al3x1k0 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Δεν το έκανε ούτε με την 8.1; Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι θέμα έκδοσης. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Δεν το έκανε ούτε με την 8.1; Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι θέμα έκδοσης. Εμένα ρωτάς; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ναι σε σένα απευθύνομαι. Όπως προανέφερα προσπαθώ να διαπιστώσω αν είναι θέμα έκδοσης. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ναι σε σένα απευθύνομαι. Όπως προανέφερα προσπαθώ να διαπιστώσω αν είναι θέμα έκδοσης. Δεν έχει την 8.1 το κινητό της γυναίκας μου.......νομίζω.....θα δω σε λίγο.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Τι ακριβώς συμβαίνει με τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο; Αν απενεργοποιήσω μια εφαρμογή από το παρασκήνιο για να κάνω οικονομία στην μπαταρία, τι ακριβώς χάνει σε σχεσή με το να είναι ενεργή; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Δεν έχει την 8.1 το κινητό της γυναίκας μου.......νομίζω.....θα δω σε λίγο.... Νόμιζα ότι ήταν θέμα της 8.1. Κάνε ένα hard reset και παρακολούθησέ το. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Νόμιζα ότι ήταν θέμα της 8.1. Κάνε ένα hard reset και παρακολούθησέ το. Φίλε μου συγνώμη, τελικά έχει την 8.1 το κινητό της...... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Για κάποιον που αθλείται πολυ χρήσιμο Το pedometer μέσω του sensorcore. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Έχει δώσει κανεις internet σε Android 4.1 χωρίς root; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurnedChemist Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Πως μεταφέρω εφαρμογές από την μνήμη του κινητού στην SD καρτα..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Πως μεταφέρω εφαρμογές από την μνήμη του κινητού στην SD καρτα..?? δες εδω: Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 καλησπέρα. Ολα ωραία και καλά με το 630 αλλά εγώ έχω θέμα με την ποιότητα κατασκευής εξαιτίας της το κάλυμμα της μπαταρίας ανοίγει για πλάκα από μόνο του μόλις το βγάλω από τη τσέπη μου. Πρώτη φορά το βλέπω το πράγμα. Το πήγα νοκια κερ και μου είπαν φταίει η θήκη σιλικόνης που έχω. Αστεία πράγματα. Κρίμα γιατί είναι πολύ καλή συσκευή. Αν είχε φλας και κάμερα μπροστά θα ήταν κινητάρα. Εμένα πάντως η ελειψη αυτών δε με πειράζει αλλά αυτό που γίνεται με το καπάκι με έχει ξενερώσει τελείως. Αν έχει κανείς το ίδιο θέμα ας μου πει πως το αντιμετώπισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 καλησπέρα. Ολα ωραία και καλά με το 630 αλλά εγώ έχω θέμα με την ποιότητα κατασκευής εξαιτίας της το κάλυμμα της μπαταρίας ανοίγει για πλάκα από μόνο του μόλις το βγάλω από τη τσέπη μου. Πρώτη φορά το βλέπω το πράγμα. Το πήγα νοκια κερ και μου είπαν φταίει η θήκη σιλικόνης που έχω. Αστεία πράγματα. Κρίμα γιατί είναι πολύ καλή συσκευή. Αν είχε φλας και κάμερα μπροστά θα ήταν κινητάρα. Εμένα πάντως η ελειψη αυτών δε με πειράζει αλλά αυτό που γίνεται με το καπάκι με έχει ξενερώσει τελείως. Αν έχει κανείς το ίδιο θέμα ας μου πει πως το αντιμετώπισε. Έχεις εντοπίσει τι ακριβωώς φταίει; Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να έχει τέτοιο κατασκευαστικό ελλάτωμα.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mishka Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 καλησπέρα. Ολα ωραία και καλά με το 630 αλλά εγώ έχω θέμα με την ποιότητα κατασκευής εξαιτίας της το κάλυμμα της μπαταρίας ανοίγει για πλάκα από μόνο του μόλις το βγάλω από τη τσέπη μου. Πρώτη φορά το βλέπω το πράγμα. Το πήγα νοκια κερ και μου είπαν φταίει η θήκη σιλικόνης που έχω. Αστεία πράγματα. Κρίμα γιατί είναι πολύ καλή συσκευή. Αν είχε φλας και κάμερα μπροστά θα ήταν κινητάρα. Εμένα πάντως η ελειψη αυτών δε με πειράζει αλλά αυτό που γίνεται με το καπάκι με έχει ξενερώσει τελείως. Αν έχει κανείς το ίδιο θέμα ας μου πει πως το αντιμετώπισε. Περίεργο μου ακούγεται - όχι ότι αμφισβητώ την περιγραφή σου. Εγώ πάντως και με τα τρία καλύμματα που έχω, πρόβλημα ουδέν - τέλεια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 καλησπέρα. Ολα ωραία και καλά με το 630 αλλά εγώ έχω θέμα με την ποιότητα κατασκευής εξαιτίας της το κάλυμμα της μπαταρίας ανοίγει για πλάκα από μόνο του μόλις το βγάλω από τη τσέπη μου. Πρώτη φορά το βλέπω το πράγμα. Το πήγα νοκια κερ και μου είπαν φταίει η θήκη σιλικόνης που έχω. Αστεία πράγματα. Κρίμα γιατί είναι πολύ καλή συσκευή. Αν είχε φλας και κάμερα μπροστά θα ήταν κινητάρα. Εμένα πάντως η ελειψη αυτών δε με πειράζει αλλά αυτό που γίνεται με το καπάκι με έχει ξενερώσει τελείως. Αν έχει κανείς το ίδιο θέμα ας μου πει πως το αντιμετώπισε. Κανένα τέτοιο πρόβλημα, ποτέ. Μήπως έχει σπάσει κάποιο κουμπωματάκι; Δοκίμασες άλλο καπάκι να δεις; Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ευχαριστώ παιδιά για τη συμμετοχή, προφανώς κανείς δεν έχει το ίδιο θέμα με εμένα. Τη συσκευή την έχω στα χέρια μου 10 μέρες και την πήγα ηδη στη νοκια κερ για να μου πει ο τύπος ότι δεν την κουμπώνω καλά την κουμπωσε ο ίδιος αλλά την επόμενη μέρα τα ίδια. Δεν έχει σπάσει ούτε χάλασε κάτι απλά πιστεύω είναι η ποιότητα κατασκευής και ο τρόπος που η νοκια κουμπώνει την συσκευή. Αύριο θα ξαναπάω στον εξυπνάκια να δω τι θα μου πει παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ευχαριστώ παιδιά για τη συμμετοχή, προφανώς κανείς δεν έχει το ίδιο θέμα με εμένα. Τη συσκευή την έχω στα χέρια μου 10 μέρες και την πήγα ηδη στη νοκια κερ για να μου πει ο τύπος ότι δεν την κουμπώνω καλά την κουμπωσε ο ίδιος αλλά την επόμενη μέρα τα ίδια. Δεν έχει σπάσει ούτε χάλασε κάτι απλά πιστεύω είναι η ποιότητα κατασκευής και ο τρόπος που η νοκια κουμπώνει την συσκευή. Αύριο θα ξαναπάω στον εξυπνάκια να δω τι θα μου πει παλι από το να διαφωνείς με τον συγκεκριμένο δεν πας σε ένα άλλο νοκια κερ να σου λύσει το θέμα; Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Η αλήθεια είναι ότι παρατήρησα σε δύο φορές που έβαλα / έβγαλα το πίσω καπάκι δεν κουμπώνει αρκετά εύκολα. Είναι μεγάλο και αρκετά τσίτα και θέλει πίεση γύρω γύρω καθώς δεν πιάνει σε λίγα σημεία. Και τις δυό φορές δεν είχε κουμπώσει καλά απ' τα πλάγια αλλά όταν γίνει είναι αρκετά συμπαγές. Τώρα αν το "βοηθάει" στο ξεκούμπωμα η σιλικονάτη θήκη δε ξέρω αν και εγώ έχω μια τέτοια επώνυμης μάρκας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurnedChemist Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 δες εδω: ..σωραίος..:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Καλημέρα, Έχω μια εφαρμογή, το TV series, και δεν μπορώ να βρω πως μπορώ να μεταφέρω τα κατεβασμένα videos από την τοπική μνήμη της εφαρμογής στη μνήμη του κινητού. Ξέρει κανείς τίποτα για το θέμα; Στις επιλογές βρίσκω μόνο μεταφορά από την τοπική μνήμη σε υπολογιστή και αντίστροφα, και αυτό μέσω FTP server. Μου κάνει εντύπωση να μην υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρω το κατεβασμένο στη μνήμη του τηλεφώνου. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Κάτοχος και γω εδώ και 3 μέρες του συγκεκριμένου τηλεφώνου και αρκετά ικανοποιημένος από την επιλογή (το πρώτο μου WP προερχόμενος από android) Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας το θέμα εδώ μέσα αποφάσισα να πάρω WP. Ελπίζω να μην το μετανιώσω... Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν είναι δυνατόν οι αναφορές παράδοσης να μην αποθηκεύονται στα μηνύματα... υπάρχει κάποιος τρόπος να ειδοποιούμαι ότι το μήνυμα παραδόθηκε χωρίς να αποθηκεύεται η αναφορά στα μηνύματα; Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Εγγραφή κάνει; Εγγραφή ομιλίας, ήχων κτλ; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Καλημερα. Χθες πηγα ξανα και στη νοκια κερ και εκει που αγορασα την συσκευη και μου ηπαν πως το θεμα με το καπακι ειναι κατασκευαστικο και πως βγαινει ευκολα σε ολα τα 630 και 625 για ευκολια. Τι να πω ρε παιδια εγω βγαζω το κινητο απο την τσεπη και αυτο ειναι ξεκουμπωτο. Οταν ζεσταινεται ξεκουμπωνει ακομα πιο ευκολα. Μεγαλο κατασκευαστικο φαουλ απο τη νοκια. Εχω το 620 και ειναι συμπαγες σαν πετρα και με το 630 φοβαμαι καθε φορα μη φυγει στο δρομο το μισο. Μονη λυση μια καλη θηκη που θα το κανει καπως συμπαγες. Κριμα γιατι αντικειμενικα ειναι πολυ καλη συσκευη σε δυνατοτητες και με τα 8.1 εχουν διορθωθει πολλα. Λιγη προσοχη στην ποιοτητα επρεπε να διξει η νοκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Καλημερα. Χθες πηγα ξανα και στη νοκια κερ και εκει που αγορασα την συσκευη και μου ηπαν πως το θεμα με το καπακι ειναι κατασκευαστικο και πως βγαινει ευκολα σε ολα τα 630 και 625 για ευκολια. Τι να πω ρε παιδια εγω βγαζω το κινητο απο την τσεπη και αυτο ειναι ξεκουμπωτο. Οταν ζεσταινεται ξεκουμπωνει ακομα πιο ευκολα. Μεγαλο κατασκευαστικο φαουλ απο τη νοκια. Εχω το 620 και ειναι συμπαγες σαν πετρα και με το 630 φοβαμαι καθε φορα μη φυγει στο δρομο το μισο. Μονη λυση μια καλη θηκη που θα το κανει καπως συμπαγες. Κριμα γιατι αντικειμενικα ειναι πολυ καλη συσκευη σε δυνατοτητες και με τα 8.1 εχουν διορθωθει πολλα. Λιγη προσοχη στην ποιοτητα επρεπε να διξει η νοκια. Το καπάκι στο 625 δεν βγαίνει καθόλου με ευκολία, άρα χαζομάρες σου είπε αυτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atmistis Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Καλησπέρα σας. Μπορεί να μπει ένας ήχος στη μια σιμ και κάποιος άλλος στην άλλη? Για να γνωρίζεις σε ποια σε καλούν χωρίς να κοιτάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts