georgeIII Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 εβαλα την S5 με lgcamera αλλα δεν μου εχει αναλυση πανω απο 13,3mb. H S5 πολυ ομορφη εμαφανισιακα αλλα με χαλανε τα κινεζικα πολυ.... και στην μεταφραση αλλα και στις εφαρμογες... παω για την a310 v3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Ζητώ συγνώμη για το off topic: φίλος ήθελε το f1 αλλά από ότι βλέπω μάλλον δεν πρόλαβε οπότε θα ήθελα από όσους έχουν άποψη σχετικά με παρόμοια τηλέφωνα με το f1 να μου προτείνουν όποιο νομίζουν ότι το πλησιάζει (τουλάχιστον σε τιμή-επιδόσεις). Ευχαριστώ! Aν δεν έχει ανάγκη από διπλή σιμ το Lenovo α8 (α806) είναι το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toptroll1997 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 καλησπερα !! πηρα το coolpad to f1 θελω να περασω μια custom rom , μπορειτε να μου προτεινετε μια χωρις προβληματα και καποιος να με βοηθησει στο θεμα της εγκαταστασης γιατι με τοσο που διαβασα τα εχω χασει...:hypno::hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) τα καλυτερα νεα που εχω ακουσει μεχρι τωρα GOOD NEWS FOR NITRO/HIMAX/COOLPAD USER ALL BUG FIXED IN CM11 EXCEPT BLUETOOTH AND 2SIM THEMES WORKING DATA CONNECTION WORKING SENSOR WORKING VIDEO RECORDING FIXED ROM SMOOTH NOW LATEST 4.4.4 v3 kernel added for better battery backup improved camera performance. μεχρι τοτε πισω στην vanilla xtreme 2 μεχρι να βγει η 3,η miui πηρε ποδι μετα το fail του gps της απο την πρωτη μερα.Χαθηκα μεσα στα στενα στο μοσχατο και το gps σφυριζε κινεζικα τραγουδια.. Ενα γρηγορο review της Miui ομως για οποιον ενδιαφερεται: τα καλα: - εμφανιση φυσικα - αψογα animations - πολυ καλα themes - 7 leds - τρομερο κρυφο test menu (οχι το developer options,ανοιγει με πατημα 5 φορες την γραμμη κατω απο το android version,δεν θυμαμαι ποια.Επισης βρηκα 2 τετοια κρυφα μενου,το ενα ειναι το γνωστο phone info με τα gsm,wcdma κλπ) τα κακα: (για μενα) - εντελως fail root system - gps για να βριζεις μονος σου στο αυτοκινητο - οχι και τοσο smooth για miui - καθολου παραμετροποιησιμη,ειδικα σε συγκριση με παλιοτερες miui - πολυ αβολο settings menu λογω του οτι το εχουν κανει ios και το εχουν γεμισει με ολα τα settings των system apps - θελει wifi fix και ακομα και τοτε ειχα αποσυνδεση - το theme store τρεχει σε ταχυτητες baidu drive aka dial up ταχυτητα - οχι και τοσο ενθουσιασμενος με τις native εφαρμογες της rom - πολυ υψηλο lcd density,μονο με γυαλια τρελης μυωπιας δεν θα εχεις προβλημα (φτιαχνεται) - μετριος ηχος,μπουκωνει αν δεν το ρυθμισεις με equalizer - πολυ βασικος launcher - ρυθμισεις που πραγματικα τις εχουν κρυψει στα menu και δεν βολευουν καθολου οταν θες να πας γρηγορα - δεν σε αφηνει να μπουταρεις κατευθειαν σε recovery - μερικη και μαλλον οχι ιδιαιτερα αξιοπιστη υποστηριξη xposed Κατα τ'αλλα ξαναλεω οτι για καποιον που δεν ζηταει πολλα απο το τηλεφωνο και δεν θελει να το σκαλιζει μεχρι κοκκαλο,η ρομ ειναι μια χαρα.. Στην μια μερα που την κρατησα bug δεν βρηκα.Εκτος απο μια αποσυνδεση wifi που με 1-2 wipe cache/dalvik λογικα θα εστρωνε. Edited March 31, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 εβαλα την S5 με lgcamera αλλα δεν μου εχει αναλυση πανω απο 13,3mb. H S5 πολυ ομορφη εμαφανισιακα αλλα με χαλανε τα κινεζικα πολυ.... και στην μεταφραση αλλα και στις εφαρμογες... παω για την a310 v3 Λάθος s5 εβαλες...αυτή που αναφέρουμε είναι η μοναδική ρομ (μέχρι τώρα)που έχει ανάλυση 20+MP ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα !! πηρα το coolpad to f1 θελω να περασω μια custom rom , μπορειτε να μου προτεινετε μια χωρις προβληματα και καποιος να με βοηθησει στο θεμα της εγκαταστασης γιατι με τοσο που διαβασα τα εχω χασει...:hypno::hypno: Στην πρώτη σελίδα υπάρχει αναλυτικος οδηγός για ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Λάθος s5 εβαλες...αυτή που αναφέρουμε είναι η μοναδική ρομ (μέχρι τώρα)που έχει ανάλυση 20+MP ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην πρώτη σελίδα υπάρχει αναλυτικος οδηγός για ολα Καλημερα!! αυτη την rom εβαλα GalaxyS5_4.4_8297w.20141016.by lzy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ζητώ συγνώμη για το off topic: φίλος ήθελε το f1 αλλά από ότι βλέπω μάλλον δεν πρόλαβε οπότε θα ήθελα από όσους έχουν άποψη σχετικά με παρόμοια τηλέφωνα με το f1 να μου προτείνουν όποιο νομίζουν ότι το πλησιάζει (τουλάχιστον σε τιμή-επιδόσεις). Ευχαριστώ! Απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911 Στο παρόν θέμα συζητάμε αποκλειστικά για τη συσκευή του τίτλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλημερα!! αυτη την rom εβαλα GalaxyS5_4.4_8297w.20141016.by lzy http://pan.baidu.com/s/1c0GmJxm θέλει gapps-jb-20130813...καμιά σχέση με τις άλλες s5 στον τομέα κάμερας θα μεινεις ικανοποιημένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 http://pan.baidu.com/s/1c0GmJxm θέλει gapps-jb-20130813...καμιά σχέση με τις άλλες s5 στον τομέα κάμερας θα μεινεις ικανοποιημένος! αυτη ειναι μεταφρασμενη; απο κινεζιες πως παει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 αυτη ειναι μεταφρασμενη; απο κινεζιες πως παει; Έχει κινεζιες αλλά παγωνουν εύκολα,μόνο αρνητικό η μπαταρία γιατί είναι 4.2.2 Έχει ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anubis21r Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Καλημέρα. Μόλις παρέλαβα το τηλ. και εχω μερικές απορίες.. Μπορώ να το φορτίζω με τον φορτιστή απο το samsung s4? Πως μπορώ να καταλάβω αν είναι root το τηλ. Κάποιες εφαρμογές που έχει και δεν τις θέλω πως μπορώ να τις βγάλω και όχι να τις απενεργοποιώ? Μου βγάζει μια ενημέρωση αλλά οταν πατάω να την κάνει μου βγάζει σφάλμα. Το μενού δεν είναι ολο στα ελληνικά αλλά άλλα τα βγάζει αγγλικά άλλα ελληνικά. Μπορώ να περάσω μια official rom 4.4, και πως? Edited March 31, 2015 by anubis21r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλημέρα. Μόλις παρέλαβα το τηλ. και εχω μερικές απορίες.. Μπορώ να το φορτίζω με τον φορτιστή απο το samsung s4? Πως μπορώ να καταλάβω αν είναι root το τηλ. Κάποιες εφαρμογές που έχει και δεν τις θέλω πως μπορώ να τις βγάλω και όχι να τις απενεργοποιώ? Μου βγάζει μια ενημέρωση αλλά οταν πατάω να την κάνει μου βγάζει σφάλμα. Το μενού δεν είναι ολο στα ελληνικά αλλά άλλα τα βγάζει αγγλικά άλλα ελληνικά. Μπορώ να περάσω μια official rom 4.4, και πως? Μπορείς να φορτισεις,βάζεις εφαρμογή root checker από playstore, μπορείς να παγωσεις εφαρμογές (μεσω titanium backup, app freeze ),στην πρώτη σελίδα υπάρχει οδηγός για official αλλά και custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anubis21r Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μπορείς να φορτισεις,βάζεις εφαρμογή root checker από playstore, μπορείς να παγωσεις εφαρμογές (μεσω titanium backup, app freeze ),στην πρώτη σελίδα υπάρχει οδηγός για official αλλά και custom rom Μια custom rom που θα μου πρότεινες, που θα δουλεύει κανονικά το τηλ χωρίς προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μια custom rom που θα μου πρότεινες, που θα δουλεύει κανονικά το τηλ χωρίς προβλήματα? Emui unicom 2.3,aosp maucat,a310 v3,ανάλογα τις απαιτήσεις σου...για αρχή θα πρότεινα την emuiunicom 2.3 αλλά έχει αρκετές καλές ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) και μια πολυ κοντινη λήψη <10εκ , auto focus mode a better camera (13mp) https://www.dropbox.com/s/frdbliqq8i41d2o/20150331_123059.jpg?dl=0 size:3.46mb https://www.dropbox.com/s/l1gtu3w9w1whon2/20150331_124351.jpg?dl=0 size:3.70mb lgcamera (20mp) https://www.dropbox.com/s/ueded26e2ydxf7a/2015_03_31__12_30_27.jpg?dl=0 size:8.95mb https://www.dropbox.com/s/gl641xnbxtpok7z/2015_03_31__12_43_40.jpg?dl=0 size:9.73mb Edited March 31, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 τα καλυτερα νεα που εχω ακουσει μεχρι τωρα GOOD NEWS FOR NITRO/HIMAX/COOLPAD USER ALL BUG FIXED IN CM11 EXCEPT BLUETOOTH AND 2SIM THEMES WORKING DATA CONNECTION WORKING SENSOR WORKING VIDEO RECORDING FIXED ROM SMOOTH NOW LATEST 4.4.4 v3 kernel added for better battery backup improved camera performance. μεχρι τοτε πισω στην vanilla xtreme 2 μεχρι να βγει η 3,η miui πηρε ποδι μετα το fail του gps της απο την πρωτη μερα.Χαθηκα μεσα στα στενα στο μοσχατο και το gps σφυριζε κινεζικα τραγουδια.. Ενα γρηγορο review της Miui ομως για οποιον ενδιαφερεται: τα καλα: - εμφανιση φυσικα - αψογα animations - πολυ καλα themes - 7 leds - τρομερο κρυφο test menu (οχι το developer options,ανοιγει με πατημα 5 φορες την γραμμη κατω απο το android version,δεν θυμαμαι ποια.Επισης βρηκα 2 τετοια κρυφα μενου,το ενα ειναι το γνωστο phone info με τα gsm,wcdma κλπ) τα κακα: (για μενα) - εντελως fail root system - gps για να βριζεις μονος σου στο αυτοκινητο - οχι και τοσο smooth για miui - καθολου παραμετροποιησιμη,ειδικα σε συγκριση με παλιοτερες miui - πολυ αβολο settings menu λογω του οτι το εχουν κανει ios και το εχουν γεμισει με ολα τα settings των system apps - θελει wifi fix και ακομα και τοτε ειχα αποσυνδεση - το theme store τρεχει σε ταχυτητες baidu drive aka dial up ταχυτητα - οχι και τοσο ενθουσιασμενος με τις native εφαρμογες της rom - πολυ υψηλο lcd density,μονο με γυαλια τρελης μυωπιας δεν θα εχεις προβλημα (φτιαχνεται) - μετριος ηχος,μπουκωνει αν δεν το ρυθμισεις με equalizer - πολυ βασικος launcher - ρυθμισεις που πραγματικα τις εχουν κρυψει στα menu και δεν βολευουν καθολου οταν θες να πας γρηγορα - δεν σε αφηνει να μπουταρεις κατευθειαν σε recovery - μερικη και μαλλον οχι ιδιαιτερα αξιοπιστη υποστηριξη xposed Κατα τ'αλλα ξαναλεω οτι για καποιον που δεν ζηταει πολλα απο το τηλεφωνο και δεν θελει να το σκαλιζει μεχρι κοκκαλο,η ρομ ειναι μια χαρα.. Στην μια μερα που την κρατησα bug δεν βρηκα.Εκτος απο μια αποσυνδεση wifi που με 1-2 wipe cache/dalvik λογικα θα εστρωνε. cyanogen mod 11 για το f1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kenai Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Κάνα λινκ για την emui Unicoi? Είναι κομπλέ δεν θέλει τίποτα φιξακια? Ο λόγος που γίνεται αλλαγή είναι ότι όταν χάνει σήμα δεν ξαναπιανει και πρέπει να μπει σε airplane. Είμαι σε λαεκ ρεπακ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Πρεπει να εχω χασει επεισοδια,πως το κανετε ρε παιδια και τραβατε στα 20mp φωτος? Αυτο γινετε μονο συγκεκριμενα σε μια ρομ (S5 αν θυμαμαι καλα!) η εχει καμια πατεντα που μπορω και'γω να κανω στην maucat και να τραβαει στα 20mp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6042035#post6042035 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Δοκιμασα 5 εφαρμογές κάμερας και μόνο η lg camera κρατάει το backup των 20mp!περιεργο;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsas_opc Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Πρεπει να εχω χασει επεισοδια,πως το κανετε ρε παιδια και τραβατε στα 20mp φωτος? Αυτο γινετε μονο συγκεκριμενα σε μια ρομ (S5 αν θυμαμαι καλα!) η εχει καμια πατεντα που μπορω και'γω να κανω στην maucat και να τραβαει στα 20mp? απλώς η κάμερα χρησιμοποιεί interpolation για να φτάσει τα 20 mpixels αυτό δεν είναι πάντα καλό γιατί μερικές φορές τη χαλάει τη φωτογραφία αντί να τη φτιάχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anubis21r Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μπορείς να φορτισεις,βάζεις εφαρμογή root checker από playstore, μπορείς να παγωσεις εφαρμογές (μεσω titanium backup, app freeze ),στην πρώτη σελίδα υπάρχει οδηγός για official αλλά και custom rom το checker root μου βγαζει "sorry! root access is not properly installed on this device" Αυτο φαντάζομαι είναι οτι δεν είναι root to τηλ.. "Μέθοδος Root για εκδοση "OFFICIAL 036" Πως βλέπω αν είναι αυτή η έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 το checker root μου βγαζει "sorry! root access is not properly installed on this device" Αυτο φαντάζομαι είναι οτι δεν είναι root to τηλ.. "Μέθοδος Root για εκδοση "OFFICIAL 036" Πως βλέπω αν είναι αυτή η έκδοση? Δοκίμασε το vroot(1.7.9) η το kingoroot για να το ρουταρεις ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απλώς η κάμερα χρησιμοποιεί interpolation για να φτάσει τα 20 mpixels αυτό δεν είναι πάντα καλό γιατί μερικές φορές τη χαλάει τη φωτογραφία αντί να τη φτιάχνει Προσωπικά έχω εκτυπωσει φωτογραφίες με τα 20mp και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι υστερουσαν κάπου...ίσα -ίσα που ήταν καλύτερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anubis21r Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Δοκίμασε το vroot(1.7.9) η το kingoroot για να το ρουταρεις ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσωπικά έχω εκτυπωσει φωτογραφίες με τα 20mp και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι υστερουσαν κάπου...ίσα -ίσα που ήταν καλύτερες Παταω connect και μου βγαζει "no device found":worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Παταω connect και μου βγαζει "no device found":worry: Ενεργοποιησες το USB debugging? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts