Baniko Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Γρήγορο λινκ https://mega.nz/#!tdAVhL7S key !LwhletayFlePYnoEhwf-EI-8YKDGYXzUcFID4GqbdAk Καλή χρονιά!! Μηχανικε, προσπαθώ να την κατεβασω από το κινητό, αλλά με βγάζει στην κεντρική οθόνη του λογαριασμού μου στο Μέγκα, χωρίς να βλέπω το αρχείο για κατέβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλή χρονιά!! Μηχανικε, προσπαθώ να την κατεβασω από το κινητό, αλλά με βγάζει στην κεντρική οθόνη του λογαριασμού μου στο Μέγκα, χωρίς να βλέπω το αρχείο για κατέβασμα. θελει decryption key λεει για να το κατεβασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Δοκιμασες το σκριπτακι για να κανεις disable το ipv6? Τα είχα δοκιμάσει όλα. Το περίεργο είναι ότι μέχρι και την 5.9.17 (εάν θυμάμαι καλά) παίζουν όλες οι ειδοποιήσεις αλλά δεν έχω σήμα στις κάρτες και από εκεί και πέρα έχω σήμα αλλά όχι ειδοποιήσεις Τελικά, με όλες αυτές τις παραξενιές που βγάζει το F1 σε διάφορες rom, νομίζω ότι από κάποιο σημείο της παραγωγής τελείωσαν τα εξαρτήματα της coolpad και έχει βάλει παραπλήσια ή από άλλους προμηθευτές, αλλιώς δεν εξηγείται ότι σε κάποιους παίζει ή λειτουργεί το ένα ενώ στον άλλον δεν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 θελει decryption key λεει για να το κατεβασεις Δεν ξέρω πως δουλεύει αυτό το σύστημα! Για την ώρα δεν μπορώ να βρω ούτε το αρχείο για κατέβασμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Δεν ξέρω πως δουλεύει αυτό το σύστημα! Για την ώρα δεν μπορώ να βρω ούτε το αρχείο για κατέβασμα! Κάνε αίτηση ιστοτόπου για υπολογιστη και μετα paste το link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Πρεπει να κανω φορματ την καρτα στον υπολογιστη καθε φορα που θελω να περασω καινουρια ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Τελικα ή cm 12.1 τελευταία έκδοση δουλεύει απροβληματιστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Τελικα ή cm 12.1 τελευταία έκδοση δουλεύει απροβληματιστα; Ναι........η final edition Οσονούπω, και η Philips rom σε μεγκα λινκ Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Πως φτιαχνουμε το livedisplay της cm για να κατεβαζει τα χρωματα αυτοματα οταν νυχτωνει? Edited January 1, 2016 by darkie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Από τα tiles, είναι ένα ( κατω δεξια ή αριστερά) που ρυθμίζει το θέμα αυτό. Είναι εξ ορισμού στο off. Το πατάς μια και γίνεται night και κοκκινιζει η οθονη. Το πατάς σλλη μια και γίνεται auto Αλλιώς βάλε power widget στην κεντρική Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Στην CM,έχει βρει κανένας πως μπορούμε να χαμηλώσουμε την ένταση στο FM radio>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Τα είχα δοκιμάσει όλα. Το περίεργο είναι ότι μέχρι και την 5.9.17 (εάν θυμάμαι καλά) παίζουν όλες οι ειδοποιήσεις αλλά δεν έχω σήμα στις κάρτες και από εκεί και πέρα έχω σήμα αλλά όχι ειδοποιήσεις Τελικά, με όλες αυτές τις παραξενιές που βγάζει το F1 σε διάφορες rom, νομίζω ότι από κάποιο σημείο της παραγωγής τελείωσαν τα εξαρτήματα της coolpad και έχει βάλει παραπλήσια ή από άλλους προμηθευτές, αλλιώς δεν εξηγείται ότι σε κάποιους παίζει ή λειτουργεί το ένα ενώ στον άλλον δεν λειτουργεί. Εγώ θα σου έλεγα να κανείς τι εξής: Βάλε μια official rom με flashtool Πριν φλασαρεις το μόνο που θα κανείς είναι να έχεις αλλάξει το αρχείο recovery με ένα costom recovery της επιλογής σου. Μην ξεχάσεις μόνο πρέπει να έχει ακριβώς το ίδιο όνομα Άνοιξε μια το τηλέφωνο και μόλις φτάσεις εκεί που ζητάει pin κανε επανεκκίνηση κρατώντας μόνιμα το vol+ Όταν μπεις recovery φλασαρετε μια Ρομ και δοκίμασε την. Για μεβα ήταν ο μόνος τρόπος πολλές φορές να λύσω Κούλα προβληματα που έκανε μετά το φλασαρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Παρατήρηση : το cLock 3.4.1 (widget ρολόι /καιρός της cm, τραβάει μπαταρία σαν βεντουζα. http://s24.postimg.org/3xhbvid8h/gousgounis1.jpg Παγωστε το!) Χρόνια πολλά καλη χρονιά!!! Δηλαδη ποσο παραπανω κρατάει η μπαταρία με παγωμένη αυτή την εφαρμογή; Οθόνη ποσο βγαζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Πρεπει να κανω φορματ την καρτα στον υπολογιστη καθε φορα που θελω να περασω καινουρια ρομ; Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλή χρονιά!! Μηχανικε, προσπαθώ να την κατεβασω από το κινητό, αλλά με βγάζει στην κεντρική οθόνη του λογαριασμού μου στο Μέγκα, χωρίς να βλέπω το αρχείο για κατέβασμα. Δοκίμασε ξανα το έβαλα μαζί με το Key http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6476455#post6476455 ή με άλλον browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Εγώ θα σου έλεγα να κανείς τι εξής: Βάλε μια official rom με flashtool Πριν φλασαρεις το μόνο που θα κανείς είναι να έχεις αλλάξει το αρχείο recovery με ένα costom recovery της επιλογής σου. Μην ξεχάσεις μόνο πρέπει να έχει ακριβώς το ίδιο όνομα Άνοιξε μια το τηλέφωνο και μόλις φτάσεις εκεί που ζητάει pin κανε επανεκκίνηση κρατώντας μόνιμα το vol+ Όταν μπεις recovery φλασαρετε μια Ρομ και δοκίμασε την. Για μεβα ήταν ο μόνος τρόπος πολλές φορές να λύσω Κούλα προβληματα που έκανε μετά το φλασαρισμα Κάθε 4 - 5 rom που δοκιμάζω περνάω και ενδιάμεσα την official αλλά δεν θυμάμαι αν το έκανα πριν την δική σου. Όταν βρω χρόνο θα το κάνω έτσι για να μου φύγει η περιέργεια. Έχω μείνει εδώ και δύο μήνες με την emui 3.0 η οποία δεν είναι smooth και κολλάει σε αρκετές περιπτώσεις multitasking αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ τώρα. (Να σκεφτείς ότι δεν έχω πιάσει ακόμα στα χέρια μου το Leagoo Elite 5 της γυναίκας να δω τι ψάρια πιάνει. Εκ πρώτης όψεως και άποψης είναι πολύ vfm κινητό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλη χρονια σε ολους και καλα φλασαρισματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregor3 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Στην cm δεν παιζει το module cm settings για καταγραφεί των κλήσεων. Έβαλα ενα απο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Philips rom πριν από δύο σελίδες Fast link: https://mega.nz/#!xBA2mKIJ!Ci75kHI-1U1r3Q-NoDhxSpRTU30DveUqDbdhXhhTUvg Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Από μπαταρία τι λέει ή cm12.1; Έχω την inew την τελευταια και τρώει λιγουλακι παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Στην cm δεν παιζει το module cm settings για καταγραφεί των κλήσεων. Έβαλα ενα απο play store. Παίζει, δοκιμασμένο...... http://s22.postimg.org/kugnatmup/Screenshot_2016_01_01_22_44_26.png http://s22.postimg.org/opk1de60h/Screenshot_2016_01_01_22_44_30.png Edited January 1, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Τα είχα δοκιμάσει όλα. Το περίεργο είναι ότι μέχρι και την 5.9.17 (εάν θυμάμαι καλά) παίζουν όλες οι ειδοποιήσεις αλλά δεν έχω σήμα στις κάρτες και από εκεί και πέρα έχω σήμα αλλά όχι ειδοποιήσεις Τελικά, με όλες αυτές τις παραξενιές που βγάζει το F1 σε διάφορες rom, νομίζω ότι από κάποιο σημείο της παραγωγής τελείωσαν τα εξαρτήματα της coolpad και έχει βάλει παραπλήσια ή από άλλους προμηθευτές, αλλιώς δεν εξηγείται ότι σε κάποιους παίζει ή λειτουργεί το ένα ενώ στον άλλον δεν λειτουργεί. φλασαρε την πρωτη εκδοση και μετα απο μεσα στην αναβαθμιση βαλε οποια αναβαθμιση τις rom θες και θα εχεις σημα για τις οιδοποιησεις κανε το script και εισαι ετιμος ! οδηγιες εχουμε πει παλιοτερα ( σχολιο #18132 δες) #18132 Edited January 1, 2016 by thomas93 edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθησει? Ας πούμε οτι καλό είναι να γίνεται format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Από μπαταρία τι λέει ή cm12.1; Έχω την inew την τελευταια και τρώει λιγουλακι παραπανω 5-5,5 ωρες οθονη Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Δοκίμασε ξανα το έβαλα μαζί με το Key http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6476455#post6476455 ή με άλλον browser thanks mixanike Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts