!;) Ok ρε mi3s δεν σου έθιξε και την μάνα, αν δεν του αρέσαν τα παπούτσια σου πρόβλημά του. Γούστα είναι αυτά. Ούτε εγώ θα έπαιρνα κάτι τέτοιο και μάλιστα σε τέτοια τιμή. Θα προτιμούσα ένα μποτάκι replay για παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Μια χαρα ειναι τα παπουτσια του παιδιου. Και καλη τιμη, λογικη την βρισκω για τετοιο παπουτσακι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 όχι ότι με νοιάζε ικαι πολύ αλλά εμένα μου άρεσαν.Τεσπα ευχαριστώ όσους τους άρεσαν και όσους δε τους άρεσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Εγώ ήθελα να ρωτήσω κάτι τον veco. Ρε μεγάλε, θα πάει ο πατέρας μου ιταλία και θα του πω να μου πάρει κάτι DolceGabbana, παρόμοια με αυτά που είχες πάρει με την ιταλική σημαία. Ήθελα να σε ρωτήσω πως είναι όσον αφορά το μέγεθος. Εγώ κανονικά παίρνω 43 σε puma-nike. Τα dolcegabbana sneakers είναι σαν κλασικά παπούτσια (DG loafers) που είναι κλασικά μεγαλύτερα ή είναι σαν κανονικό αθλητικό παπούτσι? Τι size προτείνεις να του πω να μου πάρει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Εγώ ήθελα να ρωτήσω κάτι τον veco. Ρε μεγάλε, θα πάει ο πατέρας μου ιταλία και θα του πω να μου πάρει κάτι DolceGabbana, παρόμοια με αυτά που είχες πάρει με την ιταλική σημαία. Ήθελα να σε ρωτήσω πως είναι όσον αφορά το μέγεθος. Εγώ κανονικά παίρνω 43 σε puma-nike. Τα dolcegabbana sneakers είναι σαν κλασικά παπούτσια (DG loafers) που είναι κλασικά μεγαλύτερα ή είναι σαν κανονικό αθλητικό παπούτσι? Τι size προτείνεις να του πω να μου πάρει? Ευχαριστώ Τι να σου πω τώρα... :( Τελευταία φορά που πήρα αθλητικά παπούτσια (Nike, Puma etc.) ήταν πριν τρία χρόνια. Νομίζω όμως πως με το 43 δεν θα έχεις πρόβλημα... Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Κανένας toxic ή Kap ή ξέρω γω; :p Υ.Γ. Πήγα σήμερα στη D&G boutique και είδα κάτι πανέμορφα αθλητικά... Συγκρατήστε με... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Τι να σου πω τώρα... :( Τελευταία φορά που πήρα αθλητικά παπούτσια (Nike, Puma etc.) ήταν πριν τρία χρόνια. Νομίζω όμως πως με το 43 δεν θα έχεις πρόβλημα... Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Κανένας toxic ή Kap ή ξέρω γω; :p Υ.Γ. Πήγα σήμερα στη D&G boutique και είδα κάτι πανέμορφα αθλητικά... Συγκρατήστε με... :p Ρε Βεκο ίσως να ξέρεις... Τα D&G γιατι ποτέ μα ποτέ δεν τα βρίσκω στο μέγεθος μου? :( Είδα και γω κατι αθλητικά προχτές στο Λονδίνο.... με την Ιταλική σημαία αλλά και πάλι μικρά... Τι δίαολο ως το 45 νομίζω βγαίνουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Εγώ ήθελα να ρωτήσω κάτι τον veco. Ρε μεγάλε, θα πάει ο πατέρας μου ιταλία και θα του πω να μου πάρει κάτι DolceGabbana, παρόμοια με αυτά που είχες πάρει με την ιταλική σημαία. Ήθελα να σε ρωτήσω πως είναι όσον αφορά το μέγεθος. Εγώ κανονικά παίρνω 43 σε puma-nike. Τα dolcegabbana sneakers είναι σαν κλασικά παπούτσια (DG loafers) που είναι κλασικά μεγαλύτερα ή είναι σαν κανονικό αθλητικό παπούτσι? Τι size προτείνεις να του πω να μου πάρει? Ευχαριστώ Δεν ξέρω αν σε βοηθάει, αλλά αν θυμάμαι καλά τα αθλητικά D&G, έχουν παρόμοια φόρμα με τα αθλητικά Prada. Βέβαια, μιλάω για τα γυναικεία. Πάντως επειδή, σε όλες τις εταιρείες συμβαίνει, τα Loafers είναι σχεδόν πάντα πιο μεγάλα ή πιο χαλαρά από τα αθλητικά στο ίδιο νούμερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 http://www.styledrops.com/handbags-17718.html Αυτά είναι. Σας αρέσουν? Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, τα παρήγγειλα στο 43 τελικά. Καλύτερα μεγάλα παρά μικρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 @JustMe! ειναι αρκετα ομορφα..και οτι πρεπει για την εποχη..καλοφόρετα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Σ'ευχαριστώ κώστα. Περιμένω να ακούσω κι άλλα σχόλια, ιδιαίτερα του εξέχοντα βέκο :p Ακούεις ρε κοπέλλιν? :p (btw, βασίλης?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Ρε Βεκο ίσως να ξέρεις... Τα D&G γιατι ποτέ μα ποτέ δεν τα βρίσκω στο μέγεθος μου? :( Είδα και γω κατι αθλητικά προχτές στο Λονδίνο.... με την Ιταλική σημαία αλλά και πάλι μικρά... Τι δίαολο ως το 45 νομίζω βγαίνουν.... Τι νούμερο φοράς; Μπορεί να βγάζουν μονάχα μέχρι 45, τι να σου πω... :( Εγώ 43 φοράω οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα... Σ'ευχαριστώ κώστα. Περιμένω να ακούσω κι άλλα σχόλια, ιδιαίτερα του εξέχοντα βέκο :p Ακούεις ρε κοπέλλιν? :p (btw, βασίλης?) Ε αφού περιμένεις να ακούσεις την άποψη μου να σου πω ότι μου αρέσουν πάρα πάρα πολύ. :up: Btw, Κωνσταντίνος. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Τι νούμερο φοράς; Μπορεί να βγάζουν μονάχα μέχρι 45, τι να σου πω... :( Πάντως και γω νομίζω πως μόνο μέχρι 45 βγαίνουν. Κοίταξε στο site που έδωσα λίγο πιο πάνω, έχει άπειρα παπούυτσια (DG, Prada, Gucci etc) και στέλνει και ελλάδα με DHL πολύ φτηνά. Δες τα size εκεί για να δεις μέχρι που πάει. Εγώ 43 φοράω οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα... Το ίδιο νούμερο φοράμε :p Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, τα έχω ήδη παραγγείλει μετά από όσα είπες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 JustMe! ποσο σου βγηκαν ξεχωριστα τα παπουτσια-μεταφορικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Τα παπούτσια έχουν 400δολλάρια + 20 δολλάρια τα μεταφορικά. Σύνολο μου βγήκαν 420 δολλάρια, δηλαδή περίπου 350 ευρώ. Είναι υπέροχα όμως, σε 3 μέρες τα παραλαμβάνω. I'm in love :love: :p (λίγο αρρωστημένο να ερωτευτείς κάποια παπούτσια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Τα παπούτσια έχουν 400δολλάρια + 20 δολλάρια τα μεταφορικά. Σύνολο μου βγήκαν 420 δολλάρια, δηλαδή περίπου 350 ευρώ. Είναι υπέροχα όμως, σε 3 μέρες τα παραλαμβάνω. I'm in love :love: :p (λίγο αρρωστημένο να ερωτευτείς κάποια παπούτσια) Νόμιζα οτι θα τα έπαιρνες απο την Ιταλία? Στο νετ είναι πιο καλό να παραγγείλεις απο το luisaviaroma.com.... Θα σου κόστιζε καμια 100στη ευρω λιγότερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 100 euro για D&G ??? Απο που?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Νόμιζα οτι θα τα έπαιρνες απο την Ιταλία? Στο νετ είναι πιο καλό να παραγγείλεις απο το luisaviaroma.com.... Θα σου κόστιζε καμια 100στη ευρω λιγότερο! Τελικά δεν άντεξα να περιμένω τον πατέρα μου 1 μήνα μέχρι να πάει ιταλία και τα παρήγγειλα. Το luisaviaroma.com είναι όντως φτηνότερο αλλά δεν έχει size σχεδόν σε τίποτα. Ίσως γι αυτό είναι φτηνότερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Πάντως και γω νομίζω πως μόνο μέχρι 45 βγαίνουν. Κοίταξε στο site που έδωσα λίγο πιο πάνω, έχει άπειρα παπούυτσια (DG, Prada, Gucci etc) και στέλνει και ελλάδα με DHL πολύ φτηνά. Δες τα size εκεί για να δεις μέχρι που πάει. Το ίδιο νούμερο φοράμε :p Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, τα έχω ήδη παραγγείλει μετά από όσα είπες :D Με γειά από τώρα. :) Το ξέρω το styledrops, είναι στα favourites μου... :p I'm in love :love: :p (λίγο αρρωστημένο να ερωτευτείς κάποια παπούτσια) Δικός μας άνθρωπος είσαι... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Veco, να σε ρωτήσω. Για να είμαι βέβαιος ότι είναι αυθεντικά και όχι μαιμούδες, τι πρέπει να περιέχουν? Κανονικά είναι το κουτί, τα παπούτσια, η τσάντα που μπαίνουν μέσα και τι άλλο? Περιέχουν και κάρτα αυθεντικότητας όλα ανεξαιρέτως? Επειδή διάβασα σε ένα forum για μεγάλα online μαγαζιά που προμηθεύτηκαν DG από αλλού (εκτός του εργοστασίου) και βγήκαν μαιμού. Επίσης, αυτά που παρήγγειλα, είναι Dolce Gabbana ή DG? Επειδή δεν κατάλαβα. Τα DG είναι η φτηνή σειρά εξ'όσων γνωρίζω. Τέσπα, αναμένω εναγωνίως την απάντησή σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Veco, να σε ρωτήσω. Για να είμαι βέβαιος ότι είναι αυθεντικά και όχι μαιμούδες, τι πρέπει να περιέχουν? Κανονικά είναι το κουτί, τα παπούτσια, η τσάντα που μπαίνουν μέσα και τι άλλο? Περιέχουν και κάρτα αυθεντικότητας όλα ανεξαιρέτως? Επειδή διάβασα σε ένα forum για μεγάλα online μαγαζιά που προμηθεύτηκαν DG από αλλού (εκτός του εργοστασίου) και βγήκαν μαιμού. Επίσης, αυτά που παρήγγειλα, είναι Dolce Gabbana ή DG? Επειδή δεν κατάλαβα. Τα DG είναι η φτηνή σειρά εξ'όσων γνωρίζω. Τέσπα, αναμένω εναγωνίως την απάντησή σου :p Δεν νομίζω πως είναι απαραίτητη η κάρτα αυθεντικότητας. Στο κουτί θα έχει μέσα (εκτός από τα παπούτσια :p) και 2 τσάντες από ύφασμα, μία για κάθε παπούτσι. Τουλάχιστον έτσι είναι τα δικά μου. Τώρα αν είναι μαϊμού θα το καταλάβεις από το Made In, από την ποιότητα του δέρματος, και γενικά της κατασκευής. Δεν νομίζω όμως να είναι. Απ' ότι βλέπω στο site, τα παπούτσια θα έχουν και κάρτα αυθεντικότητας, οπότε θα είσαι ok. :) Μάλλον D&G είναι... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Ααα μα τι γίνεται και σβήνονται τα post μου?! Btw τα είδα χτές στο Plantation... Δεν υπήρχαν όμως στο size μου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts