Lux Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) Δοκίμασε την Pacman rom από XDA, αν και eos, nameless είναι επίσης πολύ καλές, καλύτερες από cm, σε θέματα μπαταρίας και επιλογών. Δοκίμασε και custom sensei kernel, άμα είναι συμβατό με τη ρομ είναι σούπερ. Όταν τελειώσω τις δοκιμές θα φτιάξω έναν οδηγό και βίντεο, κυρίως για το 7 που τρέχω όλα αυτά, αλλά τα ίδια περίπου ισχύουν και για το 7α. Επίσης, θα φτιάξω οδηγό για να κάνετε re-partition την εσωτερική μνήμη αντί για unified. καθώς αυτή η μέθοδος είναι συμβατή με όλες τις ρομ, ακόμα και με color και έχεις αποκτάς εξίσου πολύ χώρο. Εξαιρετικό, και όχι απλά καλό πρόγραμμα πλοήγησης, είναι το Here Maps της Nokia. Κατέβασε το από Play Store είναι δωρεάν!Υπαρχουν stable rom ή οχι; Και ποια η διαφορα του unified με το re-partition; Επισης ξερετε εαν καθε φορα μετα το flash χρειαζεται να περναω root; Μονο η recovery μενει; Τελος, παρατηρησα οταν εκανα flash και εγκατασταση αλλης rom, οτι μου εγκατεστησε αυτοματα τις εφαρμογες και παιχνιδια που ειχα και πριν. Λογικα γινεται με καποιο συγχρονισμο. Ισως μεσω του Play store; Αλλα δε βρηκα καποια επιλογη. Ξερετε εαν μπορω να επιλεγω εγω ποιες εφαρμογες να εγκαθιστα; Ή μου βαζει οσες ειχα εγκαταστημενες μεχρι και την τελευταια στιγμη πριν κανω το format; Επισης εαν μπορει καποιος να μου εξηγησει πως ακριβως λειτουργει ο processor manager στο κινητο. Παρατηρω οτι παρολο που κλεινω τις εφαρμογες ( κανονικα με quit/exit ), οταν παταω συνεχομενα το κεντρικο πληκτρο μου τις εμφανιζει. Τρεχουν στο προσκηνιο; Επισης με διαφορα προγραμματα boost βλεπω οτι πολλες εφαρμογες ξεκινανε με το κινητο. Ειναι σωστο να γινεται αυτο; Ο καλυτερος browser ποιος ειναι; Αυτο το καιρο χρησιμοποιω τον firefox. Edited December 24, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 For Color OS 2 Users (4.4.2) - Use third party recovery to Backup (TWRP). Download Color OS 1.2.7 >HERE< Boot into ColorOS recovery Wipe data and cache Flash ColorOS 1.2.7 (It took 15 min for me to complete) Let it boot. Then again reboot to custom recovery (TWRP) WIpe- data, cache, dalvik cache, system. Flash CM12 (Takes ~40 sec). Reboot. It takes 3-4 minutes to boot in the first run, so don't do anything stupid. For Color OS 1 Users (4.3) - Reboot to custom recovery (TWRP), Have Backup. WIpe- data, cache, dalvik cache, system. Flash CM12 (Takes ~40 sec). Reboot. Τα παραπανω ειναι οδηγιες για την εγκατασταση της CM12 για το κινητο. Γιατι ζηταει downgrade απο την color 2 στη 1.x για να περασεις την rom; Επισης, τι ακριβως ειναι οι nightly releases; Και γιατι βγαινουν καθημερινα updates; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Ζητάει downgrade Για να δουλεύει σωστά ο proximity sensor. Αν δεν το κάνεις θα έχεις προβλήματα. Είναι θέμα modem. Όλα αυτά σε περίπτωση που έχεις color os kitkat και θες να πας custom Rom. Από custom σε custom χωρίς να παίρνω όρκο νομίζω Δεν χρειάζεται. Τα nightly είναι αυτό που λέει καθημερινές εκδόσεις με μικρές αλλαγές κάθε φορά Μέχρι στο τέλος να γίνει stable η έκδοση. Όπως καταλαβαίνεις δηλαδή ενδέχεται κάποιες φορές να υπάρχουν κάποια bugs που θα πρέπει να περιμένεις την επόμενη nightly Για να διορθωθούν(ενδεχομένως). Από την άλλη παίρνεις πιο νωρίς τα καινούργια features που ενδεχομένως πάλι θα ενσωματωθούν στην επόμενη stable έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Υπαρχει stable εκδοση της lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Δεν ξέρω. Δεν νομίζω. Official σίγουρα Όχι. Από custom Εγώ παρακολουθώ μόνο nameless Και είναι σε experimental φάση Και πολύ σύντομα θα αρχίσουν τις nightlies εκδόσεις. Από ότι γράφουν όσοι τν δοκιμάζουν πάντως είναι μια χαρά. Προσωπικά πάντως περιμένω την πρώτη nightly Για να κάνω τν Μετάβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Υπαρχει λογος να κανω καθημερινα updates της rom; Ειναι κουραστικο. Εξαλλου δεν υπαρχουν τρομερες αλλαγες. Ισως να κανω μια φορα την εβδομαδα. Αν μπορει καποιος να απαντησει και στις αποριες στο πιο πανω ποστ μου. Και εαν ξερει καποιος κανα καλο forum με cracked προγραμματα/παιχνιδια, ας μου στειλει ενα πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Επειδη το color os στο find 7a εχει αρχισει και κολλαει με τον καιρο και το τηλεφωνο το χρησιμοποιει ατομο που δεν εχει και πολυ ιδεα με αυτα, σκεφτο,αι μηπως ειναι καλυτερα να περασω μια cyanogenmod μηπως και τρεχει καλύτερα. Επειδη και εγω δεν πολυασχολουμαι με αυτα, θελω να ρωτησω υπαρχει καποια σταθερη cyanogenmod για το τηλεφωνο; και κατι ακόμα, απο την στιγμη που περαστει η cyanogenmod θα περνει updates OTA ή θα πρεπει καθε φορα να γίνεται εγκατασταση χειροκίνητα; Ευχαριστώ. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Κανονικά τα updates μέσω ota. Σε ποια έκδοση της color os έχει διορθωθεί το θέμα με το ξυπνητηρι, που δεν έχει διαθέσιμη την Κυριακή : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Στην 2 και μετά..Για εμένα αν πας σε 2..Η περίμενε την beta 2.04 με την νέα κάμερα Η πάνε στην 2.03..Όχι στην stable έχει πολλά bugs Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Stable και bugs δεν κολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Stable και bugs δεν κολλάει. Θεωρητικά ναι, πρακτικά... αλλάζουν πολύ τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Στην 2 και μετά..Για εμένα αν πας σε 2..Η περίμενε την beta 2.04 με την νέα κάμερα Η πάνε στην 2.03..Όχι στην stable έχει πολλά bugs -Unifed Storage: after unified some app can not run - Proximility sensor issue: smart call can not use - Prefix country code issue in SMS default:auto add country code when receive SMS, if use another SMS such as Google SMS is OK - Acssecibility: force close Αυτα τα bugs εχει κυριως η 2.0.4, αλλα ειναι και πολλα ακομα περισσοτερα.. Παρατηρω οτι μερικες φορες το root φευγει απο μονο του και πρεπει να το ξαναβαλω. Κανω κατι εγω ή ειναι bug; Επισης θελω να περασω αλλη ρομ ( nameless). Τωρα εχω την Omni. Πως θα παρω full backup; Με το titanium; Sms και επαφες; Και κατι αλλο που αναρωτιεμαι. Οι ρυθμισεις συστηματος γινεται να περαστουν στο backup; Καθε custom rom δεν εχει και διαφορετικες επιλογες στις ρυθμισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Έβαλα την 2.04...Δεν ξέρω τι γίνεται..Όσο καλές ήταν η πρώτες 2 beta και η τελευταίες 1stable τόσα χάλια είναι η νέες..ωραία ρομ με πολλά καλούδια αλλά πολλά bugs..βασικά με το titanium πέρνεις backup τα πάντα..σαν να κάνεις image του κινητού..Όταν αλλάζεις εκδόσεις Καλά είναι πχ από 4.4 σε 5 να στήνεις από την αρχή..το πολύ backup εφαρμογών μόνο..Όταν πας από color πχ σε cyan Καλό είναι επίσης να μην πέρνεις image τον settings..Και λένε ότι η κινεζική 2 είναι σταθερότητα και χωρίς bugs..ίσα ίσα να δω την νεα κάμερα και αν δεν δω φώς..πάω είτε σε 1.27 είτε σε κινεζική 2 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Οταν λες κινεζικη τι εννοεις; Μια ενιαια εκδοση δεν ειναι η color os; Οποτε αντι για titanium backup, τι να χρησιμοποιησω; Θελω να κρατησω επαφες, μηνυματα, saves παιχνιδιων τα οποια δε συγχρονιζονται μεσω ιντερνετ ή facebook, φωτογραφιες, βιντεο και ημερολογιο. Υπαρχει μια εφαρμογη που να τα κανει ολα; Οταν λες backup εφαρμογων, κραταει backup απο τα saves; Το να κραταει απλα το παιχνιδι δε με πολυενδιαφερει, αφου μπορω να το κατεβασω μετα ξανα. Δεν ειναι κοπος. Και καποιες ερωτησεις. Εχει knock off λειτουργια; Τους αισθητηρες που εχουν τα samsung; Δλδ κινηση χωρις αγγιγμα οθονης ή αυτο με τα ματια και το ανεβοκατεβασμα ιστοσελιδας ή διακοπη αναπαραγωγης βιντεο; Το καλυτερο προγραμμα πλοηγησης για ελλαδα; Edited January 3, 2015 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Οταν λες κινεζικη τι εννοεις; Μια ενιαια εκδοση δεν ειναι η color os; Οποτε αντι για titanium backup, τι να χρησιμοποιησω; Θελω να κρατησω επαφες, μηνυματα, saves παιχνιδιων τα οποια δε συγχρονιζονται μεσω ιντερνετ ή facebook, φωτογραφιες, βιντεο και ημερολογιο. Υπαρχει μια εφαρμογη που να τα κανει ολα; Οταν λες backup εφαρμογων, κραταει backup απο τα saves; Το να κραταει απλα το παιχνιδι δε με πολυενδιαφερει, αφου μπορω να το κατεβασω μετα ξανα. Δεν ειναι κοπος. Και καποιες ερωτησεις. Εχει knock off λειτουργια; Τους αισθητηρες που εχουν τα samsung; Δλδ κινηση χωρις αγγιγμα οθονης ή αυτο με τα ματια και το ανεβοκατεβασμα ιστοσελιδας ή διακοπη αναπαραγωγης βιντεο; Το καλυτερο προγραμμα πλοηγησης για ελλαδα; Υπάρχει και η κινεζική Για τα κινέζικα κινητά. Το titanium κάνει όλα αυτά που λες. Βασικά Για τα παιχνίδια(τα saves), Γιατί ημερολόγιο και επαφές τα συγχρονίζεις μέσω email και φώτο βίντεο απλά τα αντιγράφεις στο pc Και τα περνάς μέρα πάλι στο κινητό. Για μηνύματα μόνο Δεν είμαι σίγουρος αλλά υπάρχουν πολλά προγράμματα για αυτή τη δουλειά στο play store. Knock code Όχι, έχουν μόνο τα LG.Για τα άλλα Και Samsung να είχες πίστεψέ με δεν θα τα χρησιμοποιούσες, μονίμως απενεργοποιημένα. Μόνο Για εφέ στους φίλους σου την πρώτη μέρα που θα πάρεις το κινητό είναι. Gps Εγώ χρησιμοποιώ Google maps Και sygic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Η color έχει ένα κάρο τετοια..Απάντηση αν περάσεις το χέρι σου πάνω από το μεγάφωνο,αν κατεβάσεις το τηλέφωνο από το αυτί ανοίγει η ανοικτή ακρόαση Η το αντίθετο..πολλά τέτοια καλούδια..αλλά και εγώ μόνο αυτό από το ηχείο χρησιμοποιώ..έχει Μέχρι και να μιλάς και να ξεκλειδώνει..αν ξέρεις κινέζικα!!Η να λες το hey snapdrgonκαι να ανοίγει στην αναζήτηση Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά και απο μένα επειδή θα ήθελα πολύ να μπω και εγώ στην παρέα σας και απτην πρώτη στιγμή που είδα τ κινητό μου άρεσε πολυ αποφάσισα να βάλω στην άκρη το θέμα με την εγγύηση και να το αποκτήσω. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Οι αγγελίες απαγορεύονται στο forum εκτός του Buy&Sell όπου έχουν πρόσβαση μέλη με συγκεκριμένα κριτήρια. Edited January 23, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Αφού εγγύηση έχεις κανονικά δεν βάζεις στην άκρη τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Υπαρχει λογος να κανω καθημερινα updates της rom; Ειναι κουραστικο. Εξαλλου δεν υπαρχουν τρομερες αλλαγες. Ισως να κανω μια φορα την εβδομαδα. Αν μπορει καποιος να απαντησει και στις αποριες στο πιο πανω ποστ μου. Και εαν ξερει καποιος κανα καλο forum με cracked προγραμματα/παιχνιδια, ας μου στειλει ενα πμ. Με τη νέα cm12 τα updates γίνονται μέσω του CyanDelta προγράμματος και είναι σαν OTA, πολύ απλά και σχεδόν αυτόματα, καθόλου κουραστικά και ούτε πειράζουν κάτι στο κινητό σου. Για δωρεάν παιχνίδια και εφαρμογές, θα πρότεινα να βάλεις το Amazon App Store επειδή κάθε μέρα προσφέρει 1 δωρεάν παιχνίδι/εφαρμογή και μια φορά το μήνα δίνει δωρεάν ένα κάρο εφαρμογές συνολικής αξίας 200+ ευρώ! Μέσα σε ένα μήνα θα έχεις γεμίσει από εφαρμογές/παιχνίδια! Επειδη το color os στο find 7a εχει αρχισει και κολλαει με τον καιρο και το τηλεφωνο το χρησιμοποιει ατομο που δεν εχει και πολυ ιδεα με αυτα, σκεφτο,αι μηπως ειναι καλυτερα να περασω μια cyanogenmod μηπως και τρεχει καλύτερα. Επειδη και εγω δεν πολυασχολουμαι με αυτα, θελω να ρωτησω υπαρχει καποια σταθερη cyanogenmod για το τηλεφωνο; και κατι ακόμα, απο την στιγμη που περαστει η cyanogenmod θα περνει updates OTA ή θα πρεπει καθε φορα να γίνεται εγκατασταση χειροκίνητα; Ευχαριστώ. Όπως απάντησα και πιο πάνω, με τη cm12 θα είσαι μια χαρά και θα παίρνει updates OTA. Αυτα τα bugs εχει κυριως η 2.0.4, αλλα ειναι και πολλα ακομα περισσοτερα.. Παρατηρω οτι μερικες φορες το root φευγει απο μονο του και πρεπει να το ξαναβαλω. Κανω κατι εγω ή ειναι bug; Επισης θελω να περασω αλλη ρομ ( nameless). Τωρα εχω την Omni. Πως θα παρω full backup; Με το titanium; Sms και επαφες; Και κατι αλλο που αναρωτιεμαι. Οι ρυθμισεις συστηματος γινεται να περαστουν στο backup; Καθε custom rom δεν εχει και διαφορετικες επιλογες στις ρυθμισεις; Μάλλον bug θα είναι, αλλά δεν μου έχει τύχει ποτέ εμένα και ούτε έχω ακούσει από κάποιον άλλο. Όσο για το backup: Εγώ προσωπικά δεν κάνω ποτέ φουλ, γιατί δεν θέλω να μεταφέρονται "σκουπίδια" μεταξύ clean installs. Χρησιμοποιώ πάντα titanium. Οι επαφές αποθηκεύονται αυτόματα στο gmail σου και για τα sms χρησιμοποιώ το smsbackup που τα αποθηκεύει εύκολα στο gmail. Έβαλα την 2.04...Δεν ξέρω τι γίνεται..Όσο καλές ήταν η πρώτες 2 beta και η τελευταίες 1stable τόσα χάλια είναι η νέες..ωραία ρομ με πολλά καλούδια αλλά πολλά bugs..βασικά με το titanium πέρνεις backup τα πάντα..σαν να κάνεις image του κινητού..Όταν αλλάζεις εκδόσεις Καλά είναι πχ από 4.4 σε 5 να στήνεις από την αρχή..το πολύ backup εφαρμογών μόνο..Όταν πας από color πχ σε cyan Καλό είναι επίσης να μην πέρνεις image τον settings..Και λένε ότι η κινεζική 2 είναι σταθερότητα και χωρίς bugs..ίσα ίσα να δω την νεα κάμερα και αν δεν δω φώς..πάω είτε σε 1.27 είτε σε κινεζική 2 Άμα θέλεις να δοκιμάσεις τη νέα κάμερα έχει βγει εδώ (περίπου): http://forum.xda-developers.com/find-7/development/mod-oppocamera-settings-timer-scene-t3003030 Ενώ άμα θέλεις να δοκιμάσεις και τη κινεζική έκδοση, υπάρχει εδώ, ήδη φτιαγμένη χωρίς τα περιττά κινέζικα, με ρουτ και gapps: http://forum.xda-developers.com/find-7/development/rom-color-os-kitkat-2-0-32-beta-t2927929 Οταν λες κινεζικη τι εννοεις; Μια ενιαια εκδοση δεν ειναι η color os; Οποτε αντι για titanium backup, τι να χρησιμοποιησω; Θελω να κρατησω επαφες, μηνυματα, saves παιχνιδιων τα οποια δε συγχρονιζονται μεσω ιντερνετ ή facebook, φωτογραφιες, βιντεο και ημερολογιο. Υπαρχει μια εφαρμογη που να τα κανει ολα; Οταν λες backup εφαρμογων, κραταει backup απο τα saves; Το να κραταει απλα το παιχνιδι δε με πολυενδιαφερει, αφου μπορω να το κατεβασω μετα ξανα. Δεν ειναι κοπος. Και καποιες ερωτησεις. Εχει knock off λειτουργια; Τους αισθητηρες που εχουν τα samsung; Δλδ κινηση χωρις αγγιγμα οθονης ή αυτο με τα ματια και το ανεβοκατεβασμα ιστοσελιδας ή διακοπη αναπαραγωγης βιντεο; Το καλυτερο προγραμμα πλοηγησης για ελλαδα; Όλα εξαρτώνται από την περίπτωση. Για να δεις ποιο κάνει καλύτερα τη δουλειά που θέλεις, δοκίμασε είτε το titanium είτε το helium, από αυτά που έχω παρατηρήσει δεν δουλεύουν το ίδιο καλά παντού. Αρκετές από τις "πρωτότυπες" χειρονομίες των samsung τις έχουν και μάλιστα προσθέτουν και άλλες! Είναι εύκολο να τις βρεις στις Ρυθμίσεις. Από τα καλύτερα προγράμματα πλοήγησης το Here beta της Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παιδια καλη σας μερα και απο μενα. Κατοχος lg g3 16gb και σκεφτομαι την μεταβαση σε oppo find 7a. Κυρια χρηση πρωτον η καμερα, μετα gps, σερφαρισμα και ελαχιστα παιχνιδια. Αξιζει τον κοπο εσεις που το εχετε η παραμενω σε g3? Το g3 εχει υποστηριξη σε roms κτλ απο oppo δεν εχω ιδεα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Αν και συζητήσεις περί συγκρίσεων συσκευών γίνονται σε άλλα θέματα, εν ολίγοις... δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις τη συσκευή σου. Το LG σου έχει σαφώς καλύτερη υποστήριξη και δεν θα αισθανθείς ότι αναβαθμίζεσαι κατά τη μετάβαση από τη μία συσκευή στην άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) Αν και συζητήσεις περί συγκρίσεων συσκευών γίνονται σε άλλα θέματα, εν ολίγοις... δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις τη συσκευή σου. Το LG σου έχει σαφώς καλύτερη υποστήριξη και δεν θα αισθανθείς ότι αναβαθμίζεσαι κατά τη μετάβαση από τη μία συσκευή στην άλλη. Ρωτησα εδω μιας και ειναι οι χρηστες του 7α που εχουν μια εικονα σαφως. δεν ειχα σκοπο να κανω συγκριση. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου :) Γενικοτερα αν παω στο oppo θα εχω την βοηθεια σας αν χρειαστω κατι? (root κτλ) Edited January 27, 2015 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Και roms υπάρχουν και το ρουτ είναι εύκολο και δεν χάνεις και καμία εγγύηση. Βέβαια το τι θα μπορείς να κάνεις εξαρτάται και από ποιο OPPO μοντέλο θα επιλέξεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbfan Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Και roms υπάρχουν και το ρουτ είναι εύκολο και δεν χάνεις και καμία εγγύηση. Βέβαια το τι θα μπορείς να κάνεις εξαρτάται και από ποιο OPPO μοντέλο θα επιλέξεις.... Ποια ρομ θεωρεις την πιο ολοκληρωμενη -μεχρι τωρα- και προτεινεις, εκτος απο την κολορ? regards dbfan Παράθεση Regards DBFAN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Με σειρά προτίμησης: PACman, Nameless, Omni. Η Omni είναι η πιο απροβλημάτιστη και με καλύτερη μπαταρία, αλλά έχει λιγότερα χαρακτηριστικά. Εγώ είμαι με PACman ακόμα γιατί έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts