grgz Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Λοιπον το έκανα το dirty και μου'φυγε το ντέρτι... έκατσε η «hive UI version 41 by 77chedu» χωρις να αντιληφθώ κάτι στραβό... Νομίζω αξίζει η αναβάθμιση, όντως η κάμερα πολύ καλύτερη αλλά έχει περιορισμό τα 12MP και ήχος νομίζω οτι καλύτερο έχω ακούσει από αυτό το τηλέφωνο. Έχει το dolby αλλά εγώ ακούω χωρίς αυτό και ο ήχος είναι φοβερός. Επίσης αρκετά δυνατότερος από την «HiveUI_32» αλλά δεν είχα βάλει κάποιο patch. Διαφορετικό (καλύτερο) και το ράδιο, μάλλον έχει εκτός από καλύτερο ήχο και καλύτερη λήψη. Περνώντας πρόσφατα από InewV3plus, rr, EMUI, MIUI... αν δε μου κάνει νερά νομίζω οτι τελικά εδώ θα μείνω. Θα κρατήσω backup και θα κάνω καθαρή εγκατάσταση. Βλέπεις κάποια ουσιαστική διαφορά; Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Θα κρατήσω backup και θα κάνω καθαρή εγκατάσταση. Βλέπεις κάποια ουσιαστική διαφορά; Εχω δει διάφορα ψιλά και όλα μου αρέσουν, πχ βελτιωμένος dialer, αλλά δυστυχώς το home widget είναι εκεί. Επίσης το Hive dark που έβαλα από το EDGE μου αρέσει ιδιαίτερα Θα έλεγα οτι για τα δικά μου γούστα είναι βελτιωμένη στα σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Εχω δει διάφορα ψιλά και όλα μου αρέσουν, πχ βελτιωμένος dialer, αλλά δυστυχώς το home widget είναι εκεί. Επίσης το Hive dark που έβαλα από το EDGE μου αρέσει ιδιαίτερα Θα έλεγα οτι για τα δικά μου γούστα είναι βελτιωμένη στα σημεία. Το home widget δεν με ενδιαφέρει, απορώ πως δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να δείχνει τον καιρό, ο dialer ναι, είναι άθλιος, οπότε θα δοκιμάσω. Ελπίζω τα push notifications να εξακολουθήσουν να έρχονται άμεσα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Το home widget δεν με ενδιαφέρει, απορώ πως δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να δείχνει τον καιρό, ο dialer ναι, είναι άθλιος, οπότε θα δοκιμάσω. Ελπίζω τα push notifications να εξακολουθήσουν να έρχονται άμεσα. καθαρή εγκατάσταση της 41, δεν υπάρχει widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) καθαρή εγκατάσταση της 41, δεν υπάρχει widget Έκανα καθαρή εγκατάσταση και υπάρχει κανονικά το widget. Επειδή τέτοια ώρα βαριέμαι να στήνω rom από το μηδέν, επανέφερα το backup της προηγούμενης και έκανα dirty flash, μέχρι στιγμής οκ, μικρές οι διαφορές. Edit: Χάλασε ο ήχος, είναι πολύ χαμηλός, επαναφέρω το backup ξανά και το αφήνω για την ώρα. Edited December 22, 2016 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Έκανα καθαρή εγκατάσταση και υπάρχει κανονικά το widget. ίσως δεν κατάλαβα τι λετε. στείλε ss. Εγώ πάντως στο home δεν έχω τίποτα (ούτε ρολόι, ούτε καιρό κλπ, κενή home screen) και έβαλα το weatherM8 και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 ίσως δεν κατάλαβα τι λετε. στείλε ss. Εγώ πάντως στο home δεν έχω τίποτα (ούτε ρολόι, ούτε καιρό κλπ, κενή home screen) και έβαλα το weatherM8 και όλα καλά. Πως το έκανες αυτό; Όλοι έχουμε αυτό το widget: Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Πως το έκανες αυτό; Όλοι έχουμε αυτό το widget: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 περασμένη ρομ με recovery x_s 6.0.5 Μάλλον έχει μείνει κάποιος φάκελος στην sd. http://i65.tinypic.com/ic1p3r.png Τι φάκελος; Μάλλον η recovery κάνει τη διαφορά, εγώ την έβαλα με Philz, οι υπόλοιποι δε γνωρίζω. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Τι φάκελος; Μάλλον η recovery κάνει τη διαφορά, εγώ την έβαλα με Philz, οι υπόλοιποι δε γνωρίζω. Philz και γω, μηχανικε δωσε τη συνταγή και το ρικοβερι... θα κάνω τα πάντα να ξεφορτωθω υο γουιντζετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Eγώ έβαλα S7 Galaxy Launcher και ηρέμησα. Έχει επιλογή για περισσότερα εικονίδια στο dock και στις οθόνες γενικώς (εγώ το έχω 5χ5) , μου αρέσουν τα εικονίδια της Samsung και διάφορα άλλα που δεν τα έχω ψάξει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Philz και γω, μηχανικε δωσε τη συνταγή και το ρικοβερι... θα κάνω τα πάντα να ξεφορτωθω υο γουιντζετ Πρέπει να εννοεί CWM 6.0.5.0. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Mιάς και πήρα τόση βοήθεια εδώ μέσα ας δώσω και εγώ κάτι. Λοιπόν... Όλες οι recoveries για το κινητάκι μας μαζεμένες. recovery-cwm-6.0.5.0.img recovery-philz-Touch-6.img recovery-TWRP-2.4.4.img recovery-TWRP-2.8.1.0.img recovery-TWRP-3.0.2-0.img https://drive.google.com/open?id=0Bzae1-kYb5crS0N5RjFnUUloMEE Τις φλάσαρα όλες για δοκιμή με το Official TWRP App Aφού το app δεν βρίσκει official TWRP σου δίνει τη δυνατότητα να φλασάρεις αρχείο .img. Ξεζιπάρουμε και τις βάζουμε στην εσωτερική μνήμη σε ένα φάκελο και δοκιμάζετε κατά βούληση:D Να 'στε καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 [/color]παιδια εχω ενα θεματακι. ειμαι με την rr 5.7.4 απο xda και δεν λειτουργει το κουμπι vol+. σαν κουμπι δεν εχει προβλημα αφου λειτουργει κανονικα οταν ειμαι σε recovery. αρα μαλλον ειναι θεμα software. καμια ιδεα? πρεπει να φλασαρεις το a310 zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Έκανα καθαρή εγκατάσταση και υπάρχει κανονικά το widget. Επειδή τέτοια ώρα βαριέμαι να στήνω rom από το μηδέν, επανέφερα το backup της προηγούμενης και έκανα dirty flash, μέχρι στιγμής οκ, μικρές οι διαφορές. Edit: Χάλασε ο ήχος, είναι πολύ χαμηλός, επαναφέρω το backup ξανά και το αφήνω για την ώρα. ρε παιδια θα με τρελανετε??ποιο widget??παραθετω την αρχικη μου,η εκδοση που εκανα καθαρη εγκτασταση ειναι s032 και η εκδοση του nova που εχω 2.2.3beta1..ολα καθαρα..κανενα ανεπιθυμητο widget το μονο θεμα που εχω ειναι οτι ενω εχω βαλει το handcent sms και εχω απενεργοποιησει την εργοστασιακη,οταν παιρνω μηνυματα αναβοσβηνει το led και σταματαει μονο αν παω να ξαναενεργοποιησω την εργοστασιακη και να δω απο εκει το μηνυμα..λυση εχουμε?? Edited December 23, 2016 by kidonakisg Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Ηρθα και στο club widget :lol::lol::lol: Κάτι έκανα και μετά από επανεκκίνηση εμφανίστηκαν τα παρακάτω widget: στη home screen το γνωστό με την ώρα (που δεν φευγει) και εξαφάνισε το δικό μου ρολόι-καιρό, και νέα εικονίδια edge & power (δεν τα είχα πριν) στην 1η αροστερά η μουσική. στην 1η δεξιά αναλογικό ρολόι στη 2η δεξιά μηνύματα κάτι με το edge πρέπει να παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 ρε παιδια θα με τρελανετε??ποιο widget??παραθετω την αρχικη μου,η εκδοση που εκανα καθαρη εγκτασταση ειναι s032 και η εκδοση του nova που εχω 2.2.3beta1..ολα καθαρα..κανενα ανεπιθυμητο widget το μονο θεμα που εχω ειναι οτι ενω εχω βαλει το handcent sms και εχω απενεργοποιησει την εργοστασιακη,οταν παιρνω μηνυματα αναβοσβηνει το led και σταματαει μονο αν παω να ξαναενεργοποιησω την εργοστασιακη και να δω απο εκει το μηνυμα..λυση εχουμε?? Πάλι homescreen με το καταραμένο widget. Εγκατάσταση πριν λίγο με CWM 6050 και οτι wipe εβρισκα απο μια φορά... τζιφος ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ηρθα και στο club widget :lol::lol::lol: Κάτι έκανα και μετά από επανεκκίνηση εμφανίστηκαν τα παρακάτω widget: στη home screen το γνωστό με την ώρα (που δεν φευγει) και εξαφάνισε το δικό μου ρολόι-καιρό, και νέα εικονίδια edge & power (δεν τα είχα πριν) στην 1η αροστερά η μουσική. στην 1η δεξιά αναλογικό ρολόι στη 2η δεξιά μηνύματα κάτι με το edge πρέπει να παίζει Αυτό που διάβασα, αν δεν κάνω λάθος, είναι οτι το τιμημένο widget είναι το chameleon το οποίο πέραν της κάλυψης-απόκρυψης που κάνει με το χρώμα του wallpaper αποδυκνείεται οτι κάνει κάλυψη-απόκρυψη και στη ρόμ :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Πάλι homescreen με το καταραμένο widget. Εγκατάσταση πριν λίγο με CWM 6050 και οτι wipe εβρισκα απο μια φορά... τζιφος ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που διάβασα, αν δεν κάνω λάθος, είναι οτι το τιμημένο widget είναι το chameleon το οποίο πέραν της κάλυψης-απόκρυψης που κάνει με το χρώμα του wallpaper αποδυκνείεται οτι κάνει κάλυψη-απόκρυψη και στη ρόμ :lol::lol: :lol::lol: Να προσθέσω ότι στην ρύθμιση της ώρας δεν μου είχε πριν κάτι επιλογές, ενώ τώρα τις έχει (πχ ρύθμιση 24ωρη) ϊσως να έγινε κάποιο κρυφο update Μήπως είναι από τις κρυφές ρυθμίσεις-μενού που έβαλε ο λιουταο και δεν έχουμε να το απενεργοποιήσουμε επειδή τις ξήλωσε ο 77chedu θέλει ψάξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Το widget είναι στοιχείο της rom που δεν γίνεται να αφαιρεθεί, επάνω του προβάλλονται και οι αναπάντητες κλήσεις. Λογικά όποιος έκανε το port έχει αφαιρέσει ρυθμίσεις. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Το widget είναι στοιχείο της rom που δεν γίνεται να αφαιρεθεί, επάνω του προβάλλονται και οι αναπάντητες κλήσεις. Λογικά όποιος έκανε το port έχει αφαιρέσει ρυθμίσεις. αφαίρεσε ο 77chedu από το port liutao τα μενού με όλα τα κινέζικα κλπ και μάλλον έσβησε και κάτι χρήσιμο. πρέπει να την έχει στο modaco/hive UI, την ρομ του liutao το θέμα είναι ότι εγώ δεν το είχα χθες αλλά εμφανίστηκε μετά από εγκταστάσεις εφαρμογών, ρυθμίσεων κλπ σε κάποια επανεκκίνηση Γιατί δεν ήταν από την αρχή εκεί; (πάλι καλά που έβγαλα screenshot, ποιος θα με πίστευε :lol::lol:) Η ρομ είναι σφαίρα άλλα έχει και μονοφωνικό ήχο στο μεγάφωνο (περνάει δηλαδή ο ήχος μόνο από το ένα κανάλι, κατι που έιχαν οι 6αρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) αφαίρεσε ο 77chedu από το port liutao τα μενού με όλα τα κινέζικα κλπ και μάλλον έσβησε και κάτι χρήσιμο. πρέπει να την έχει στο modaco/hive UI, την ρομ του liutao το θέμα είναι ότι εγώ δεν το είχα χθες αλλά εμφανίστηκε μετά από εγκταστάσεις εφαρμογών, ρυθμίσεων κλπ σε κάποια επανεκκίνηση Γιατί δεν ήταν από την αρχή εκεί; (πάλι καλά που έβγαλα screenshot, ποιος θα με πίστευε :lol::lol:) Η ρομ είναι σφαίρα άλλα έχει και μονοφωνικό ήχο στο μεγάφωνο (περνάει δηλαδή ο ήχος μόνο από το ένα κανάλι, κατι που έιχαν οι 6αρες) Φλάσαρα τα liutao tools, είναι ρυθμίσεις στην ουσία για τα πάντα. Το θέμα είναι όμως ότι δεν υποστηρίζει unicode χαρακτήρες και εμφανίζει αλαμπουρνέζικα. Επίσης η ένδειξη σήματος των sim πήγε αριστερά και εμφανίζεται δεύτερη ένδειξη ποσοστού μπαταρίας. Η rom είναι όντως σφαίρα, τρομερή διάρκεια μπαταρίας και όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται στην ώρα τους. Ο μονοφωνικός ήχος δε με νοιάζει καθόλου. Επαναφέρω το backup για να φύγουν τα liutao tools και μένει ως έχει. Edited December 23, 2016 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Φλάσαρα τα liutao tools, είναι ρυθμίσεις στην ουσία για τα πάντα. Το θέμα είναι όμως ότι δεν υποστηρίζει unicode χαρακτήρες και εμφανίζει αλαμπουρνέζικα. Επίσης η ένδειξη σήματος των sim πήγε αριστερά και εμφανίζεται δεύτερη ένδειξη ποσοστού μπαταρίας. Η rom είναι όντως σφαίρα, τρομερή διάρκεια μπαταρίας και όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται στην ώρα τους. Ο μονοφωνικός ήχος δε με νοιάζει καθόλου. Επαναφέρω το backup για να φύγουν τα liutao tools και μένει ως έχει. Θα κάνω μολις μπορέσω δοκιμές στο ζιπ, μπας και ... εως τότε long live the widget!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Θα κάνω μολις μπορέσω δοκιμές στο ζιπ, μπας και ... εως τότε long live the widget!!! :lol::lol::lol: Κάνε, κάνε... Και εγώ στη 41 μένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Στη 41 και εγώ με dirty , ποσώς με ενδιαφέρει πιά το γ@μωwidget :lol: Ένα screenshot από την αρχική... αφιερωμένο σε όλους :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Εγώ έχω αυτή από το Needrom, με dirty flash χάλασε ο ήχος, οπότε αν ξεβαρεθώ θα κάνω καθαρή εγκατάσταση, δεν καίγομαι κιόλας, η rom λειτουργεί άψογα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts