Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγαινε εκεί που λέει σκέτο πληροφορίες στις ρυθμίσεις. Στο κινητό μου με Denim βρίσκεται κάτω από την ενημέρωση τηλεφώνου. Εμένα π.χ. λέει Finland CV, δηλαδή unbranded φινλανδικό.

Ναι, σωστά.

Σου λέει κάτι αυτό επειδή το έχω αγγλικά...

N9 Best phone ever

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σύμφωνα με το Windows Central το κινητό προέρχεται από την Ευρώπη. Προέρχεται μια ευρεία γεωγραφική περιοχή και όχι από μια χώρα. Μπορείς να κοιτάξεις και εδώ.

Πήγαινε εκεί που λέει πρόσθετα και πληροφορίες..... Για να δεις.

Alex_tz έχεις υπόψιν ποτέ θα πάρουμε εμείς την περιβόητη αναβάθμιση;

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Alex_tz έχεις υπόψιν ποτέ θα πάρουμε εμείς την περιβόητη αναβάθμιση;

Από Ουγγαρία έχουν πάρει Denim μόνο τα Vodafone branded. Δεν γνωρίζω πότε θα αναβαμιστούν τα ουγγρικά unbranded αλλά αν θες πολύ την Denim μπορείς να φλασάρεις το κινητό σου σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό ή να περάσεις developer preview. Κατά τη γνώμη μου βέβαια δεν αξίζει καθώς η Denim δεν προσφέρει και τίποτα τόσο σημαντικό.

περιμενουμε εντυπωσεις..εχει φυγει το μωβ της οθονης?καμερα?

Είμαι ικανοποιημένος από τη λειτουργία της φωτογραφικής στο αυτόματο εγινε πιο προσαρμοστική

Τώρα για το μωβ χρώμα δεν μου φαινόταν κάτι τόσο έντονο μωβ πριν για να κάνω σοβαρή σύγκριση

2160p/30fps είναι η μέγιστη δυνατή ανάλυση βίντεο και οι φωτογραφίες βγαίνουν γρηγορότερα

Από Ουγγαρία έχουν πάρει Denim μόνο τα Vodafone branded. Δεν γνωρίζω πότε θα αναβαμιστούν τα ουγγρικά unbranded αλλά αν θες πολύ την Denim μπορείς να φλασάρεις το κινητό σου σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό ή να περάσεις developer preview. Κατά τη γνώμη μου βέβαια δεν αξίζει καθώς η Denim δεν προσφέρει και τίποτα τόσο σημαντικό.

Εγώ το φλάσαρα από την πρώτη μέρα γιατί το περίμενα ότι θα καθυστερήσει.

Η μεγάλη διαφορά, που για μένα αξίζει, είναι στην κάμερα και κυρίως το rich capture,

όλα τα άλλα features τα έιχα ούτως η άλλως από το developer preview.

Επίσης το κινητό θα ξαναπάρει αναβαθμίσεις και με την δανέζικη rom λογικά θα τις πάρει πάλι πρώτο.

Εγώ το φλάσαρα από την πρώτη μέρα γιατί το περίμενα ότι θα καθυστερήσει.

Η μεγάλη διαφορά, που για μένα αξίζει, είναι στην κάμερα και κυρίως το rich capture,

όλα τα άλλα features τα έιχα ούτως η άλλως από το developer preview.

Επίσης το κινητό θα ξαναπάρει αναβαθμίσεις και με την δανέζικη rom λογικά θα τις πάρει πάλι πρώτο.

Έχεις δίκιο, τα χαρακτηριστικά της κάμερας τα ξέχασα γιατί δεν έχω το 930 :p

Μακάρι να πάρει denim μέχρι τις 5:30 που έρχεται ο Βενιζέλος στην πόλη μου για να τον φωτογραφίσω για να κανω ενα άρθρο. Άραγε fat panorama mode να εχει η denim??! :lol:

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Είμαι ικανοποιημένος από τη λειτουργία της φωτογραφικής στο αυτόματο εγινε πιο προσαρμοστική

Τώρα για το μωβ χρώμα δεν μου φαινόταν κάτι τόσο έντονο μωβ πριν για να κάνω σοβαρή σύγκριση

2160p/30fps είναι η μέγιστη δυνατή ανάλυση βίντεο και οι φωτογραφίες βγαίνουν γρηγορότερα

Όλα καλά είναι. Η καμερα πιο γρήγορη όπως είπες και τα βιντεα έχουν καταπληκτική ανάλυση. Αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις είναι κατά τη γνώμη μου, το burst mode, το rich capture και το living images. Ειδικά με αυτό το τελευταίο έπαθα πλάκα.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Παιδια μια ερωτηση για καποιον που ξερει. Πριν λιγο επειδη βαρεθηκα να περιμενω την denim εβαλα να κατεβασω την σκανδιναβικη rom 059W0X5: RM-1045 VAR EURO 3V CV BLACK μεσω τοy nokia care suite με βαση τον οδηγο εδω μεσα στο forum και οπως βλεπω και σε αυτη τη φωτο απο αλλο οδηγο http://www.hostingpics.net/viewer.php?id=243586Capturedcran13 επρεπε να αναγραφει και το region αλλα εμενα δεν λεει τιποτα οπως φαινεται και στην φωτογραφια που ανεβασα μηπως πρεπει να ανησυχω και να μην την Flashαρω?

Δεν το λέει εκεί, πήγαινε στο Extras+Info και δες τι γράφει στο Mobile Operator. Εμένα λέει 000-HU που σημαίνει πως είναι απο Ουγγαρία.

Δεν το λέει εκεί, πήγαινε στο Extras+Info και δες τι γράφει στο Mobile Operator. Εμένα λέει 000-HU που σημαίνει πως είναι απο Ουγγαρία.

Όπως και εμένα, φαντάζομαι ότι ούτε κι εσύ έχεις πάρει denim.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Έτσι όπως τα λές είναι, στην αναμονή :lol:

Αυτό που περιμένω εγώ από την Denim είναι η βελτίωση της camera που είναι και σημαντική.

Και αυτό που με έχει απογοητεύσει απο τα WP 8.1 γενικότερα είναι πως το VPN δεν υποστηρίζει το PPTP πρωτόκολλο, το οποίο το χρησιμοποιούσα σχεδόν καθημερινά στο android....

Edited by vkostas

Χμμ εμένα λέει 000-33

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου πει για ποια χώρα είναι αυτό;

Μαυροβούνιο (?), Ελλάδα, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία κλπ

Πάνε πακέτο...

http://2.bp.blogspot.com/-pwoXKRuLT1o/UujlJ3t4CMI/AAAAAAAAPJ0/rM8GKAxD4iw/s1600/pp_1.png

Edited by MIXOStsi
:rtfm:

Άρα πότε να περιμένουμε την αναβάθμιση;; μήπως να φλασαρω και εγώ καμία άλλη ρομ;
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Άντε ρε παιδιά, πότε θα έρθει; χρειάζομαι απαραίτητα και άμεσα την lumia camera. Το μόνο που αναγνωρίζω στην Apple είναι ότι δίνει την αναβάθμιση σε όλους την ίδια μέρα. Άσχετα αν το ios8 έβγαλε αρκετά θέματα.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Άντε ρε παιδιά, πότε θα έρθει; χρειάζομαι απαραίτητα και άμεσα την lumia camera. Το μόνο που αναγνωρίζω στην Apple είναι ότι δίνει την αναβάθμιση σε όλους την ίδια μέρα. Άσχετα αν το ios8 έβγαλε αρκετά θέματα.

Πάντως για όποιον επιθυμεί να παίρνει κάθε update που κυκλοφορεί ontime υπάρχει η preview for developers που δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα η nokia updates σε όλες τις συσκευές της. Επίσης, υπάρχει και επίσημο εργαλείο από τη nokia που αν δε σου αρέσει κάτι στο developer preview σε επιστρέφει στην αρχική επίσημη rom και με ένα απλό κλίκ και όλα κομπλέ.

Πάντως για όποιον επιθυμεί να παίρνει κάθε update που κυκλοφορεί ontime υπάρχει η preview for developers που δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα η nokia updates σε όλες τις συσκευές της. Επίσης, υπάρχει και επίσημο εργαλείο από τη nokia που αν δε σου αρέσει κάτι στο developer preview σε επιστρέφει στην αρχική επίσημη rom και με ένα απλό κλίκ και όλα κομπλέ.

Ρε παιδιά άλλο firmware και άλλο OS update. Πήρε κανένας με developer preview χωρίς denim το hey Cortana? Νέους αλγόριθμους στην κάμερα;; για ψάξτε λίγο

Το denim είναι firmware update που έρχεται ΚΑΙ με νέα έκδοση του os. Το developer preview δίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ os και τίποτα άλλο. Καμια αλλαγή στο firmware.

Edited by atsimeri

Ρε παιδιά άλλο firmware και άλλο OS update. Πήρε κανένας με developer preview χωρίς denim το hey Cortana? Νέους αλγόριθμους στην κάμερα;; για ψάξτε λίγο

Μάλλον με παρεξήγησες (Αν δεν το ψάχνουμε εμείς τότε ποιος το ψάχνει...). Το είπα σαν απάντηση σε αυτό που αναφέρθηκε ότι η Microsoft δε δίνει σε όλες τις συσκευές της update ταυτόχρονα. Εννοούσα ότι με το developer preview δίνει update σε όλες τις συσκευές της (που είναι δεκαπλάσιες από αυτές της apple) πολύ συχνά και επιπλέον τα massive updates τα δίνει πάλι σε όλες τις συσκευές μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα διαφορά από συσκευή σε συσκευή. :)

EDIT: Αν λοιπόν συνυπολογίσεις το γεγονός ότι έχει τόσες πολλές συσκευές που υποστηρίζει μετά από πολλούς μήνες κυκλοφορίας της καθεμιάς και το γεγονός ότι τα updates της δεν έχουν σοβαρά bugs όπως έχουν σχεδόν πάντα στο android και κάποιες φορές στο ios , τότε συμπεραίνουμε ότι σε αυτόν τον τομέα η Microsoft κερδίζει κατακράτος τους ανταγωνιστές της.

Edited by geo_xar