azuli Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Οκ. το άλλο είναι φρέσκο ακόμη και δεν έχει πέσει. Υπάρχει μια κοντρα ανάμεσα στα cool 1 & RNP3. αλλά θα πήγαινα στο cool1 για την σούπερ κάμερα. παντως το τι παιρνεις με 150e αυτη τη στιγμη ειναι πολυ ευχαριστο..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Δωσε link για την μπαταρια , μηπως μπορεσω να την παραγγειλω.. Ποστ 22659 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Ποστ 22659 Δεν βρισκω ακρη με αυτο , ινδονησιακο ειναι? Δεν εχει επιλογη αποστολης για Ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 διορθωση:στα 154 εουρ επεσε το mi note 3 pro..! http://www.vickmall.com/golden-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html 147 evro http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Gold-362396.html?utm_source=newsletter&utm_medium=EDM&utm_content=&utm_campaign=DMCAH_holiday_20160922 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) Edited September 29, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas5 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Οι vcom είναι οι πιο σημαντικοί drivers. κάνε τη διαδικασία όπως περιγράφεται στο αρχικό ποστ και δες και τις οδηγίες στο τέλος. Υπάρχει λινκ και με τις οδηγίες για τα 8-10αρια του αζούλι. Το αρχείο scatter υπάρχει μέσα στο ζιπ της ρομ για flash tools. Αποσυμπιέζεις σε ένα φάκελο και μετά ξεκινάς φλασάρισμα με flash tools. Δεν φλασάρουμε ζιπ από τις ρομ που είναι για φλασάρισμα με recovery. Υπάρχει ζιπ του soda στο μοντακο. Μπορείς φυσικά να αποσυμπιέσεις το cpb μέσω του ygdp tools στο φάκελό του στο c: και τα έχει όλα μέσα για flash tools. καλημέρα καταρχήν στο τηλέφωνο πέρασα rom κινέζικη προς το παρόν με το ygdp tools και επίσης το έκανα και root . τώρα που μπορώ να βρω κάποια καλή rom και κάποια καλή recovery με ελληνικά η αγγλικά να την περάσω με fast tools ???? σας ευχαριστώ για την μέχρι τώρα πολύτιμη βοήθεια σας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) Οι vcom είναι οι πιο σημαντικοί drivers. κάνε τη διαδικασία όπως περιγράφεται στο αρχικό ποστ και δες και τις οδηγίες στο τέλος. Υπάρχει λινκ και με τις οδηγίες για τα 8-10αρια του αζούλι. Το αρχείο scatter υπάρχει μέσα στο ζιπ της ρομ για flash tools. Αποσυμπιέζεις σε ένα φάκελο και μετά ξεκινάς φλασάρισμα με flash tools. Δεν φλασάρουμε ζιπ από τις ρομ που είναι για φλασάρισμα με recovery. Υπάρχει ζιπ του soda στο μοντακο. Μπορείς φυσικά να αποσυμπιέσεις το cpb μέσω του ygdp tools στο φάκελό του στο c: και τα έχει όλα μέσα για flash tools. καλημέρα καταρχήν στο τηλέφωνο πέρασα rom κινέζικη προς το παρόν με το ygdp tools και επίσης το έκανα και root . τώρα που μπορώ να βρω κάποια καλή rom και κάποια καλή recovery με ελληνικά η αγγλικά να την περάσω με fast tools ???? σας ευχαριστώ για την μέχρι τώρα πολύτιμη βοήθεια σας . ριξε μια ματια εδω στις τελευταιες (αρκετες) σελιδες..! Δεν θα χρειαστεις flash tools πλεον αλλα να αλλαξεις recovery μεσω mobile uncle tools και να περασεις rom απο recovery Edited September 29, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas5 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 ριξε μια ματια εδω στις τελευταιες (αρκετες) σελιδες..! Δεν θα χρειαστεις flash tools πλεον αλλα να αλλαξεις recovery μεσω mobile uncle tools και να περασεις rom απο recovery το θέμα είναι ότι το touch δεν δουλεύει φυσιολογικά και θα πρέπει να περάσω αλλιώς rom και όχι με mobile uncle tools θα προσπαθήσω με τον ίδιο τρόπο απλά θα ήθελα να ξέρω πως θα περάσω ακριβώς recovery γιατί αυτή που έχει είναι touch και θέλω να περάσω κάποια αγγλική με πλήκτρα . ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 το θέμα είναι ότι το touch δεν δουλεύει φυσιολογικά και θα πρέπει να περάσω αλλιώς rom και όχι με mobile uncle tools θα προσπαθήσω με τον ίδιο τρόπο απλά θα ήθελα να ξέρω πως θα περάσω ακριβώς recovery γιατί αυτή που έχει είναι touch και θέλω να περάσω κάποια αγγλική με πλήκτρα . ευχαριστώ Απο την στιγμή που θα κανεις καθαρή εγκατάσταση Ρομ αν δεν στρώσει θέλεις digitizer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas5 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Απο την στιγμή που θα κανεις καθαρή εγκατάσταση Ρομ αν δεν στρώσει θέλεις digitizer. digitizer είχε ήδη αυτό που το πήρα το οποίο δεν μου έπεσε ποτέ κάτω αλλά και το δεύτερο που αγόρασα πάλι δεν παίζει για αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 το θέμα είναι ότι το touch δεν δουλεύει φυσιολογικά και θα πρέπει να περάσω αλλιώς rom και όχι με mobile uncle tools θα προσπαθήσω με τον ίδιο τρόπο απλά θα ήθελα να ξέρω πως θα περάσω ακριβώς recovery γιατί αυτή που έχει είναι touch και θέλω να περάσω κάποια αγγλική με πλήκτρα . ευχαριστώ το πιο ευκολο ηταν να την αλλαξεις οταν περασες την official μεσω ygdp,στην πρωτη σελιδα λεει πως.Αν δεν εχεις καθολου touch τοτε πρεπει να ξανακανεις την διαδικασια ολη απο ygdp.Θα σου εφτιαχνα ενα φλασαριστο zip να αλλαξεις ετσι την recovery αλλα λογω του οτι εχεις λογικα πανω την official recovery οι επιπλοκες αν παρουσιαστει σφαλμα και σβηστει το recovery ειναι λιγο hardcore,το τηλ μπρικαρει ασχημα και πρεπει να κανεις την διαδικασια unbrick μεσω flash tools.Οποτε θα προτεινα ξανα ygdp με αλλαγμα της recovery μετα το unpack του cpb.Ολα αυτα αναλυτικα στην πρωτη σελιδα ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- digitizer είχε ήδη αυτό που το πήρα το οποίο δεν μου έπεσε ποτέ κάτω αλλά και το δεύτερο που αγόρασα πάλι δεν παίζει για αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει ...... ισως δεν μπηκε καλα οταν το αλλαξες,η τραυματιστηκε η καλωδιοταινια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Δοκίμασα την Miui (φτου κακα), καλή ρομ και μου άρεσε η αυτόματη φωτεινότητα της. Δυστυχώς το module που έχω αυτή την στιγμή για να χρωματίζει την status bar στα χρώματα της εκάστοτε εφαρμογής μισό δουλεύει και κρασάρει (PerfectColorBar KK) και το Flat Style Color Bars που δουλεύει τέλεια γενικά έχει bug και πάει την Cpu 100% και διαλύει την μπαταρία. Το Lolistat θέλει από 5 και πάνω. Γενικά δεν την μπορώ πια την μαυρίλα της status bar και η Miui χρωματίζει μόνο στις system εφαρμογές της. Ξέρει κανείς κάποιο άλλο module να δοκιμάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Μήπως πρέπει να μπει κάποιο άλλο θέμα που είναι για 8 και να το υποστηρίζει? http://en.miui.com/thread-282823-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 σωστο,ισως ειναι θεμα theme,δοκιμασε το default.Δοκιμασες αν γινεται απο το xMiui? (το χα ανεβασει,με ονομα apk MIUI tweaking xposed module) Γενικα τα modules που αλλαζουν το user interface δεν ειναι πολυ συμβατα με roms οπως miui,emui,color κλπ Οι system apps της miui παντως το κανουν απο μονες τους αυτο που θες,οποτε ισως ειναι θεμα εφαρμογων,καθως περιμενουν να βρουν android 5+ που το υποστηριζει για να το κανουν και η miui ειναι kitkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Δεν την έχω πάνω αυτή την στιγμή αλλά και με default δεν χρωμάτιζε Play Store κτλ. Φαντάζομαι οι system εφαρμογές το έχουν hard-coded το feature. Το xMiui είχε επιλογή μόνο για shading, την έκανε πιο σκούρα δηλαδή, δεν άλλαζε χρώμα τελείως. Εντάξει το Perfect Color Bars KK δούλευε γενικά, απλά σε κάποιες φάσεις έτρωγε κόλλημα και την έκανε μαύρη με σκούρα γκρι εικονίδια και δεν φαινόταν τίποτα. Κάποιο conflict προφανώς. Θα δοκιμάσω πάλι με κάποια παλιά έκδοση του Flat style colored bars, νομίζω εκεί δεν έχει θέμα με υπερθέρμανση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Δοκίμασα την Miui (φτου κακα), καλή ρομ και μου άρεσε η αυτόματη φωτεινότητα της. Δυστυχώς το module που έχω αυτή την στιγμή για να χρωματίζει την status bar στα χρώματα της εκάστοτε εφαρμογής μισό δουλεύει και κρασάρει (PerfectColorBar KK) και το Flat Style Color Bars που δουλεύει τέλεια γενικά έχει bug και πάει την Cpu 100% και διαλύει την μπαταρία. Το Lolistat θέλει από 5 και πάνω. Γενικά δεν την μπορώ πια την μαυρίλα της status bar και η Miui χρωματίζει μόνο στις system εφαρμογές της. Ξέρει κανείς κάποιο άλλο module να δοκιμάσω; μπορεις επισης να δοκιμασεις να δωσεις full permissions στο module απο τον permission manager της miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 http://postimg.org/]http://s16.postimg.org/41t7g7j5h/Screenshot_2016_09_29_15_23_31_515.png[/url] http://s16.postimg.org/l125vgud1/Screenshot_2016_09_29_15_23_34_39.png http://s16.postimg.org/e9bqsm5dh/Screenshot_2016_09_29_15_23_36_246.png upload imagem Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 οπως επισης και απο τον battery saver της miui εκει που λεει app battery saver οπου κλεινει τις εφαρμογες οταν δεν ειναι active για να μην καινε μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) :D http://s13.postimg.org/6jmaamguf/Screenshot_2016_09_29_16_40_01_885.png http://s13.postimg.org/qs9nwcg5j/Screenshot_2016_09_29_16_48_03_879.png Μεταβολή της έντασης ήχου με gesture (2 fingers swipe up/down) Edited September 29, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) Kατι αλλο (πολυ καλο) που παρατηρησα στην Miui 8.Χρησιμοποιω συχνα στο κινητο για την δουλεια την εφαρμογη office lens της microsoft οπου σκαναρει εγγραφα κλπ και παρατηρησα οτι με την miui η εφαρμογη κανει πολυ πιο γρηγορα auto-focus τωρα απ οτι εκανε τοσο καιρο με τις mm,cm και aosp,επισης η εφαρμογη σωζει πιο γρηγορα και οι φωτογραφιες εχουν καλυτερη ποιοτητα! Επισης η καταναλωση μπαταριας ειναι πολυ καλη Edited September 29, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) Colour OS 2.1.1 ... Ίσως το πιο δυνατό FM RADIO πού έχετε ακούσει ποτέ από ηχείο smartphone. Χαλλλαραα :) ;) Πλήρης υποστήριξη βίντεο/streaming από browser http://s21.postimg.org/nky5xqzl3/Screenshot_2016_09_29_23_26_35_328.png free photo hosting Edited September 30, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calliope82 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Ερώτηση για όσους πέρασαν Miui 8. Το LED δουλεύει κανονικά; Γιατί σε εμένα (και παρόλο που είχα επιλέξει να μην κλείνουν οι εφαρμογές όταν δεν είναι ενεργές από τo battery saver) είτε δεν άναβε ποτέ, είτε άναβε μόνο με πράσινο ή κόκκινο χρώμα. Δοκίμασα να βάλω και Light Manager αλλά δεν άλλαξε τίποτα γι' αυτό και γύρισα στου kouskous. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Ερώτηση για όσους πέρασαν Miui 8. Το LED δουλεύει κανονικά; Γιατί σε εμένα (και παρόλο που είχα επιλέξει να μην κλείνουν οι εφαρμογές όταν δεν είναι ενεργές από τo battery saver) είτε δεν άναβε ποτέ, είτε άναβε μόνο με πράσινο ή κόκκινο χρώμα. Δοκίμασα να βάλω και Light Manager αλλά δεν άλλαξε τίποτα γι' αυτό και γύρισα στου kouskous. δουλευει ναι,ολα τα χρωματα κιολας αν φλασαρεις το γνωστο zip (μπορει και χωρις το zip,δεν ξερω γιατι το φλασαρα αμεσως) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βγαινει και νεα εκδοση ακομα πιο τουμπανο το σουκου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calliope82 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 δουλευει ναι,ολα τα χρωματα κιολας αν φλασαρεις το γνωστο zip (μπορει και χωρις το zip,δεν ξερω γιατι το φλασαρα αμεσως) Ποιο zip εννοείς; Εγώ είχα περάσει τα 4 που είχε το λινκ (rom, patch για a310, supersu και sound patch). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Ποιο zip εννοείς; Εγώ είχα περάσει τα 4 που είχε το λινκ (rom, patch για a310, supersu και sound patch). δεν ειναι εκει,θα στο στειλω οταν παω σπιτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts