Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καποιο λινκ για ρουτ υπαρχει ; δεν δεχεται να περασω καποιο custom recovery χωρις το root. ουτε απο το στοκ recovery δεν αφηνει να κανω update με αλλη ρομ.

Θα φλασάρεις αυτό από το official recovery

4.2officialroot

Μετά θα βάλεις custom recovery cwm6.0.5.0 ή philz με το mobileuncletools και θα αντιγράψεις όλο το φάκελο nvram στο pc για μπακαπ,

από το recovery θα πάρεις μπακαπ τη ρομ σου, θα κάνεις τα wipes κλπ και θα φλασάρεις την καινουργια που θα έχεις στην κάρτα sd

πως καταλάβαίνω αν νέκρωσε το coolpad ?

μήπως αποφορτίστηκε?

το φότισα μία μέρα τίποτα

θα δοκιμάσω και με άλλη μπαταρία

στο pc το αναγνωρίζει

βάλε άλλη μπαταρία για αρχή ή και άλλο φορτιστή

Edited by mixanikosgr

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

μήπως αποφορτίστηκε?

στο pc το αναγνωρίζει

Μήπως είναι θέμα οθόνης; Αν πάρεις τηλέφωνο χτυπάει;

μήπως αποφορτίστηκε?

στο pc το αναγνωρίζει

πριν αλλάξεις μπαταρία τσέκαρε τα ¨ποδαράκια¨ που πατάνε στους πόλους της μπαταρίας, αν πατανε καλά. Αν έχουν την ελαστικότητα που πρέπει όταν τα πιέζεις προς τα μέσα. Μήπως έχει στραβώσει κανένα από αυτά.....

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

η οθόνη ανάβει όχι πάντα δείχνει έναν κεραυνό (οτί φορτίζει) και κινέζικα γράμματα

αλλά δεν μπορώ να μπω σε recovery όυτε σε fastboot

θα δοκιμάσω με άλλη μπαταρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Jpower πριν μια ωρα περασα την Cyan σου,,,δεν εχω χρονο ειμαι δουλεια,,,αυριο το σκαλιζω,,πρωτεs εντυπωσειs θετικεs...εκατσε ομορφα στην συσκευη,,,το πηγα βημα..βημα βαση οδηγου σου...θα κατσω να διαβασω ολεs τιs προηγουμενεs σελιδεs να δω μηπωs μου εχει ξεφυγει κατι...εχειs τιποτα patchaκια που χρειαζετε να περασω για δνατο ηχο κτλ??Οτι μου στειλειs για βελτιωσειs τη ROM σου ευπροσδεκτο..ουαουυυ..αλλο τηλεφωνο εγινε,,,

Ολα τα πατς, τα εχω ενσωματωσει στο βασικό build. Δεν χρειάζεται να Φλασαρεις κάτι... Προς το παρόν.. ;)

Αυτές τις μέρες θα ασχοληθώ λίγο με τον ήχο της.. Είναι 2 πραγματάκια που θελω να σκαλίξω.....

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

jpower73

στο Philz recovery στο μενου mounts and storage εχει mοunt/data και οχι unmount data πρεπει να πατησουμε mοunt/data;

Αυτό που σου δείχνει το κουμπί είναι η μελλοντική κατάσταση. Δλδ, αυτό που θα συμβεί αν το πατήσεις.

Στην περίπτωση μας, όπου θέλουμε να κάνουμε unmount, τοτε θα πρέπει το κουμπι/μενού να γράφει mount.

Συνεπώς στην περίπτωση αυτή, δεν το πατάς.

Σε μενα, με το που μπήκα στο μενού, έγραφε το αντίθετο

Εδιτ : για να καταλάβεις πως παίζει ο διακόπτης, κάνε mount - unmount την storage και δες τα μηνύματα που βγάζει κάτω και θα καταλάβεις πότε είσαι τι...

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Αυτό που σου δείχνει το κουμπί είναι η μελλοντική κατάσταση. Δλδ, αυτό που θα συμβεί αν το πατήσεις.

Στην περίπτωση μας, όπου θέλουμε να κάνουμε unmount, τοτε θα πρέπει το κουμπι/μενού να γράφει mount.

Συνεπώς στην περίπτωση αυτή, δεν το πατάς.

Σε μενα, με το που μπήκα στο μενού, έγραφε το αντίθετο

Εδιτ : για να καταλάβεις πως παίζει ο διακόπτης, κάνε mount - unmount την storage και δες τα μηνύματα που βγάζει κάτω και θα καταλάβεις πότε είσαι τι...

Ευχαρηστω εγινε κατανοητο

Ο Fire έβγαλε νέα έκδοση για την cm, διορθώνει πραγματάκια όπως radio και άλλα. Περιμένουμε το πορτ..

αντε,σιγα σιγα την εχουμε την cm..!

Εμενα το κινητο εχει ολα τα αρχεια απο τη προηγουμενη εγκατασταση emui.. ενω εκανα ολα τα wipes.. εχω βαλει τη cm12 της 1ης σελιδας.

Επισης δε μεταφερει τις εφαρμογες στη καρτα οτι και να κανω. Μονο τα obb μεταφερει αλλα μερικες εφαρμογες δε παιζουν ετσι. Βρηκε κανεις κανα κολπο?

Edited by darkie

Εμενα το κινητο εχει ολα τα αρχεια απο τη προηγουμενη εγκατασταση emui.. ενω εκανα ολα τα wipes..

μαλλον κατι ξεχασες..!3 φορες wipe ολα.Δεν ξερω τι recovery εχεις αλλα αν εχεις philz εχει εκτος απο wipes και format.To ενα τα σβηνει,το αλλο τα φορμαρει κιολας.Εκτος αν εννοεις οτι μειναν τα αρχεια στην εξωτερικη sd card.Αυτο ειναι αλλο.Αλλα και παλι απο την philz μπορεις να φορμαρεις και την εξωτερικη.Κατι που δεν προτεινω.Καλυτερα απο το pc.

δεν ξέρω τι έχει πάθει όταν πατάω κάποια κουμπιά μου εμφανίζει ροοτ με μικρά γράμματα

έχει συμβεί σε κανέναν?

δεν ανοίγει

Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξέρω τι έχει πάθει όταν πατάω κάποια κουμπιά μου εμφανίζει ροοτ

έχει συμβεί σε κανέναν?

δεν ανοίγει

αν αναγνωριζει τη συσκευη ο υπολογιστης δοκιμασε να περασεις μια official rom με το YGDP tools ,υπαρχει οδηγος στην πρωτη σελιδα.

Καλησπέρα. Εχω γράψει για προβληματα που ειχα με το 3g. Δοκιμασα διαφορες ρομ, και δοκιμασα και εκανα και restore την μαμα. Παρολα αυτα τζιφος. Το προβλημα στο 3g συνεχιζει. Εγραψα στο minideal που το πηρα και μου ειπαν να το στειλω πισω. Τι λετε; εχει στειλει κανεις;

αν αναγνωριζει τη συσκευη ο υπολογιστης δοκιμασε να περασεις μια official rom με το YGDP tools ,υπαρχει οδηγος στην πρωτη σελιδα.

δεν θέλει usb debugging?

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν θέλει usb debugging?

αν διαβασεις τον οδηγο δεν λεει για usb debugging.εμενα οταν το χα κανει με ειχαν παιδεψει λιγο οι drivers επειδη εκανα τη διαδικασια σε windows 10,οταν την εκανα σε windows 7 πετυχε με τη μια.

αν διαβασεις τον οδηγο δεν λεει για usb debugging.εμενα οταν το χα κανει με ειχαν παιδεψει λιγο οι drivers επειδη εκανα τη διαδικασια σε windows 10,οταν την εκανα σε windows 7 πετυχε με τη μια.

σε ευχαριστώ πολύ ελπίζω να δουλέψει ξεκινάω download

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε ευχαριστώ πολύ ελπίζω να δουλέψει ξεκινάω download

Μακαρι να δουλεψει,ενημερωσε για το αποτελεσμα της διαδικασιας.

εφαγα φλασια φιλε θελει usb debbugging ενεργοποιημενο.οποτε δεν ξερω αν το εχεις ενεργοποιημενο.

Edited by ane1989
edit

JPower μα βοηθεια με το Titanium μπορω να εχω??Πωs γινετε να κοψω τους δεσμούς του youtube μέσω titanium backup ωστε να μην κανει update και χασω το 720p??Μου εκανε update νταβατζιλικι..θα κανω απεγκαταση το tube καπακι θα ξαναπεραστει μονο του οπωs λεs και καπακι θελω να το φρακαρω απο το store...ευχαριστω!