Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περίεργο μου φαίνεται...

Και εμένα το gps τα έχει παίξει, δεν δουλεύει με καμία ρομ εκτός αν βάλω πρώτα κάποια official με ygdp και μετά φλασάρω και βάλω και fixes. Παλιά δούλευε μετά από κάθε φλασάρισμα. Να δεις που θα έχουν βάλει τίποτα αρχεία απαραίτητα για το gps σε κανένα partition που δεν επηρεάζεται από custom recovery και μας ταλαιπωρούν... :lol:

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Θα παρω κ εγω ακομη ενα ρε παιδες. Ειναι αξια το κινητο γμτ. Ερωτηση, Netherland η SG post?

Ωρε, γμτ... Τώρα ψήνομαι και γω για ένα ακόμη.. Για την παρτι μου...

Εκτός κι αν βγει κάτι σε οκτα, 64μπιτο με 3 γιγα, απο την ίδια εταιρεία στα ιδια λεφτα, μεσα σε εναν χρόνο.. :)

Υ. Γ. :Τζίφος..! καπούτ φράγκα στον λογαριασμό του paypal..:(

Αύριο βλέπουμε...

(το 64μπιτο με μάρανε... :lol:)

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Και εμένα το gps τα έχει παίξει, δεν δουλεύει με καμία ρομ εκτός αν βάλω πρώτα κάποια official με ygdp και μετά φλασάρω και βάλω και fixes. Παλιά δούλευε μετά από κάθε φλασάρισμα. Να δεις που θα έχουν βάλει τίποτα αρχεία απαραίτητα για το gps σε κανένα partition που δεν επηρεάζεται από custom recovery και μας ταλαιπωρούν... :lol:

επειδη βαριεμαι να το ψαξω,τωρα τελευταια χρησιμοποιω αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=tisinadev.activegps&hl=en και νομιζω κανει δουλεια

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωρε, γμτ... Τώρα ψήνομαι και γω για ένα ακόμη.. Για την παρτι μου...

Εκτός κι αν βγει κάτι σε οκτα, 64μπιτο με 3 γιγα, απο την ίδια εταιρεία στα ιδια λεφτα, μεσα σε εναν χρόνο.. :)

εγω σε 2-3 μηνες το πολυ το βλεπω..!

Edited by azuli

Θα παρω κ εγω ακομη ενα ρε παιδες. Ειναι αξια το κινητο γμτ. Ερωτηση, Netherland η SG post?

Χτυπησα και γω ενα δευτερο για την γυναίκα και ενω το εβαλα με Netherland το έστειλαν με SG.

μαλλον η xtremevanilla CM edition θα φαει σουτ αυριο...

Το πρόβλημα με το σημα που εξαφανιζεται και δεν μπορω να δεχτω κλισεις ειναι αρκετα εκνευριστικο.

Το πρόβλημα με το σημα που εξαφανιζεται και δεν μπορω να δεχτω κλισεις ειναι αρκετα εκνευριστικο.

Κι εμένα τις τελυταίες μέρες το κάνει 2-3 φορές / μέρα. Παρότι έκανα εγκατάσταση με 3πλα wipes.

Έχει αρχίσει εν τω μεταξύ και λαγκάρει αρκετά.

Μάλλον με βλέπω για inew v3 μες στο σκ...

χμμ..την εχω απο τοτε που βγηκε αλλα τετοιο θεμα δεν εχω (v3)

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι εμένα τις τελυταίες μέρες το κάνει 2-3 φορές / μέρα. Παρότι έκανα εγκατάσταση με 3πλα wipes.

Έχει αρχίσει εν τω μεταξύ και λαγκάρει αρκετά.

Μάλλον με βλέπω για inew v3 μες στο σκ...

εμενα παντως μετα απο τοσες μερες εχει στρωσει απο lag

ανακαλυψα και οτι εδινε lag ενα xposed module που ειχε πανω,δεν θυμαμαι αν ηταν δικο μου η της rom ομως

Οτι και να κανω το κινητο δεν bootάρει σε recovery mode.

Παταω vol up + pwr button, και τιποτα. Έβγαλα και τη μπαταρία άπειρες φορες και πάλι τα ίδια.

Ωστόσο, οσο κρατάω το vol+ αφηνωντας το pwr button, το κινητο φαινεται να ψαχνει για το recovery, μονο αν το αφησω μπουταρει κανονικα.

Έχω περάσει το flash recovery 1.1, με τη δευτερη κινεζικη επιλογη, καθως και το recovery.img μεσω MobileUncle.

Κάνω κατι λάθος;;;

Edited by St4lker

Παταω vol up + pwr button, και τιποτα. Έβγαλα και τη μπαταρία άπειρες φορες και πάλι τα ίδια.

Ωστόσο, οσο κρατάω το vol+ αφηνωντας το pwr button, το κινητο φαινεται να ψαχνει για το recovery, μονο αν το αφησω μπουταρει κανονικα.

Έχω περάσει το flash recovery 1.1, με τη δευτερη κινεζικη επιλογη, καθως και το recovery.img μεσω MobileUncle.

Κάνω κατι λάθος;;;

Κατεβασε απο εδω το recovery http://www.needrom.com/download/twrp-2-8-1-0-2/. Κατεβαζεις το αρχειο twrp2.8.1_default και το περνας μεσω mobileuncle. Συμβουλεψου και τους οδηγους στην πρωτη σελιδα.

Κάνω κατι λάθος;;;

Κράτησε πατημένα και τα 2 κουμπιά τουλάχιστον 15''. Μόλις ανάψει η οθόνη τότε τα αφήνεις και τα δύο.

Αν δεν μπαίνει τότε βάλε από το mobileuncle την twrp 2.6 ή 2.7, δοκίμασε να μπεις σε recovery και μετά βάζεις την CWM6.0.5.0.

Τσέκαρε πρώτα αν είσαι ρουτ ξανά

Κατεβασε απο εδω το recovery http://www.needrom.com/download/twrp-2-8-1-0-2/. Κατεβαζεις το αρχειο twrp2.8.1_default και το περνας μεσω mobileuncle. Συμβουλεψου και τους οδηγους στην πρωτη σελιδα.

Ωραίος! με αυτο λυθηκαν ολα.

Έβαλα λοιπον τη Emui 3,262 και παρατηρω οτι τα data ειναι ακομη πιο αργά απο την προηγουμενη ρομ. Εαν δε, ενεργοποιήσω μονο τα 2G, απλα ειναι σαν να μην εχει ιντερνετ το κινητο. φερνει αμεσως προβλημα 404.

Μπορω να κάνω κάτι, ή είναι θεμα χρόνου μεχρι το κινητο να κατεβάσει τα fix; (αν υπαρχει κατι τέτοιο φυσικα)

[ATTACH]59632[/ATTACH]

Βλέπετε απο τη φωτο οτι το δίκτυο ιντερνετ εξαφανίζεται

(τη συγκεκριμένη φωτο, προσπάθησα να τη στείλω απο το κινητο στο e-mail μου αλλα δεν έλαβα τιποτα, μεχρι που ανοιξα τα wi-fi μετα απο 3 λεπτα που περιμενα. ακομα ενας λογος δηλαδη που τα data τον παίρνουν...)

ΚΑΙ το GPS δεν δουλευει (δεν κανει αυτοματο εντοπισμο τοποθεσιας)

Edited by St4lker

Σε αυτό που λες έχεις δίκιο. Σε σύγκριση με την unicom που χρησιμοποιώ για μήνες το 3g είναι πιο αργό. Επίσης το εκνευριστικό είναι ότι δεν εμφανίζει το σηματάκι H ή H+ δίπλα από το σήμα, οπότε δεν ξέρεις τότε έχεις ανοιχτά τα δεδομένα.

Τελικά μπορεί να είμαι ο μόνος εδώ που εχει miui v6

Το μονο πρόβλημα που έχω δει είναι οτι ματα απο πολύωρη χρηση 3g μπορεί να θέλει ενα κλησιμο και άνοιγμα στα δεδομένα

Κατα τα αλλά η Ρομ είναι σουπερ....

Το μονο πρόβλημα που έχω δει είναι οτι ματα απο πολύωρη χρηση 3g μπορεί να θέλει ενα κλησιμο και άνοιγμα στα δεδομένα

Κ εγω miui v6, συντροφε... Εγω παλι δεν αντιμετωπιζω το προβλημα που αναφερεις, απλα η μπαταρια δεν κρατα πολυ. Ειδικα οταν σερφαρω με 3G, κατεβαινει ο ποσοστο πολυ γρηγορα.

Αχχχ..μην παίζεις με τον πόνο μου!!!! :cry:

Αυτό είναι το σοβαρό πρόβλημα;;;

Δηλαδή το gps δουλεύει;; Και έχεις αυτήν απο needrom;

Όσοι έχετε εμυι 3-262, βλέπετε μεσω πισι την καρτα σδ?

Έβαλα, έβγαλα οδηγούς, δοκίμασα τα πάντα.

Μου ζητάει drivers για cdc serial και mtp.

Μέχρι και hisuite έβαλα η οποία, παιζει κανονικά αλλα έχει μόνο πρόσβαση σε επαφές, φωτογραφίες, βίντεο και εφαρμογές εγκατεστημενες.

Redmi Note 9 Pro 6-128

Μέχρι και hisuite έβαλα η οποία, παιζει κανονικά αλλα έχει μόνο πρόσβαση σε επαφές, φωτογραφίες, βίντεο και εφαρμογές εγκατεστημενες.

Τον Φεβρουάριο είχα βάλει την 255 και μετά την 262 και πέρα ότι ήταν πολύ σταθερές ( και έπαιζε το gps!!! ) το μόνο κουλό που είχαν ήταν πως κάθε φορά που έβαζα το κινητό στο pc έκανα τον σταυρό μου άν θα το αναγνωρίσει...και ήταν ο λόγος που έψαξα μετά όλες τις άλλες ρομ!!!

Να συμπληρώσω πως το πρόβλημα ήταν παραδόξως πιο έντονο σε λειτουργικό xp..

αν και δεν το δουλευω πλέον το καλώδιο (μόνο μέσω wifi transfer κλπ), το δοκίμασα τώρα και δουλεύει κανονικά

αν και δεν το δουλευω πλέον το καλώδιο (μόνο μέσω wifi transfer κλπ), το δοκίμασα τώρα και δουλεύει κανονικά

και σε μένα δουλεύει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κ εγω miui v6, συντροφε... Εγω παλι δεν αντιμετωπιζω το προβλημα που αναφερεις, απλα η μπαταρια δεν κρατα πολυ. Ειδικα οταν σερφαρω με 3G, κατεβαινει ο ποσοστο πολυ γρηγορα.

Εγώ είμαι ακόμα με την MIUI ver 5.0 του emjot σχεδον 10 μήνες, ούτε κολληματα ούτε παγώματα η συμπεριφορά της είναι άψογη και μόνο με MIUI V6 θα την άλλαζα για καλύτερη κάμερα και ήχο ...

Ο mckvip έχει δυο βδομάδες να βγάλει update ...επομένως δύο τεινά συμβαίνουν...ή δεν ασχολείται πλέον ή την έφτασε σε σημείο που να θεωρείται bugless...

Τί λέτε εσείς που την εχετε πάνω.Να την περάσω άφοβα??

Τον Φεβρουάριο είχα βάλει την 255 και μετά την 262 και πέρα ότι ήταν πολύ σταθερές ( και έπαιζε το gps!!! ) το μόνο κουλό που είχαν ήταν πως κάθε φορά που έβαζα το κινητό στο pc έκανα τον σταυρό μου άν θα το αναγνωρίσει...και ήταν ο λόγος που έψαξα μετά όλες τις άλλες ρομ!!!

Να συμπληρώσω πως το πρόβλημα ήταν παραδόξως πιο έντονο σε λειτουργικό xp..

Σωστά, σε χρ που δοκίμασα, υπάρχει πρόβλημα... Αύριο θα δω και σε vista

Redmi Note 9 Pro 6-128

Αχχχ..μην παίζεις με τον πόνο μου!!!! :cry:

Αυτό είναι το σοβαρό πρόβλημα;;;

Δηλαδή το gps δουλεύει;; Και έχεις αυτήν απο needrom;

Και εγώ με την miui είμαι έβαλα για λίγο την emui αλλά πρωτιμω την miui και ας εχω 5 ώρες οθόνη. Και το gps δουλεύει και τα παντα, δεν αντιμετωπισα κάποιο θέμα ουτε με το 3g. Το μονο που είχα ηταν κάτι παγωματα που τελικά οφειλωνταν σε ενα θέμα που είχα κατεβάσει απο τοτε που το εβγαλα, τέρμα, δουλεύει ρολόι....

Ερώτηση προς όσους φοράνε miui6 και τους δουλεύει το gps, με ποιά recovery την περάσατε; Λέω αύριο να κάνω άλλη μια απέλπιδα προσπάθεια ( 2 μέρες χωρίς φορμάτ είναι πολύ για μένα χεχεχε )!!! Αααα, και η μπαταρία της inew v3 δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο, αλλά σε όλα τα άλλα τζάμι!!

Ερώτηση προς όσους φοράνε miui6 και τους δουλεύει το gps, με ποιά recovery την περάσατε; Λέω αύριο να κάνω άλλη μια απέλπιδα προσπάθεια ( 2 μέρες χωρίς φορμάτ είναι πολύ για μένα χεχεχε )!!! Αααα, και η μπαταρία της inew v3 δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο, αλλά σε όλα τα άλλα τζάμι!!

Με το Cmw.

Εγώ με twrp. 3πλα wipes κ όλα πάνε ρολόι... Το GPS σφαίρα!