jpower73 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 με τι την φλάσαρες? διοτι την φλάσαρα με philz και twrp 3020 και δεν βλέπει σιμς Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 με τι την φλάσαρες? διοτι την φλάσαρα με philz και twrp 3020 και δεν βλέπει σιμς twrp 2.8.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 χμμ, θα το δοκιμασω κι αυτο.. thanks, dude (μετά το 2.4.4., τα σιχαίνομαι τα twrp (εξαίρεση το 3020)) Αν παιξει, θα ετοιμασω πακετάκια των εν λόγω ρομ για αρχική... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 χμμ, θα το δοκιμασω κι αυτο.. thanks, dude (μετά το 2.4.4., τα σιχαίνομαι τα twrp (εξαίρεση το 3020)) Αν παιξει, θα ετοιμασω πακετάκια των εν λόγω ρομ για αρχική... κι εγω δεν ημουν fun της twrp ποτε αλλα τωρα τελευταια φαινεται οτι εχει βελτιωθει πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Αν μπορείς βάλε κανένα screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Αν μπορείς βάλε κανένα screenshot εχει νομιζω στο link.Αλλα ετσι κι αλλιως απλο android aosp ειναι το ui,οπως ολες οι aosp και οι cm,ιδιο με της lollipop,δεν εχει καμια παρεμβαση αισθητικη η rom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 εχει νομιζω στο link.Αλλα ετσι κι αλλιως απλο android aosp ειναι το ui,οπως ολες οι aosp και οι cm,ιδιο με της lollipop,δεν εχει καμια παρεμβαση αισθητικη η rom.. Κυρίως με ενδιαφέρει το πώς δείχνει τις εφαρμογές, αλφαβητικά ή σε σελίδες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Κυρίως με ενδιαφέρει το πώς δείχνει τις εφαρμογές, αλφαβητικά ή σε σελίδες.. και τα 2.Αλλα κ να μην το ειχε αυτο με αλλαγη launcher το κανεις οτι θες. Συνεχεια των τεστ: Η rom ειναι πολυ καλη,το gps μετα απο ενημερωση του agps (μεσω του gpsfix app,οχι με προσθηκη gps.conf μεσω gps status app) ειναι πολυ γρηγορο στο λοκαρισμα με πολυ καλο accuracy,κατω απο 4 μετρα. Μεχρι τωρα ολα δουλευουν καθως και τα apps μου. Titanium δουλευει επισης κανονικα. Καμερες και λοιπα κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Hardware decoding video όχι όμως, έτσι; Ή μπαταρία πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Hardware decoding video όχι όμως, έτσι; Ή μπαταρία πως πάει; οχι δεν παιζει h.d..η μπαταρια μια χαρα ειναι,ειμαι με 4+ ωρες και εχω αλλο 20% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petntoul Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Να ρωτήσω κάτι που αγνοώ? Όταν κάνω φλασαρισμα μιας rom βγάζω τις SIM. Κάνω καλά ή δεν παίζει κανένα ρόλο. Έχει σημασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Να ρωτήσω κάτι που αγνοώ? Όταν κάνω φλασαρισμα μιας rom βγάζω τις SIM. Κάνω καλά ή δεν παίζει κανένα ρόλο. Έχει σημασία? Δεν παιζει.Σε μερικες lollipop/marshmallow που ειναι ευαισθητες με τις sim μπορει και να εχεις προβλημα μετα οταν τις ξαναβαλεις.Καλυτερα μεσα,εκτος και αν φοβασαι μηπως σου φαει τιποτα λεφτα αν δεν χρησιμοποιεις data,μεχρι να συνδεθεις στο wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Γι αυτό, μια καλή λύση είναι, όταν εγκαθιστάς ρομ, απο πριν να έχεις μέσα μια παλιά /ληγμενη σιμ, ώστε μόλις μπεις στο λειτουργικό, να κλείσεις με ασφάλεια τα ντατα, χωρίς να σου φάει λεφτά. Μετά βάζεις τις κανονικες.. ;) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Για την σημερινη RR μερικα ακομα: - Το youtube app δουλευει κανονικα στα 720p η τελευταια εκδοση χωρις πατεντα - Το wifi επανασυνδεεται κανονικα μολις μπεις στο σπιτι - ο ηχος μετα το patch ειναι καλυτερος απο lolli (δοκιμασμενο με τα audioFX της rom κλειστα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Το XInternalSD φαίνεται να έχει προβληματάκια στην ΜΜ. Μου έκανε κάτι κόλπα, gallery apps να μην μπορούν να φτιάξουν thumbnails, το Titanium να τρώει FC κτλ. Το έφτιαξα ενεργοποιώντας το για όλα τα apps εκτός από το Quickpic. Δουλεύει καλά εκτός από Chrome και Firefox που δεν μπορούν να κατεβάσουν φωτογραφίες. Άλλα αρχεία κατεβαίνουν και μπαίνουν κανονικά στην external αλλά φώτο με τίποτα. Ο Speed και ο AOSP Browser μπορούν, οπότε κλάιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 (edited) Το XInternalSD φαίνεται να έχει προβληματάκια στην ΜΜ. Μου έκανε κάτι κόλπα, gallery apps να μην μπορούν να φτιάξουν thumbnails, το Titanium να τρώει FC κτλ. Το έφτιαξα ενεργοποιώντας το για όλα τα apps εκτός από το Quickpic. Δουλεύει καλά εκτός από Chrome και Firefox που δεν μπορούν να κατεβάσουν φωτογραφίες. Άλλα αρχεία κατεβαίνουν και μπαίνουν κανονικά στην external αλλά φώτο με τίποτα. Ο Speed και ο AOSP Browser μπορούν, οπότε κλάιν. Δεν εχω τετοια θεματα..και τα galleries δουλευουν σωστα (default και quickpic) αλλα και το titanium.Ισως παιζει ρολο που το βαζω το xInternal πριν απο ολες τις υπολοιπες εφαρμογες για να εχει προετοιμασει πρωτα το εδαφος ωστε να μπορουν να χρησιμοποιησουν την εξωτερικη απο την αρχη και να μην ξεκιναν να σωζουν στην εσωτερικη πρωτα.Τα εχω ολα τα checkboxes πατημενα.Επισης βαζω παντα και busybox που ισως εχει καποια σχεση ισως οχι. Chrome/Firefox δεν χρησιμοποιω οποτε δεν ξερω αλλα ο Speed που χρησιμοποιω σωζει κανονικα. Edited June 10, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Έχω βάλει Busybox αλλά το XinternalSD το έβαλα μαζί με τα άλλα, ίσως έχει σχέση. Επίσης είμαι κάφρος και πάντα δοκιμάζω restore από titanium. Νομίζω το είχα ενεργοποιημένο για ορισμένες εφαρμογές αρχικά και όχι για όλες (και system apps). Το Quickpic μου είναι η τελευταία έκδοση πριν το πάρει η cheetah οπότε ίσως παίζει και αυτό ρόλο. Αλλά στο thread του XinternalSD στο xda λένε μερικοί για θέματα με ΜΜ και ότι δουλεύει ο τύπος να το φτιάξει. Πάντως εντάξει σε γενικές γραμμές για MM από port μια χαρά πάει, έχει και πολλά options η RR, ούτε καν Gravity δεν έβαλα. Και αν δεν ήταν το XinternalSD και τα Flat Style Bar/Indicators παίζει να μην έβαζα ούτε Xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 (edited) Ρίξτε μια ματιά στην ποιότητα των βίντεο του Facebook. Εμφανίζει πράσινο κίτρινες γραμμές? Όταν δεν τις εμφανίζει, η ποιότητα των βίντεο είναι οκ? Ή πιξελιαζουν σαν να είναι στα 360p? Edited June 10, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Εφαρμογή ή από browser εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 (edited) Από την εφαρμογή.. Θυμάμαι, όταν πρώτο έβαλα την cm13, χρειάστηκε να αλλάξω τα gralloc στο hw Δοκίμασα εγκατάσταση με twrp 2860, ούτε και τώρα βλέπει τις κάρτες σιμ.. Τεσπα... Edited June 10, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Έχω βάλει Busybox αλλά το XinternalSD το έβαλα μαζί με τα άλλα, ίσως έχει σχέση. Επίσης είμαι κάφρος και πάντα δοκιμάζω restore από titanium. Νομίζω το είχα ενεργοποιημένο για ορισμένες εφαρμογές αρχικά και όχι για όλες (και system apps). Το Quickpic μου είναι η τελευταία έκδοση πριν το πάρει η cheetah οπότε ίσως παίζει και αυτό ρόλο. Αλλά στο thread του XinternalSD στο xda λένε μερικοί για θέματα με ΜΜ και ότι δουλεύει ο τύπος να το φτιάξει. Πάντως εντάξει σε γενικές γραμμές για MM από port μια χαρά πάει, έχει και πολλά options η RR, ούτε καν Gravity δεν έβαλα. Και αν δεν ήταν το XinternalSD και τα Flat Style Bar/Indicators παίζει να μην έβαζα ούτε Xposed. ναι δεν ειναι και τελεια,εχει εννοειται καποια μικροbugs αλλα αν ειναι ευκολο το workaround αξιζει, ειναι ωραια rom.Θα την κρατησω λιγο να δω πως παει.Κυριως να δω αν σταθεροποιηθουν τα data οπως στις 12.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Από την εφαρμογή.. Θυμάμαι, όταν πρώτο έβαλα την cm13, χρειάστηκε να αλλάξω τα gralloc στο hw Δοκίμασα εγκατάσταση με twrp 2860, ούτε και τώρα βλέπει τις κάρτες σιμ.. Τεσπα... απο την εφαρμογη παιζει 720p καθαρα.Δεν χρειαζεται να πειραξεις τιποτα.Απλα την κατεβαζεις. Κανεις wipe internal και external?Επισης θελει τα gapps καπακι μετα την rom, πριν μπουταρεις. Εμενα παντως μπηκε χωρις προβληματα.Ειχα μεσα την μια sim οταν το φλασαρα και την δευτερη την εβαλα μετα,δεν ξερω αν παιζει ρολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Εγώ πέρασα με TWRP 2.8.7 όλα τα zip με ένα φλασάρισμα. Rom-Patch-GApps-Sound Patch. Για κάποιον λόγο ξέχασα το supersu και το πέρασα μετά μαζί με το patch για τα led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Εγώ πέρασα με TWRP 2.8.7 όλα τα zip με ένα φλασάρισμα. Rom-Patch-GApps-Sound Patch. Για κάποιον λόγο ξέχασα το supersu και το πέρασα μετά μαζί με το patch για τα led. ειχε στο thread zip για supersu?Δεν το ειδα αλλα ειχε ηδη supersu μεσα η rom (χωρις ui) Ποια εκδοση εβαλες? Edited June 11, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 απο την εφαρμογη παιζει 720p καθαρα.Δεν χρειαζεται να πειραξεις τιποτα.Απλα την κατεβαζεις. Κανεις wipe internal και external?Επισης θελει τα gapps καπακι μετα την rom, πριν μπουταρεις. Εμενα παντως μπηκε χωρις προβληματα.Ειχα μεσα την μια sim οταν το φλασαρα και την δευτερη την εβαλα μετα,δεν ξερω αν παιζει ρολο. Δεν έκανα wipe σε εσωτερικη και εξωτερική. Σε όλα τα άλλα κανονικά. Δοκίμασα νε 1 και με 2 σιμ. Από τις mm βλέπουν σιμ οι: cm13, mokee Δεν βλέπουν οι: rr, xosp Θα δοκιμάσω σε κάποια φάση και με αυτά τα wipes αν και η xosp, δεν τα απαιτεί. Δεν νομίζω, όμως, ότι έχει σχέση.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts