PaTheo Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Βρίσκομαι στην Ελλάδα και είναι κρίμα που δεν έχουμε αυτό το χαρακτηριστικό. Μήπως ως "Oppo Ambassador" θα μπορούσες να στείλεις τα λογότυπα των τριών κύριων παρόχων καθώς οι Έλληνες χρήστες συσκευών Oppo συνεχώς αυξάνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Βρίσκομαι στην Ελλάδα και είναι κρίμα που δεν έχουμε αυτό το χαρακτηριστικό. Μήπως ως "Oppo Ambassador" θα μπορούσες να στείλεις τα λογότυπα των τριών κύριων παρόχων καθώς οι Έλληνες χρήστες συσκευών Oppo συνεχώς αυξάνονται. Αφού το ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα μου. Μας είχε ζητηθεί πριν κάποιους μήνες να δώσουμε τα λογότυπα όπως και άλλες πληροφορίες, πχ συχνότητες, ελληνικούς χαρακτήρες για την εφαρμογή μουσικής και επαφές και τα έχω δώσει. Όλα αυτά θα μετουσιώνονταν στην αρχική ρύθμιση του κινητού με τα Regions όπου θα δινόταν και η επιλογή για Ελλάδα. Αυτό έχει καθυστερήσει να γίνει από την OPPO για ευνόητους λόγους και επειδή το testing διαρκεί αρκετό καιρό και επειδή προηγούνται μεγαλύτερες χώρες/αγορές. Ωστόσο πιστεύω ότι δεν θα αργήσει πολύ ακόμα αν δεν έχει γίνει ήδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaTheo Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Έχεις κάποια εικόνα για το πότε θα δούμε το επόμενο stable OTA update για τα Find 7/7a που ίσως και να είναι v.2 (αν και κάτι ακούγεται για 1.2.8) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Έχεις κάποια εικόνα για το πότε θα δούμε το επόμενο stable OTA update για τα Find 7/7a που ίσως και να είναι v.2 (αν και κάτι ακούγεται για 1.2.8) ? Η 2 έχει βγει καιρό τώρα. http://www.oppoforums.com/index.php?threads/Find-7-7a-ColorOS-V2%2E0%2E0i---KitKat-based.21508/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaTheo Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Το γνωρίζω, αλλά όπως λέει και η Addel στο post της: "As this stable version is not for mass production, OTA is not availablefor this version." και η ερώτησή μου ήταν για το επόμενο stable OTA update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλησπέρα κι από εμένα. Εδώ και λίγες μέρες κάτοχος του Find 7a :) Του πέρασα με τη μία CM12 χωρίς να κρατήσω ένα nandroid έστω της stock, αλλά anyway, ήμουν χαρούμενος :P Την πέρασα πάνω από την Stock 2.0.6i κατευθείαν, ενώ έχω δει κάποιοι να προτείνουν να την βάζουμε πάνω από 1.2.7 Κάποιες ερωτήσεις 1. Το NFC δουλεύει σ'εσάς σε CM12; Σ'εμένα όχι. Στην αρχή είχα και battery drain λόγω του nfc service. Κάπου είχα βρει μια αναφορά ότι αν πέρναγα την CM12 πάνω από ColorOS 1.2.7 το NFC θα ήταν οκ πιθανότατα. Πέρασα την επόμενη nightly και το battery drain έφυγε (προς το παρόν τουλάχιστον), αλλά το NFC πάλι δε δουλεύει. 2. Έκανα port την ColorOS camera, αλλά υπάρχουν κάποια θέματα. Καταρχάς 4K video recording δεν λειτουργεί. Φαίνεται να λειτουργεί δηλαδή η βιντεοσκόπηση, αλλά το βίντεο έχει πολύ μικρή ανάλυση τελικά. Επίσης, ένα περίεργο που κάνει η ColorOS camera είναι αν τραβήξω μια φωτογραφία δεν φαίνεται στην gallery, σα να μην την τράβηξα ποτέ. Αν κάνω reboot όμως θα φανεί κανονικά στο gallery. Επίσης η σε stock ColorOS 2.0.6i υπάρχουν εγκατεστημένα plugins της κάμερας και αν ναι ποια; Ακόμα δεν έχω βάλει plugins στην CM12 btw 1080p+ στο video mode τι σημαίνει; 3. Με την τελευταία nightly cm-12-20150315-NIGHTLY-find7 και τα updated pico gapps (Google Play services updated to v7.0.96 (1785884-43x)) έχω battery drain από το "SystemUpdateService". To Βλέπω από BetterBatteryStats στα partial wakelocks. Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος; Γενικά αρκετά ικανοποιημένος από το κινητό πάντως και το fast charging πολύυυ χρήσιμο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ειναι φυσιολογικο η μπαταρια να πεφτει παρα πολυ οταν εχω ενεργοποιημενο το 4g και σερφαρω; Μιλαμε για 20-25% σε μιση ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ειναι φυσιολογικο η μπαταρια να πεφτει παρα πολυ οταν εχω ενεργοποιημενο το 4g και σερφαρω; Μιλαμε για 20-25% σε μιση ωρα. Δεν είναι και λίγο το ποσοστό, θα τσεκάρω κι εγώ και θα ποστάρω με την πρώτη ευκαιρία Καλησπέρα κι από εμένα. Εδώ και λίγες μέρες κάτοχος του Find 7a :) Του πέρασα με τη μία CM12 χωρίς να κρατήσω ένα nandroid έστω της stock, αλλά anyway, ήμουν χαρούμενος :P Την πέρασα πάνω από την Stock 2.0.6i κατευθείαν, ενώ έχω δει κάποιοι να προτείνουν να την βάζουμε πάνω από 1.2.7 Κάποιες ερωτήσεις 1. Το NFC δουλεύει σ'εσάς σε CM12; Σ'εμένα όχι. Στην αρχή είχα και battery drain λόγω του nfc service. Κάπου είχα βρει μια αναφορά ότι αν πέρναγα την CM12 πάνω από ColorOS 1.2.7 το NFC θα ήταν οκ πιθανότατα. Πέρασα την επόμενη nightly και το battery drain έφυγε (προς το παρόν τουλάχιστον), αλλά το NFC πάλι δε δουλεύει. 2. Έκανα port την ColorOS camera, αλλά υπάρχουν κάποια θέματα. Καταρχάς 4K video recording δεν λειτουργεί. Φαίνεται να λειτουργεί δηλαδή η βιντεοσκόπηση, αλλά το βίντεο έχει πολύ μικρή ανάλυση τελικά. Επίσης, ένα περίεργο που κάνει η ColorOS camera είναι αν τραβήξω μια φωτογραφία δεν φαίνεται στην gallery, σα να μην την τράβηξα ποτέ. Αν κάνω reboot όμως θα φανεί κανονικά στο gallery. Επίσης η σε stock ColorOS 2.0.6i υπάρχουν εγκατεστημένα plugins της κάμερας και αν ναι ποια; Ακόμα δεν έχω βάλει plugins στην CM12 btw 1080p+ στο video mode τι σημαίνει; 3. Με την τελευταία nightly cm-12-20150315-NIGHTLY-find7 και τα updated pico gapps (Google Play services updated to v7.0.96 (1785884-43x)) έχω battery drain από το "SystemUpdateService". To Βλέπω από BetterBatteryStats στα partial wakelocks. Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος; Γενικά αρκετά ικανοποιημένος από το κινητό πάντως και το fast charging πολύυυ χρήσιμο :) Απαντάω εγώ στον εαυτό μου, μπορεί να το δει κάποιος και να βοηθηθεί 1. Πράγματι αν φλασάρεις CM12 από την 1.2.x το NFC λειτουργεί κανονικά. Το λέω επιβεβαιωμένα γιατί το έκανα τελικά 3. Το battery drain στην τελευταία nightly διορθώθηκε (cm-12-20150320-NIGHTLY-find7) Σχετικά ;) the problem is a combination of google and cm/nameless the systemupdate service gets disabled to not let google automatically download and install OTA's (which obviously fails). the deactivated service seems to cause wakelocks then with the new receivers google added. the workaround disables all receivers and enables the service, which should result in the service being inactive and the wakelocks non existant. Όσον αφορά το 2, την camera δηλαδή, ακόμα το ψάχνω λίγο, γιατί το port πράγματι δεν έχει σχέση με την stock camera όπως και να το κάνουμε. Μάλλον είναι το βασικό και μπορεί το μόνο που μου λείπει σε CM12 btw NamelessROM έχει δοκιμάσει κανείς; Φαίνεται να έχει πολύ καλό support και βλέπω nightlies να βγαίνουν πιο συχνά και από CM12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Υπάρχει στα OPPO forums, θέμα όπου ένας έχει φτιάξει ένα aroma installer με διαφορετικά camera mods. Για κοίταξε το. Νομίζω ότι κάνει αυτό που ψάχνεις. Εγώ από custom, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από pacman rom και θα τη βάλω ξανά τώρα που βγήκε νέα έκδοση με lollipop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Μια απορια βρε παιδια, το πλαισιο της συσκευης ειναι πλαστικο ή μεταλικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Μεταλλικό..πλαστικό oppo δεν υπάρχει Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) Ωραια! Ακόμα ένα +!!! :P Αλλά ρε παιδιά σαν τσιμπημένη δεν ειναι η τιμούλα μετά από 1 χρόνο κυκλοφορίας; 399 δολάρια στο international site? Και εαν επιλέξω το Ευρωπαϊκό site λέει 399€... Δηλάδη αν το πληρώσω σε δολάρια στο international που θα μου έρθει πιο φθηνά αν μετατρέψω εγώ το νόμισμα (366€ περίπου) δε θα μου έρθει από Ευρώπη; Και επειδή το βρήκα και σε άλλο κατάστημα στα 300 ευρώ (oppomart - δε ξέρω από που στέλνουν αυτοί όμως) αλλά την παλιά έκδοση οχι το Astro black και χωρίς τα "δώρα", διαπιστώνω πως τα δώρα δεν ειναι ακριβώς δώρα... Με λίγα λόγια πληρώνεις και το headset και την μεμβράνη και την θήκη και την κάρτα μνήμης αν το πάρεις από το oppostyle. Αξίζει να το πάρει κανείς από το oppostyle πληρώνοντας τα υποτιθέμενα δώρα 100€ επιπλέον; Παρόλο που το ερωτεύτηκα εδώ και 2 μέρες θα μπορούσα να περιμένω κάνα δυο μήνες (και για οικονομικούς λόγους :P ), αλλα και να δω τι γινεται με την τιμη που μου φαινεται πολύ υψηλή στο oppostyle. Εντομεταξύ είδα και την ιδέα κάποιου εδώ μέσα στο θέμα (στα αρχικά ποστ δε θυμάμαι που ακριβώς) που έλεγε να βάλει στο άσπρο μοντέλο το κάρμπον καπάκι και μου έχει σκαλώσει και μένα αυτό, αλλά είναι δυνατόν να βρουμε το κάρμπον καπάκι; Λίγο στο ebay που κοίταξα δεν υπάρχει τίποτα... Edited April 6, 2015 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Το oppostyle είναι Ευρώπη.Το αντίστοιχο αμερικανικό θα έρθει με δασμούς.οπότε θα σου βγει διπλή τιμή..Το oppomart είναι κινέζικο site Δεν έχει σχέση με την oppo και έχει ένα χρόνο εγγύηση από το κατάστημα Και όχι δύο από την εταιρία...Υπάρχει το πίσω κάλυμμα Εγώ το είχα πάρει μαζί με το κινητό σχεδόν από ένα παλικάρι που έγραφε στο oppoforoum..Δεν ξέρω αν είσαι αλλά παιξτο φοιτητής στο oppostyle και στείλε mail λέγοντας πως ενδιαφερεσε για το τάδε μοντέλο..συνήθως με μια απλή φωτο του πασου ενός φοιτητή έδινε 10% έκπτωση..Εγώ το παρήγγειλα στο όνομα μιας φοιτήτριας το 7Α Όταν πρωτοβγηκε και το πήρα από 399 Στα 359. Εγώ το δίνω μάλλον για το r5..δες και εκείνο Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Βασικά έχει 3... https://oppostyle.com/ (που είναι το international σε δολάρια) https://europe.oppostyle.com/ https://na.oppostyle.com/ (north america) Και το ιντερνατιοναλ ειναι Αμερικάνικο δηλαδή; Πάντως οι κλέφτες στην αρχικη τους σελίδα στο Europe δείχνει στο banner ότι το 7α ειναι στα 349€ και το 7 στα 429€ αλλά μόνο η τιμή του σκέτου 7 ισχύει! Το 7α ειναι στα 399. Είμαι φοιτητης, τους έχω στείλει εμαιλ εδώ και 2 μέρες με κάποιες ερωτήσεις και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα... Το r5 η αλήθεια ειναι οτι θα το προτιμούσα μόνο και μόνο επειδή ειναι λίγο μικρότερο, αλλά δε ξέρω μου έχει κολλήσει άγρια το 7α. Και μου φαίνεται και καλύτερο. Edit: αα μαλλον καποια βλακεια εχουν κανει... Το σκετο 7a το περναει στα 399€ ενω το Reloaded που δινει και δωρα μαζι το περναει στα 349 :P Αν πανω στα 349 μου κανουν και 10% εκπτωση ειναι μια χαρά στα 314€! ααα τώρα βρήκα στη σελίδα τους ότι πουλάνε και το καπάκι στα 14€. Σαν πολλά δεν είναι; :P Edited April 8, 2015 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Πολλά λίγα Αυτά είναι..βέβαια Πολλά είναι..να μου πεις Εγώ το είχα πάρει 10 και χωρίς nfc αλλά τα 5 τα έκανα δώρο στον κινέζο για την ταλαιπωρία του Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Βρε ναι οκ αμα ειναι θα το πάρω, εξάλλου από ότι καταλαβα θα μου δωσουν και την φοιτητική έκπτωση όταν τους στείλω το πάσο μου οπότε μαλλον θα τσιμπήσω και ένα καπάκι. Απλά σκεφτομαι ακομα για τι χρωμα να παρω. Το πλαίσιο της μαύρης συσκευής είναι γκρί σκούρο σχεδον μαυρο οπως το βλεπω στις φωτο. Αλλα δειχνει και μια φωτο που ειναι ασημενιο το πλαισιο :blink: Το ασημενιο πλαισιο ειναι στην ασπρη συσκευη; Η της άσπρης ειναι ασπρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Και στις δύο το πλαίσιο είναι ίδιο αλλάζει μόνο το χρώμα.αν είναι το midnight Είναι ένα ποντίκι χρώμα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pumadark Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ήρθε μικρή αναβάθμιση χθες..... Χάσαμε το ρουτ όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Η 2.08 stable πολύ καλή.Άντε και lollipop Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markstif Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Με 350 Ευρώ υπάρχουν πολλά πιο αξιόλογα Smartphone. http://octa-phone.com/wp-content/uploads/2015/04/Top10_Best_SmartPhone_300-360_Euro.jpg Παράθεση Www.Octa-Phone.Com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Να ρωτησω κατι,ποσες μερες κανει να ερθει apo oppostyle europe η παραγγελια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Να ρωτησω κατι,ποσες μερες κανει να ερθει apo oppostyle europe η παραγγελια? 3-5 με dhl ερχεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Βαριά 3 μην σου πω 2..για εργάσιμες ήμερες Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Για το χρωμα ρωτησα και στο support και μου ειπαν οτι στο μαυρο εχει σκουρο μπλε και στο ασπρο ειναι ασπρο. Οκ το σκουρο μπλε σαν γκρι θα ειναι λογικα. Απλα με μπερδεψε η φωτο που εδειξα πιο πανω που φαινοταν ασημενιο. Περιμενω απαντηση για την φοιτητικη εκπτωση και μαλλον απο βδομαδα το παραγγελνω. Να ρωτησω με official rom ποσες ωρες οθονη βγαζετε με πληρη φορτιση; Και με custom ειναι καλυρερα η χειροτερα τα πραγματα; Edited April 17, 2015 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) επειδή δε το έχω ψάξει ιδιαίτερα το astro Black είναι νεώτερο χρώμα από το midnight?η πλάτη είναι carbon Style? αρνητικα έχει καθόλου το κινητό ή όλα είναι perfect? το βρήκα σε καλή τιμή (κοντά 250)αν και αν το έβρισκα ελαφρώς μεταχειρισμενο δε θα με χαλούσε. το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα είναι οι φωτογραφίες? Edited April 18, 2015 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts