Jump to content

Προσθέστε επιπλέον εφαρμογές ή αφαιρέστε από το dock station του iPad


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.appleteam.gr/wp-content/uploads/2014/03/iPad-tip.png

 

Όταν πρωτοανοίγετε την οθόνη ενός iPad θα έχετε παρατηρήσει πως υπάρχει ένα dock station στο κάτω μέρος την οθόνης το οποίο συμπεριλαμβάνει τέσσερις προεγκατεστημένες εφαρμογές: Μηνύματα, Safari, Mail και Μουσική. Με αυτό θα ασχοληθούμε εδώ, καθώς μπορείτε όχι μόνο να αντικαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές μέ άλλες της αρεσκείας σας, αλλά μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες εφαρμογές αριθμητικά με όριο τις έξι.

 

Ας δούμε πόσο εύκολα γίνεται:

 

 

  • Πατήστε και κρατήστε πατημένη οποιαδήποτε εφαμρογή στην αρχική οθόνη του iPad, έως ότου όλα τα εικονίδια των εφαρμογών αρχίζουν τρέμουν και στη συνεχεια σύρετή τη προς τα κάτω στο dock station - η ημιδιαφανή λωρίδα - στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης. Μόλις το πράξετε οι υπόλοιπες εφαμρογές που βρίσκονται στο dock θα παραμερίσουν παραχωρώντας μία ακόμη θέση για την επιπλέον εφαρμογή που θέλετε να προσθέσετε. Όταν ολοκληρώσετε τις μετακινήσεις πατήστε το Home button ώστε να σταματήσουν να τρέμουν τα εικονίδια.
  • Εάν στην συνέχεια θέλετε να προσθέσετε κι ένα έκτο εικονίδιο θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία, μεταφέροντας στη μία ή στην άλλη πλευρά του dock την τελευταία προσθήκη σας.
  • Εάν θέλετε να αφαιρέσετε μία εφαρμογή από το dock station, κρατήστε πατημένη την εφαρμογή που θέλετε να μετακινήσετε και απομακρύνετέ τη από το dock. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να τις απομακρύνετε όλες. Αφού ολοκληρώσετε τις αλλαγές μπορείτε να πατήσετε και πάλι το Home button ώστε να αποθηκευτούν οι αλλαγές!

 

Ως bonus, να σας αναφέρουμε πως τις ίδιες αλλαγές μπορείτε να κάνετε και στο dock του iPhone αλλά δεν μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες από τέσσερις εφαρμογές την ίδια στιγμή. Μπορεί να σας φανεί πως είναι για εντελώς αρχάριους χρήστες ο παραπάνω οδηγός, αλλά πιστέψτε με έχουμε δεχθεί ερωτήσεις και γι αυτό τον δημιουργήσαμε. Απορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να ζητήσετε στα σχόλια!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...