Jump to content

myphone POLL: Wearables, είναι απαραίτητα τελικα;

konstantinos_bei
 Κοινοποίηση

Πόση βαρύτητα δίνετε στο λειτουργικό ενός Smartwatch για την επιλογή του;  

343 members have voted

1. 1. Πόση βαρύτητα δίνετε στο λειτουργικό ενός Smartwatch για την επιλογή του;

• Μεγάλη. Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση, αρκεί να έχει το best of the best OS
      62
    • Αρκετή. Καλό και το OS, αλλά μπορώ να κάνω παραχώρηση υπέρ της εμφάνισης
      121
    • Καθόλου. Με ενδιαφέρει πρωτίστως να είναι όμορφο και ας κάνει τα βασικά.
      160

Recommended Posts

Εννοείται πως πρέπει να είναι όμορφο, το ρολοι είναι κόσμημα κακά τα ψέμματα.(εγώ προσωπικά δεν έχω φορέσει ποτέ γιατί δεν μου αρέσουν)

Τώρα ότι υπάρχει σε smartwatch δεν με έχει κερδίσει..Δεν ξέρω τι δυνατότητες έχει η συγκεκριμένη αγορά(που σίγουρα έχει το κοινό της) αλλά άλλο κινητό και άλλο ρολόι..

...βέβαια να μου πεις και με τα tablet ποτέ δεν ξετρελάθηκα και δεν πίστευα οτι θα έχουνε τόσο μεγαλο κοινο..:X

• Απαντήσεις 54
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννοείται πως πρέπει να είναι όμορφο, το ρολοι είναι κόσμημα κακά τα ψέμματα.(εγώ προσωπικά δεν έχω φορέσει ποτέ γιατί δεν μου αρέσουν)

Τώρα ότι υπάρχει σε smartwatch δεν με έχει κερδίσει..Δεν ξέρω τι δυνατότητες έχει η συγκεκριμένη αγορά(που σίγουρα έχει το κοινό της) αλλά άλλο κινητό και άλλο ρολόι..

...βέβαια να μου πεις και με τα tablet ποτέ δεν ξετρελάθηκα και δεν πίστευα οτι θα έχουνε τόσο μεγαλο κοινο..:X

Κι όμως τα τάμπλετ είναι πράγματι μια ξεχωριστή κατηγορία κι ένα προϊόν που είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Για μένα που θεωρώ τα laptop (ειδικά τώρα πια με την εμφάνιση τάμπλετ με φουλ Windows) ένα κακό προϊόν, αφού και η φορητότητα τους είναι μέτρια και η αυτονομία τους συνήθως για τα σκουπίδια, τα τάμπλετ είναι η πραγματική φορητή συσκευή, έχοντας πάντα την υποστήριξη ενός καλού desktop. Το σωστό setup για μένα είναι ένας καλός σταθερός, ένα τάμπλετ περίπου στις 8 ίντσες κι ένα συμμαζεμένο κινητό με κορυφαίες δυνατότητες για τις περιπτώσεις που δεν έχω μαζί μου το τάμπλετ.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Κι όμως τα τάμπλετ είναι πράγματι μια ξεχωριστή κατηγορία κι ένα προϊόν που είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Για μένα που θεωρώ τα laptop (ειδικά τώρα πια με την εμφάνιση τάμπλετ με φουλ Windows) ένα κακό προϊόν, αφού και η φορητότητα τους είναι μέτρια και η αυτονομία τους συνήθως για τα σκουπίδια, τα τάμπλετ είναι η πραγματική φορητή συσκευή, έχοντας πάντα την υποστήριξη ενός καλού desktop. Το σωστό setup για μένα είναι ένας καλός σταθερός, ένα τάμπλετ περίπου στις 8 ίντσες κι ένα συμμαζεμένο κινητό με κορυφαίες δυνατότητες για τις περιπτώσεις που δεν έχω μαζί μου το τάμπλετ.

Ναι δεν διαφωνώ, απλά εγώ περίμενα να τα παρουνε μόνο ανθρωποι που τα χρειάζονται για τη δουλειά τους.Δεν περίμενα να το έχει τόσος κόσμος που μπορεί και να μην το βγάλει ποτέ από το σπίτι του.

Εγώ είμαι φανατικός deskoptas αλλα οτιδηποτε χρειάζομαι εκτός σπιτιού με καλύπτει προσωπικά το κινητο(google maps,email,browsing κλπ) οπότε δεν ένοιωσα την ανάγκη να πάρω tablet(ποτε δεν ξερεις βέβαια).

Τα παραδέχομαι σαν μηχανήματα και όντως δημιούργησαν μια νέα αγορά και το αξίζουνε.

Χαρακτηριστικό επίσης είναι το γεγονός ότι πολλοί σπεύδουν να...ξεφορτωθούν το smartwatch τους, αφού οι ηλεκτρονικές αγορές όπως το ebay έχουν κατακλυστεί από αγγελίες πώλησης αυτών, καθώς οι περισσότεροι είτε δεν τα θεωρούν κομψά, είτε δεν βρίσκουν τη χρησιμότητα που περίμεναν.

Το οτι πολλοι σπευδουν να τα ξεφορτωθουν δεν λεει πολλα για τις ιδιες συσκευες. Λεει περισσοτερα για τους αγοραστες τους, που αγορασαν κατι που δεν χρειαζονται. Αναγκαστικα, το smartwatch σε αντιθεση με ενα smartphone, ειναι για πιο ιδιαιτερο κοινο. Το smartphone, ακομα και να μη το χρησιμοποιεις σαν τετοιο, συνεχιζει να αποτελει ενα κινητο τηλεφωνο (που προφανως ολοι χρειαζομαστε) που παιζει μουσικη / βγαζει φωτογραφιες / μπαινει στο Internet, πραγμα που σημαινει οτι ακομα και αχρηστο να το θεωρεις σαν smart, παραμενει feature phone, οποτε και δεν το "ξεφορτωνεσαι". Απτην αλλη, ενα smartwatch που δεν το χρησιμοποιεις σαν smart...ε δεν κανει και τιποτα αλλο.

• 2 weeks later...
Εγώ πιστεύω θα πατώσουν πανηγυρικά από όποια εταιρεία και να είναι, με εξαίρεση ίσως ηλικίες 12-16 :lol: