Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

και στην cm13 r54 το gps δεν.

Παντως η r54 εχει αρκετα μεγαλη διαφορα στο smoοthness σε σχεση με τις rom που ειναι βασισμενες στην r46.

Τις επομενες μερες θα παιξουν πολλες νεες rom λογω της εκδοσης r54 που βγηκε αυτες τις μερες.

Για καποιο λογο στην rr μεινανε στην εκδοση r52 στο τελευταιο τους update (5.7.1)

Bonus : νεα rr 5.7.0 απο sources,οχι port.Μπορει αυτη να μην εχει τοσα πολλα bugs.

https://drive.google.com/file/d/0B8eRnW5pT2J5M1VSQjR0Q2c1Ums/view

a310 patch : https://drive.google.com/file/d/0B8eRnW5pT2J5ajdkMkk2emV4R1k/view

Edited by azuli

Το GPS δουλεύει τουλάχιστον και μπορώ να βάλω 2g μέσα από profiles. Μάλλον αξίζει να περάσω τα apps μου και να την τσεκάρω.

Το GPS δουλεύει τουλάχιστον και μπορώ να βάλω 2g μέσα από profiles. Μάλλον αξίζει να περάσω τα apps μου και να την τσεκάρω.

Για ποια Ρομ γράφεις;

Αυτή που λέει ο Azuli στο ακριβώς από πάνω. Resurrection Remix 5.7.0

Περιμένουμε εντυπώσεις όταν με το καλό την δοκιμάσεις!

Μέχρι στιγμής gps δουλεύει, 2g δουλεύει μέσω profiles και το πρόβλημα που είχα με την προηγούμενη RR που είχα δοκιμάσει (πρόβλημα με XInternalSD σε διάφορες εφαρμογές) δεν υπάρχει πια (είτε η ρομ ή η εφαρμογή το έφτιαξαν). Χρώματα στο λεντ δουλεύουν αφού σβήσουμε το lights.6592. Το μόνο που μου την σπάει εμένα στις 5/6 roms είναι ότι δεν δουλεύει ο HW+ codec στον MXPlayer αλλά αυτό ισχύει σε όλες και πλέον δεν γυρνάω σε 4.4 μόνο γι αυτό. Wifi και σήμα επανέρχονται γρήγορα μετά από Airplane mode αλλά δεν έχω βγει από το σπίτι να δοκιμάσω real life. Επίσης έχω μόνο μια σιμ μέσα.Τι άλλο θέλετε να τσεκάρω;

Gapps έβαλα αυτά που δούλευαν και με Dirty Unicorn. Φλάσαρα με TWRP 2.8.7 πρώτα την ρομ, μετά τα gapps, μετά το patch, μετά το xposed, όλα μόνο με reboot recovery ανάμεσα από τα φλας. Μετά το πρώτο boot φλάσαρα και SU 2.45 και patch multicolor notification μαζί και τα δύο.

Μόνο τηλέφωνο δεν έχω πάρει ακόμα, lol.

Edited by mindtrapper

Το 2g,σίγουρα δουλεύει?

Δλδ, όταν το γυρνάς από 3 σε 2,προς στιγμήν χάνεται το σήμα και επανέρχεται σε 2g ή μένει σταθερό?

Αν ισχύει το 2ο,τότε είναι ψευδής σήμανση στο profiles.

Δεν είναι supersu rooted (επιλογή στα Settings)?

Multicolor notification patch?

Με βλέπω για πλήρη ενσωμάτωση ολων και Update upload :)

Edit : την είδα προχτές στο φεης. Δεν την κατέβασα διότι είχε παλιότερο πατς α310. Νόμιζα αυτή η έκδοση ηταν ελαττωματικη..

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Πιθανών έχεις δίκιο για το 2g/3g, απλά είχα πολύ καλό σήμα 3g και δεν το είχα καταλάβει. Ενώ λέει 2g στο Status στο About λέει hspa. Balls.

Είναι root αλλά όχι με SuperSU, ρώταγε ο Privacy Guard για να δώσει root οπότε έκανα flash super su και εμφανίζεται σαν επιλογή στα settings. Το multicolor patch δουλεύει κανονικά.

:lol::lol: testicles

Ποιο Multicolor patch?

Προφανώς είναι νε κάνα King Root..

Οκ. Κανένα Θέμα. Θα το στειλω και θα ενσωματώσω supersu.

Α, και κάτι ακόμη.. Τσέκαρε την ποιότητα των βίντεο στην εφαρμογή του φεης.

Μήπως έχουν πράσινο κίτρινες γραμμές?

Τσέκαρε μερικά βιντεακια

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

:lol::lol: testicles

Ποιο Multicolor patch?

Α, και κάτι ακόμη.. Τσέκαρε την ποιότητα των βίντεο στην εφαρμογή του φεης.

Μήπως έχουν πράσινο κίτρινες γραμμές?

Τσέκαρε μερικά βιντεακια

Θα το τσεκάρω πριν την ξαποστείλω :p

Το κλασσικό πατσάκι που έχουμε για τα λεντ από την 4.4 ακόμα, αυτό περνάω εγώ πάντα.

https://mega.nz/#!cF5nyLxQ!EZ4NVlCvkZJ2XsThGOx8tTBWcPqRxVbgm0odlyjFM1A

EDIT: Τα βίντεο στο FB έχουν πράσινες γραμμές, επίσης ντροπή σου που με βάζεις να εγκαταστήσω την τρισάθλια αυτή εφαρμογή μετά από τόσα χρόνια! :)

Edited by mindtrapper

ειναι systemless root του chainfire http://www.howtogeek.com/249162/what-is-systemless-root-on-android-and-why-is-it-better/

Πλεον ολες ετσι βγαινουν.To φλασαρισμα του SuperSU zip σου δινει το interface και μετα μπορεις να κανεις και updates κανονικα απο το Playstore.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα το τσεκάρω πριν την ξαποστείλω :p

Το κλασσικό πατσάκι που έχουμε για τα λεντ από την 4.4 ακόμα, αυτό περνάω εγώ πάντα.

https://mega.nz/#!cF5nyLxQ!EZ4NVlCvkZJ2XsThGOx8tTBWcPqRxVbgm0odlyjFM1A

EDIT: Τα βίντεο στο FB έχουν πράσινες γραμμές, επίσης ντροπή σου που με βάζεις να εγκαταστήσω την τρισάθλια αυτή εφαρμογή μετά από τόσα χρόνια! :)

λειτουργει και στις mm αυτο το patch?!Δεν το χα σκεφτει,ακομα χειροκινητα τα αλλαζω τα αρχεια..!Πολυ ενδιαφερον.

Για τα video μπορεις να δοκιμασεις κατι πολυ απλο.Developer options/disable HW overlays.Ισως χρειαστει reboot μετα,δεν το χω δοκιμασει.Αυτη η μεθοδος επαιζε για τις lollipop οταν εμεναν με μαυρη οθονη τα βιντεακια του youtube,αλλα λογω του οτι και αυτο ηταν θεμα του χαλασμενου decoder που εχουν και οι lolli και οι mm στο τηλ μας,ισως δουλεψει.

Edited by azuli

Μέχρι στιγμής gps δουλεύει, 2g δουλεύει μέσω profiles και το πρόβλημα που είχα με την προηγούμενη RR που είχα δοκιμάσει (πρόβλημα με XInternalSD σε διάφορες εφαρμογές) δεν υπάρχει πια (είτε η ρομ ή η εφαρμογή το έφτιαξαν). Χρώματα στο λεντ δουλεύουν αφού σβήσουμε το lights.6592. Το μόνο που μου την σπάει εμένα στις 5/6 roms είναι ότι δεν δουλεύει ο HW+ codec στον MXPlayer αλλά αυτό ισχύει σε όλες και πλέον δεν γυρνάω σε 4.4 μόνο γι αυτό. Wifi και σήμα επανέρχονται γρήγορα μετά από Airplane mode αλλά δεν έχω βγει από το σπίτι να δοκιμάσω real life. Επίσης έχω μόνο μια σιμ μέσα.Τι άλλο θέλετε να τσεκάρω;

Gapps έβαλα αυτά που δούλευαν και με Dirty Unicorn. Φλάσαρα με TWRP 2.8.7 πρώτα την ρομ, μετά τα gapps, μετά το patch, μετά το xposed, όλα μόνο με reboot recovery ανάμεσα από τα φλας. Μετά το πρώτο boot φλάσαρα και SU 2.45 και patch multicolor notification μαζί και τα δύο.

Μόνο τηλέφωνο δεν έχω πάρει ακόμα, lol.

Εχεις δοκιμασει να ανοιγεις για ωρα εφαρμογες και να τις ελαχιστοποιεις να δεις αν μενει κι αυτη απο μνημη?Lagαρει καθολου?

Το bug που μενει το usb notification κολλημενο στις ειδοποιησεις αφου εχεις αποσυνδεσει το τηλ?

Τιποτα αλλο?

ειναι systemless root του chainfire http://www.howtogeek.com/249162/what-is-systemless-root-on-android-and-why-is-it-better/

Πλεον ολες ετσι βγαινουν.To φλασαρισμα του SuperSU zip σου δινει το interface και μετα μπορεις να κανεις και updates κανονικα απο το Playstore.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

λειτουργει και στις mm αυτο το patch?!Δεν το χα σκεφτει,ακομα χειροκινητα τα αλλαζω τα αρχεια..!Πολυ ενδιαφερον.

Για τα video μπορεις να δοκιμασεις κατι πολυ απλο.Developer options/disable HW overlays.Ισως χρειαστει reboot μετα,δεν το χω δοκιμασει.Αυτη η μεθοδος επαιζε για τις lollipop οταν εμεναν με μαυρη οθονη τα βιντεακια του youtube,αλλα λογω του οτι και αυτο ηταν θεμα του χαλασμενου decoder που εχουν και οι lolli και οι mm στο τηλ μας,ισως δουλεψει.

Δεν νομίζω να έμενε από μνήμη είχε μπόλικη free πάντα. Δεν λάγκαρε ούτε για πλάκα αλλά εντάξει μια μέρα ήταν πάνω. Για το άλλο δεν ξέρω, μόνο ρεύμα το φορτίζω και δεν το συνδέω στο PC καθόλου, οπότε δεν το βλέπω καν το notification. Αλλά τα έχω υπόψιν μου όλα και θα τα τσεκάρω σε επόμενες ρομ. Προς το παρόν γύρισα στο nandroid backup μου (πρέπει με κάποιον τρόπο να μπορώ να πάω σε 2g, αν δεν μπορώ δεν την κρατάω την ρομ).

Δεν νομίζω να έμενε από μνήμη είχε μπόλικη free πάντα. Δεν λάγκαρε ούτε για πλάκα αλλά εντάξει μια μέρα ήταν πάνω. Για το άλλο δεν ξέρω, μόνο ρεύμα το φορτίζω και δεν το συνδέω στο PC καθόλου, οπότε δεν το βλέπω καν το notification. Αλλά τα έχω υπόψιν μου όλα και θα τα τσεκάρω σε επόμενες ρομ. Προς το παρόν γύρισα στο nandroid backup μου (πρέπει με κάποιον τρόπο να μπορώ να πάω σε 2g, αν δεν μπορώ δεν την κρατάω την ρομ).

δεν μπορεις να εχεις την sim 2 σε 2g απο τα system profiles?

Μετα απο περιπου μια βδομαδα και ισως παραπανω με rr , μου φαινεται πως το κιν αρχιζει να χανει επιδοσεις...καποιες φορες μαλιστα σε τουμπανο ιντερνετ αυτο πραγματικα σερνεται....το settings1000 βεβαια απενεργοποιημενο απ τη πρωτη στιγμη..δε ξερω τι το γονατιζει αλλα σκεφτομαι να γυρισω σε κιτκατ..δεν ειμαι απαισιοδοξος αλλα νομιζω οτι αρχιζει και γινεται off season
Le max2 6/64 (rr oreo rom)

Εγώ γύρισα ήδη. Απλά θα φλασαρω άλλη μία mm και μετά βλέπουμε.

Έχω γεμίσει με pop up διαφημίσεις. Σβήνω το φάκελο και ξανά εμφανίζεται. Έβαλα και Antivirus αλλά τίποτα. Είμαι με τη miui του kouskous

Εγώ γύρισα ήδη. Απλά θα φλασαρω άλλη μία mm και μετά βλέπουμε.

Έχω γεμίσει με pop up διαφημίσεις. Σβήνω το φάκελο και ξανά εμφανίζεται. Έβαλα και Antivirus αλλά τίποτα. Είμαι με τη miui του kouskous

Φιλε υπαρχει τροπος να αποθηκεύσουμε εφαρμογες και παιχνίδια στην sd με την miui του kouskous?

Την εχω καιρο την ρομ και είναι η καλυτεροτερη ρομ που εχω βαλει ποτε στο τηλ. μας με το μονο και τεραστιο μειονέκτημα του ότι δεν μπορω να αποθηκευσω στην sd που είναι big problem μιας και με την μικρη χωρητικοτητα εσωτερικης μνημης του τηλ. μας γεμιζει κατευθείαν με 2-3 apps και games!

Φιλε υπαρχει τροπος να αποθηκεύσουμε εφαρμογες και παιχνίδια στην sd με την miui του kouskous?

Την εχω καιρο την ρομ και είναι η καλυτεροτερη ρομ που εχω βαλει ποτε στο τηλ. μας με το μονο και τεραστιο μειονέκτημα του ότι δεν μπορω να αποθηκεσυσω στην sd που με την μικρη χωρητικοτητα εσωτερικης μνημης του τηλ. μας γεμιζει κατευθείαν με 2-3 apps και games!

όλες οι miui ΔΕΝ αποθηκεύουν σε sd...δεν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψεις