Feregorn Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Υπάρχει στα OPPO forums, θέμα όπου ένας έχει φτιάξει ένα aroma installer με διαφορετικά camera mods. Για κοίταξε το. Νομίζω ότι κάνει αυτό που ψάχνεις. Εγώ από custom, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από pacman rom και θα τη βάλω ξανά τώρα που βγήκε νέα έκδοση με lollipop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Μια απορια βρε παιδια, το πλαισιο της συσκευης ειναι πλαστικο ή μεταλικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Μεταλλικό..πλαστικό oppo δεν υπάρχει Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) Ωραια! Ακόμα ένα +!!! :P Αλλά ρε παιδιά σαν τσιμπημένη δεν ειναι η τιμούλα μετά από 1 χρόνο κυκλοφορίας; 399 δολάρια στο international site? Και εαν επιλέξω το Ευρωπαϊκό site λέει 399€... Δηλάδη αν το πληρώσω σε δολάρια στο international που θα μου έρθει πιο φθηνά αν μετατρέψω εγώ το νόμισμα (366€ περίπου) δε θα μου έρθει από Ευρώπη; Και επειδή το βρήκα και σε άλλο κατάστημα στα 300 ευρώ (oppomart - δε ξέρω από που στέλνουν αυτοί όμως) αλλά την παλιά έκδοση οχι το Astro black και χωρίς τα "δώρα", διαπιστώνω πως τα δώρα δεν ειναι ακριβώς δώρα... Με λίγα λόγια πληρώνεις και το headset και την μεμβράνη και την θήκη και την κάρτα μνήμης αν το πάρεις από το oppostyle. Αξίζει να το πάρει κανείς από το oppostyle πληρώνοντας τα υποτιθέμενα δώρα 100€ επιπλέον; Παρόλο που το ερωτεύτηκα εδώ και 2 μέρες θα μπορούσα να περιμένω κάνα δυο μήνες (και για οικονομικούς λόγους :P ), αλλα και να δω τι γινεται με την τιμη που μου φαινεται πολύ υψηλή στο oppostyle. Εντομεταξύ είδα και την ιδέα κάποιου εδώ μέσα στο θέμα (στα αρχικά ποστ δε θυμάμαι που ακριβώς) που έλεγε να βάλει στο άσπρο μοντέλο το κάρμπον καπάκι και μου έχει σκαλώσει και μένα αυτό, αλλά είναι δυνατόν να βρουμε το κάρμπον καπάκι; Λίγο στο ebay που κοίταξα δεν υπάρχει τίποτα... Edited April 6, 2015 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Το oppostyle είναι Ευρώπη.Το αντίστοιχο αμερικανικό θα έρθει με δασμούς.οπότε θα σου βγει διπλή τιμή..Το oppomart είναι κινέζικο site Δεν έχει σχέση με την oppo και έχει ένα χρόνο εγγύηση από το κατάστημα Και όχι δύο από την εταιρία...Υπάρχει το πίσω κάλυμμα Εγώ το είχα πάρει μαζί με το κινητό σχεδόν από ένα παλικάρι που έγραφε στο oppoforoum..Δεν ξέρω αν είσαι αλλά παιξτο φοιτητής στο oppostyle και στείλε mail λέγοντας πως ενδιαφερεσε για το τάδε μοντέλο..συνήθως με μια απλή φωτο του πασου ενός φοιτητή έδινε 10% έκπτωση..Εγώ το παρήγγειλα στο όνομα μιας φοιτήτριας το 7Α Όταν πρωτοβγηκε και το πήρα από 399 Στα 359. Εγώ το δίνω μάλλον για το r5..δες και εκείνο Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Βασικά έχει 3... https://oppostyle.com/ (που είναι το international σε δολάρια) https://europe.oppostyle.com/ https://na.oppostyle.com/ (north america) Και το ιντερνατιοναλ ειναι Αμερικάνικο δηλαδή; Πάντως οι κλέφτες στην αρχικη τους σελίδα στο Europe δείχνει στο banner ότι το 7α ειναι στα 349€ και το 7 στα 429€ αλλά μόνο η τιμή του σκέτου 7 ισχύει! Το 7α ειναι στα 399. Είμαι φοιτητης, τους έχω στείλει εμαιλ εδώ και 2 μέρες με κάποιες ερωτήσεις και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα... Το r5 η αλήθεια ειναι οτι θα το προτιμούσα μόνο και μόνο επειδή ειναι λίγο μικρότερο, αλλά δε ξέρω μου έχει κολλήσει άγρια το 7α. Και μου φαίνεται και καλύτερο. Edit: αα μαλλον καποια βλακεια εχουν κανει... Το σκετο 7a το περναει στα 399€ ενω το Reloaded που δινει και δωρα μαζι το περναει στα 349 :P Αν πανω στα 349 μου κανουν και 10% εκπτωση ειναι μια χαρά στα 314€! ααα τώρα βρήκα στη σελίδα τους ότι πουλάνε και το καπάκι στα 14€. Σαν πολλά δεν είναι; :P Edited April 8, 2015 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Πολλά λίγα Αυτά είναι..βέβαια Πολλά είναι..να μου πεις Εγώ το είχα πάρει 10 και χωρίς nfc αλλά τα 5 τα έκανα δώρο στον κινέζο για την ταλαιπωρία του Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Βρε ναι οκ αμα ειναι θα το πάρω, εξάλλου από ότι καταλαβα θα μου δωσουν και την φοιτητική έκπτωση όταν τους στείλω το πάσο μου οπότε μαλλον θα τσιμπήσω και ένα καπάκι. Απλά σκεφτομαι ακομα για τι χρωμα να παρω. Το πλαίσιο της μαύρης συσκευής είναι γκρί σκούρο σχεδον μαυρο οπως το βλεπω στις φωτο. Αλλα δειχνει και μια φωτο που ειναι ασημενιο το πλαισιο :blink: Το ασημενιο πλαισιο ειναι στην ασπρη συσκευη; Η της άσπρης ειναι ασπρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Και στις δύο το πλαίσιο είναι ίδιο αλλάζει μόνο το χρώμα.αν είναι το midnight Είναι ένα ποντίκι χρώμα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pumadark Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ήρθε μικρή αναβάθμιση χθες..... Χάσαμε το ρουτ όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Η 2.08 stable πολύ καλή.Άντε και lollipop Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markstif Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Με 350 Ευρώ υπάρχουν πολλά πιο αξιόλογα Smartphone. http://octa-phone.com/wp-content/uploads/2015/04/Top10_Best_SmartPhone_300-360_Euro.jpg Παράθεση Www.Octa-Phone.Com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Να ρωτησω κατι,ποσες μερες κανει να ερθει apo oppostyle europe η παραγγελια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 microcens said: Να ρωτησω κατι,ποσες μερες κανει να ερθει apo oppostyle europe η παραγγελια? 3-5 με dhl ερχεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Βαριά 3 μην σου πω 2..για εργάσιμες ήμερες Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Για το χρωμα ρωτησα και στο support και μου ειπαν οτι στο μαυρο εχει σκουρο μπλε και στο ασπρο ειναι ασπρο. Οκ το σκουρο μπλε σαν γκρι θα ειναι λογικα. Απλα με μπερδεψε η φωτο που εδειξα πιο πανω που φαινοταν ασημενιο. Περιμενω απαντηση για την φοιτητικη εκπτωση και μαλλον απο βδομαδα το παραγγελνω. Να ρωτησω με official rom ποσες ωρες οθονη βγαζετε με πληρη φορτιση; Και με custom ειναι καλυρερα η χειροτερα τα πραγματα; Edited April 17, 2015 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) επειδή δε το έχω ψάξει ιδιαίτερα το astro Black είναι νεώτερο χρώμα από το midnight?η πλάτη είναι carbon Style? αρνητικα έχει καθόλου το κινητό ή όλα είναι perfect? το βρήκα σε καλή τιμή (κοντά 250)αν και αν το έβρισκα ελαφρώς μεταχειρισμενο δε θα με χαλούσε. το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα είναι οι φωτογραφίες? Edited April 18, 2015 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 2 ερωτήσεις παρακαλώ παίδες.. Καινούριο από που είναι φθηνότερο? Και σαν φοιτητής το παίρνεις σε ακόμα καλύτερη τιμή? Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Τα χρώματα βγήκαν μαζί..απλά το carbon style προορίζονταν για το 7 μόνο και όχι για το 7α..Μετά το άλλαξαν..με officials βγάζει 4+ίσως 4.5 Ενώ με custom βγάζει + μια ώρα περίπου..Έχει πολύ καλή οθόνη,ήχο,κάμερα..Το πρόβλημα είναι τα σφάλματα σε κάποιες Ρομ..Η τελευταία 2.08 stable είναι πολύ καλή βέβαια..Και η αργή αλλαγή εκδόσεων..Τώρα άρχισαν να ψάχνεις νται για lollipop..Και η μαμά Ρομ είναι πολύ όμορφες και έχουν τα πάντα επάνω αλλά είναι βαριές.. Το παραγγείλεις από το oppostyle.eu μόνο για να έχεις κανονικά εγγύηση..Εκεί τους Ρωτάς και για την φοιτητική έκπτωση που πιθανόν θα στην δώσουν οπότε υπολόγισε -10% Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Ευχαριστω :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Μια χαρα μου ακουγεται η μπαταρια παντως (σε σχεση με του oneplus που λενε οτι ειναι πολυ καλυτερη). @Charlie αν επιτρεπεται απο που το βρηκες σε τετοια τιμη; καινουριο εννοεις ετσι; Και οπως σου ειπε ο dimgeo το astro black ειναι απλα το ιδιο με το παλιο αλλα με το καπακι καρμπον look που ειχε αρχικα το σκετο find 7. Για την φοιτητικη εκπτωση θα σας απαντησω σιγουρα εγω απο Δευτερα που λογικα θα παρω απαντηση απο το support τους. Μαλλον δεν απαντανε το ΣΚ. Ειμαι ενα τσακ να το παραγγειλω μολις λαβω και την απαντηση τους. Δε ξερω τι με κραταει... Ισως το γεγονος οτι φοβαμαι λιγο μηπως υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα; Ισως και λιγο το μεγεθος γιατι θα ειναι το πρωτο μου 5,5αρι; Εχω φορτωσει την προπληρωμενη καρτα και περιμενω! Edited April 18, 2015 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) nikospot said: Μια χαρα μου ακουγεται η μπαταρια παντως (σε σχεση με του oneplus που λενε οτι ειναι πολυ καλυτερη). @Charlie αν επιτρεπεται απο που το βρηκες σε τετοια τιμη; καινουριο εννοεις ετσι; Και οπως σου ειπε ο dimgeo το astro black ειναι απλα το ιδιο με το παλιο αλλα με το καπακι καρμπον look που ειχε αρχικα το σκετο find 7. Για την φοιτητικη εκπτωση θα σας απαντησω σιγουρα εγω απο Δευτερα που λογικα θα παρω απαντηση απο το support τους. Μαλλον δεν απαντανε το ΣΚ. Ειμαι ενα τσακ να το παραγγειλω μολις λαβω και την απαντηση τους. Δε ξερω τι με κραταει... Ισως το γεγονος οτι φοβαμαι λιγο μηπως υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα; Ισως και λιγο το μεγεθος γιατι θα ειναι το πρωτο μου 5,5αρι; Εχω φορτωσει την προπληρωμενη καρτα και περιμενω! είχα παραγγείλει κάτι θήκες και screen protectors από oppomart εποχές one plus και μου έστειλαν για άλλη συσκευή αντί για refund έχω discount..γι αυτό μου βγαίνει από 296 κοντά 260/250 θα ψάξω και λίγο ebay για second hand αρκεί να μην έχει εκδορες. άσχετο έχει βγει CM 12 lollipop nightly lollipop δεν έχει? Edited April 19, 2015 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 charlie_GR said: αρνητικα έχει καθόλου το κινητό ή όλα είναι perfect? το βρήκα σε καλή τιμή (κοντά 250)αν και αν το έβρισκα ελαφρώς μεταχειρισμενο δε θα με χαλούσε. το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα είναι οι φωτογραφίες? Το αρνητικό του είναι το software γνώμη μου H stock όχι πως είναι χάλια, αλλά κάθεται άσχημα όπως και να το κάνουμε σε κάποιον που έχει δουλέψει stock android ή CM ή k;ati παρεμφερές Οπότε πιθανώς να θες να πας σε custom ROM (CM12 - nameless) Εκεί θα πρέπει να ασχοληθείς με repartitions-LVM-unified κτλ γιατί το data partition έχει μόνο 3GB Εγώ δεν το έχω κάνει ακόμα αυτό και τρώω ζόρι σε CM12 με τις εφαρμογές Κι επίσης εκεί θα χάσεις την χρηστικότητα της stock κάμερας. Υπάρχει port να βάλεις, αλλά δεν έχει σχέση με την κάμερα της μαμα rom και πάλι αυτά βασικά κατά τη γνώμη μου, το software.. nikospot said: Ειμαι ενα τσακ να το παραγγειλω μολις λαβω και την απαντηση τους. Δε ξερω τι με κραταει... Ισως το γεγονος οτι φοβαμαι λιγο μηπως υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα; Ισως και λιγο το μεγεθος γιατι θα ειναι το πρωτο μου 5,5αρι; To μέγεθος δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί εφόσον ξέρεις τι θέλεις Τώρα επιλογές υπάρχουν στα λεφτά αυτά, είναι και λίγο προσωπικό θέμα.. charlie_GR said: είχα παραγγείλει κάτι θήκες και screen protectors από oppomart εποχές one plus και μου έστειλαν για άλλη συσκευή αντί για refund έχω discount..γι αυτό μου βγαίνει από 296 κοντά 260/250 θα ψάξω και λίγο ebay για second hand αρκεί να μην έχει εκδορες. άσχετο έχει βγει CM 12 lollipop nightly lollipop δεν έχει? Γνώμη μου μην ψάξεις για μεταειρισμένο εφόσον το παίρνεις 250 καινούριο Όσα μεταχειρισμένα έχω δει τα δίνουν πάνω από 200, δεν αξίζει η διαφορά για την τιμή στην οποία το βρίσκεις εσύ ναι υπάρχει CM12 lollipop και πρόσφατα βγήκε και η CM12.1, δηλαδή android 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Το oppomart δεν είναι επίσημο κατάστημα της oppo αλλά Ένας προμηθευτής όπως το merimobiles Επίσης έχεις εγγύηση 1 χρόνο από το κατάστημα και όχι 2 από Ευρώπη συν τα θετικά της Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας. η κάμερα είναι αυτό που με τράβηξε σε αυτό το κινητό αλλά αν με cm12 χάσω την κάμερα θα το ξανά σκεφτώ αν θα το πάρω εκτός και αν βρω καμία πραγματική ευκαιρία και δε κρατηθώ. σε προηγούμενα post διάβασα για pacman Rom και εκεί χάνω την μαμά κάμερα? την καλύτερη κάμερα την βρήκα στο meizu mx 4 ως τώρα (άσχετο) Edited April 19, 2015 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts