Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον το έκανα το dirty και μου'φυγε το ντέρτι... έκατσε η «hive UI version 41 by 77chedu» χωρις να αντιληφθώ κάτι στραβό...

Νομίζω αξίζει η αναβάθμιση, όντως η κάμερα πολύ καλύτερη αλλά έχει περιορισμό τα 12MP και ήχος νομίζω οτι καλύτερο έχω ακούσει από αυτό το τηλέφωνο. Έχει το dolby αλλά εγώ ακούω χωρίς αυτό και ο ήχος είναι φοβερός. Επίσης αρκετά δυνατότερος από την «HiveUI_32» αλλά δεν είχα βάλει κάποιο patch. Διαφορετικό (καλύτερο) και το ράδιο, μάλλον έχει εκτός από καλύτερο ήχο και καλύτερη λήψη.

Περνώντας πρόσφατα από InewV3plus, rr, EMUI, MIUI... αν δε μου κάνει νερά νομίζω οτι τελικά εδώ θα μείνω.

Θα κρατήσω backup και θα κάνω καθαρή εγκατάσταση. Βλέπεις κάποια ουσιαστική διαφορά;

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Θα κρατήσω backup και θα κάνω καθαρή εγκατάσταση. Βλέπεις κάποια ουσιαστική διαφορά;

Εχω δει διάφορα ψιλά και όλα μου αρέσουν, πχ βελτιωμένος dialer, αλλά δυστυχώς το home widget είναι εκεί.

Επίσης το Hive dark που έβαλα από το EDGE μου αρέσει ιδιαίτερα

Θα έλεγα οτι για τα δικά μου γούστα είναι βελτιωμένη στα σημεία.

Εχω δει διάφορα ψιλά και όλα μου αρέσουν, πχ βελτιωμένος dialer, αλλά δυστυχώς το home widget είναι εκεί.

Επίσης το Hive dark που έβαλα από το EDGE μου αρέσει ιδιαίτερα

Θα έλεγα οτι για τα δικά μου γούστα είναι βελτιωμένη στα σημεία.

Το home widget δεν με ενδιαφέρει, απορώ πως δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να δείχνει τον καιρό, ο dialer ναι, είναι άθλιος, οπότε θα δοκιμάσω. Ελπίζω τα push notifications να εξακολουθήσουν να έρχονται άμεσα.

Το home widget δεν με ενδιαφέρει, απορώ πως δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να δείχνει τον καιρό, ο dialer ναι, είναι άθλιος, οπότε θα δοκιμάσω. Ελπίζω τα push notifications να εξακολουθήσουν να έρχονται άμεσα.

καθαρή εγκατάσταση της 41, δεν υπάρχει widget

καθαρή εγκατάσταση της 41, δεν υπάρχει widget

Έκανα καθαρή εγκατάσταση και υπάρχει κανονικά το widget. Επειδή τέτοια ώρα βαριέμαι να στήνω rom από το μηδέν, επανέφερα το backup της προηγούμενης και έκανα dirty flash, μέχρι στιγμής οκ, μικρές οι διαφορές.

Edit: Χάλασε ο ήχος, είναι πολύ χαμηλός, επαναφέρω το backup ξανά και το αφήνω για την ώρα.

Edited by grgz

Έκανα καθαρή εγκατάσταση και υπάρχει κανονικά το widget.

ίσως δεν κατάλαβα τι λετε. στείλε ss.

Εγώ πάντως στο home δεν έχω τίποτα (ούτε ρολόι, ούτε καιρό κλπ, κενή home screen) και έβαλα το weatherM8 και όλα καλά.

ίσως δεν κατάλαβα τι λετε. στείλε ss.

Εγώ πάντως στο home δεν έχω τίποτα (ούτε ρολόι, ούτε καιρό κλπ, κενή home screen) και έβαλα το weatherM8 και όλα καλά.

Πως το έκανες αυτό; Όλοι έχουμε αυτό το widget:

Screenshot_2016_12_23_02_23_30.png' alt=

περασμένη ρομ με recovery x_s 6.0.5

Μάλλον έχει μείνει κάποιος φάκελος στην sd.

http://i65.tinypic.com/ic1p3r.png

Τι φάκελος; Μάλλον η recovery κάνει τη διαφορά, εγώ την έβαλα με Philz, οι υπόλοιποι δε γνωρίζω.

Τι φάκελος; Μάλλον η recovery κάνει τη διαφορά, εγώ την έβαλα με Philz, οι υπόλοιποι δε γνωρίζω.

Philz και γω, μηχανικε δωσε τη συνταγή και το ρικοβερι... θα κάνω τα πάντα να ξεφορτωθω υο γουιντζετ

Eγώ έβαλα S7 Galaxy Launcher και ηρέμησα.

Έχει επιλογή για περισσότερα εικονίδια στο dock και στις οθόνες γενικώς (εγώ το έχω 5χ5) , μου αρέσουν τα εικονίδια της Samsung και διάφορα άλλα που δεν τα έχω ψάξει ακόμα

Philz και γω, μηχανικε δωσε τη συνταγή και το ρικοβερι... θα κάνω τα πάντα να ξεφορτωθω υο γουιντζετ

Πρέπει να εννοεί CWM 6.0.5.0.

Mιάς και πήρα τόση βοήθεια εδώ μέσα ας δώσω και εγώ κάτι.

Λοιπόν...

Όλες οι recoveries για το κινητάκι μας μαζεμένες.

recovery-cwm-6.0.5.0.img

recovery-philz-Touch-6.img

recovery-TWRP-2.4.4.img

recovery-TWRP-2.8.1.0.img

recovery-TWRP-3.0.2-0.img

https://drive.google.com/open?id=0Bzae1-kYb5crS0N5RjFnUUloMEE

Τις φλάσαρα όλες για δοκιμή με το Official TWRP App

Aφού το app δεν βρίσκει official TWRP σου δίνει τη δυνατότητα να φλασάρεις αρχείο .img.

Ξεζιπάρουμε και τις βάζουμε στην εσωτερική μνήμη σε ένα φάκελο και δοκιμάζετε κατά βούληση:D

Να 'στε καλά :)

[/color]

παιδια εχω ενα θεματακι. ειμαι με την rr 5.7.4 απο xda και δεν λειτουργει το κουμπι vol+. σαν κουμπι δεν εχει προβλημα αφου λειτουργει κανονικα οταν ειμαι σε recovery. αρα μαλλον ειναι θεμα software. καμια ιδεα?

πρεπει να φλασαρεις το a310 zip

Έκανα καθαρή εγκατάσταση και υπάρχει κανονικά το widget. Επειδή τέτοια ώρα βαριέμαι να στήνω rom από το μηδέν, επανέφερα το backup της προηγούμενης και έκανα dirty flash, μέχρι στιγμής οκ, μικρές οι διαφορές.

Edit: Χάλασε ο ήχος, είναι πολύ χαμηλός, επαναφέρω το backup ξανά και το αφήνω για την ώρα.

ρε παιδια θα με τρελανετε??ποιο widget??παραθετω την αρχικη μου,η εκδοση που εκανα καθαρη εγκτασταση ειναι s032 και η εκδοση του nova που εχω 2.2.3beta1..ολα καθαρα..κανενα ανεπιθυμητο widget

το μονο θεμα που εχω ειναι οτι ενω εχω βαλει το handcent sms και εχω απενεργοποιησει την εργοστασιακη,οταν παιρνω μηνυματα αναβοσβηνει το led και σταματαει μονο αν παω να ξαναενεργοποιησω την εργοστασιακη και να δω απο εκει το μηνυμα..λυση εχουμε??

Edited by kidonakisg
Le max2 6/64 (rr oreo rom)

Ηρθα και στο club widget :lol::lol::lol:

Κάτι έκανα και μετά από επανεκκίνηση εμφανίστηκαν τα παρακάτω widget:

στη home screen

το γνωστό με την ώρα (που δεν φευγει) και εξαφάνισε το δικό μου ρολόι-καιρό,

και νέα εικονίδια edge & power (δεν τα είχα πριν)

στην 1η αροστερά η μουσική.

στην 1η δεξιά αναλογικό ρολόι

στη 2η δεξιά μηνύματα

κάτι με το edge πρέπει να παίζει

ρε παιδια θα με τρελανετε??ποιο widget??παραθετω την αρχικη μου,η εκδοση που εκανα καθαρη εγκτασταση ειναι s032 και η εκδοση του nova που εχω 2.2.3beta1..ολα καθαρα..κανενα ανεπιθυμητο widget

το μονο θεμα που εχω ειναι οτι ενω εχω βαλει το handcent sms και εχω απενεργοποιησει την εργοστασιακη,οταν παιρνω μηνυματα αναβοσβηνει το led και σταματαει μονο αν παω να ξαναενεργοποιησω την εργοστασιακη και να δω απο εκει το μηνυμα..λυση εχουμε??

Πάλι homescreen με το καταραμένο widget.

Εγκατάσταση πριν λίγο με CWM 6050 και οτι wipe εβρισκα απο μια φορά... τζιφος

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ηρθα και στο club widget :lol::lol::lol:

Κάτι έκανα και μετά από επανεκκίνηση εμφανίστηκαν τα παρακάτω widget:

στη home screen

το γνωστό με την ώρα (που δεν φευγει) και εξαφάνισε το δικό μου ρολόι-καιρό,

και νέα εικονίδια edge & power (δεν τα είχα πριν)

στην 1η αροστερά η μουσική.

στην 1η δεξιά αναλογικό ρολόι

στη 2η δεξιά μηνύματα

κάτι με το edge πρέπει να παίζει

Αυτό που διάβασα, αν δεν κάνω λάθος, είναι οτι το τιμημένο widget είναι το chameleon το οποίο πέραν της κάλυψης-απόκρυψης που κάνει με το χρώμα του wallpaper αποδυκνείεται οτι κάνει κάλυψη-απόκρυψη και στη ρόμ :lol::lol:

Πάλι homescreen με το καταραμένο widget.

Εγκατάσταση πριν λίγο με CWM 6050 και οτι wipe εβρισκα απο μια φορά... τζιφος

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό που διάβασα, αν δεν κάνω λάθος, είναι οτι το τιμημένο widget είναι το chameleon το οποίο πέραν της κάλυψης-απόκρυψης που κάνει με το χρώμα του wallpaper αποδυκνείεται οτι κάνει κάλυψη-απόκρυψη και στη ρόμ :lol::lol:

:lol::lol:

Να προσθέσω ότι στην ρύθμιση της ώρας δεν μου είχε πριν κάτι επιλογές, ενώ τώρα τις έχει (πχ ρύθμιση 24ωρη)

ϊσως να έγινε κάποιο κρυφο update

Μήπως είναι από τις κρυφές ρυθμίσεις-μενού που έβαλε ο λιουταο και δεν έχουμε να το απενεργοποιήσουμε επειδή τις ξήλωσε ο 77chedu

θέλει ψάξιμο

Το widget είναι στοιχείο της rom που δεν γίνεται να αφαιρεθεί, επάνω του προβάλλονται και οι αναπάντητες κλήσεις.

Λογικά όποιος έκανε το port έχει αφαιρέσει ρυθμίσεις.

Το widget είναι στοιχείο της rom που δεν γίνεται να αφαιρεθεί, επάνω του προβάλλονται και οι αναπάντητες κλήσεις.

Λογικά όποιος έκανε το port έχει αφαιρέσει ρυθμίσεις.

αφαίρεσε ο 77chedu από το port liutao τα μενού με όλα τα κινέζικα κλπ και μάλλον έσβησε και κάτι χρήσιμο.

πρέπει να την έχει στο modaco/hive UI, την ρομ του liutao

το θέμα είναι ότι εγώ δεν το είχα χθες αλλά εμφανίστηκε μετά από εγκταστάσεις εφαρμογών, ρυθμίσεων κλπ σε κάποια επανεκκίνηση

Γιατί δεν ήταν από την αρχή εκεί; (πάλι καλά που έβγαλα screenshot, ποιος θα με πίστευε :lol::lol:)

Η ρομ είναι σφαίρα άλλα έχει και μονοφωνικό ήχο στο μεγάφωνο (περνάει δηλαδή ο ήχος μόνο από το ένα κανάλι, κατι που έιχαν οι 6αρες)

αφαίρεσε ο 77chedu από το port liutao τα μενού με όλα τα κινέζικα κλπ και μάλλον έσβησε και κάτι χρήσιμο.

πρέπει να την έχει στο modaco/hive UI, την ρομ του liutao

το θέμα είναι ότι εγώ δεν το είχα χθες αλλά εμφανίστηκε μετά από εγκταστάσεις εφαρμογών, ρυθμίσεων κλπ σε κάποια επανεκκίνηση

Γιατί δεν ήταν από την αρχή εκεί; (πάλι καλά που έβγαλα screenshot, ποιος θα με πίστευε :lol::lol:)

Η ρομ είναι σφαίρα άλλα έχει και μονοφωνικό ήχο στο μεγάφωνο (περνάει δηλαδή ο ήχος μόνο από το ένα κανάλι, κατι που έιχαν οι 6αρες)

Φλάσαρα τα liutao tools, είναι ρυθμίσεις στην ουσία για τα πάντα. Το θέμα είναι όμως ότι δεν υποστηρίζει unicode χαρακτήρες και εμφανίζει αλαμπουρνέζικα.

Επίσης η ένδειξη σήματος των sim πήγε αριστερά και εμφανίζεται δεύτερη ένδειξη ποσοστού μπαταρίας.

Η rom είναι όντως σφαίρα, τρομερή διάρκεια μπαταρίας και όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται στην ώρα τους. Ο μονοφωνικός ήχος δε με νοιάζει καθόλου.

Επαναφέρω το backup για να φύγουν τα liutao tools και μένει ως έχει.

Edited by grgz

Φλάσαρα τα liutao tools, είναι ρυθμίσεις στην ουσία για τα πάντα. Το θέμα είναι όμως ότι δεν υποστηρίζει unicode χαρακτήρες και εμφανίζει αλαμπουρνέζικα.

Επίσης η ένδειξη σήματος των sim πήγε αριστερά και εμφανίζεται δεύτερη ένδειξη ποσοστού μπαταρίας.

Η rom είναι όντως σφαίρα, τρομερή διάρκεια μπαταρίας και όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται στην ώρα τους. Ο μονοφωνικός ήχος δε με νοιάζει καθόλου.

Επαναφέρω το backup για να φύγουν τα liutao tools και μένει ως έχει.

Θα κάνω μολις μπορέσω δοκιμές στο ζιπ, μπας και ...

εως τότε

long live the widget!!! :lol::lol::lol:

Στη 41 και εγώ με dirty , ποσώς με ενδιαφέρει πιά το γ@μωwidget :lol:

Ένα screenshot από την αρχική... αφιερωμένο σε όλους :up:

y3m39MswqGvBzbzsAZDWnv7jF-hRb5evNZ9TQsbAQL7xtHuoUM1ryHbsyjixMFIarRqbk8AfYUw47uhRwGa_g8wyTKbKfm7q0DjB7whbaeNrWeZc24MZp6YZMwlM7_aXXIFRxrmkQb5G-2iGFMzBg19-Rbk4c7_lrExoPyXoxmFOjs?width=450&height=800&cropmode=none

Εγώ έχω αυτή από το Needrom, με dirty flash χάλασε ο ήχος, οπότε αν ξεβαρεθώ θα κάνω καθαρή εγκατάσταση, δεν καίγομαι κιόλας, η rom λειτουργεί άψογα.