Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θεμα με το Τ,δεν εχω διοτι περασα κατ ευθειαν swiftkey.

Παντως,λιγο που δοκιμσα το lg keyboard δεν ειχε θεμα. Εγραφα κανονικα.

Λαγκαρισμα ή οτιδηποτε σχετικο με αυτο που αναφερεις δεν εχω παρατηρησει.

Το μονο που συμβαινει ειναι οτι το swiftkey χανει τις προβλεψεις, λογω αναστροφης των καρτων

gps κομπλε?αυτο με τις αναποδες καρτες λυνεται εντελως με το module?Ρωταω γιατι λες οτι εχει θεμα το swiftkey

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Θεμα με το Τ,δεν εχω διοτι περασα κατ ευθειαν swiftkey.

Παντως,λιγο που δοκιμσα το lg keyboard δεν ειχε θεμα. Εγραφα κανονικα.

Λαγκαρισμα ή οτιδηποτε σχετικο με αυτο που αναφερεις δεν εχω παρατηρησει.

Το μονο που συμβαινει ειναι οτι το swiftkey χανει τις προβλεψεις, λογω αναστροφης των καρτων

Το γκραβιτι μποξ,παιζει κανονικα στο θεμα των tiles

http://s13.postimg.org/3nx3tp22f/Screenshot_2015_11_23_22_08_04.png

Το θέμα με το Τ το είχε με οποιοδήποτε πληκτρολόγιο. Χρησιμοποιώ το touch pal. Διορθώθηκε μόνο όταν φλασαρα άλλη γραμματοσειρά. Τώρα το άλλο θέμα που η χαμηλώνει η φωτεινότητα και μετά επανερχεται η δυναμώνει και μετά επανέρχεται (γίνεται τόσο στιγμιαία που δεν μπορώ να καταλάβω) μου έχει συμβεί μόνο σε όσες τύπου lollipop έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί να οφείλεται.

Εγώ είχα κάνει καθαρή εγκατάσταση και δεν ξέρω αν φταίει αυτό με τις ανάποδες κάρτες, αλλά όταν έκανα restore την emui ο φάκελος με τα hwt themes στην εσωτερική ήταν άδειος, και στην SD που τον είχα αντιγράψει δεν υπήρχε

Edited by suzukis
Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

gps κομπλε?αυτο με τις αναποδες καρτες λυνεται εντελως με το module?Ρωταω γιατι λες οτι εχει θεμα το swiftkey

http://s10.postimg.org/69t4wvwex/Screenshot_2015_11_23_22_46_55.png

Λυνεται. Το θεμα με το swiftkey μου εχει ξανατυχει. Νομιζω λυνεται με ξηλωμα και εγκατασταση του απο την αρχη.... Θα το λυσω και θα ποσταρω λυση

Το τζιπιες.... Σπέρνει....:p

http://s2.postimg.org/y4gfoumvt/Screenshot_2015_11_23_22_54_40.png

upload img

Suzuki, δεν εχει κανενα θεμα με την φωτεινοτητα.. Λειτουργει σωστα...

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Πώς γίνεται να βγάζετε 5-5,5 ώρες οθόνη δεν μπορώ να το καταλάβω ρε παιδιά ειλικρινά... Δεν το λιώνετε καθόλου; Δλδ μόνο εγώ δεν έβγαζα τόσες ώρες;;;

μιλαμε για νορμαλ χρηση..η μαλλον για τη χρηση που το κανω εγω...εγω δεν συγκρινω ποτε ποσες ωρες βγαζω εγω με καποιον αλλο..συγκρινω ποσες ωρες βγαζω μα την ταδε ρομ και μετα με καποια αλλη...σε περιπτωση gaming εννοειται οτι βγαζει 3 με 3,5 ωρες... σε ολες τις ρομ..απλα ανεφερα την περιπτωση της τελευταιας inew v3 γιατι μου εκανε εντυπωση η μπαταρια της....

για παραδειγμα με μαυκατ εβγαζα μεσο ορο 30 λεπτα ανα 10%(δηλαδη περιπου 5 ωρες)ενω με παλιοτερες inew εβγαζα μεσο ορο 23 λεπτα ανα 10% μπαταρια..(δηλαδη 3,5 με 4 ωρες).

Ναι, σωστά θυμάμαι.... Ξηλωμα το swiftkey keyboard και εγκατασταση του από την αρχη

Επισης , 3g έχουν και οι 2 κάρτες

Εδιτ : το lg keyboard κάνει conflict με το SwiftKey!!! Στα καλά καθούμενα το σουιφτ κανει πουλ νταουν και φυτρωνει το lg....!

Η λύση : πάγωμα με τιτανιουμ το lg... Και τελος... :)

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Ναι, σωστά θυμάμαι.... Ξηλωμα το swiftkey keyboard και εγκατασταση του από την αρχη

Επισης , 3g έχουν και οι 2 κάρτες

Αρκετά θετικό σε βλέπουμε για τη συγκεκριμένη ROM! Δεν έχεις γράψει για κανένα bug! Μένει τώρα μονάχα το θέμα της μπαταρίας για να έχουμε μια συνολική εικόνα!

Και επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω, φίλε Jpower, για την προσφορά σου στο νήμα!! Ελπίζω να μας πεις ποιο θα είναι το επόμενο κινητό που θα πάρεις, ώστε να πάρουμε και εμείς το ίδιο! Βασικά, εγώ θα πάρω το μεθεπόμενο που θα πάρεις, γιατί είπαμε: σκοπεύω να μείνω με την Coolpadάρα όσο πάει!! Μπαταρίες να έχω να φουσκώνω μόνο!!

Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!!

Σ' ευχαριστω για τα καλα σου λογια... Προς το παρον, δεν βλεπω να αλλαζω κινητο. Αλλωστε τα οικονομικα μου... Δεν...

Αν ομως ειχα καθυστερησει κατα μια βδομαδα να το αγορασω (πριν απο 1+ χρονο) ,τωρα θα ειχα το lenovo golden warrior a8.

Προχτες επεσε στα χερια μου σε τιμη 115ε (για λογαριασμο φιλου)

Και μονο για το 2πλο φλας, θα το αγοραζα...

Redmi Note 9 Pro 6-128

απλα οποιος την βαλει με dirty ας μην αναφερει bugs αν βρει γιατι θα μπερδευτουμε εδω μεσα..δεν ειναι ο σωστος τροπος να βαλεις rom.ο Jpower φανταζομαι την εβαλε με dirty για να την δοκιμασει στα γρηγορα και οχι για μονιμα Edited by azuli

Σωστός.. Π. χ. Έχω πρόβλημα με τον συγχρονισμό του ημερολογίου. Λόγω dirty flash, μου εμφανίζει 2 Google calendars... Το ενα γίνεται Uninstall το άλλο οχι, θελει παγωμα...

Λύνεται νομίζω με επανεκκίνηση ή απ εγκατάσταση και εγκατάσταση ημερολόγιο...

Αλλα τώρα είναι αργά για τέτοια...... Αυριο πάλι..

Εδιτ... Σωστός και στην 2η υποθεση σου.. :)

Redmi Note 9 Pro 6-128

εκανα καθαρο τωρα... η πλακα ειναι οτι 4.30 ξυπναω για δουλεια χαχαχα. xposed τι παιρνει;

4.4.2 το γνωστό..

Εδιτ : Δεν έχει επιλογή για αυτόματο αναμα/σβήσιμο συσκευής.. .

Λύθηκε : σπρωξιμο στο σύστημα της εφαρμογής SchedulePowerOnOff (0644 δικαιώματα ) ;)

https://www.dropbox.com/s/vdq1t8kuc97tefr/SchedulePowerOnOff_ss.apk?dl=0

και ως δια μαγείας, στις ρυθμίσεις, θα εμφανιστεί το μενού Scheduled power on & off

(μάλλον ξέχασαν να το περάσουν στο σύστημα)

:)

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Μία ερώτηση φίλοι μου αν μπορείτε να με βοηθήσετε.

Με aosp v4 leak 17, αν κάνω Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων το κινητό θα ανοίξει με την ίδια ρομ ή θα χάσει root, rom και άλλα;

Nokia 3510i - Motorola L7 - Nokia 5800 - Samsung Galaxy S Advance - CoolPad F1

Μία ερώτηση φίλοι μου αν μπορείτε να με βοηθήσετε.

Με aosp v4 leak 17, αν κάνω Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων το κινητό θα ανοίξει με την ίδια ρομ ή θα χάσει root, rom και άλλα;

με την ιδια rom.Αν η laek ηταν root εξ αρχης θα το κρατησει.

Καλησπέρα παίδες, είμαι με AOSP laek v17 με v3 kernel και θέλω να αλλάξω το dpi της οθόνης. Το πρόβλημα είναι ότι στο build.prop αρχείο μου δεν υπάρχει το line "ro.sf.lcd_density". Μπορώ να το πρoσθέσω μόνος μου ή θα έχω κάποιο θέμα?

Επίσης επειδή έχω πολλούς μήνες να παρακολουθήσω το thread (μάλλον το καταλάβατε αφού ακόμα είμαι με laek ROM :p ) η πιο κοντινή στη laek AOSP αυτές τις μέρες είναι η maucat?

4.4.2 το γνωστό..

Εδιτ : Δεν έχει επιλογή για αυτόματο αναμα/σβήσιμο συσκευής.. .

Λύθηκε : σπρωξιμο στο σύστημα της εφαρμογής SchedulePowerOnOff (0644 δικαιώματα ) ;)

https://www.dropbox.com/s/vdq1t8kuc97tefr/SchedulePowerOnOff_ss.apk?dl=0

και ως δια μαγείας, στις ρυθμίσεις, θα εμφανιστεί το μενού Scheduled power on & off

(μάλλον ξέχασαν να το περάσουν στο σύστημα)

:)

απο μπαταρια πως τα παει ?

Περιπου 6 ώρες οθόνη (έφτασα 3 περίπου ωρες στο 50%)

Ακολουθεί τα χνάρια της amoi rom που ειχα πριν

Πολυ χαμηλά wakelocks. Η ρομ είναι καθαρή. Δεν είναι έχει κουλά που, ακομη και σε ηρεμία, σου ρουφανε την μπαταρια σαν τσάι.

Εχω ποσταρει σχετικά ss σε προηγούμενες σελίδες

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Νταξ, αδοκιμος όρος το "αναβάθμιση"..

Πάνω από amoi ρομ πέρασα χωρίς να κάνω κανένα καθαρισμό, την Android 6

Πριν μπει στο λειτουργικό έβγαλε το πινακακι" Android is upgrading " και διάβαζε μια προς μια όλες τις εφαρμογές (198) που υπηρχαν στο τηλέφωνο.

Edit : το μόνο που δεν λειτουργεί από το dirty flash της αμοι ρομ, είναι το xposed και τα παρελκόμενα του διότι εξαφσνιστηκαν, καθώς και το dolby atmos που θέλει ξανα φλασαρισμα.

Είναι γρήγορη η ρομ. Και το κυριότερο, λειτουργούν όλα...

Επίσης, δέχτηκε γκαπς από Android 4.4.3. Αυτα που συνήθως χρησιμοποιώ στις 4.4.2 τα εβγαζε incompatible.

Για αντιστοφη των χωρητικοτητων, κατεβαζετε απο το μαγαζι αυτο... (xposed utility)

http://s9.postimg.org/aq0sc3g0f/Screenshot_2015_11_23_21_21_24.png

posted image

Με τις εικονιζομενες ρυθμισεις

προσπαθω να αλλαξω τις μνημες εβαλα το module που λες με τις ρυθμισεις που εχεις στην εικονα αλλα τα ιδια δεν αλλαξε τιποτα.

Εκτος αυτου πολλες φορες μου κανει force close στις ρυθμισεις και σε κατι android κατι που λεει

http://s9.postimg.org/aq0sc3g0f/Screenshot_2015_11_23_21_21_24.png

posted image

Με τις εικονιζομενες ρυθμισεις

το προβλημα με τις αναποδες καρτες λυνεται εν μερει με το app αυτο.Εν μερει γιατι ξεγελαει το android αλλα οχι το recovery..!Οποτε αν θες να φλασαρεις zip με cwm θα πρεπει να το βαλεις στην εσωτερικη καρτα του τηλεφωνου,οπως και επισης θελει προσοχη γιατι αν κανεις back up απο recovery θα το σωσει στην εσωτερικη λογικα,πρεπει να θυμηθεις πριν κανεις wipe για νεο φλασαρισμα να αντιγραψεις το backup απο την εσωτερικη καρτα αλλιως παει..!Εγω πχ αφηνω το backup της recovery στην καρτα μολις το κανω και επειτα την βγαζω και τα κανω wipe ολα,με το backup να ειναι στην εξωτερικη sd.Επισης το app πρεπει να μπει πρωτο μετα απο φλασαρισμα γιατι οτι app εχει μπει πριν απο αυτο δεν αναγνωριζει το swap αυτοματα,θα θελει clear cache/data.

Την δοκιμαζω τωρα,θελει wifi fix.Λιγο σπασιμο πανω δεξια στα notifications που εχει μια ατελεια το πανελ (φαινεται και στα screenshot).Παντως στην rom προ του port δεν υπηρχε απ οτι βλεπω.Επισης η google camera δεν εχει επιλογη για ποιοτητα 1080 στο video,ελπιζω οι αλλες καμερες να εχουν χωρις να θελει πατεντα.Τσεκαρω κι αλλο,ελπιζω να μην βρω κατι αλλο,δεν εχω και πολλες ανοχες σε bugs!

Σχετικά με το φλασαρισμα, χρησιμοποιώ twrp το οποιο διαθέτει File Manager. Οποτε η εν λογω αντιγραφή γίνεται εκ των εσω.

Η lgcamera που δοκίμασα, ρίχνει κανονικά στα 21μπ και βίντεο σε fhd

Redmi Note 9 Pro 6-128

Σχετικά με το φλασαρισμα, χρησιμοποιώ twrp το οποιο διαθέτει File Manager. Οποτε η εν λογω αντιγραφή γίνεται εκ των εσω.

Η lgcamera που δοκίμασα, ρίχνει κανονικά στα 21μπ και βίντεο σε fhd

ακυρα αυτα που εγραψα απο πανω.Το app απλα κοροιδευει το android,εβγαλα την sd και την εβαλα στο pc και ηταν αδεια,ηταν το περιεχομενο της εσωτερικης δηλαδη.Αρχιζει η υπομονη και εξανεμιζεται

:(

Έγραψα πιο πριν κατά την παρουσίαση, οτι η mm διεγραψε την ιντερναλ. Τώρα αν δοκιμαστηκε φλασαρισμα με αντίστροφες χωρητικοτητες :(

Πάντως, οταν επέστρεψα στην amoi, η ιντερναλ ειχε αποκατασταθεί......! Δλδ, το περιεχόμενο της, επέστρεψε, ενώ σε ss που ανέβασα, δείχνει άδεια :blink:

Redmi Note 9 Pro 6-128

ακυρα αυτα που εγραψα απο πανω.Το app απλα κοροιδευει το android,εβγαλα την sd και την εβαλα στο pc και ηταν αδεια,ηταν το περιεχομενο της εσωτερικης δηλαδη.Αρχιζει η υπομονη και εξανεμιζεται

αν μεινουν οπως εχει τι προβλημα υπαρχει; αφου ετσι και αλλιως επιλεγουμε που θα αποθηκευτει τι...

Μου αρεσει ενας music player που υπαρχει σε μια rom. Υπαρχει τροπος να τον παρω και να τον κανω εγκατασταση σε αλλη ρομ και να λειτουργει;