Jump to content

Τελωνείο και εκτελωνισμοί

alfa 156
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κ. Moderator λίγο σεμνά σε παρακαλώ!Να σου δώσω και αποδείξεις για να δει ο κόσμος τα παιχνίδια που παίζεται ορισμένοι από εσάς!!

Μετά από το Mi4C παρήγγειλα το Mi5 με Track Number: RU479669719CH.

Όπως βλέπεις δεν πέρασε τελωνείο όπως δεν είχε περάσει και το προηγούμενο αλλά θα μου πεις τότε δεν είχε βγει το παραμύθι....

Τον Οκτώβρη όμως -για να μην μου πεις ότι και τότε δεν είχαμε τελωνεία- είχαμε άλλα κόλπα

"Δεν περνάνε τα κινητά με ενσωματωμένη μπαταρία" έλεγαν κάτι παπαγαλάκια!!

Όσοι μας διαβάζουν πιστεύω να κατάλαβαν.......

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Είμαστε σε φόρουμ και όχι σε δικαστήριο γα να ζητάμε αποδείξεις.

Ο καθένας λέει τις εμπειρίες του.

Το ότι δεν πέρασε το δικό σου, δε λέει απολύτως τίποτα.

Ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από σένα.

• Απαντήσεις 10,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

...ναι το κλασσικό ειδοποιητήριο είναι με ένδειξη Χ το πεδίο ασφαλισμένο, έγγραφη ένδειξη "Διασάφηση" και αριθμό Διασάφησης...και στο πεδίο Ποσό Αντικαταβολής 43,20!...εξάντλησαν την αυστηρότητά τους τα παλικάρια;... :(

Μενω σε επαρχια, εχω προσωπικη σχεση με τους διανομεις ΕΛΤΑ και ετσι δεν μου εχουν δωσει (στα τρια που εχω μεχρι τωρα πληρωσει) χαρτι, αλλα απλα με παιρνουν τηλεφωνο και πεταγομαι απο κει. Γι αυτο δεν εχω δει τι ακριβως γραφει.

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms
Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Κ. Moderator λίγο σεμνά σε παρακαλώ!Να σου δώσω και αποδείξεις για να δει ο κόσμος τα παιχνίδια που παίζεται ορισμένοι από εσάς!!

Όπως βλέπεις δεν πέρασε τελωνείο όπως δεν είχε περάσει και το προηγούμενο αλλά θα μου πεις τότε δεν είχε βγει το παραμύθι....

Τον Οκτώβρη όμως -για να μην μου πεις ότι και τότε δεν είχαμε τελωνεία- είχαμε άλλα κόλπα

Δύο δέματα, το ένα έφτασε 08:20 στις 18/12 (arrived at destination ) και το άλλο έφτασε 08:35 στις 18/12 ( arrived at destination). Το πρώτο πέρασε κανονικά, και το δεύτερο (RB134504756SG) τελωνείο.... Αρα περνάνε τελωνείο αρκετά δέματα ( για εμένα τουλάχιστον ήταν 50/50).

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δύο δέματα, το ένα έφτασε 08:20 στις 18/12 (arrived at destination ) και το άλλο έφτασε 08:35 στις 18/12 ( arrived at destination). Το πρώτο πέρασε κανονικά, και το δεύτερο (RB134504756SG) τελωνείο.... Αρα περνάνε τελωνείο αρκετά δέματα ( για εμένα τουλάχιστον ήταν 50/50).

Αυτο ειναι απο Σιγκαπουρη SG

Αν ειναι Απο NL πχ..(RB134504756NL) παλι περναει τελωνειο ?

Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή

- OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro

...Edit by Dim_33....

@Dim_33 δεν παίζει κανένα ρόλο το tracking number από ποιό γράμμα αρχίζει, είναι καθαρά θέμα τύχης και της "διάθεσης" του εκάστοτε τελωνειακού...

Μαλλον εσυ παιζεις με της λεξεις φιλε μου...προσεχε λοιπον τι γραφεις.....εκτιθεσαι....:X

image.jpgimage sharing sites

image.jpgimage post

image.jpgphoto sharing

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

@kostast1

Να σε ρωτήσω φίλε μου, επειδή παρατηρώ ότι πλήρωσες 24€ και περιμένω και εγώ ενα δεματάκι τώρα απο τελωνείο.. Τα πρώτα 12€ είναι είναι για τα ταχυδρομικά τέλη.. Εφόσον το δέμα σου γράφει 20$ τα υπόλοιπα 12€ πώς προκύπτουνε ακριβώς?! :p:p

Στο ανοίξανε? Για αυτό βάλανε αυτά τα σκοινιά τα γαλάζια??

Πρέπει να φάνε πολύ βρισίδι..Αν θέλουνε να τα εκτελωνίσουνε ας το κάνουνε σε όλα και ας το κάνουνε σωστά. Υπάρχει μια αναγραφόμενη αξία έξω από το δέμα. Με ποιά λογική γίνεται ο εκτελωνισμός? Αμφισβητείται η αξία του δέματος?! Τιμολόγιο από τον πελάτη!! Όχι κάθε φορά να σταυροκοπιόμαστε εάν μπει τελωνείο ή όχι και πόσο θα είναι.. Καλύτερα να μην το κάνουνε καθόλου αν είναι να γίνεται έτσι.

Edited by so93
iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s

Διαβάζω διάφορα και ακούω διάφορα. Παρήγγειλα 2 πραγματάκια από Gearbest. Το ένα ήταν τέλος Οκτώβρη και το άλλο μέσα Νοέμβρη. Το δεύτερο ήταν ένα android tv box το οποίο ήρθε πριν κάνα δεκαήμερο χωρίς τελωνεία κ.α.!Το πρώτο είναι ένα κινητό το οποίο από τις 8/11/16 έχει κολλήσει εκεί που λέει "the item is on transport to the country of destination, Greece. Είναι με NL POST!!!Τι στο καλό γίνεται;;; 31/10/16 το έστειλα και πάμε για σχεδόν 2 μήνες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Μαλλον εσυ παιζεις με της λεξεις φιλε μου...προσεχε λοιπον τι γραφεις.....εκτιθεσαι....:X

image.jpgimage sharing sites

image.jpgimage post

image.jpgphoto sharing

καλα πλάκα κάνεις? επειδι μερικοί εδω δεν πιστεύουν ουτε την αντανάκλαση στον καθρέφτη κάθεσαι και δείχνεις προσωπικά στοιχεία (που ενας θεος ξερει τι μπορει να κανει καποιος καμένος)

αστους να χτυπιούνται.....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διαβάζω διάφορα και ακούω διάφορα. Παρήγγειλα 2 πραγματάκια από Gearbest. Το ένα ήταν τέλος Οκτώβρη και το άλλο μέσα Νοέμβρη. Το δεύτερο ήταν ένα android tv box το οποίο ήρθε πριν κάνα δεκαήμερο χωρίς τελωνεία κ.α.!Το πρώτο είναι ένα κινητό το οποίο από τις 8/11/16 έχει κολλήσει εκεί που λέει "the item is on transport to the country of destination, Greece. Είναι με NL POST!!!Τι στο καλό γίνεται;;; 31/10/16 το έστειλα και πάμε για σχεδόν 2 μήνες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση!

προφανώς μαζεύτηκε βουνο και δεν περνάνε δέματα πλεον

κοινός από εδώ και πέρα υπολογίστε μετά την αγορά 2+ μηνάς μεχρι να γίνει παραλαβή (μεχρι κόσμος να πάρει χαμπαρι οτι απο τελονειο πλεον δεν γλυτονεις και κοψουν τελειος της αγορες και ελευθερωθεί το τοπιο)

@kostast1

Να σε ρωτήσω φίλε μου, επειδή παρατηρώ ότι πλήρωσες 24€ και περιμένω και εγώ ενα δεματάκι τώρα απο τελωνείο.. Τα πρώτα 12€ είναι είναι για τα ταχυδρομικά τέλη.. Εφόσον το δέμα σου γράφει 20$ τα υπόλοιπα 12€ πώς προκύπτουνε ακριβώς?! :p:p

Στο ανοίξανε? Για αυτό βάλανε αυτά τα σκοινιά τα γαλάζια??

Πρέπει να φάνε πολύ βρισίδι..Αν θέλουνε να τα εκτελωνίσουνε ας το κάνουνε σε όλα και ας το κάνουνε σωστά. Υπάρχει μια αναγραφόμενη αξία έξω από το δέμα. Με ποιά λογική γίνεται ο εκτελωνισμός? Αμφισβητείται η αξία του δέματος?! Τιμολόγιο από τον πελάτη!! Όχι κάθε φορά να σταυροκοπιόμαστε εάν μπει τελωνείο ή όχι και πόσο θα είναι.. Καλύτερα να μην το κάνουνε καθόλου αν είναι να γίνεται έτσι.

πλάκα κάνεις ετσι? ετσι όπως είναι τώρα κανουν γύρο στο ένα μήνα να περάσει το δέμα ...... αν κάτσουν και περιμένουν ολα αυτα 3 μηνες στην ξεφτίλα θα παει...... εν ειμαστε αγγλια ουτε γερμάνια οπου έχουν μπόλικο κόσμο και κυλάνε ολα εδω έχουμε λίγους υπαλλήλους μπόλικα δέματα και βαράνε οτι μπορούν αρκει να προλάβουν (και παλι δεν προλαβαίνουν)

Edited by egodemis

Αφήστε τα να γυρνάνε πίσω, να μην εισπράττουν και να κάνουν και επιπλέον δουλειά για την επιστροφή. Αρκεί να δούμε τι θα γίνει με τα καταστήματα και πώς θα κινηθούν. Εμένα το geekbuying μου ειπε οκ, αλλά θα πάρει πολύ χρόνο

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Αφήστε τα να γυρνάνε πίσω, να μην εισπράττουν και να κάνουν και επιπλέον δουλειά για την επιστροφή. Αρκεί να δούμε τι θα γίνει με τα καταστήματα και πώς θα κινηθούν. Εμένα το geekbuying μου ειπε οκ, αλλά θα πάρει πολύ χρόνο

καποια θα το δεχθουν πισω (μετα απο κανα 4 μηνες απο οτι καταλαβα στην εποικοινονια) καποια δεν θα το δεχθουν βασιζομενα στο track number)

πάντως ένα είναι σίγουρο

για μικρές αγορές (μεχρι 20 25 ευρώ) ηρθε το τέλος (εκτός και αν σταματισουν να ελέγχουν μικρά πακέτα)

για τηλεφώνα κλπ κλπ ηρθε το τέλος (μονο ο χρόνος αναμονής πλεον φτανει για να μην παρεις κατι)

μονο αναγκαία προιοντα χορις τα οποια δεν μπορείς (κάποιο ανταλλακτικό κλπ)

Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να ξανανοιξουν οι αγορές μετά την πρωτοχρονιά..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να ξανανοιξουν οι αγορές μετά την πρωτοχρονιά..

Και ο λόγος? Είναι καλή πηγή εσόδων για το κράτος, δεν υπάρχει λόγος να το ακυρώσουν στο μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι να κάνουν σωστά την δουλειά τους (δλδ όχι φορολογική βασικά τα 15 ευρώ του τέλος του ΕΛΤΑ) αν και αμφιβάλλω πολύ

Και ο λόγος? Είναι καλή πηγή εσόδων για το κράτος, δεν υπάρχει λόγος να το ακυρώσουν στο μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι να κάνουν σωστά την δουλειά τους (δλδ όχι φορολογική βασικά τα 15 ευρώ του τέλος του ΕΛΤΑ) αν και αμφιβάλλω πολύ

Πάντα, έτσι γίνεται στις γιορτές.. Και πέρυσι μπαίνανε τελωνείο απλά τώρα έχει γίνει φαινόμενο. Και όταν μπαίνανε, μπαίνανε κυρίως Θεσσαλονίκη.

Πάντα, έτσι γίνεται στις γιορτές.. Και πέρυσι μπαίνανε τελωνείο απλά τώρα έχει γίνει φαινόμενο. Και όταν μπαίνανε, μπαίνανε κυρίως Θεσσαλονίκη.

Αντε για ακριβά προϊόντα πάει και έρχεται σε κάτι θύκες του 1 ευρώ που βάρανε 15 ευρα με ξεπερνάει

Αντε για ακριβά προϊόντα πάει και έρχεται σε κάτι θύκες του 1 ευρώ που βάρανε 15 ευρα με ξεπερνάει

Eιπαμε εκτελωνίζουνε αλλά όχι και έτσι :lol::lol::lol::lol:

Σε δέματα μικρής αξίας και εντός ατελείας το πολύ να βάλουν τα ταχυδρομικά τέλη που είναι 3 €.

Χθες και σήμερα παρέλαβα 2 πακετάκια με σιλικόνες η μια και με μια θήκη η άλλη από e-bay χωρίς κάποια χρέωση των τελών 3€.

Τα πακέτα ήταν Untracking βέβαια, κάτι που δεν κινεί το ενδιαφέρον ..........

http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif

Καλημέρα στην κοινότητα. Και σε μένα παρουσιάστηκε το ίδιο θέμα. Παρήγγειλα τρία τέσσερα κινητά για φίλους (εξυπηρέτηση) και εκτός από ένα που πέρασε έτσι, τα υπόλοιπα όλα μπήκανε τελωνείο στην Υ.Ε.Δ Θεσ/νίκης. Το ένα μου ήρθε χθες και μου χρεώσανε το Φ.Π.Α και τα ταχυδρομικά τέλη 12 ευρώ. Ο πωλητής (minideal) δεν είχε βάλει απόδειξη μέσα, αλλά στο χαρτί εκτελωνισμού γράφανε τιμή πάνω 126 ευρώ (για ένα Redmi 3S) και μου χρεώσανε 30 ευρώ τέλη εκτελωνισμού και 12 τα ταχυδρομικά, πλήρωσα 42 ευρώ για να παραλάβω. Άσε που στο χαρτί που κρατάει το ταχυδρομείο σου ζητάνε Α.Φ.Μ και δεν ξέρω τι παίζει και μ' αυτό...

Δεν ξέρω αν είναι λόγω των εορτών ή αν θα γίνει παγειωμένο πλέον, ότι έρχεται απο Κίνα σε κινητό, tablet κτλ να το ανοίγουν και να σε κοπανάνε. Υποτίθεται βάζει ο πωλητής πάνω ενδεικτική τιμή 35 δολλάρια αλλά δεν μασάνε πλέον, όπως και με τον Κινέζο φίλο που είχαμε όλοι και μας έστελνε δώρα...:lol::lol:

Απλά δεν μπορώ απλά να καταλάβω πως βάζουν τιμή στο κάθε αντικείμενο. π.χ το Redmi 3S ξεκιναει απο τα 140 ευρώ σε skroutzoμαγαζα, στο minideal απο 130. Αυτοί πως βρήκαν τιμή 126 ευρώ;;;;

Όποιος έχει ανάλογη εμπειρία ας την μοιραστεί μαζί μας, για να δούμε τι θα κάνουμε...

Υ.Γ. Στα μικρά δέματα τύπου τζάμια, θήκες, μπαταρίες, ακουστικά κτλ δεν είχα θέμα, τουλάχιστον προς το παρόν...

Καλημέρα στην κοινότητα. Και σε μένα παρουσιάστηκε το ίδιο θέμα. Παρήγγειλα τρία τέσσερα κινητά για φίλους (εξυπηρέτηση) και εκτός από ένα που πέρασε έτσι, τα υπόλοιπα όλα μπήκανε τελωνείο στην Υ.Ε.Δ Θεσ/νίκης. Το ένα μου ήρθε χθες και μου χρεώσανε το Φ.Π.Α και τα ταχυδρομικά τέλη 12 ευρώ. Ο πωλητής (minideal) δεν είχε βάλει απόδειξη μέσα, αλλά στο χαρτί εκτελωνισμού γράφανε τιμή πάνω 126 ευρώ (για ένα Redmi 3S) και μου χρεώσανε 30 ευρώ τέλη εκτελωνισμού και 12 τα ταχυδρομικά, πλήρωσα 42 ευρώ για να παραλάβω. Άσε που στο χαρτί που κρατάει το ταχυδρομείο σου ζητάνε Α.Φ.Μ και δεν ξέρω τι παίζει και μ' αυτό...

Δεν ξέρω αν είναι λόγω των εορτών ή αν θα γίνει παγειωμένο πλέον, ότι έρχεται απο Κίνα σε κινητό, tablet κτλ να το ανοίγουν και να σε κοπανάνε. Υποτίθεται βάζει ο πωλητής πάνω ενδεικτική τιμή 35 δολλάρια αλλά δεν μασάνε πλέον, όπως και με τον Κινέζο φίλο που είχαμε όλοι και μας έστελνε δώρα...:lol::lol:

Απλά δεν μπορώ απλά να καταλάβω πως βάζουν τιμή στο κάθε αντικείμενο. π.χ το Redmi 3S ξεκιναει απο τα 140 ευρώ σε skroutzoμαγαζα, στο minideal απο 130. Αυτοί πως βρήκαν τιμή 126 ευρώ;;;;

Όποιος έχει ανάλογη εμπειρία ας την μοιραστεί μαζί μας, για να δούμε τι θα κάνουμε...

Υ.Γ. Στα μικρά δέματα τύπου τζάμια, θήκες, μπαταρίες, ακουστικά κτλ δεν είχα θέμα, τουλάχιστον προς το παρόν...

...όπως προανέφερα, πάνω κάτω τα ίδια...σήμερα πήγα για τη "Διασάφηση" και "εντυπωσίαστηκα" από τη σχετική τους ακρίβεια...το αξιολόγησαν ως "Τηλέφωνα για κυψελοειδή δίκτυα - άλλα"...αξίας 129,98 ευρώ (126,99$ στην πραγματικότητα)...στην ουσία στην ενότητα "Προσαρτώμενα δικ/κά κατά τον εκτελωνισμό" ανέφερε "Declaration Αξία internet"...το πακέτο πάντως δεν ήταν μεγάλο άρα δεν έχει σχέση με τον όγκο απαραίτητα αλλά ίσως την ταχυδρομική ή/και σάκους που αποφασίζουν να ελέγξουν...παράλληλα παρέλαβα 3 φορές μεγαλύτερο δέμα με CN και πέρασε οκ...η υπάλληλος μου είπε ότι το κακό έχει παραγίνει και τα διαφυγόντα κέρδη για το κράτος είναι δις γιατί ο κόσμος παραγγέλνει από καρφίτσες μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς και το γνωρίζουν ότι αρκετοί φέρνουν τα πακέτα μαζικά...μου ευχήθηκαν πάντως καλές γιορτές :p

Edited by emxa2k

5 παραγγελίες περιμένω από Κίνα, οι 4 με tracking number και η μια άνευ (πολύ μικρής αξίας). Από τις 4 με tracking number οι 3 είναι μικρής αξίας (με max ~10$) και η μια (μια κάμερα Xiaomi Yi) αξίας ~44$.

Το πρώτο - από Bangood - με tracking number το παρέλαβα χθες χωρίς κάποια χρέωση και χωρίς να έχει ανοιχτεί το δέμα.

http://i298.photobucket.com/albums/mm261/X-HarrisX/DIAFORA/Capture_2016-12-23-10-40-53_zpsat6y8inh.png

http://i298.photobucket.com/albums/mm261/X-HarrisX/DIAFORA/Snap%202016-12-23%20at%2010.35.57_zpslfezwoer.jpg

Έχει φτάσει και το δέμα - από Geekbuying με SP post - με την κάμερα και η αναφορά tracking αναφέρει :

22/12/16 01:41 ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (ΚΑΤ)

22/12/16 03:45 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

22/12/16 09:42 ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Είδομεν....

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Τι γίνεται εδώ ρε παλικάρια;

Με το που προστεθεί η πρώτη πληροφορία στο tracking από τα ΕΛΤΑ (στην Ελλάδα) βλέπω πάντα ότι μέσα σε 2-3-4 ώρες το πολύ έρχονται και οι επόμενες... (είτε αφορούν περαιτέρω πρωώθηση και γλύτωμα από τελωνείο είτε αφορούν εισαγωγή σε τελωνείο)...

Εμένα δε μου βάζουν καμία πρόσθετη ενημέρωση, πάει με ρυθμούς χελώνας...

2016-12-21 12:18 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)

2016-12-17 07:51 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει; την γλύτωσα; μπήκε τελωνείο; γιατί αργεί τόσο πολύ συγκριτικά με άλλους;

τυχερος εισαι,

το δικο μου δεν εφτασε ακομα στο Αεροδρομιο και εφυγε απο Ολλανδια στις 6-12-2016

....λες να πηγε στο βουνο... ? :)

Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή

- OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro

...Edit by Dim_33....

προφανώς μαζεύτηκε βουνο και δεν περνάνε δέματα πλεον

κοινός από εδώ και πέρα υπολογίστε μετά την αγορά 2+ μηνάς μεχρι να γίνει παραλαβή (μεχρι κόσμος να πάρει χαμπαρι οτι απο τελονειο πλεον δεν γλυτονεις και κοψουν τελειος της αγορες και ελευθερωθεί το τοπιο)

Μας δουλεύουν μου φαίνεται!!!!!Κάποια περνάνε τώρα κάποια έρχονται μετά από ένα μήνα!Κάποια περνάνε από τελωνείο κάποια όχι!Τα πάντα γίνονται ανάλογα με τα κέφια τους!!!

Edited by impreza_sti

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Μαλλον την πατησαμε με το τελωνειο...Σημερα ειδα αυτο..

SEND ITEM ABROAD 15-12-2016 02:41 SINGAPORE

RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 22-12-2016

HIGHT-VALUE GOODS - OFFICIAL CUSTOMS DECLARATION REQUIRED 23-12-2016

ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY 23-12-2016

ποσο παει το μαλι για ενα xiaomi mi5.ξερει καποιος?

Μαλλον την πατησαμε με το τελωνειο...Σημερα ειδα αυτο..

SEND ITEM ABROAD 15-12-2016 02:41 SINGAPORE

RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 22-12-2016

HIGHT-VALUE GOODS - OFFICIAL CUSTOMS DECLARATION REQUIRED 23-12-2016

ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY 23-12-2016

ποσο παει το μαλι για ενα xiaomi mi5.ξερει καποιος?

τιμή αγοράς χ 24% + 12 € περίπου

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------