Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, ευτυχώς ειχα nandroid και επέστρεψα..

Πες μου κάτι, συγχρονισμό επαφών τηλεφώνου απο google σου κανει?

Sync contacts στο Google account

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Ναι, ευτυχώς ειχα nandroid και επέστρεψα..

Πες μου κάτι, συγχρονισμό επαφών τηλεφώνου απο google σου κανει?

Sync contacts στο Google account

ναι κανονικά (το έχω στο χειροκίνητο).

το srs το ξανάβαλες?

Οχι φίλε μου.

Θα το δοκιμάσω αύριο....

Αν και δεν ξερω αν θα μου προσφέρει κατι παραπάνω..

Για τον συγχρονισμο, που ρωτησα, απο τον φάκελο app έλειπε το GoogleContactsSyncAdapter.Apk.

Ισως το ξηλωσα, άθελά μου.

Το πέρασα χειροκίνητα και ολα οκ.

Α, αυτή η επιλογή, σου δουλεύει?

http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Screenshot_2015-04-28-00-39-45_zps3na4cjai_edit_1430170820794_zps6h8uv3fy.jpeg

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Για μια εβδομάδα που την είχα ακριβώς στα ίδια συμπεράσματα κατέληξα..το είχα γράψει κιόλας, όσο για την μπαταρία πιστεύω πως απλά είναι στον μέσο όρο των περισσοτέρων rom, απλά καλή.

Ποια εχετε βαλει ,την απλη η την plus?

Δεν έχω τέτοια επιλογή, μήπως είναι από κάποια εφαρμογή δικιά σου;

:blink:

Όχι....

Άλλωστε, είναι συστατικό στοιχείο του Framework. Δεν μπορει να το εχω προσθέσει εγω.

Ετσι ηταν από την αρχή..

Βέβαια, οδηγεί σε fc.

Παντως, στην 2.3 λειτουργούσε.

Εβγαζε, νομίζω, τρεις επιλογές : voice, music, και κατι άλλο που δεν θυμάμαι.

Ουσιαστικά παραμετροποιουσε το dts

Edit: θα ψαξω σε 2.3 νσ βρω το αρχείο και να το καρφωσω στο σύστημα..

Αν το βρω και ταιριάζει , τοτε, ίσως το audiofχ να είναι περιττό... :)

Edit2: ενας φίλος στη δουλειά εχει το G750... Χμμμμμ ;)

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

δες σελίδα 883

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Jpower για την emui 3.0 τι έχεις να πεις καλή ρομ μέχρι στιγμής;έχει κάποιο bug;περιμένω την οθόνη για ένα coolpad και λέω να του περάσω αυτή.

Σ'ευχαριστω φιλε μου...

:blink:

Όχι....

Άλλωστε, είναι συστατικό στοιχείο του Framework. Δεν μπορει να το εχω προσθέσει εγω.

Ετσι ηταν από την αρχή..

Βέβαια, οδηγεί σε fc.

Παντως, στην 2.3 λειτουργούσε.

Εβγαζε, νομίζω, τρεις επιλογές : voice, music, και κατι άλλο που δεν θυμάμαι.

Ουσιαστικά παραμετροποιουσε το dts

Edit: θα ψαξω σε 2.3 νσ βρω το αρχείο και να το καρφωσω στο σύστημα..

Αν το βρω και ταιριάζει , τοτε, ίσως το audiofχ να είναι περιττό... :)

Edit2: ενας φίλος στη δουλειά εχει το G750... Χμμμμμ ;)

Στις 3.0 δεν υπάρχει (η 2.3 είχε επιλογές για το dts). Μήπως στο έφερε το τιτανιουμ μαζί με κάτι άλλο ή το audiofx (edit ή κάποιο από τα θέματα δεν ξέρω); Εγώ είχα βάλει από τον Φεβρουάριο το viper και επειδή το έχω κάνει και συστήματος, βαριέμαι να το αλλάξω σε audiofx ακόμη.

Edited by mixanikosgr

@jpower73

Σε σχέση με την ταχύτητα των data, εξακολουθεις να εχεις χαμηλότερες από ότι σε άλλες ROM;

Δεν εχω χρησιμοποιήσει data για να σέρφαρω, ακομη.. Δεν μπορω να πω..

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στις 3.0 δεν υπάρχει (η 2.3 είχε επιλογές για το dts). Μήπως στο έφερε το τιτανιουμ μαζί με κάτι άλλο ή το audiofx (edit ή κάποιο από τα θέματα δεν ξέρω); Εγώ είχα βάλει από τον Φεβρουάριο το viper και επειδή το έχω κάνει και συστήματος, βαριέμαι να το αλλάξω σε audiofx ακόμη.

Περίεργο .

Η επιλογή ειναι στοιχείο του Settings. Δεν προσθεσα κατι σχετικο εγω.

Εξ άλλου, με το τιτανιουμ, μόνο εφαρμογές απλές επανεφερα. Οχι, συστήματος....

...

Redmi Note 9 Pro 6-128

Καλημερα.εχω το εξης θεμα

Οταν εχω εισερχομενη κληση,ενω η οθονη εχει αναψει και βλεπω ποιος με παιρνει,ο ηχος κλησης ξεκιναει μετα απο 5-6 δευτερολεπτα.και παντα μετα βρισκω την ενταση του κουδουνισματος στην μεση σχεδον ενω την εχω στο τερμα ρυθμισμενη.εχω την Α310ν3

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια πως θα κανω reeboot στο recovery που μου ζηταει για να κανω τα τρια wipes,δηλ. τι πρεπει να πατησω για να ξαναμπουταρει στο CWM recovery το τηλ. και οχι να μπουταρει κανονικα στην ρομ,μην κανω καμια πατατα, γιατι αν ζητησω να κανει reeboot το τηλ. και ξεκινησει χωρις ρομ μεσα δεν ξερω τι θα γινει!

Το βρηκα,παω advanced και απο εκει παταω reeboot recovery!

Edited by valsam

Γεία χαρά ρε παιδιά.

Και εγώ κάτοχος coolpad f1 και του έχω περάσει την emui 3 αλλά δεν μπορώ να της περάσω το Nova launcher έχει κανείς καμιά ιδέα;

Παιδια πως θα κανω reeboot στο recovery που μου ζηταει για να κανω τα τρια wipes,δηλ. τι πρεπει να πατησω για να ξαναμπουταρει στο CWM recovery το τηλ. και οχι να μπουταρει κανονικα στην ρομ,μην κανω καμια πατατα, γιατι αν ζητησω να κανει reeboot το τηλ. και ξεκινησει χωρις ρομ μεσα δεν ξερω τι θα γινει!

Το βρηκα,παω advanced και απο εκει παταω reeboot recovery!

Δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις αλλα για να μπεις στο recovery οταν ειναι κλειστο το κινητο κρατας το power και το volume up. Σε περιπτωση που κανεις κανονικο reboot μεσα απο την rom οταν κλεινει το κινητο κρατα πατημενο το volume up μεχρι να μπεις στο recocery.

Δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις αλλα για να μπεις στο recovery οταν ειναι κλειστο το κινητο κρατας το power και το volume up. Σε περιπτωση που κανεις κανονικο reboot μεσα απο την rom οταν κλεινει το κινητο κρατα πατημενο το volume up μεχρι να μπεις στο recocery.

Aσ'το φιλε το βρηκα τελικα πως γινετε!

Ξερει κανεις να μου΄πει αν μεγαλωνουν τα εικονιδια στον Nova launcher και αν ναι πως?

Καλημερα.εχω το εξης θεμα

Οταν εχω εισερχομενη κληση,ενω η οθονη εχει αναψει και βλεπω ποιος με παιρνει,ο ηχος κλησης ξεκιναει μετα απο 5-6 δευτερολεπτα.και παντα μετα βρισκω την ενταση του κουδουνισματος στην μεση σχεδον ενω την εχω στο τερμα ρυθμισμενη.εχω την Α310ν3

Κανεις απαντηση για αυτο?γιατι δεν κραταει την ενταση του κουδουνισματος στο τερμα αλλα την χαμηλωνει?

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια το κινητο εχει knock on σε καμια ρομ? επισεις την εφαρμογη με την καλυτερη καμερα μπορω να την φλασαρω original στην ρομ που εχει το κινητο ? Edited by junior7

Θα το δοσω σουτι τελικα το τηλεφωνο,τρεις ωρες για να το σεταρω μετα την εγκατασταση της inew (απλης)και παω να συνδεθω στον υπολογιστη για να περασω ενα 2 πραγματα που εχω εκει περασμενα και ανακαλυπτω οτι δεν συνδεεται με τιποτα στον υπολογιστη,και η πλακα ειναι οτι με το που βαζω το usb μου κανει επαναφορα (reeboot)το κινητο,αυτο οχι bug αλλα Βugαρα ειναι,που εμπλεξα ρε γ@... τον μπελα μου?

Τελικα μου συνδεετε στον υπολογιστη μονο σαν συσκευη πολυμεσων,αν πατησω να συνδεθει σαν χωρος αποθηκευσης usb δεν συνδεεεται,και οταν παταω η την μια επιλογη η την αλλη το τηλ. κανει reeboot,ξερει κανεις τι παιζει?

Edited by valsam

Συνδεθηκε σαν σαν συσκευη πολυμεσων και δεν μου εδειχνε τους φακελους περα απο τον dcim ,μετα απο πολλα reboot και συνδεμενο ως συσκευη πολυμεσων μου εδειξε ολους τους φακελους,οτι να΄ναι μιλαμε!

Ρε παιδια πειτε αν σας κανει και σας τετοια κουλα με την inew ρομ μην ταλαιπωρειτε κι'αλλος κοσμος!

Πρίν απο 3 ώρες περίπου ο mickvip στο needrom φαίνεται να ανέβασε νέα αναβάθμιση, όμως σαν αριθμός έκδοσης είναι η ίδια, 5.4.24...παίζει απλά να έβαλε μόνο τα ελληνικά και γι`αυτό να φαίνεται ίδια όπως πριν;;

Δοκίμασα τη rom αλλά πάλι δεν έχει Ελληνικά.

Ε

Εγκατέστησα αυτό....

https://mega.nz/#!RYYkzDLB!NmqIL4_A3F3e1mI749z_3J0gE1ELNhh9ihPS9kRGIRE

επέλεξα συνδεση to HiSuite

μπορεις να δωσεις ενα αλλο λινκ? δεν δουλευει αυτο.....(hisuite)

thanks!

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα, μετά απο 3 μέρες με την miui6 απο needrom πάντα μπορώ να πω πως η ρομ έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που τα έχει όλα και χωρίς προβλήματα. Μην με ρωτήσετε πολλά τεχνικά ποτέ δεν έκανα αναλύσεις π.χ ώρες οθόνης κτλ απλά για τις δικές μου ανάγκες είναι super. Όλοι οι αισθητήρες δουλεύουν άψογα, οι συγχρονισμοί σε email-google το ίδιο, ήχοι κλήσης βάζεις ότι αγαπάς, ledακια φυσικά (ουράνιο τόξο..χεχε), το playstore οκ, η οργάνωση των επαφών-ιστορικό κλήσης είναι κλασσικό miui (για μένα πάντα) ο ήχος δυνατός μετά το patch που δίνει ο ίδιος, wifi σφαίρα δεν κολλάει και θυμάται όλα τα σημεία πρόσβασης που έχω αποθηκευμένα στο ''φτερό'', τα δεδομένα όπου έχω 3g είναι γρήγορα, και για να μην το κουράζω για κάποιον που του αρέσει το προφίλ emiui-miui πιστεύω είναι μια αξιόπιστη ρομ.

link της rom?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2