mertaghon2 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) χμμ απο μπαταρία με τοσο μικρή πουχει δυσκολα πάνω απο 2 ώρες με καλή φωτεινότητα.. koprus ο γενικός οδηγός που έχει στην κεντρική σελίδα για twrp κλπ,λες να σου κανει?δες τον Edited January 1, 2015 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Παιδια εντυπώσεις κάποιου που το έχει? Ειδικά για την μπαταρία Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 ενδιαφερον κινητο το βρηκε κανεις σε καλη τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 ενδιαφερον κινητο το βρηκε κανεις σε καλη τιμη? Πιο πίσω δίνονται προτάσεις από τους (έστω και λίγους μέχρι τώρα) κατόχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElPsyCongroo93 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) Καλησπέρα, πήρα και εγώ ένα IUNI U2 για την κοπέλα μου λόγω χαμηλής τιμής πράσινου χρώματος και χαρακτηριστικών. Φλάσαρα κατευθείαν version 2.2 γιατί η stock δεν αναγνώριζε την SIM (γενικά όποιου δέν την αναγνωρίζει να φλασάρει ένα version απο 1.8 και μετά), έβαλα και GAPPS και το ροοταρα όλα μαζί. Έχω ακόμα τα εξής προβλήματα: Δέν έρχονται notifications για το facebook και το messenger αλλα στα μηνύματα κτλπ έρχονται κανονικά. Η οθόνη που εμφανίζει όταν σε παίρνουν τηλέφωνο δείχνει το πλήκτρο απάντησης στα Κινέζικα ενώ όλα τα άλλα είναι στα αγγλικά, δοκίμασα να περάσω νέο dialer αλλα κάνει συνέχεια reset στο κινέζικο παρά μόνο όταν έχεις την εφαρμογή ανοιχτή απο πίσω όταν σε παίρνουν. Βρίσκω στο titanium backup πολύ κινέζικο bloatware κάτι security και κάτι άλλα και θέλω να τα σβήσω μήπως αυτά δέν αφήνουν τα push notification να ανοίξουν καλά. Άν έχετε καμια γνώση περι του θέματος βοηθήστε γιατί την προηγούμενη φορά που έσβησα κινεζιές έβγαλα και το application manager και χρειάστηκε να κάνω reflash την rom γιατί δέν άνοιγαν τα settings. Γενικά όποιος έχει φτιάξει το θέμα με το push notification αν μπορεί να μου δώσει τα φώτα του γιατί την ενδιαφέρει κυρίως να της έρχονται όλα κομπλέ απο μηνύματα. Α και ξέρετε αν μπορώ να flasharw κάποια άλλη ρομ cyanogen πχ? Όποιος έχει γνώση για οτιδήποτε απαντήστε μήν ντρέπεστε έστω και δοκιμές. Ά και για αυτούς που ρωτάνε για την μπαταρία είναι πολύ κομπλέ μήν περιμένεις και 12 ώρες SOT αλλά σου βγάζει για πλάκα 1-2 μέρες με κανονική χρήση απλά παρατήρησα ότι όταν το έχεις στην φόρτηση και το χρησιμοποιείς σκληρά παράλληλα ζεσταίνεται και μετά όταν το βγάζεις απο φόρτηση χάνει γρήγορα μπαταρία. Ωστόσο για καθημερινή χρήση είναι τέλειο. Edited January 16, 2015 by ElPsyCongroo93 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 ποσο το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElPsyCongroo93 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Το πήρα με μια προσφορά που είχε Cyber Monday στα 150 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Γεια σας παιδια , σαν επιδοξος μελλοντικος αγοραστης του κινητου θα ηθελα την γνωμη σας για το θεμα το οποιο ρωτανε ολοι. Την μπαταρια ... 1) Διαβασα σε διαφορα θεματα στο ιντερνετ (και απο τον φιλο ElPsyCongroo93) οτι με χαλαρη χρηση μπορει να κρατησει μεχρι και 2 ημερες. Απο καποιον αλλον που το εχει ηδη ,ισχυει; 2) Θα ηθελα να ξερω εαν εχει προβλημα στην ληψη σηματος wifi (γιατι το ρουτερ ειναι μακρια απο το δωματιο μου) . 3)Επισης το gps το εχει δουλεψει καποιος; Γενικοτερες εντυπωσεις; Ευχαριστω πολυ! Edited January 21, 2015 by BASILISP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElPsyCongroo93 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Καλησπέρα και πάλι τελικά κατάφερα να φτιάξω το θέμα με τα push notifications φλασάροντας την τελευταία version που βρήκα στο κινέζικο iunios.com με google translate + φλάσαρα και την τελευταία έκδοση των GAPPS που βρήκα στο ίντερνετ και τώρα μου έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις για τα πάντα. Γενικά αποτι είδα πριν 2 ημέρες βγήκε καινούρια beta version για το κινητό και το ίδιο και την προηγούμενη εβδομάδα άρα η εταιρία ασχολείται συνέχεια με την συσκευή. Γεια σας παιδια , σαν επιδοξος μελλοντικος αγοραστης του κινητου θα ηθελα την γνωμη σας για το θεμα το οποιο ρωτανε ολοι. Την μπαταρια ... 1) Διαβασα σε διαφορα θεματα στο ιντερνετ (και απο τον φιλο ElPsyCongroo93) οτι με χαλαρη χρηση μπορει να κρατησει μεχρι και 2 ημερες. Απο καποιον αλλον που το εχει ηδη ,ισχυει; 2) Θα ηθελα να ξερω εαν εχει προβλημα στην ληψη σηματος wifi (γιατι το ρουτερ ειναι μακρια απο το δωματιο μου) . 3)Επισης το gps το εχει δουλεψει καποιος; Γενικοτερες εντυπωσεις; Ευχαριστω πολυ! 1) Η μπαταρία όπως είπα μου φαίνεται κομπλε (Συγκριτικά το Oneplus One μου κρατάει παραπάνω αλλα γενικά αν ξέρεις να φτιάξεις το κινητό καλά σβήνοντας τα wakelocks και αλλάζοντας τα permissions απο εφαρμογές να βγάλεις το keep awake θα είσαι οκ.Επίσης Greenify OP) 2) Το Wifi είναι λίγο αδύναμο δηλαδή στο σπίτι μου εμένα έπιανε καλά full σήμα παντού αλλα η κοπέλα μου που το έχει τώρα λεει έχει χαμηλό σήμα και στο δωμάτιο της που είναι μακριά απο το rooter (2 δωμάτια ενδιάμεσα). Συγκεκριμένα λεει πιάνει 1 μπάρα σταθερή αλλα δέν το χάνει. 3) Το GPS θα το χρησιμοποιήσω σήμερα και θα σου πώ το βράδυ που θα το έχω στα χέρια μου. Edited March 12, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Σε ευχαριστώ ξανά για την βοήθεια σου! Ψήνομαι... Σε παρακαλώ μην ξεχάσεις να γραψεις κατι για το gps :) Πολυ βασικη ερωτηση , ειστε ευτυχισμενοι με την επιλογη του κινητου ; Εχετε προβληματα; Μπορειτε να μου δωσετε κατι για να αποφασισω; Τελικα το gps το εχει χρησιμοποιησει καποιος ; Ευχαριστω παρα πολυ! :) Edited March 12, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) κύριοι καλησπέρα, μια ερώτηση η έκδοση 2/16 είναι ακριβώς ίδια με το allview_x1_xtreme_mini http://www.gsmarena.com/allview_x1_xtreme_mini-6857.php ? http://www.devicespecifications.com/en/model/385730b0 τι κάνουν αυτοί οι κινέζοι??:wacko: Edited January 24, 2015 by ntopas Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoutsos13 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Πολυ βασικη ερωτηση , ειστε ευτυχισμενοι με την επιλογη του κινητου ; Εχετε προβληματα; Μπορειτε να μου δωσετε κατι για να αποφασισω; Τελικα το gps το εχει χρησιμοποιησει καποιος ; Ευχαριστω παρα πολυ! :) Δυστυχώς δεν υπάρχει αντικειμενική απάντηση στην ερώτησή σου (αυτή που κάνουν hands-on παρουσιάσεις μόνο αντικειμενικοί δεν είναι αν σκεφτείς πως φτάνουν οι συσκευές στα χέρια τους - ναι προσπαθούν να είναι αλλά ας είμαστε...αντικειμενικοί δεν γίνεται) Αυτοί που έχουν την συσκευή το τελευταίο που θέλουν είναι να αποδεχτούν ότι έκαναν λάθος επιλογή και μάλιστα να δημιουργήσουν και κακό κλίμα στους ενδεχόμενους αγοραστές (που θα μεταπωλούσαν τη συσκευή) Επομένως μόνο κάποιος που το είχε και το πούλησε θα μπορούσε να σου απαντήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Αυτοί που έχουν την συσκευή το τελευταίο που θέλουν είναι να αποδεχτούν ότι έκαναν λάθος επιλογή και μάλιστα να δημιουργήσουν και κακό κλίμα στους ενδεχόμενους αγοραστές (που θα μεταπωλούσαν τη συσκευή) Επομένως μόνο κάποιος που το είχε και το πούλησε θα μπορούσε να σου απαντήσει Αν νομίζεις ότι όλοι έτσι σκέφτονται... κάνεις μεγάλο λάθος. Μάλλον (και φαίνεται) δεν μπαίνεις στον κόπο να διαβάσεις τα διάφορα θέματα του παρόντος forum. Απλά στην προκειμένη περίπτωση, δεν υπάρχουν και πολλοί κάτοχοι της συγκεκριμένης συσκευής για να δημιουργηθεί μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Tο έχει κάποιος από εδώ μέσα ακόμα?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Μάλλον κανένας... το έδωσα και εγώ και... γειά σας :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts