Feregorn Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Περίπου 3-4 μέρες κάνει για να σου έρθει. Μην ανησυχείς για το θέμα των 3gb.. Η OPPO έχει κυκλοφορήσει καινούργια έκδοση λογισμικού που το διορθώνει όπως κάνουν και οι καλύτερες custom rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Περίπου 3-4 μέρες κάνει για να σου έρθει. Μην ανησυχείς για το θέμα των 3gb.. Η OPPO έχει κυκλοφορήσει καινούργια έκδοση λογισμικού που το διορθώνει όπως κάνουν και οι καλύτερες custom rom... Έχει κυκλοφορήσει; Πότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Έχει κυκλοφορήσει; Πότε; Εδώ, http://www.oppoforums.com/threads/find-7a-coloros-v2-0-2i-beta-x9006-only.20226/. Είναι μόνο για το 7α. Ωστόσο, υπάρχουν custom roms που υποστηρίζουν unified storage και στα δυο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Και τι ακριβώς γινόταν με αυτό το πρόβλημα; Επειδή δε καταλαβαίνω και τόσο καλά τα Αγγλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Εδώ, http://www.oppoforums.com/threads/find-7a-coloros-v2-0-2i-beta-x9006-only.20226/. Είναι μόνο για το 7α. Ωστόσο, υπάρχουν custom roms που υποστηρίζουν unified storage και στα δυο! Μετά την color οι άλλες μού φαίνονται πολύ φτωχές! Θα περιμένω την τελική color για το 7αρι ... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και τι ακριβώς γινόταν με αυτό το πρόβλημα; Επειδή δε καταλαβαίνω και τόσο καλά τα Αγγλικα. Από την συνολική μνήμη του τηλεφώνου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις για εγκατάσταση εφαρμογών μόνο τα 3 gb. Αυτό δεν είναι πρόβλημα για τον μέσο χρήστη, αλλά για κάποιον που έχει πάρα πολλές εφαρμογές είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Και τα παιχνίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Τα παιχνίδια στην κάρτα πάνε όπως και όσα μετακινούνται..Απλά αν έχεις μεγάλα παιχνίδια και καμία 90/100 εφαρμογές θα έχεις θέμα με τον χώρο..Εγώ είχα περί της 60 +3 μεγάλα παιχνίδια..Τώρα έχω καμία 40 μιας και η colors έχει σχεδόν τα πάντα επάνω από μόνη της Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Τα παιχνίδια στην κάρτα πάνε όπως και όσα μετακινούνται..Απλά αν έχεις μεγάλα παιχνίδια και καμία 90/100 εφαρμογές θα έχεις θέμα με τον χώρο..Εγώ είχα περί της 60 +3 μεγάλα παιχνίδια..Τώρα έχω καμία 40 μιας και η colors έχει σχεδόν τα πάντα επάνω από μόνη τηςΒασικα αυτο που λεει για την μνημη του τηλεφωνου και μονο 3gb για εφαρμογες, δεν ειναι σοβαρο προβλημα. Αφου μπορουμε να τις εγκαταστησουμε σε εξωτερικη καρτα μνημης, σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Είναι πρόβλημα αν έχεις παρά πολλές εφαρμογές..Εγώ μέχρι 70 έφτασα με real racing 3,ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι που δεν θυμάμαι και modern combat 5..Κανένα θέμα..αν είχα παραπάνω ίσως μου έβγαζε μήνυμα..να ξέρεις ότι αν Μια εφαρμογή είναι πχ 50 mb ακόμη και αν την μετακινήσεις στην κάρτα θα μείνουν 10/15 στην εσωτερική....Το κακό είναι ότι η εφαρμογές της Google μαζί με Κάτι extra δεν πάνε κάρτα και πιάνουν κοντά στα 450/500 mb.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 (edited) Τα καλα νεα ειναι οτι το κινητο το εχω εδω και μερικες ωρες. Πραγματικα απιστευτω, αν σκεφτουμε οτι η παραγγελια εγινε την Τριτη.. Τα κακα νεα ειναι οτι σκεφτομαι ακομα και να το πουλησω.. Καταρχας εχει την εκδοση 1.2.5i. Μου βγαζει update για την 1.2.7i, αλλα φοβαμαι να το κανω, μετα απο αυτα που διαβασα στο forum της oppo. **EDIT** Το εκανα το update. Ολα κομπλε. Η περιστροφη οθονης δεν λειτουργει στην αρχικη οθονη. Μονο στις φωτογραφιες και στο ιντερνετ. Σοβαρος λογος για να το δωσω. Ειναι αδιανοητο να συμβαινει κατι τετοιο. Παντως εαν ειχε προβλημα ο σενσορας δε θα λειτουργουσε καθολου η περιστροφη οθονης. ** EDIT** Ακομα να βρω λυση. Η περιστροφη δεν αλλαζει οταν ειμαι στο αρχικο μενου.** Φωτεινοτητα οχι δυνατη. Εχω καρτα sim, τι πρεπει να κανω για να χωρεσει; Μπορω να την κοψω μονος μου; Επειδη θα κρατησω και το παλιο το κινητο, τι μπορω να κανω ωστε με τον ιδιο αριθμο να χρησιμοποιω και τα δυο τηλεφωνα; ( Οταν ανοιγω το ενα, θα κλεινει το αλλο ) Επισης πως μπορω να ενεργοποιησω το 4g; Θελει καινουρια τελειως καρτα sim; Τα φωτα σας! Η θηκη που μου ηρθε ειναι αθλια ( Μου αρεσει που κανει και 25 ευρω!!! ) Δεν εχει καν μαγνητακι και λιγο να ανοιξει η θηκη, ενεργοποιειται και η οθονη. Ειναι σπαστικο! Εχω βγαλει το πισω καπακι του κινητου, δε μπαινει αλλιως. Στο antutu ειναι κατω απο meizu mx4, note4, oneplus one. 46.000 εβγαλε. Καλο σκορ. Το χειροτερο απ'ολα ειναι η φωτογραφικη του. Ειναι 100 φορες πιο αθλιες οι φωτογραφιες που βγαζει απο το nokia n8 που εχω. Επαθα απλα πλακα.. Δοκιμασα και Ultra και HDR, αλλα κανενα αποτελεσμα. Οχι 13MP, ουτε ποιοτητα για 3MP δεν εχει. Κανω λιγο ζουμ και βλεπεις παντου pixel. Αν οντως ειναι ετσι, τοτε αυριο το εχω βαλει σε αγγελια. ** EDIT**Βασικα τωρα ειδα οτι μαλλον το n8 εχει καλυτερη καμερα.. Απιστευτο για ενα κινητο 4ετιας.. Με ξενισε λιγο και το μεγεθος του. Δεν ειχα ποτε ξανα τετοιο μεγαλο κινητο, αλλα ενταξει ειναι συνηθεια πιστευω. Το βαρος του ειναι καλο. Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να επεσα σε ελλατωματικο κινητο. Εσεις θα μου πειτε.. Edited December 4, 2014 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Τα καλα νεα ειναι οτι το κινητο το εχω εδω και μερικες ωρες. Πραγματικα απιστευτω, αν σκεφτουμε οτι η παραγγελια εγινε την Τριτη.. Τα κακα νεα ειναι οτι σκεφτομαι ακομα και να το πουλησω.. Καταρχας εχει την εκδοση 1.2.5i. Μου βγαζει update για την 1.2.7i, αλλα φοβαμαι να το κανω, μετα απο αυτα που διαβασα στο forum της oppo. **EDIT** Το εκανα το update. Ολα κομπλε. Η περιστροφη οθονης δεν λειτουργει στην αρχικη οθονη. Μονο στις φωτογραφιες και στο ιντερνετ. Σοβαρος λογος για να το δωσω. Ειναι αδιανοητο να συμβαινει κατι τετοιο. Παντως εαν ειχε προβλημα ο σενσορας δε θα λειτουργουσε καθολου η περιστροφη οθονης. ** EDIT** Ακομα να βρω λυση. Η περιστροφη δεν αλλαζει οταν ειμαι στο αρχικο μενου.** Φωτεινοτητα οχι δυνατη. Εχω καρτα sim, τι πρεπει να κανω για να χωρεσει; Μπορω να την κοψω μονος μου; Επειδη θα κρατησω και το παλιο το κινητο, τι μπορω να κανω ωστε με τον ιδιο αριθμο να χρησιμοποιω και τα δυο τηλεφωνα; ( Οταν ανοιγω το ενα, θα κλεινει το αλλο ) Επισης πως μπορω να ενεργοποιησω το 4g; Θελει καινουρια τελειως καρτα sim; Τα φωτα σας! Η θηκη που μου ηρθε ειναι αθλια ( Μου αρεσει που κανει και 25 ευρω!!! ) Δεν εχει καν μαγνητακι και λιγο να ανοιξει η θηκη, ενεργοποιειται και η οθονη. Ειναι σπαστικο! Εχω βγαλει το πισω καπακι του κινητου, δε μπαινει αλλιως. Στο antutu ειναι κατω απο meizu mx4, note4, oneplus one. 46.000 εβγαλε. Καλο σκορ. Το χειροτερο απ'ολα ειναι η φωτογραφικη του. Ειναι 100 φορες πιο αθλιες οι φωτογραφιες που βγαζει απο το nokia n8 που εχω. Επαθα απλα πλακα.. Δοκιμασα και Ultra και HDR, αλλα κανενα αποτελεσμα. Οχι 13MP, ουτε ποιοτητα για 3MP δεν εχει. Κανω λιγο ζουμ και βλεπεις παντου pixel. Αν οντως ειναι ετσι, τοτε αυριο το εχω βαλει σε αγγελια. ** EDIT**Βασικα τωρα ειδα οτι μαλλον το n8 εχει καλυτερη καμερα.. Απιστευτο για ενα κινητο 4ετιας.. Με ξενισε λιγο και το μεγεθος του. Δεν ειχα ποτε ξανα τετοιο μεγαλο κινητο, αλλα ενταξει ειναι συνηθεια πιστευω. Το βαρος του ειναι καλο. Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να επεσα σε ελλατωματικο κινητο. Εσεις θα μου πειτε.. Φίλε εγώ σε είχα προειδοποιήσει. Εντάξει δεν ειναι και χάλια η καμερά του οπως περιγράφεις , αλλά δεν είναι και πολύ καλή (μιλάω για το αυτόματο) ούτε σε οξυτητα καθαρότητα δεν μου ειχε αρεσει. Για τον ήχο όμως δεν ειπες....κορυφαίος. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Η οθόνη στην επιφάνεια εργασίας δεν γυρνάει...μιας και είναι αδύνατο να χειριστείς με το ένα χέρι την οθόνη πλαγιά.. Την κάρτα να βγαλεις Νέα με ανταπτορα 5 ευρώ κάνει..Για το antutu δεν θα σχολιάσω...Η κάμερα είναι εξαιρετική...Εκτός από το ultra hd που δεν κάνει και Πολλά..Εγώ στον υπολογιστή δεν βλέπω pixel Εκτός και αν ζουμαρω πολύ...Που δεν το κάνω..τραβάω φωτο αυτό που βλέπω Όχι για να την ανοίγω επί 80%..το Ν8 είχε εξαιρετική κάμερα...ακόμη και για σήμερα..Απλά βέβαια σε σκοτάδι και σε τρίποδο η κάπου σταθερό βγάζει ότι καλύτερο.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Να και Μια χθεσινή Αργά το βράδυ με ελάχιστα φώτα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Τεσπα το κινητο παει για πουλημα.. Εκανα 4 χρονια να αγορασω κινητο και πρωτη φορα απογοητευομαι τοσο πολυ.. Η οθόνη στην επιφάνεια εργασίας δεν γυρνάει...μιας και είναι αδύνατο να χειριστείς με το ένα χέρι την οθόνη πλαγιά..Μα πραγματικα, υπαρχει αλλο κινητο που να το κανει αυτο; To gps πως λειτουργει; Ή ειναι το google maps; Ακομα και το lg g2 νομιζω πως τραβαει καλυτερες φωτογραφιες. Το ειχα στα χερια μου 2 ημερες παλαιοτερα. Τι να πω.. 400 ευρω εδωσα και περιμενα οτι θα παρω κατι κορυφαιο.. Αυτη η καμερα ειναι απλα αθλια εν'ετη 2014! Μαλλον επρεπε να μεινω λιγο περισσοτερο με το n8.. Εχει αντεξει τα πανδεινα, εχει μιση σπασμενη οθονη, και ομως ακομα αντεχει, και ο φακος του ο ιδιος οπως την πρωτη ημερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Τεσπα το κινητο παει για πουλημα.. Εκανα 4 χρονια να αγορασω κινητο και πρωτη φορα απογοητευομαι τοσο πολυ.. Μα πραγματικα, υπαρχει αλλο κινητο που να το κανει αυτο; To gps πως λειτουργει; Ή ειναι το google maps; Ακομα και το lg g2 νομιζω πως τραβαει καλυτερες φωτογραφιες. Το ειχα στα χερια μου 2 ημερες παλαιοτερα. Τι να πω.. 400 ευρω εδωσα και περιμενα οτι θα παρω κατι κορυφαιο.. Αυτη η καμερα ειναι απλα αθλια εν'ετη 2014! Μαλλον επρεπε να μεινω λιγο περισσοτερο με το n8.. Εχει αντεξει τα πανδεινα, εχει μιση σπασμενη οθονη, και ομως ακομα αντεχει, και ο φακος του ο ιδιος οπως την πρωτη ημερα.. Η camera ειναι εξαιρετικη(με το g2 φυσικα δε συγκρινεται,ειναι πολυ καλυτερη)....το gps δουλευει αψογα κλειδωνει ακαριαια....τωρα αν εχεις τοσο μεγαλο θεμα με τη homescreen περνα καμμια custom rom...εγω τρεχω 25 μερες lolipop..η rom ειναι ηδη σχεδον αψογη με ελαχιστα bugs που μερα με τη μερα διορθωνονται...και η homescreen γυρναει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Τεσπα το κινητο παει για πουλημα.. Εκανα 4 χρονια να αγορασω κινητο και πρωτη φορα απογοητευομαι τοσο πολυ.. Μα πραγματικα, υπαρχει αλλο κινητο που να το κανει αυτο; To gps πως λειτουργει; Ή ειναι το google maps; Ακομα και το lg g2 νομιζω πως τραβαει καλυτερες φωτογραφιες. Το ειχα στα χερια μου 2 ημερες παλαιοτερα. Τι να πω.. 400 ευρω εδωσα και περιμενα οτι θα παρω κατι κορυφαιο.. Αυτη η καμερα ειναι απλα αθλια εν'ετη 2014! Μαλλον επρεπε να μεινω λιγο περισσοτερο με το n8.. Εχει αντεξει τα πανδεινα, εχει μιση σπασμενη οθονη, και ομως ακομα αντεχει, και ο φακος του ο ιδιος οπως την πρωτη ημερα.. Μπορεί να μην υπάρχει άλλο κινητό που να μην κάνει περιστροφή, στα OPPO πάντως αυτό συμβαίνει. Αν θέλεις να γυρίζει το μενού, κατέβασε από Play Store το Nova Launcher ή βάλε custom rom (όπου έχουμε αρκετοί εδώ πέρα σχετική εμπειρία και μπορούμε να σε βοηθήσουμε) και θα έχεις όσες περιστροφές θέλεις. Το GPS του είναι εξαιρετικό. Άμα έχεις πακέτο ή σύνδεση με πολλά δεδομένα, μια χαρά είναι το Google Maps, ειδάλλως μπορείς να βάλεις τους Here Maps που διαθέτει η Νοκια για android κινητά (http://here.com/beta/android/?lang=en-GB) Η κάμερα του είναι αρκετά καλή, ειδικά σε ημερήσιες λήψεις. Το βράδυ είναι μέτρια, αλλά μπορείς να παίξεις με τις ρυθμίσεις ή με τρίτες manual εφαρμογές και να βγάλεις καλύτερες. Το Ν8, πιστεύω τραβάει μεν καλύτερες φωτογραφίες από το 7α, αλλά υστερεί στο βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) Πέρα από αυτό που λες για την περιστροφή που δεν μπορώ να καταλάβω κιόλας που θα χρησίμευε, Δεν ισχύει τίποτα άλλο. Η κάμερα του είναι εξαιρετική(ειδικά με coloros, Εγώ έχω cm Και πάλι είναι κάτι παραπάνω από πολύ καλή),gps άψογο, ήχος άψογος. Οθόνη. Δεν είναι λίγοι αυτοί που την.έχουν πει την καλύτερη lcd full hd οθόνη αυτή τη στιγμή. Για την θήκη Δεν έχω άποψη το έχω από την πρώτη μέρα γυμνό Όσο για το antutu το συγκρίνεις με κινητά 3gb ram Και πάλι είναι ελάχιστα πιο κάτω το σκορ(ίσως εξαίρεση το Ν4 που βέβαια είναι κινητό κυκλοφορεί ένα μήνα!!). Το find 7a ίσως έχει το καλύτερο σκορ σε κινητά 2gb ram/fhd οθόνη Για μένα κράτα το καμία βδομάδα να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Edited December 5, 2014 by GaleaNatur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Τεσπα το