Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/

5.9.17

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλαδη kouskous για να καταλαβω..εγω που ειμαι σε Algorom με Twrp..αν θελω να την.περασω..καθαρα εννοώ για πρωτη φορα..κανω ολη την διαδικαδια με διπλα και τριπλα ακομα wipes...και την περναω κανονικα χωριs θεμα..?Τα parch για ηχο..sms θα πρεπει να τα περαδω μετα η οχι?

καλημερα φιλε μου το περνας μετα

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

5.9.17

γεια σας παιδια

παρακαλω για την γνωμη σας

θελω μια ρομ που να δουλευουν ολα

και ας μην ειναι η πιο γρηγορη

να τα καταφερνει λιγο με την μπαταρια

δεν με ενδιαφερει η εκδοση κκ loli οτιδηποτε δουελευει πιο σωστα

ευχαριστω

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Link please?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Link please? Δε διαφωνω οτι μιλαμε για μεγαλη διαφορα τιμης. Αλοιμονο. Αλλα μου προκαλει τεραστια εντυπωση και φανταζομαι και σε ολους οτι βγαινουν τοσες πολλες ρομ με τοσα πολλα κολληματα. Ισως δοκιμασω τη unicom. Απλα προτιμω τις AOSP κι οχι τις θεματισμενες καθως δε θελω τζαμπα "σαβουρα"...

γεια σας παιδια

παρακαλω για την γνωμη σας

θελω μια ρομ που να δουλευουν ολα

και ας μην ειναι η πιο γρηγορη

να τα καταφερνει λιγο με την μπαταρια

δεν με ενδιαφερει η εκδοση κκ loli οτιδηποτε δουελευει πιο σωστα

ευχαριστω

1η σελίδα emuiUNICOM και το ρουτ από κάτω

Αν δεν σε πειραζει το bluetooth που δεν λειτουργει βαλε την τελευταια maucat.εγω ομως που ετυχε να το χρειαστω και να μην το χω,εβαλα την maucat που ειχε βγει 11/01.ητανε απ τις καλυτερες aosp που χε βγαλει απλα η τελευταια ειναι λιγο καλυτερη χωρις να σημαινει οτι η 11/01 δεν ειναι αξιολογη.

Λογω του οτι χρειαζομαι το bt που μπορω να κατεβασω αυτη που ειχε βγει 11/01 ?? σε αυτη δουλευει κανονικα?

5.9.17

Αγαπητε κουςκους ακομα και με τη τελευταια 5.9.17 ακολουθωντας τα βηματα υπαρχει θεμα σοβαρο με το σημα..μια πιανει μια οχι..

http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-cyanogenmod-12-kingzone-k1-turbo-t3119908/page35

https://github.com/fire855/k1-turbo_kernel

αυτος λεει οτι εχει φτιαξει το videorecording δεν τηνεχω δοκιμασει ομως... http://abdroid4g.blogspot.gr/2015/09/rom-511r9-sprout-octos-mt6592-mmx-a310.html

το εχετε δει αυτο; μπορει καποιος απο εδω που γνωριζει να κανει κατι για μας;

Edited by georgeIII

Αγαπητε κουςκους ακομα και με τη τελευταια 5.9.17 ακολουθωντας τα βηματα υπαρχει θεμα σοβαρο με το σημα..μια πιανει μια οχι..

Edit: σημα εφτιαξε το βλεπω σταθεροποιηθηκε απλα δεν εχω 3g μονο E... καποια βοηθεια? πηγα στις ρυθμισεις και οταν βαζω στον πρωτιμομενο τυπο δικτυου "προτιμηστε τα δικτυα 3G" χανεται το σημα και ετσι το εχω αφησει στο 2g μονο

αν ειναι ευκολο θυμιστε μου για να μην ψαχνω αδικα με την miui του kouskous δεν δουλευει το mobileuncle?

ακυρο το βρηκα , δεν του ειχα δωσει δικαωματα root

Edited by georgeIII

Edit: σημα εφτιαξε το βλεπω σταθεροποιηθηκε απλα δεν εχω 3g μονο E... καποια βοηθεια? πηγα στις ρυθμισεις και οταν βαζω στον πρωτιμομενο τυπο δικτυου "προτιμηστε τα δικτυα 3G" χανεται το σημα και ετσι το εχω αφησει στο 2g μονο

Θα σου έλεγα να κανείς μια καθαρή εγκατάσταση μπορεί να έχει μείνει κάτι από την πρωιγουμενη που να σου κάνει αυτό το θέμα.Σκέψου ότι είμαι στον κάλαμο και έχω συνέχεια H+ ενώ της γυναίκας με algo v2 έχει μονηνα E. Όλα αυτά με την wind...

Έβαλα την rom του φίλου kouskous και δεν μπορώ με τίποτα να πιάσω σήμα στην κάρτα Q.

Περιαγωγή έβαλα, όρισα APN, 2g μόνο, έκανα επανεκκινήσεις αλλά τζίφος.

Εσείς πως το λύσατε;

Την εβαλα και γω μολις,και οντως δεν εχει 3g η καρτα, δουλευει μονο σε 2g. Εκανα καθαρη εγκατασταση την τελευταια εκδοση που ανεβασες με 4 wipe και reboot στο ενδιαμεσο. Με ποια twrp το περνας kouskous, να ξαναδοκιμασω αν ειναι τωρα που δεν εχω βαλει ουτε ενα app.
Coolpad F1

Την εβαλα και γω μολις,και οντως δεν εχει 3g η καρτα, δουλευει μονο σε 2g. Εκανα καθαρη εγκατασταση την τελευταια εκδοση που ανεβασες με 4 wipe και reboot στο ενδιαμεσο. Με ποια twrp το περνας kouskous, να ξαναδοκιμασω αν ειναι τωρα που δεν εχω βαλει ουτε ενα app.

εγω φουλ 3g ειμαι και με την νεα ρομ του kouskous

εγω φουλ 3g ειμαι και με την νεα ρομ του kouskous

Την ξανα περναω τωρα με twrp 2.8.1.0 και βλεπουμε!

Coolpad F1

Εγώ μάγκες μου θα πάω μάλλον στο νέο Nexus. Βαρέθηκα την αστάθεια του Coolpad. Θέλω απλά να είναι τέρμα smooth. Ούτε κάμερες ούτε βίντεο με νοιάζουν. Απλά να τρέχει σφαίρα και να δουλεύουν όλα φυσικά. Όχι να ψάχνομαι με το gps και τα λεντάκια και δεν ξερω κι εγώ τι άλλο...

Εγώ μιλάω (γενικά, όχι τώρα) για το ότι όλες οι ρομ γίνονται βαρίδια μετά από λίγο καιρό και κάνει 4 δευτερόλεπτα από τότε που πατάς το home μέχρι να κάνει κάτι. Μπορεί να φταίει κάτι περίεργο, δεν ξέρω, μπορεί να είναι και το xposed. Το SD Maid που είχες πει δεν κάνει τίποτα γιατί μάλλον είναι θέμα ρομ, δεν έχουν καλή διαχείριση. Το seeder που έχω βάλει βοηθάει κάπως. Δεν υπάρχει άπταιστη ρομ. Κατά πάσα πιθανότητα και τα άλλα κινητά το ίδιο δράμα ζουν απλά εμείς έχουμε πολλές ρομ και είναι μ@λ@κι@ να μην υπάρχει μια τέλεια.

Μισό ρε παιδιά γιατί τα ισοπεδώνουμε όλα. Το ότι δοκιμαζετε ότι ανεβαίνει από δω κ από κει ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 3 απταιστες ΡΟΜ, κάνει το κινητό να φταίει κ όχι εσάς?! Αντι να χαιρεστε που υπαρχει κ η δυνατοτητα για την διαφορετικοτητα που σας δινεται ζητατε κ τα ρέστα!

Πραγματικα πιστεύω ότι ότι κινητό κ να πάρετε τα ίδια θα λέτε.

Για ποια αστάθεια του CoolpadF1 μιλάς, μπορείς να μου πεις σε τι αναφέρεσαι?

Καταρχήν, λάθος να συγκρίνεις με συσκευή πολλαπλάσιας τιμής.

Για αστάθεια μάλλον εννοείες τις ρομ π.χ. με unicom δεν υπάρχει τίποτα που δεν δουλευει σωστά στο τηλέφωνο. τώρα αν θες να βάλεις xposed, gravity κλπ κλπ, και να χακάρεις τα πάντα δεν φταίει το τηλέφωνο.

Για το nexus θα σε στεναχωρήσω, αλλά δεν δουλευουν όλα σε καμία συσκευή (το όλα είναι πολύ μεγάλη λέξη), παντού υπάρχουν ασυμβατότητες. Όσον αφορά τα ''λεντάκια'' θα με θυμηθείς όταν θα ψάχνεις να ενεργοποιήσεις το κρυφό λεντ με τα τρία χρώματα για τις ειδοποιήσεις.

Φυσικά με το Nexus θα έχεις λογικά τα λιγότερα θεματα απότι με τα άλλα τηλέφωνα.

Link please? Δε διαφωνω οτι μιλαμε για μεγαλη διαφορα τιμης. Αλοιμονο. Αλλα μου προκαλει τεραστια εντυπωση και φανταζομαι και σε ολους οτι βγαινουν τοσες πολλες ρομ με τοσα πολλα κολληματα. Ισως δοκιμασω τη unicom. Απλα προτιμω τις AOSP κι οχι τις θεματισμενες καθως δε θελω τζαμπα "σαβουρα"...

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό να απαντήσω. :lol:

Έχω την emui UNICOM σχεδόν ένα χρόνο και δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Ούτε κολλήματα, ούτε lag, ούτε τίποτα. Έχω συγκρίνει το Coolpad με Samsung Galaxy S4 και S5 όπως και με LG G3 και iPhone 6 και ειλικρινά δεν έχει να ζηλέψει κάτι σημαντικό. Πραγματικά τα απολαυστικότερα 130€ που έχω ξοδέψει στη ζωή μου.

Το έχω αγοράσει για άλλους 10 φίλους, σε όλους έχω βάλει emui UNICOM, ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει παραπονεθεί για κάτι εδώ και πολύ καιρό.

Όπως είπε και ο mixanikosgr αν βάζεις xposed και gravity και χακάρεις τα πάντα είναι θέμα χρόνου να γ@**θεί ο Δίας. Ακριβώς όπως και τα Windows, αν αρχίσεις τις βλακείες θα πάρεις τις μπλε οθόνες στο χέρι.

Όσο για την κιτρινίλα στην οθόνη που έχει το δικό μου, χθες ανακάλυψα ότι το ίδιο πρόβλημα έχει φίλος με LG G3, το άφησε μάλιστα δύο ώρες στον ήλιο και δεν κατάφερε κάτι.

Την ξανα περναω τωρα με twrp 2.8.1.0 και βλεπουμε!

Μπα τιποτα,αλλα3α και θεση,παλι τα ιδια δεν εχει 3g.Η αλλη θεση δεν εχει 3g καθολου,δεν σε αφηνει να το επιλεξεις καν.

Edited by Angeris
Coolpad F1

Μπα τιποτα,αλλα3α και θεση,παλι τα ιδια δεν εχει 3g.Η αλλη θεση δεν εχει 3g καθολου,δεν σε αφηνει να το επιλεξεις καν.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το γιατί...περνώ ένα back up και κάνω καθαρή εγκατάσταση και επανερχομαι με νέα...

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το γιατί...περνώ ένα back up και κάνω καθαρή εγκατάσταση και επανερχομαι με νέα...

Ότι και να έκανα δεν έπιανα σήμα, έτσι είπα να δοκιμάσω την AOSP iNew V3 Plus και καμπάνα σήμα, αυτό ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω:confused:.

ποιος μπορει να με βοηθησει να κανω port μια 5.1.1;

Δοκιμαζω απο χθες την candy os και πραγματικα δεν θελω να την αλλαξω,παρολο που χρησιμοποιώ gps.Ελπιζω να βρεθει καποιος και να βγαλει μια αξιοπρεπη lollipop

Η καλοκαιρινή ζέστη ίσως, αν έμεινε πχ σε αυτοκίνητο μέσα, υγρασία από παραλία με ψιλοβρεγμένο αυτί και χωρίς.

Αν μας πας πούνε και οι άλλοι από που το πήρανε

Εγώ από to2c το πήρα.Εμένα και ζέστη και νερά έχει φάει,όχι απλά υγρασία:lol: αλλά έχω την εντύπωση πως εμφανίστηκε μετά από μια πτώση που είχε το κινητό.

Εκεί που καταλήγω είναι οθόνη γιατί εάν πιέσεις το σημείο με την κιτρινίλα (έστω και ελαφριά) "μαυρίζει" όπως γίνεται σε μια οθόνη που είναι σπασμένη.

Σε όποιο άλλο σημείο και όση πίεση και αν βάλω δεν εμφανίζεται κάτι.

Θα δούμε,όταν μπορέσω να παραγγείλω μια οθόνη θα μας λυθεί η απορία

υγ)θα προσπαθήσω εάν βρω χρόνο να βάλω βίντεο

:X

Δοκιμαζω απο χθες την candy os και πραγματικα δεν θελω να την αλλαξω,παρολο που χρησιμοποιώ gps.Ελπιζω να βρεθει καποιος και να βγαλει μια αξιοπρεπη lollipop

Έχει στο xda φτιάξει ένας μια Ρομ για kingzone k1 όπου δουλεύει και το gps. Προσπαθώ να την κάνω port από χτες αλλά δεν τα καταφερνω με τπτ... Δεν ξέρω κιόλας πως γίνεται και προσπαθώ να μαθω

Λοιπον μεχρις στιγμης υπαρχει ενα γενικο συμπερασμα οτι η miui 5.9.17 με καθαρή εγκατασταση οπως ειπε ο κουςκους εχει σίγουρα θεμα με το σημα.εμενα εχει σταθεροποιηθει και εχω συνεχομενα σημα αλλα μονο με την επιλογή που λεει δικτυα 2g και οταν ανοιγω τα δεδομενα το γυρναει σε E ή G. Mε το που αλλαξω τη ρυθμιαη σε δικτυα 3g το σημα χανεται τελειως.(προσωπικη εμπειρια την πατησα εχτες και με αφησε για 4 ωρες χωρις σημα κοντεψα να το σπασω) οσο αναφορα για την κιτρινιλα της οθονης μαλλον ειναι ενα γνωστό bug που σιγουρα φτιαχνει με αλλαγη της οθονης.αν υπαρχει καποιος που να γνωρίζει σιγουρα ας το πει ..θα βγαλει και χαρτζιλικι απο πολλους!!

Ότι και να έκανα δεν έπιανα σήμα, έτσι είπα να δοκιμάσω την AOSP iNew V3 Plus και καμπάνα σήμα, αυτό ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω:confused:.

Η inew έχει bug (για μένα τουλάχιστον) με το σήμα, το δείχνει μονίμως φουλ.