Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

σορρυ εχεις δικιο χρησιμοποιησα τον κωδικο που εχει εντος η ρομ

Πριν αναβαθμίσω σε KitKat χρησιμοποιούσα την 4.2.2 ColorOS και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Θα ρίξω μια ματιά και σ' αυτή.

εδω λεει οτι υπαρχει σε στοκ, στειλτε μειλ

http://www.b2cbuying.com/mobile-phone/coolpad-f1-smartphone.html

το σαιτ ειναι καλο,απο δω το πηρα

enjoy your life...:p

Ευχαριστω παιδια για τις γρηγορες πληροφοριες.

- Ναι λεω για τον Chinatronic απο ALIEXPRESS, δεν ηξερα οτι εχει κ ιντερνετικο καταστημα,

αμα πας να προχωρησεις την διαδικασια σου λεει οτι ειναι out of stock (οταν πατησεις BUY NOW).

- Για τα δυο μαγαζια του "Μηχανικου" μας, δεν ξερω κατα ποσο πουλαν το 8297w,

γιατι οταν πατας να τα αγορασεις σου βγαζει την 4G εκδοση (μπερδεμα πρεπει να ρωτησω για διευκρινησεις).

- Για το "vickmall" η Selina που μιλησα μαζι της σημερα (ο Σελινος πρεπει να ειναι αλλα τεσπα),

μου ειπε οτι μαλλον δεν θα το ξαναφερουν γιατι σταματησε να πουλαει στην Κινα!!

Μόλις τώρα μπήκα στο άλι

Έχουν όλοι αλλάξει τον γενικό τίτλο του προϊόντος, γιατί ξεστοκάρουν. Στις σημειώσεις της παραγγελίας λέει ότι πρόκειται για το F1 8297W. Θα έλεγα στείλτους ένα μήνυμα να σου απαντήσουν για επιβεβαίωση. Εγώ νομίζω ότι το έχουν κανονικά.

EDIT δεν μου βγάζει Out of stock μπορώ να κάνω παραγγελία κανονικά και στα 3 μαγαζιά, οι δύο έχουν μόνο το silver.

Δοκίμασε κανείς την emui 3.0 by liutao αρκετά για να μας πει διαφορές με τις δικές μας emui?

Edited by mixanikosgr

Θα παραθέσω άλλη μια μέτρηση - δοκιμασία. (emui 3)

1 ωρα τρέξιμο με το κινητο σε ζεύγη με ασύρματα στερεοφωνικά Bluetooth ακουστικα.

Εχουμε:

Data on (3g)

Spotify σε λειτουργία και εκπομπή ηχου μέσω Bluetooth στα ακουστικά.

Gps on

Runtastic PRO σε λειτουργία για καταγραφή επιδοσεων με εξαιρετικη ακρίβεια στιγματος και live coach assistant.

=) κατανάλωση μπαταρίας 7% χωρίς την παραμικρή υπερθέρμανση.

Ιδιαίτερα εύχρηστη η εμυι σε καταστάσεις εναλλαγής εφαρμογών από την περιοχή των notification οπου, πολύ εύκολα έχεις άμεση και γρηγορη πρόσβαση και το κυριότερο, δυνατότητα ρυθμισης-παρεμβασης σε εφαρμογες που τρέχουν ενεργά , στο παρασκήνιο - προσκήνιο δίχως να χάνεσαι σε μενου, συρταρια εφαρμογων κλπ

Πολυ καλογραμμενη ρομ..

Υ. Γ: η καταναλωση data απο το spotify ειναι της ταξης του 1mb/min.

Υ.Γ2: μου περισεψαν κατι mb στο data plan μου. Θα τα καψω αυριο κι αυτά μαζί με κατι... ξύγκια της Πρωτομαγιάς :lol:

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Μετα απο μια βδομαδα με την inew μπορω να πω οτι ειναι η καλυτερη απ'οσες εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης,ψιλοbug μου φαινεται οτι πρεπει να εχει στα στατιστικα της καταναλωσης μπαταριας και στο οτι θελει να ανοιγοκλεισω το wifi για να ξανασυνδεθει(δηλ. αμα φυγω και χασω την συνδεση μεσο wifi οταν επιστρεψω θελει ενα ανοιξε-κλεισε ),επισης θελει εφαρμογη για τον χειρισμο των ακουστικων!

Παιδιά κουράστηκα να ψάχνω μια ΡΟΜ που να μην έχει κανένα ψεγάδι... Καλή, χρυσή, υπέροχη η Α310 αλλά ο proximity έχει θέμα στις κλήσεις με αποτέλεσμα να σε πετάει σε κάτι ρυθμίσεις επειδή ακουμπάει το αυτί στην αναμμένη οθόνη κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Επίσης στα LED έχουμε μόνο κόκκινο και πράσινο. Ξέρει κανείς αν διορθώνεται το θέμα με τον σένσορα; Άντε με τα LED δε βαριέσαι αλλά αυτό είναι σπαστικό.
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

μια ρομ..μια ρομ που να δουλευουνε ολα δεν υπαρχει??βαζω την inew v3 οπα λεω ειμαστε κομπλε.την εχω δυο βδομαδες τωρα.βαζω εχθες handsfree να μιλησω...εννοειτε οτι δεν δουλευει το κουμπακι που απανταει και τερματιζει την κληση.αντε λεω δεν πειραζει..κοιταω το κινητο μετα ειχα αναπαντητη..καλα διπλα το χα δεν χτυπησε?κανω μια κληση στο κινητο με τα handsfree πανω,σχεδον αθορυβο..ουτε με engineer mode φτιαχνει.πως θα ρυθμισω αυτη τη ενταση ρε παιδια ξερει κανεις?

Παιδιά κουράστηκα να ψάχνω μια ΡΟΜ που να μην έχει κανένα ψεγάδι... Καλή, χρυσή, υπέροχη η Α310 αλλά ο proximity έχει θέμα στις κλήσεις με αποτέλεσμα να σε πετάει σε κάτι ρυθμίσεις επειδή ακουμπάει το αυτί στην αναμμένη οθόνη κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Επίσης στα LED έχουμε μόνο κόκκινο και πράσινο. Ξέρει κανείς αν διορθώνεται το θέμα με τον σένσορα; Άντε με τα LED δε βαριέσαι αλλά αυτό είναι σπαστικό.

Αν εννοείς ότι δεν σβήνει η οθόνη όταν πλησιάζεις το τηλέφωνο στο αυτί κατά την διάρκεια κλήσης, σε εμένα δουλεύει μια χαρα

Όσες φορές απομάκρυνα η έφερα το τηλέφωνο κοντά στο αυτί άναβε και έσβησε αντιστοίχως κανονικά. Για το not ledαν βάλεις από την πρώτη σελίδα αυτό που έχει θα έχεις επιπλέον και κίτρινο χρώμα και αν βάλεις και την εφαρμογη LG notifications θα έχεις ένα είδος led ειδοποίησης από τα πλήκτρα

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

μεσω mobile uncle tools τον ρυθμιζεις

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μια ρομ..μια ρομ που να δουλευουνε ολα δεν υπαρχει??βαζω την inew v3 οπα λεω ειμαστε κομπλε.την εχω δυο βδομαδες τωρα.βαζω εχθες handsfree να μιλησω...εννοειτε οτι δεν δουλευει το κουμπακι που απανταει και τερματιζει την κληση.αντε λεω δεν πειραζει..κοιταω το κινητο μετα ειχα αναπαντητη..καλα διπλα το χα δεν χτυπησε?κανω μια κληση στο κινητο με τα handsfree πανω,σχεδον αθορυβο..ουτε με engineer mode φτιαχνει.πως θα ρυθμισω αυτη τη ενταση ρε παιδια ξερει κανεις?

εχει θεματα η iNew τελικα.Με wifi,push notifications κ.α.

Την inew Plus και Ξεπλας, την περασα σε 2 τηλέφωνα. Όλα καλά εκτός το WiFi στο ένα ανοιγοκλείνει και το Bluetooth και στα 2 den κάνει tranfer μεταξύ τηλεφώνων. Αρνείται να στείλει apk αρχεία. Αν τα μετονομάσεις σε MP3 τα στέλνει.

Για καντε κανένα τεστ να το σιγουρέψουμε. Μόνο σε μένα συμβαίνει ή ....;;

Του Ισπανού καλή ήταν αλλά ακουγόταν χαμηλά το κουδουνι.

By Mitsos Βέροια

ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.......

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Edited by navi55

ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.......

Αλλαξε rom γιατι με την stock βλεπεις κατι τετοια κουλα

στο μεταξυ ειμαι με την iNew και εχω ξενερωσει αλλα δεν παιζει και καμια καινουργια aosp να δοκιμασω..αντε να βαλουμε λιγο cm να γουσταρουμε..!

σε αλλα νεα:επειδη ειναι 2-3 σιγουρα εδω μεσα απο το thread του huawei x5pro,στο xda παιζει cm 12.1 !Ψιλοαπιστευτο αλλα ναι,υπαρχει ακομα υποστηριξη..!

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Φταίει το ότι η stock rom έχει εξελληνισθεί με το ζόρι και γι' αυτό κρασάρουν οι εφαρμογές. Δεν φταίει η συσκευή, άλλαξε rom να ησυχάσεις.

Γεια σας παιδιά, έχω το κινιτό απο τον Αύγουστο και τους τελευτέους 5 μήνες έχω βάλει την AOSP. ολα καλά με την ROM αλλά θέλω να πάω σε lolipop...έχει κανείς να προτίνει κάτι καλό και σταθερό?

Γεια σας παιδιά, έχω το κινιτό απο τον Αύγουστο και τους τελευτέους 5 μήνες έχω βάλει την AOSP. ολα καλά με την ROM αλλά θέλω να πάω σε lolipop...έχει κανείς να προτίνει κάτι καλό και σταθερό?

Lollipop περιμένουμε όλοι :p από όσο γνωρίζω θα βγει επίσημη Ιούνιο Ιούλιο...

μεσω mobile uncle tools τον ρυθμιζεις

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εχει θεματα η iNew τελικα.Με wifi,push notifications κ.α.

Μπορείς να μου πεις τα threshold?

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

πως θα ρυθμισω αυτη τη ενταση ρε παιδια ξερει κανεις?

Δες αν έχεις αυτό το αρχείο

/data/nvram/APCFG/APRDCL/Audio_ver1_Vol_custom

σβήστο και reboot

και μετά ρύθμισέ το ξανά