κινητο παει για πουλημα.. Εκανα 4 χρονια να αγορασω κινητο και πρωτη φορα απογοητευομαι τοσο πολυ.. Μα πραγματικα, υπαρχει αλλο κινητο που να το κανει αυτο; To gps πως λειτουργει; Ή ειναι το google maps; Ακομα και το lg g2 νομιζω πως τραβαει καλυτερες φωτογραφιες. Το ειχα στα χερια μου 2 ημερες παλαιοτερα. Τι να πω.. 400 ευρω εδωσα και περιμενα οτι θα παρω κατι κορυφαιο.. Αυτη η καμερα ειναι απλα αθλια εν'ετη 2014! Μαλλον επρεπε να μεινω λιγο περισσοτερο με το n8.. Εχει αντεξει τα πανδεινα, εχει μιση σπασμενη οθονη, και ομως ακομα αντεχει, και ο φακος του ο ιδιος οπως την πρωτη ημερα.. Καμια, μα καμια σχεση! Το κινητο εχει αριστη καμερα, το εχω χρησιμοποιησει σε διαφορες συνθηκες, εδω κι 6 μηνες που βρισκεται στην κατοχη μου, κι η αποδοση του, ειναι πολυ πανω απο το μεσο ορο. Δε μπορω να το συγκρινω με το Nokia, καθως δεν το ειχα, αλλα, σε συγκριση με το LG G2 (το οποιο και ειχα για 1 χρονο), ειναι κλασεις ανωτερο. Οσον αφορα το μεγεθος, οπως πολυ σωστα ειπες κι εσυ, συνηθιζεται ευκολα, η θηκη ειναι αξιοπρεπης και η συνολικη ποιοτητα, αριστοτατη και σαφως ανωτερη αλλων smartphones σ' αυτην την κατηγορια τιμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Παιδιά επειδη και εγω είχα το 7 όχι το 7α ... θέλω να πω ότι πού είδατε ότι η οθόνη του είναι η καλύτερη ips lcd ?? Κατηγορηματικά όχι. Πάρε το z3 να πάθεις πλάκα. Στον ήλιο θες , σε γωνίες θεασης θες , σε ζωντάνια χρωμάτων ??Και είχα και το 7 με Qhd. Καμία σχέση με το z3. Επίσης η φωτογραφική του και μενα δεν μου φανηκε τοσο καλή , εχω και ενα νοτε 3 και τα συγκρινα...στην μερα καμια σχεση...το νοτε 3 είναι απίστευτο. τη νύχτα ήταν περίπου ίδια αλλά το oppo δεν είχε καλύ ευκρίνεια-οξύτητα. Πιο θαμπά. Επίσης η αυτονομια του είναι χαλια, όπως και το ότι η dcolor είναι βαριά και θα δεις και lag. Κατα τα άλλα είναι ωραίο κινητό, με ωραίες μανισιες εφαρμογές και καταπληκτικό ήχο. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) Η οθόνη του 7 είναι απλά η καλύτερη μη amloled με 2.5 Κ ανάλυση..Η οθόνη του 7Α είναι πολύ καλή Αλλά μέχρι εκεί..Η φωτογραφία είναι εξαιρετική χάνει το βράδυ Αλλά αν ενεργοποιήσεις το αργό κλειστό δεν συγκρίνεται άλλο τηλέφωνο δίπλα του..ειδικά αν πάμε σε πολύ σκοτάδι..το GPS κλειδωνει ακαριαία και η χάρτες είναι η Google maps..απλώς το παλικάρι δεν έχει σχέση με Android..μείνει με το καλό και παλιό Ν8..Η οθόνη του χρωματικά αποδείξει απλά παρά πολύ καλά..Και το s3 έχει καλύτερα χρώματα..Αλλά δεν είναι αληθοφανή..Η κάμερα είναι παρά παρά πολύ καλή..Απλά το βράδυ χάνει μέχρι να πάρουμε τον νέο pureimage 2..και εκεί μπορείς να δουλέψεις Αλλά προγράμματα..Μην ξεχνάμε ότι η κάμερα του Ζ3 με την μαμά εφαρμογή δεν είναι και η καλύτερη..ειδικά στο auto Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο να γυρνάει η επιφάνεια εργασίας σε ένα τηλέφωνο 5.5 ιντσών..αν καίγεσαι τόσο πολύ κατέβαζε έναν louncer κυκλοφορούν χιλιάδες..αν παλι δεν θες δώσε το και μείνει με την ανάλυση 400επί 800...Όλη η κοινότητα έχει μιλήσει με εξαιρετικά λόγια για τα find 7 και μετά από 4 μήνες να το πάρω να Μην το πάρω το τηλέφωνο είναι χάλια παντού.. Edited December 5, 2014 by dimgeo Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Η οθόνη του 7 είναι απλά η καλύτερη μη amloled με 2.5 Κ ανάλυση..Η οθόνη του 7Α είναι πολύ καλή Αλλά μέχρι εκεί..Η φωτογραφία είναι εξαιρετική χάνει το βράδυ Αλλά αν ενεργοποιήσεις το αργό κλειστό δεν συγκρίνεται άλλο τηλέφωνο δίπλα του..ειδικά αν πάμε σε πολύ σκοτάδι..το GPS κλειδωνει ακαριαία και η χάρτες είναι η Google maps..απλώς το παλικάρι δεν έχει σχέση με Android..μείνει με το καλό και παλιό Ν8..Η οθόνη του χρωματικά αποδείξει απλά παρά πολύ καλά..Και το s3 έχει καλύτερα χρώματα..Αλλά δεν είναι αληθοφανή..Η κάμερα είναι παρά παρά πολύ καλή..Απλά το βράδυ χάνει μέχρι να πάρουμε τον νέο pureimage 2..και εκεί μπορείς να δουλέψεις Αλλά προγράμματα..Μην ξεχνάμε ότι η κάμερα του Ζ3 με την μαμά εφαρμογή δεν είναι και η καλύτερη..ειδικά στο auto Τωρα μιλαμε για την καλύτερη IPS LCD όχι AMOLED ...τι αναφερεις το s3 ??? Το s3 έχει υπεκορεσμενα χρωματα όλοι το ξερουμε αυτο. Εγώ είχα επαναλαμβανω το oppo 7 (όχι το 7α) και εξαιρετική οθόνη δεν είδα.Δεν συγκρινεται με του sony z3 που είναι και αυτή IPS LCD. Και η κάμερα καλύτερη του νοτε 3 δεν είναι. Με το αργό κλείστρο δεν διαφωνώ !!! Όπως και η auto του ζ3 δεν είναι ότι καλύτερο. Το δέχομαι. Αλλα στο manual είναι πολύ καλή. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Θα σου θυμίσω την προϊστορία της sony στις οθόνες... Quad HD Display Comparison (LG G3 vs Oppo Find 7 …: να ξεκάθαρα τα χρώματα είναι τα μόνα που πλησιάζουν την αλήθεια και έχουν γίνει Πολλά τεστ..Η οθόνη του 7 ειδικά θεώρητε από της καλύτερες.Και του Ζ3 Μια πολύ πολύ καλή οθόνη 1080..Σημασία δεν έχει πως την νιωθεις σε ένα τεστ Αλλά Πόσο αληθοφανες είναι..Η θερμοκρασία χρώματος είναι εξαιρετική και η ακτίνες γάμα στην κορυφή..Σου το λέω γιατί και μετά τα χρώματα του s3 μου άρεσαν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Τις amoled Δεν τις συγκρίνω ποτέ με τις lcd. Άλλη κατηγορία τελείως οι amoled είναι καθαρά θέμα γούστου ανάμεσα σε LCD-amoled, για σύγκριση δεν είναι. Για την σύγκριση με Ζ3 εκεί Δεν ξέρω ίσως να έχετε δίκιο, παραδέχομαι ότι δεν έχω άποψη το συγκεκριμένο. Όπως επίσης είναι λάθος σύγκριση οθονών FHD - QHD Όσο για την αυτονομία είναι γνωστό ότι το 7 δεν έχει και την καλύτερη. Αλλά εδώ είναι το θέμα του 7a Και στην χειρότερη Εγώ έχω αυτονομία με αυτόματη φωτεινότητα μιάμιση μέρα Και 5 ώρες οθόνη. Αν το δουλέψω μόνο Wi-Fi πάω στις δύο μέρες Και κοντά 7 ώρες οθόνη. Δύο κολλητοί μου έχουν νοτε 3, επιμένω ότι έχω καλύτερη κάμερα. Για βράδυ που λέτε, μια μέρα ήμουν Για καφέ και βρέθηκα με ένα s5 Και g3 Και είπαμε για πλάκα να δοκιμάσουμε βράδυ για φωτο, οι γνώμες ήταν υπερ του 7a Και από τους 3. Δεν προσπαθώ να πω ότι είναι το καλύτερο κινητό της αγοράς αλλά σίγουρα δεν είναι άχρηστο που το βγάζετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Νυχτερινή 22.00 το βράδυ στην Βόνιτσα αρχες Σεπτεμβρίου..περιμένω κάτι παρόμοιο από Ν8 η G2 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Θεωρειται καλη αυτη η φωτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts