thervisis Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Την απενεργοποίησα γιατί μου φλασαρε ή οθόνη όταν έκανα reboot. Απεγκατασταση πως την κάνω; Αν εννοείς πώς κάνεις απεγκατάσταση ένα συγκεκριμένο module, πας στο Xposed / Modules / πατάς συνεχόμενα σε αυτό που θέλεις να απεγκαταστήσεις και επιλέγεις "Απεγκατάσταση"! Αν εννοείς κάτι άλλο, βοήθα με να σε βοηθήσω! Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Αν εννοείς πώς κάνεις απεγκατάσταση ένα συγκεκριμένο module, πας στο Xposed / Modules / πατάς συνεχόμενα σε αυτό που θέλεις να απεγκαταστήσεις και επιλέγεις "Απεγκατάσταση"! Αν εννοείς κάτι άλλο, βοήθα με να σε βοηθήσω! Αυτό εννοούσα ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimiss79 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Καλησπέρα, σήμερα μετά από κάνα δίμηνο με emui 3 B 262 παρουσιάστηκε το εξής: Στην επιλογή use only 2g networks όταν την κλικάρω μου γυρνάει την κάρτα σε 3G και όταν την ξεκλικαρω ή κάρτα παίζει σε 2G....ξέρει κανείς γιατί έφαγε τέτοιο κόλλημα? Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο? Εννοείς όταν ενεργοποιεις την "μόνο 2g" επιλογή,δηλ.γίνεται μπλέ ο διακόπτης,αυτό γίνεται 3g κ το ανάποδο; Αν ναι,δοκίμασε κ μια άλλη περιοχή ή κάρτα,τέτοια κολλήματα μπορεί να φταίει κ το δίκτυο. Edited October 4, 2015 by jimiss79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Εννοείς όταν ενεργοποιεις την "μόνο 2g" επιλογή,δηλ.γίνεται μπλέ ο διακόπτης,αυτό γίνεται 3g κ το ανάποδο; Αν ναι,δοκίμασε κ μια άλλη περιοχή ή κάρτα,τέτοια κολλήματα μπορεί να φταίει κ το δίκτυο. Ακριβώς αυτό εννοώ....δοκιμασα άλλη κάρτα, πήγα σε άλλο σημείο, επανεκκίνηση απενεργοποίηση κλπ....τίποτα....!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 κολλαει καμια φορα στην αναποδη κατασταση αποτι δειχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimiss79 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Ακριβώς αυτό εννοώ....δοκιμασα άλλη κάρτα, πήγα σε άλλο σημείο, επανεκκίνηση απενεργοποίηση κλπ....τίποτα....!!!! Φίλε μου,καμιά άλλη ιδέα δεν έχω. Πάντως το έχω κοντά 6 μήνες χωρίς πρόβλημα,μερικές φορές μπορεί να δείχνει αλα νταλον για το σημα(οχι κάτι άξιο λόγου),αλλά επειδή έχω μεγάλη εμπειρία απο κινητά,δεν υπάρχει κινητό που να μην δείχνει! Εσένα σε ενδιαφέρει το 2g ή δεν πιάνει 3g; Αν κ κάπου διάβασα κάτι modifications για το σημα,αλλά σε kitkat,αν τις ξαναβρω θα στις στείλω. Edited October 4, 2015 by jimiss79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 http://i1070.photobucket.com/albums/u483/Lefteris_Moros/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-10-04-10-42-29.jpeg http://i1070.photobucket.com/albums/u483/Lefteris_Moros/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-10-04-10-42-48.jpeg Και δύο φωτογραφίες που δείχνουν ακριβώς τι εννοώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimiss79 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 http://i1070.photobucket.com/albums/u483/Lefteris_Moros/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-10-04-10-42-29.jpeg http://i1070.photobucket.com/albums/u483/Lefteris_Moros/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-10-04-10-42-48.jpeg Και δύο φωτογραφίες που δείχνουν ακριβώς τι εννοώ.... Όταν κ εγώ έχω τα δεδομένα ανενεργα σε 2g με έχει,αλλά μόλις τα ενεργοποιησω γίνεται 3g.Μήπως φταίει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Όταν κ εγώ έχω τα δεδομένα ανενεργα σε 2g με έχει,αλλά μόλις τα ενεργοποιησω γίνεται 3g.Μήπως φταίει αυτό; Το δοκίμασα και αυτό ....δυστυχώς πρέπει να επιλεξω το use only 2g networks για να γυρίσουν σε 3g και τα δεδομένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimiss79 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Το δοκίμασα και αυτό ....δυστυχώς πρέπει να επιλεξω το use only 2g networks για να γυρίσουν σε 3g και τα δεδομένα.... Αν δοκιμάσεις απο Playstore καμιά εφαρμογή να το κάνει;Για να δείς αν θα λειτουργησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Τα δοκίμασα όλα αδελφέ.... τίποτα, θα το κρατήσω κάνα δύο μέρες και αν δεν φτιάξει πάω για φλασαρισμα της Ρομ από την αρχή!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καλησπέρα guys.Μετά από 6μηνο επιτυχούς διαβίωσης,έχω ένα θεματάκι:αριστέρα και δεξιά της οθόνης παρουσιάσεται μια θολούρα,η οποία και φαίνεται σε πολύ έντονο χαμηλό φωτισμό ή πλάγια οπτική γωνια.Δεν φεύγει με τίποτα με εξωτερικό καθάρισμα,μάλλον είναι εσωτερικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καλησπέρα guys.Μετά από 6μηνο επιτυχούς διαβίωσης,έχω ένα θεματάκι:αριστέρα και δεξιά της οθόνης παρουσιάσεται μια θολούρα,η οποία και φαίνεται σε πολύ έντονο χαμηλό φωτισμό ή πλάγια οπτική γωνια.Δεν φεύγει με τίποτα με εξωτερικό καθάρισμα,μάλλον είναι εσωτερικό Φαίνεται εύκολα?μήπως σου έχει πέσει καθόλου το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Φαίνεται εύκολα?μήπως σου έχει πέσει καθόλου το κινητό? Όχι πολύ εύκολα.Αλλά όταν είναι σβηστή η οθόνη,ναι φαίνεται αν ρίξεις φως επάνω.Εε μ χει πέσει καμιά φορά,ναι.Αλλά τώρα τελευταία ,που εμφανίστηκε και το πρόβλημα,εδώ και καμιά βδομάδα,δεν νομιζω....Τι να κάνω? Υ.Γ. βασικά ναι,φαίνεταο γενικά όταν είναο σβηστή η οθόνη Edited October 4, 2015 by nikolaos8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Όχι πολύ εύκολα.Αλλά όταν είναι σβηστή η οθόνη,ναι φαίνεται αν ρίξεις φως επάνω.Εε μ χει πέσει καμιά φορά,ναι.Αλλά τώρα τελευταία ,που εμφανίστηκε και το πρόβλημα,εδώ και καμιά βδομάδα,δεν νομιζω....Τι να κάνω? Υ.Γ. βασικά ναι,φαίνεταο γενικά όταν είναο σβηστή η οθόνη Λογικά είναι θέμα οθόνης,ευτυχώς είναι φτηνή και συμφέρει να την αλλαξεις. Τώρα αν θέλεις να προσπαθήσεις με αλλαγή rom κτλ δεν εχεις να χάσεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Λογικά είναι θέμα οθόνης,ευτυχώς είναι φτηνή και συμφέρει να την αλλαξεις. Τώρα αν θέλεις να προσπαθήσεις με αλλαγή rom κτλ δεν εχεις να χάσεις κάτι. Και εγώ αυτό ψυλιαζόμουνα,απλά ήθελα τι γνώμη των "ειδικων" εδω μέσα.Αν παω να μου το ανοίξουν και το καθαρίσουνε από μέσα,λες να γίνει δουλειά? Επίσης είναι εύκολο να μου παραθέσεις ένα λινκ για οθόνη,να την παραγγείλω τώρα κιόλας? Σε υπερευχαριστώ! ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καλησπέρα, σήμερα μετά από κάνα δίμηνο με emui 3 B 262 παρουσιάστηκε το εξής: Στην επιλογή use only 2g networks όταν την κλικάρω μου γυρνάει την κάρτα σε 3G και όταν την ξεκλικαρω ή κάρτα παίζει σε 2G....ξέρει κανείς γιατί έφαγε τέτοιο κόλλημα? Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο? Όταν την είχα βάλει εγώ, από την αρχή μου έδειχνε 3G, άσχετο με το αν είχα ανοιχτά ή όχι τα δεδομένα. Αυτό που λες με τον διακόπτη που λέει : Use only 2G network (saves energy), όταν το έχεις κλικαρει κάνει το εξής: Μόλις σβήσει ή οθόνη πέφτει σε 2G χωρίς να έχεις ίντερνετ (viber,messenger κτλ) και μόλις ανοιξεις την οθόνη πάει ξανά σε 3G και σου έρχονται τα μηνύματα. Ξανά λέω... Πάντα έγραφε πάνω αριστερά 3G είχα δεν είχα ίντερνετ ή καλό σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Και εγώ αυτό ψυλιαζόμουνα,απλά ήθελα τι γνώμη των "ειδικων" εδω μέσα.Αν παω να μου το ανοίξουν και το καθαρίσουνε από μέσα,λες να γίνει δουλειά? Επίσης είναι εύκολο να μου παραθέσεις ένα λινκ για οθόνη,να την παραγγείλω τώρα κιόλας? Σε υπερευχαριστώ! ☺ Καλά θα ηταν να μπορούσες να το βγαλεις μια φωτογραφία να το βλέπαμε και εμείς.http://m.aliexpress.com/item/32376885692.html και εδώ http://m.ebay.com/itm/Black-Touch-Screen-Digitizer-LCD-Display-Assembly-Fit-For-Coolpad-8297-F1-WLSG-/201138134916?nav=SEARCH καλό είναι να ρωτήσεις εναν ειδικό αν νομίζει οτι είναι η οθόνη και αν ναι ποσο θα σε πάρει για να στην περάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Όταν την είχα βάλει εγώ, από την αρχή μου έδειχνε 3G, άσχετο με το αν είχα ανοιχτά ή όχι τα δεδομένα. Αυτό που λες με τον διακόπτη που λέει : Use only 2G network (saves energy), όταν το έχεις κλικαρει κάνει το εξής: Μόλις σβήσει ή οθόνη πέφτει σε 2G χωρίς να έχεις ίντερνετ (viber,messenger κτλ) και μόλις ανοιξεις την οθόνη πάει ξανά σε 3G και σου έρχονται τα μηνύματα. Ξανά λέω... Πάντα έγραφε πάνω αριστερά 3G είχα δεν είχα ίντερνετ ή καλό σήμα. Το πακέτο είναι ότι κρατάει την ρύθμιση κανονικά όταν λέει 2g ή 3g απλά λειτουργεί ανάποδα από αυτό που πρέπει να έχει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Ορίστε και η φώτο,μετα από πρόχειρο καθάρισμα με πανάκι. Edited October 4, 2015 by nikolaos8 συντακτικό λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 θελω να περασω την miui 5.8.27 που ανεβηκε εδω.κανεις που την εχει περασει του δουλευουν ολα καλά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ορίστε και η φώτο,μετα από πρόχειρο καθάρισμα με πανάκι. το βαζεις συχνα καπου ; εννοω θηκη τσεπη τσαντακι που να εχει αυτο το σχημα; εμενα μου κανει κατι παρομοιο σε μια θηκη mofi που εχω. στα σημεια που εχει το κενο και το τζαμακι εχει κανει "θολουρα" η οθονη. βεβαια με ειδικο σπρει για τηλεορασεις οθονες καθαριζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 το βαζεις συχνα καπου ; εννοω θηκη τσεπη τσαντακι που να εχει αυτο το σχημα; εμενα μου κανει κατι παρομοιο σε μια θηκη mofi που εχω. στα σημεια που εχει το κενο και το τζαμακι εχει κανει "θολουρα" η οθονη. βεβαια με ειδικο σπρει για τηλεορασεις οθονες καθαριζει... Στη θήκη σιλικόνης το έχω.Απλά όταν μετακινούμαι το βάζω στη τσέπη.Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.Οκ,θα το τσεκάρω αυτό με το σπρέι που λέτε,θα πάρω και τη γνώμη ειδικού(αν θα είχατε κανέναν υπόψιν στη Θεσσαλονίκη,πείτε μου εδώ ή έστω στείλτε ένα message) και θα δω μήπως πάρω και οθονίτσα απο ebay ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaxiou Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καλησπέρα, Νομίζω ότι κατέστρεψα το coolpad. Τον τελευταίο καιρό έκανε διάφορα κουλά όπως δεν δούλευαν τα gapps δεν έβρισκε εφαρμογές κλπ σαν να χάλασε η flash. Δοκιμάζω να βάλω εργοστασιακή με ygdp λεει ολα οκ αλλά το κιν δεν ανοίγει δεν φεύγει απο αρχικό logo(το έκανα 2-3 φορές). Recovery μπαίνει αλλα δεν βρίσκει αρχεια και δεν μπορεί να κανει mount κανένα partition. σκουπίδια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Στη θήκη σιλικόνης το έχω.Απλά όταν μετακινούμαι το βάζω στη τσέπη.Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.Οκ,θα το τσεκάρω αυτό με το σπρέι που λέτε,θα πάρω και τη γνώμη ειδικού(αν θα είχατε κανέναν υπόψιν στη Θεσσαλονίκη,πείτε μου εδώ ή έστω στείλτε ένα message) και θα δω μήπως πάρω και οθονίτσα απο ebay ☺ Δοκίμασε καμια "αλοιφή" κανένα σπρέι να δουμε τι θα γίνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts