giorgosgeo4 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ναι σωστά θυμάσαι. Άμα δεν σου βγάλει επιλογή για ενοποίηση, θα πρέπει να αλλάξεις ρομ για να μπορέσεις να το κάνεις και επιπλέον κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι συμβατή μετά η spectrum με τη νέα διαμόρφωση και δεν θα βλέπει την αλλαγή στον χώρο. Για το τελευταίο δεν είμαι 100% σίγουρος όμως. Οκ την έκανα την ενοποίηση του αποθηκευτικού χώρου αλλά έπρεπε να γυρίσω σε Colour os. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Δεν κάνει τίποτα φίλε. Άμα προτιμάς custom roms (που κάνουν καλύτερα αρκετά πράγματα από τη στοκ ομολογουμένως), μπορείς εύκολα να πας σε custom που υποστηρίζει τον ενοποιημένο αποθηκευτικό χώρο, πχ η nameless και πρέπει να υπάρχουν και άλλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Τελικά δεν άντεξα μιας και έσβησε σε φωτο με 34% μπαταρία και το πάτησα μια στο δάπεδο και έγινε θρύψαλα..ανάβει αλλά το touch είναι νεκρό.αργοτερα θα ψάξω και μια μπαταρία και αν βρω γνήσια θα το φτιάξω.Μέχρι τότε περιμένω ενα umi iron pro. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Δεν κάνει τίποτα φίλε. Άμα προτιμάς custom roms (που κάνουν καλύτερα αρκετά πράγματα από τη στοκ ομολογουμένως), μπορείς εύκολα να πας σε custom που υποστηρίζει τον ενοποιημένο αποθηκευτικό χώρο, πχ η nameless και πρέπει να υπάρχουν και άλλες. Αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6515124#post6515124 το ειδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ειχα ενα εκπτωτικο κουπονι απο το Oppostyle για μελλονικη αγορα, αλλα τωρα που παω να το βαλω μου λεει : coupon is not valid. Υπαρχει καπου που μπορω να απευθυνθω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Ειχα ενα εκπτωτικο κουπονι απο το Oppostyle για μελλονικη αγορα, αλλα τωρα που παω να το βαλω μου λεει : coupon is not valid. Υπαρχει καπου που μπορω να απευθυνθω; Εδω ρώτησες; http://europe.oppostyle.com/support/request/list/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Ρωτησα. Υπαρχει περιπτωση να εχει ληξει; Δεν θυμαμαι να ειχε χρονικο περιθωριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Για 6 μηνες ηταν τελικα. Πανε τζαμπα 80 ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbfan Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Παιδια γεια σας Στο οππο που εχω μου συμβαινει το εξης: δεν δουλευει το κατω κατω μερος της οθονης, η τελευταια σειρα, ας πουμε. Τι μπορω να κανω? Ξερει κατι κανεις? Η ψαχνω για αλλαγη οθονης? Regards Dbfan Παράθεση Regards DBFAN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Δομιμασε επαναφορά εργοστασιακών.αν δεν γίνει κάτι μάλλον πας για οθόνη Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbfan Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Φιλε ευχαριστω για την απαντηση. Εκανα επαναφορα χωρις επιτυχια και δυστυχως για μενα, σημερα δεν δουλευουν και τα κουμπια. Μηπως ξερει κανεις κανενα σοβαρο μαστορα στην αθηνα για αλλαγη οθονης? Παράθεση Regards DBFAN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad_Man Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Αν ενδιαφέρεται κάποιος υπάρχει μπαταρία γνησία σφραγισμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Πραγματικα το Find 7a εχει το χειροτερο Stereo Crosstalk απο σχεδον ολα τα συγχρονα κινητα και πιστευα οτι ειχα/εχω καλη ακουστικη απο τα ακουστικα.. Εχει -15!! Δεν εχω ξαναδει χειροτερη τμη! Μαρεσει που εβλεπα τιμες τυπου -70 και τις θεωρουσα αθλιες!! ΛΟΛ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Να σου δώσω ένα 80 αρι να το πάρω και να σου δώσω και το παλιο μου με την σπασμένη οθόνη..Αφ ου δεν σου αρεσει ο ηχος..Δεν ξέρω τι είναι αυτο που λες αλλά με τα ακουστικά της xiaomi είχα την καλύτερη εμπειρία ήχου από όλα τα τηλέφωνα που έχουν περάσει απο τα χέρια μου. Και ακούω σε τρέξιμο απο όπερα εως μουσικά θεατρα Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Τι να παρεις; Το κινητο εχει γρατζουνιες και δεν ειναι σε καλη κατασταση. Το μονο θετικο η καινουρια μπαταρια που του εβαλα ( απο το find 7 ) πριν μισο χρονο. Το stereo crosstalk οταν δεν ειναι καλο, δεν εχεις θεμα με την ποιοτητα του ηχου, αλλα με την ακουστικη εμπειρια. Σου αλλοιωνει αυτο που ηταν κανονικα να ακουσεις. Δλδ αν ενα τραγουδι μπορει να ειναι μοιρασμενο απο 50% στο καθε αυτι, μπορει να παει 70-30.. Καπως ετσι. Φαντασου δλδ τι ηχο θα ακουσει απο ενα S7 ή απο ενα HTC10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Παντως πραγματικα το κινητο εχει βγαλει τα λεφτα του. Εχει κλεισει 2 χρονια και 1 μηνα και ακομα συνεχιζει.. Τοσες πτωσεις, μπουνιες και κλωτσιες που εχει φαει, ουτε ολα τα κινητα που ειχα μαζι.. Και για σπασιμο οθονης, ουτε λογος.. Δε το καταλαβαινω.. Εκτος αν ειμαι τοσο τυχερος.. Ακομα και φωτια στην οθονη του εχω βαλει αρκετες φορες.. Δε του εχω φερθει καθολου καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Παντως πραγματικα το κινητο εχει βγαλει τα λεφτα του. Εχει κλεισει 2 χρονια και 1 μηνα και ακομα συνεχιζει.. Τοσες πτωσεις, μπουνιες και κλωτσιες που εχει φαει, ουτε ολα τα κινητα που ειχα μαζι.. Και για σπασιμο οθονης, ουτε λογος.. Δε το καταλαβαινω.. Εκτος αν ειμαι τοσο τυχερος.. Ακομα και φωτια στην οθονη του εχω βαλει αρκετες φορες.. Δε του εχω φερθει καθολου καλα.. Δεν είναι καθόλου τυχαίο φίλε μου. Και εγώ παρόμοια εμπειρία με το 7 έχω. Δεν του έχω βάλει φωτιά βέβαια, αλλά έχω κάτσει πάνω του σε πτώση από skateboard, ενώ μια άλλη φορά το έκανα Frisbee και έπεσε στη γωνία του γραφείου και το μόνο που έπαθε ήταν ένα μικρό βαθουλωματάκι στο πλάι... Η ποιότητα κατασκευής των συσκευών της OPPO είναι από τις καλύτερες στην αγορά. Sent from my N5206 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Αλλά δεν βγάζει ενα 9 ..έχει σπάσει η οθόνη απο το δικό μου και τώρα τα έχει παίξει και η μπαταρία του umi.. Και η ποιότητα ήταν και υποβαθμισμενη λόγω αφαιρουμενου πίσω καλύμματος..απο το φωτοκινητο τους είχα πάθει πλακα με την ποιότητα της περιστρεφόμενες κάμερας..πόσες φορές έφυγε του φίλου και έσκασε με ανοιχτη κάμερα πίσω.κιχ δεν έκανε..Και εμένα έσπασε επειδή ήμουν τύφλα και το πέταξα με όλη μου την δύναμη κάτω Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Γνωρίζει κάποιος, γιατί είναι τόσο δύσκολη η αλλαγή digitizer στο συγκεκριμένο τηλέφωνο ? Τι πρόβλημα υπάρχει με τα 3 κουμπιά και απαιτείται καλύτερα, η αλλαγή πακέτου οθόνης και digitizer μαζί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Εάν δεν κάνω λάθος σε όλα τα κινητά προτιμάτε η αλλαγή και των δύο μαζί. Από όσο γνωρίζω για να αλλάξεις μόνο το ένα, θα πρέπει τα παλιά να αποκολληθούν μεταξύ τους και να γίνει νέα κόλληση με το εκάστοτε ανταλλακτικό, πράγμα που θέλει μαεστρία. Τώρα εάν τα χέρια σου πιάνουν τόσο πολύ ή ξέρεις κάποιο μάστορα/ηλεκτρονικό που τον εμπιστεύεσαι....give it a try. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Παρηγγειλα ενα ελαφρώς μεταχειρισμένο.. Από Γερμανία.άντε να έρθει γιατί κουράστηκα..ξερει κάνεις αν έχει βγει color os 3 για τα ευρωπαικα find 7a Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Εάν δεν κάνω λάθος σε όλα τα κινητά προτιμάτε η αλλαγή και των δύο μαζί. Από όσο γνωρίζω για να αλλάξεις μόνο το ένα, θα πρέπει τα παλιά να αποκολληθούν μεταξύ τους και να γίνει νέα κόλληση με το εκάστοτε ανταλλακτικό, πράγμα που θέλει μαεστρία. Τώρα εάν τα χέρια σου πιάνουν τόσο πολύ ή ξέρεις κάποιο μάστορα/ηλεκτρονικό που τον εμπιστεύεσαι....give it a try. Έγινε παραγγελία ήδη της οθόνης πακέτο με digitizer. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 πρόβλημα ειχα αλλον recovery και προσπαθησα να περασω τον εργοστασιακο για να βαλω την τελευταια color 0s ..εχω μεινει χωρις τηλεφωνο.καποιος να βοηθησει να περασω μια ρομ.μπαινει σε fastboot περασα ένα oppo recovery αλλα όταν παταω τα πληκτρα κανει επανεκινηση και δεν με βαζει στο μενου του oppo recovery Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts