Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tελικα το photoscan by google ο λογος που εβαλα την lollipop δεν δουλευει στο τηλ μας ακομα και με την FlyMe που ειναι 5αρα.Το playstore σαν app δεν την εμφανιζει καν και το Playstore απο browser την εμφανιζει ως ασυμβατη με την συσκευη.

Παρολαυτα την κατεβασα απο mobilism και την εβαλα αλλα μολις ανοιγει κρασαρει.

Προφανως ειτε χρησιμοποιει καποιον απο τους σενσορες που δεν εχει το coolpad ειτε χρειαζεται νεοτερο kernel.

Παιρνω backup την FlyMe και δοκιμαζω την νεα miui του Xs.

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Ειμαι με του Xs, οντως ειναι σφαιρατη. υπαρχει κανενα language pack? εψαξα και δεν βρηκα τιποτα

Ειμαι με του Xs, οντως ειναι σφαιρατη. υπαρχει κανενα language pack? εψαξα και δεν βρηκα τιποτα

διαφορά στην ταχύτητα δεν είδα και ακόμα δεν έχω βάλει τις εφαρμογές μου μέσα, όσο για μετάφραση ένα που έβαλα μεταφράζει πολύ λίγα..

mini review για την νεα του Xs:

-φλασαρουμε τα gapps στο καπακι αμεσως μετα το zip της rom χωρις reboot (opengapps.org και επιλεγουμε arm/4.4/pico)

-δεν χρειαζεται a310 patch καθως ειναι για το Coolpad F1

-δεν χρειαζεται sound patch,το εχει ενσωματωμενο με διακοπτη on/off στις εξτρα ρυθμισεις του Xs

-εξτρα ρυθμισεις του Xs (Sound patch,φωτεινοτητα που φτανει μεχρι μαυρη οθονη,και αλλα)

-εχει μερικες κινεζικες εφαρμογες που βγαινουν με απλο uninstall απο apps/downloaded.Τις εσβησα ολες εκτος απο google play services φυσικα)

-gps ok

-wifi/3g ok

-apn ειναι περασμενα

-ειναι smooth με καλο scrolling στις λιστες

-πολυ γρηγορο boot

-rooted (permissions/root access) Οποιος θελει και το interface του SuperSu μπορει να φλασαρει το γνωστο Supersu zip,αλλα και χωρις αυτο δεν υπαρχει προβλημα.

-το theme store ειναι αυτο που εχει στις κινεζικες version,ειναι στα αγγλικα βεβαια.Μπορει να αλλαχτει με εναν root browser με αυτο της international version που νομιζω καπου επαιζε μερικες σελιδες πισω

αυτα πανω κατω δεν μου ρχεται κατι αλλο.

Γενικα ειναι καλη και γρηγορη και ειναι η εντελως τελευταια εκδοση miui 15/11 (6.11.15),εχει και καποιες νεες ρυθμισεις καθως και τον assistant της miui (οχι πως θα τον χρησιμοποιησει κανεις αλλα λεμε τωρα!)

Κανα 2 αχρηστα system apps που εχει (mi Store και mi Pay) μπορουν να γινουν delete με εναν root browser απο system/apps

edit:με προσοχη,εσβησα καποια ετσι και εφαγα bootloop!Tο σωσα με dirty.Kαλυτερα freeze με titanium

Edited by azuli

Tελικα το photoscan by google ο λογος που εβαλα την lollipop δεν δουλευει στο τηλ μας ακομα και με την FlyMe που ειναι 5αρα.Το playstore σαν app δεν την εμφανιζει καν και το Playstore απο browser την εμφανιζει ως ασυμβατη με την συσκευη.

Παρολαυτα την κατεβασα απο mobilism και την εβαλα αλλα μολις ανοιγει κρασαρει.

Προφανως ειτε χρησιμοποιει καποιον απο τους σενσορες που δεν εχει το coolpad ειτε χρειαζεται νεοτερο kernel.

Παιρνω backup την FlyMe και δοκιμαζω την νεα miui του Xs.

Ακριβώς αυτό διαπίστωσα χτες τα ξημερώματα. Φυσικά είχα περάσει όλες τις εφαρμογές μου και την είχα σετάρει, σαν noob, δεν δοκίμασα το PhotoScan πρώτα. Πίσω στην iNew αλλά θα περάσω και καμιά άλλη να δω αν φταίει το κινητό ή η rom.

Καλοί μου φίλοι,

Απο σήμερα, σταματάω αυτή την ιστορία με τις ρομ και αποχωρω από την "ενεργό δράση" του νήματος για προσωπικούς λόγους. Άλλωστε, δε νομίζω ότι μπορώ να δώσω κατι άλλο..

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη και, φυσικά, για όλες αυτές τις γνώσεις που μου προσφερατε ολον αυτόν τον καιρό, εδώ και 2+ χρόνια, από τότε που απέκτησα αυτή τη συσκευη.

Είχα πει στο πρόσφατο παρελθόν, ότι όλοι γίναμε σοφοτεροι απο αυτή την ιστορία.

Πλέον το διαπιστώνω και στην καθημερινότητα, όταν βλέπω φίλοι να σκαλωνουν με τα κινητά τους, σε θέματα που και ο τελευταίος εδω μέσα, θα μπορούσε να λύσει για την πλάκα...

Οι ρομ που έχω, κατά καιρούς ανεβάσει, θα τις κρατήσω στο mega.co.nz. Αν κάποια από αυτές, δεν την βρείτε, στείλτε μου πμ και θα σας δώσω λινκ.

Και πάλι ευχαριστώ..

Εδιτ : για τις μιυι, αν Επιμενετε, βάλτε την 6.10.20. Είναι πολύ σταθερή

Εδιτ 2: Ισως πέρασε στα ψιλά... Έκδοση 6.11.10, ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ Η XIAOMI για κιτ κατ global ... Όποιος κατάλαβε... Κατάλαβε..

ευχαριστώ για ότι έκανες για μένα να σαι καλά ελπίζω να μιλάμε στα pm!!!!

!!!!THANK YOU!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

διαφορά στην ταχύτητα δεν είδα και ακόμα δεν έχω βάλει τις εφαρμογές μου μέσα, όσο για μετάφραση ένα που έβαλα μεταφράζει πολύ λίγα..

φιλε εχεις να μου δωσεις link για τη γλωσσα?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

mini review για την νεα του Xs:

-φλασαρουμε τα gapps στο καπακι αμεσως μετα το zip της rom χωρις reboot (opengapps.org και επιλεγουμε arm/4.4/pico)

-δεν χρειαζεται a310 patch καθως ειναι για το Coolpad F1

-δεν χρειαζεται sound patch,το εχει ενσωματωμενο με διακοπτη on/off στις εξτρα ρυθμισεις του Xs

-εξτρα ρυθμισεις του Xs (Sound patch,φωτεινοτητα που φτανει μεχρι μαυρη οθονη,και αλλα)

-εχει μερικες κινεζικες εφαρμογες που βγαινουν με απλο uninstall απο apps/downloaded.Τις εσβησα ολες εκτος απο google play services φυσικα)

-gps ok

-wifi/3g ok

-apn ειναι περασμενα

-ειναι smooth με καλο scrolling στις λιστες

-πολυ γρηγορο boot

-rooted (permissions/root access) Οποιος θελει και το interface του SuperSu μπορει να φλασαρει το γνωστο Supersu zip,αλλα και χωρις αυτο δεν υπαρχει προβλημα.

-το theme store ειναι αυτο που εχει στις κινεζικες version,ειναι στα αγγλικα βεβαια.Μπορει να αλλαχτει με εναν root browser με αυτο της international version που νομιζω καπου επαιζε μερικες σελιδες πισω

αυτα πανω κατω δεν μου ρχεται κατι αλλο.

Γενικα ειναι καλη και γρηγορη και ειναι η εντελως τελευταια εκδοση miui 15/11 (6.11.15),εχει και καποιες νεες ρυθμισεις καθως και τον assistant της miui (οχι πως θα τον χρησιμοποιησει κανεις αλλα λεμε τωρα!)

Κανα 2 αχρηστα system apps που εχει (mi Store και mi Pay) μπορουν να γινουν delete με εναν root browser απο system/apps

edit:με προσοχη,εσβησα καποια ετσι και εφαγα bootloop!Tο σωσα με dirty.Kαλυτερα freeze με titanium

Στα αγγλικά την έχεις? αν βρω γλώσσα και πληκτρολόγιο θα είναι super.θα σβήσω και αυτά τα περιττά που είπες. :)

φιλε εχεις να μου δωσεις link για τη γλωσσα?

https://play.google.com/store/apps/details?id=sightidea.com.setlocale&hl=el

αν και όπως είπα δεν αλλάζει και πολλά...εγώ πάντως την έστειλα αδιάβαστη, έχει κινεζιές πολλές που θέλουν ξήλωμα, το θέμα πάλι σε πετάει στο αρχικό κτλ. πήγα πάλι στην τελευταία του jpower και δεν το κουνάω μέχρι να βρεθεί κάποιος χριστιανός να μας δώσει έτοιμη ( χωρίς να χρειάζεται απο εμένα να ξηλώνω, βλέπεις είμαι και επικίνδυνος να μπρικάρω το τηλ) με ελληνικά και όσο το δυνατόν λιγότερες αχρείαστες εφαρμογές!

Λεω εγω τωρα,σαν να μου φαινεται (λεω εγω τωρα ειπαμε!)εφυγε ο jpower και σαν να ξεκινησαν γλυψιματακια!

Μισο δουλειες και παιδεματα ,και μεις οι νουμπαδες τι κανουμε τωρα,ραψε ,ξηλωσε βαλε,βγαλε?

Και μας πειραζαν τα μικρομπαγκς?

Βρε φιλε jpower μην τους κανεις την χαρη!

Εμεις δηλ. τι φταιμε?

Λεω εγω τωρα,σαν να μου φαινεται (λεω εγω τωρα ειπαμε!)εφυγε ο jpower και σαν να ξεκινησαν γλυψιματακια!

Μισο δουλειες και παιδεματα ,και μεις οι νουμπαδες τι κανουμε τωρα,ραψε ,ξηλωσε βαλε,βγαλε?

Και μας πειραζαν τα μικρομπαγκς?

Βρε φιλε jpower μην τους κανεις την χαρη!

Εμεις δηλ. τι φταιμε?

δίκαιο έχεις φίλε, αλλά όπως και να 'χει το νήμα πρέπει να συνεχίσει. υπάρχουν πολλά παιδιά με εμπειρία εδώ μέσα που μπορούν να δώσουν απαντήσεις σε οτιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουμε εμείς οι νουμπαδες

Στα αγγλικά την έχεις? αν βρω γλώσσα και πληκτρολόγιο θα είναι super.θα σβήσω και αυτά τα περιττά που είπες. :)

ναι αγγλικα,εβαλα το google keyboard αυτο που εχει ειναι για μικροσκοπικα δαχτυλα..!

Η rom ειναι η κινεζικη,κι εγω τις global βαζω,εχει πολλα εξτρα για κινεζους και αν καποιος δεν εχει ορεξη να την καθαρισει θα βρισει λιγο!

Παντως ειναι καλη,χωρις lag.Oτι ειναι στα κινεζικα μπορει να αντικατασταθει με τα αντιστοιχα apk της global

Kαι επειδη τις εχω βαλει ολες απο 6.9.22 και μετα μπορω να πω οτι η 6.9.22 απο mtk-dev ( http://www.mtk-dev.com/2016/09/stable-miui-8-6922-global-mt6592.html ) ειναι η καλυτερη global των τελευταιων μηνων.Και δεν εχουν εχουν αλλαξει και τιποτα τρελο απο τοτε.

Edited by azuli

ναι αγγλικα,εβαλα το google keyboard αυτο που εχει ειναι για μικροσκοπικα δαχτυλα..!

Η rom ειναι η κινεζικη,κι εγω τις global βαζω,εχει πολλα εξτρα για κινεζους και αν καποιος δεν εχει ορεξη να την καθαρισει θα βρισει λιγο!

Παντως ειναι καλη,χωρις lag.Oτι ειναι στα κινεζικα μπορει να αντικατασταθει με τα αντιστοιχα apk της global

Kαι επειδη τις εχω βαλει ολες απο 6.9.22 και μετα μπορω να πω οτι η 6.9.22 απο mtk-dev ( http://www.mtk-dev.com/2016/09/stable-miui-8-6922-global-mt6592.html ) ειναι η καλυτερη global των τελευταιων μηνων.Και δεν εχουν εχουν αλλαξει και τιποτα τρελο απο τοτε.

κυκλοφορεί και μια XTRV 6.11.10 ελληνική απροβλημάτιστη αλλά δεν είναι για Α310. παω πισω στην 6.11.10 του jpower και βλεπουμε

----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://play.google.com/store/apps/details?id=sightidea.com.setlocale&hl=el

αν και όπως είπα δεν αλλάζει και πολλά...εγώ πάντως την έστειλα αδιάβαστη, έχει κινεζιές πολλές που θέλουν ξήλωμα, το θέμα πάλι σε πετάει στο αρχικό κτλ. πήγα πάλι στην τελευταία του jpower και δεν το κουνάω μέχρι να βρεθεί κάποιος χριστιανός να μας δώσει έτοιμη ( χωρίς να χρειάζεται απο εμένα να ξηλώνω, βλέπεις είμαι και επικίνδυνος να μπρικάρω το τηλ) με ελληνικά και όσο το δυνατόν λιγότερες αχρείαστες εφαρμογές!

κι εγώ την σκούπισα..πάω για global

λεω να παραγγειλω μπαταριουλα.....απο εδω ειναι ενταξει πηρε κανεις?? λεει οτι ειναι γνησια..

http://www.ebay.com/itm/Original-2500mAh-Battery-CPLD-329-For-Coolpad-8297-F1-F1-Plus-/272328122906?hash=item3f6805621a:g:whoAAOSwRoxXoGWx

enjoy your life...:p

λεω να παραγγειλω μπαταριουλα.....απο εδω ειναι ενταξει πηρε κανεις?? λεει οτι ειναι γνησια..

http://www.ebay.com/itm/Original-2500mAh-Battery-CPLD-329-For-Coolpad-8297-F1-F1-Plus-/272328122906?hash=item3f6805621a:g:whoAAOSwRoxXoGWx

Εγω πηρα αυτην με 5 ευρω και κατι ψιλα http://www.ebay.com/itm/2500mAh-CPLD-329-Replacement-Backup-Battery-For-Coolpad-F1-8297D-F1-Plus-8297W-/201610251712?hash=item2ef0e84dc0:g:oYwAAOSwGIRXbOml ,δεν ξερω αν είναι μαιμου αλλα μια χαρα δουλευει!

Εγω πηρα αυτην με 5 ευρω και κατι ψιλα http://www.ebay.com/itm/2500mAh-CPLD-329-Replacement-Backup-Battery-For-Coolpad-F1-8297D-F1-Plus-8297W-/201610251712?hash=item2ef0e84dc0:g:oYwAAOSwGIRXbOml ,δεν ξερω αν είναι μαιμου αλλα μια χαρα δουλευει!

την ειδα κι'αυτην μου φανηκε πολυ φθηνη και φοβηθηκα γιατι πολλοι ανεφεραν φουσκοματα στις μπαταριες.....

την εχεις καιρο? σου ηρθε γρηγορα?

enjoy your life...:p

Ακομα με την rom του jpower73, 6.11.3. Καποια κολληματα μικρα στις κλησεις, αλλα η μπαταρια ξανανιωσε νομιζω. Πιστευα οτι θα παιζει 3g στην δευτερη καρτα, αλλα δεν. Θα την κρατησω λιγο ακομα και βλεπουμε.

Ερωτηση, εχει κανεις να προτεινει αξιοπιστη ανταλλακτικη μπαταρια και απο που;

Edited by xaroulaskoutin

την ειδα κι'αυτην μου φανηκε πολυ φθηνη και φοβηθηκα γιατι πολλοι ανεφεραν φουσκοματα στις μπαταριες.....

την εχεις καιρο? σου ηρθε γρηγορα?

Την εχω 4-5 μηνες φιλε και φουσκοματα γιοκ ακομη,η μαμισια που φορουσε στον χρονο επανω μου φουσκοσε!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ακομα με την rom του jpower73, 6.11.3. Καποια κολληματα μικρα στις κλησεις, αλλα η μπαταρια ξανανιωσε νομιζω. Πιστευα οτι θα παιζει 3g στην δευτερη καρτα, αλλα δεν. Θα την κρατησω λιγο ακομα και βλεπουμε.

Ερωτηση, εχει κανεις να προτεινει αξιοπιστη ανταλλακτικη μπαταρια και απο που;

Εγω ξαναβαλα την 6.20.10 εβαλα και τους επιταχυντες στο .5 όπως προτεινε ο jpower και είναι πολύ καλυτερη σε θεμα lag τελικα από την 6.11.3!

Δεν μπορώ να κάνω restore τις εφαρμογές από το titanium backup. Έχει κολλήσει στο 0%. Καμιά ιδέα? Είμαι με την 6.11.3 και SuperSu Pro 2.78 αναβαθμισμένο.

Καλησπέρα μόλις φλασαρα για τρίτη φορά την mlais που αναφέρετε στην πρώτη σελίδα και δεν έχω καθόλου μπροστινή κάμερα!!! Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη Rom???

Ευχαριστώ

Δεν μπορώ να κάνω restore τις εφαρμογές από το titanium backup. Έχει κολλήσει στο 0%. Καμιά ιδέα? Είμαι με την 6.11.3 και SuperSu Pro 2.78 αναβαθμισμένο.

Οπως ειναι στο 0℅ δες ποια εφαρμογη προσπαθει να επαναφερει και δε μπορει..το πιο πιθανο οτι εχει θεμα το backup εκεινης της εφαρμογης..ξετσεκαρε την και επανεφερε ολες τις αλλες..

Jpower καμια νεα ρομ;;εμεις εδω ακομα περιμενουμε..γτ ξαφνικα τις τελευταιες μερες τα φλασαρισματα μειωθηκαν αισθητα νομιζω (δυστυχως)..

Κι απ οτι βλεπω διαγραφηκαν απ την αρχικη σχεδον ολες οι ρομς by jpower..οποτε αντε γεια αναβαθμισεις..

Le max2 6/64 (rr oreo rom)

Jpower καμια νεα ρομ;;εμεις εδω ακομα περιμενουμε..γτ ξαφνικα τις τελευταιες μερες τα φλασαρισματα μειωθηκαν αισθητα νομιζω (δυστυχως)..

Κι απ οτι βλεπω διαγραφηκαν απ την αρχικη σχεδον ολες οι ρομς by jpower..οποτε αντε γεια αναβαθμισεις..

Καλώς ή κακώς, το νήμα αυτό παρέμενε ενεργό και δραστήριο εξ αιτίας του jpower73. Άσχετα με το αν η συσκευή αξίζει τα λεφτά της, κανείς πια δεν ασχολείται παθιασμένα με ένα τηλέφωνο διετίας.

Εφ' όσον επέλεξε να αποσυρθεί μετά από όσα ειπώθηκαν, δικαίωμά του άλλωστε, η πρόβλεψή μου είναι ότι το νήμα του Coolpad πέθανε, δε νομίζω να ανεβάσει κάποιος άλλη rom ή να κάνει port κάτι νεότερο.

Είχε πει ότι όποιος θέλει κάποια rom από αυτές που είχε ανεβάσει να του στείλει π.μ.

Καλησπέρα μόλις φλασαρα για τρίτη φορά την mlais που αναφέρετε στην πρώτη σελίδα και δεν έχω καθόλου μπροστινή κάμερα!!! Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη Rom???

Ευχαριστώ

Δοκίμασε να περάσεις αλλη Ρομ,αν εχεις και εκεί πρόβλημα φλασαρε κάποια με flash tool η ygdp tool.