Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις την εβαλα και εγω και την σεταρω.μπαινω ομως στο τιτανιουμ για να κανω επαναφορα εφαρμογων και λεει οτι δεν ειναι ρουτ.πως δινουμε δικαιωματα ρουτ?

Πρέπει να πας πρώτα μέσα από το κέντρο ασφαλειας της miui και να του δώσεις από εκεί δικαιώματα για root

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά ....το έχω αναφέρει και άλλες φορές και δεν απαντάει κανείς......μόνο σε μένα συμβαίνει ή μόνο εγώ έχω kaspersky ?

Σε όλες τις Miui 6 από την 5.3.13 και μετά .......ΚΑΙ στην ΕMIUI 3.0 μου βρίσκει trojan και διαγράφει το αρχείο ΜiuiVideo.apk το οποίο βρίσκετε στο /system/app.....Δεν το έχει παρατηρήσει άλλος ?

Εχω σκανάρει όλες τις ρομ που έχω κατεβάσει και έχω περάσει.....(aosp,algo,s5,Laek,micromax,infocus)και δεν μου βγάζει σ αυτές κάτι.....είναι καθαρές..........μόνο στις ΕΜiui και Μiui μου βρίσκει trojan.....

Σε ερώτηση που του εκανα, μου λέει οτι ο kasparsky δεν τα εχειβκαι τοσοβκαλα με την Java. Σε αλλά φόρουμ που εψαξα ορισμένοι λένε οτι δεν είναι τίποτα. Στην τελευταία λέει οτι δεν το εμφανίζει, την περασα αλλά δεν το κοίταξα ακόμη....

Σε αυτή όμως που του έβρισκε το τρογιαν ο avast δεν έβρισκε τίποτα.

Edited by gregor3

Πρέπει να πας πρώτα μέσα από το κέντρο ασφαλειας της miui και να του δώσεις από εκεί δικαιώματα για root

Οκ ευχαριστω,το βρηκα.και κατι ακομα,πως βαζουμε δικους μας ηχους σε επαφες κλπ?

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ερώτηση που του εκανα, μου λέει οτι ο kasparsky δεν τα εχειβκαι τοσοβκαλα με την Java. Σε αλλά φόρουμ που εψαξα ορισμένοι λένε οτι δεν είναι τίποτα. Στην τελευταία λέει οτι δεν το εμφανίζει, την περασα αλλά δεν το κοίταξα ακόμη....

Σε αυτή όμως που του έβρισκε το τρογιαν ο avast δεν έβρισκε τίποτα.

Ευχαριστώ gregor.....όντως μπορεί να μην είναι τίποτα αλλά μπορεί και να είναι.....τέλοσπάντων - αν δεν έχεις τραπεζικές συναλλαγές και περασμένες πιστωτικές κάρτες δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα(ΑΝ υποθέσουμε ότι κάτι "περίεργο" μπορεί να τρέχει μέσα στη ρομ....

Πάντως προς ενημέρωση.....υπάρχει και μου το βγάζει....ΚΑΙ στην τελευταία MIUI 5.3.20...

Εγώ πάντως για καλό και για κακό διαγράφω το αρχείο ΜiuiVideo.apk από το ζιπαρισμένο αρχείο και περνάω μετά τη ρομ.....έτσι και αλλιώς είναι μια εφαρμογή την οποία παγώνουμε από titanium γιατί βγάζει κινέζικα.

Edited by pontokeras

[ATTACH]58462[/ATTACH][ATTACH]58463[/ATTACH] παγωσα αυτά που προτεινες συν κάνα δυο ακόμα!μέχρι τώρα δεν είδα κάποιο πρόβλημα πάντως :p.Στο θέμα κάμερας βγαλε μια φωτογραφία με την σελφοκαμερα με την μανισια εφαρμογή και με την lg camera (20Mp)το αρχείο είναι τουλάχιστον διπλάσιο σε MB!!!!

Το ξέρω, φίλε μου,

Το ξέρω..

Χαρακτηριστικα, ειχα αναφέρει εδω μεσα οτι έβγαλα σελφι στα 21μπιξελς και οταν την έδειξα σε καποιον, νόμιζε οτι ηταν με την πίσω κάμερα...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πότε θα είναι έτοιμη η καινούρια ρομ;

Ειμαστε σε αναμονή... Προσπαθει να πορταρει την αυθεντικη κάμερα του oppo find 5, αλλά ζορίζεται. Πάντως με διαβεβαίωσε οτι η κάμερα θα είναι εξαιρετικά καλή, με έξτρα δυνατότητες όπως π. χ. Αργό κλειστρο και άλλα..

Περιμένουμε λοιπόν...

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Εκανα δοκιμη να βαλω τον xposed installer στην μιουι του maucat και δεν βλεπει τις καρτες σιμ πλεον και πεταει συνεχεια το μηνυμα η διαδικασια com.android.phone εχει σταματησει.λυνεται αυτο η να βγαλω το xposed?

Κάτι που ειδα τωρα.με την lg camera όταν βγάζω selfie απο την μπροστινή κάμερα με γυρνάει στην φωτογραφία σαν καθρευτη.αν βγάλω στο πλάι μου την γυρνάει ανάποδα...το έχει κανει και σε αλλον
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Εκανα δοκιμη να βαλω τον xposed installer στην μιουι του maucat και δεν βλεπει τις καρτες σιμ πλεον και πεταει συνεχεια το μηνυμα η διαδικασια com.android.phone εχει σταματησει.λυνεται αυτο η να βγαλω το xposed?

Δυστηχώς φίλε μου δεν είναι μόνο στου maucat αυτό το bug αλλά και στην άλλη miui που δοκίμασα την 5.3.17 με τα 417 ΜΒ.....και δεν ευθύνετε σίγουρα το xposed αφού εγώ δεν το είχα εγκατεστημένο.....τα ίδια έκανε και σε εμένα και έχασε το imei

Κάτι που ειδα τωρα.με την lg camera όταν βγάζω selfie απο την μπροστινή κάμερα με γυρνάει στην φωτογραφία σαν καθρευτη.αν βγάλω στο πλάι μου την γυρνάει ανάποδα...το έχει κανει και σε αλλον

Και σε εμένα τα ίδια.....όχι μόνο από την μπροστινή.....αλλα και από την μεγάλη κάμερα.

Σε οππο ρομ, οχι...

Λειτουργει κανονικά

Σε oppo μου το έκανε.....στην MIui όχι

Σε μερικές emui που δοκιμασα είχε αυτόν τον "καθρέφτη "με την μπροστινή κάμερα

Edit: και στην Oppo το ίδιο κάνει.

Edited by savvas_p25

Δυστηχώς φίλε μου δεν είναι μόνο στου maucat αυτό το bug αλλά και στην άλλη miui που δοκίμασα την 5.3.17 με τα 417 ΜΒ.....και δεν ευθύνετε σίγουρα το xposed αφού εγώ δεν το είχα εγκατεστημένο.....τα ίδια έκανε και σε εμένα και έχασε το imei

Και σε εμένα τα ίδια.....όχι μόνο από την μπροστινή.....αλλα και από την μεγάλη κάμερα.

Σε oppo μου το έκανε.....στην MIui όχι

Το εκανε μολις ενεργοποιησα το xposed και τωρα την ξαναπερασα χωρις xposed. Μπορει να το ξανακανει στην πορεια δηλαδη?

Το εκανε μολις ενεργοποιησα το xposed και τωρα την ξαναπερασα χωρις xposed. Μπορει να το ξανακανει στην πορεια δηλαδη?

NAI μπορεί ....εμένα μου το έκανε μετά από 5-6 μέρες όπου όλα λειτουργούσαν τέλεια.....εγώ δεν βάζω ποτέ xposed στις ρομ.....

NAI μπορεί ....εμένα μου το έκανε μετά από 5-6 μέρες όπου όλα λειτουργούσαν τέλεια.....εγώ δεν βάζω ποτέ xposed στις ρομ.....

τελικα εχεις δικιο,μετα απο επανεκκινηση και χωρις να εχω xposed το ξαναεκανε,

Για την MIUI6 λετε;

Ναι γιαυτήν.....και γιαυτό είπα ας δοκιμάσω την Εmiui unicom πάλι μπας και......αλλά τίποτα-τίποτα-τίποτα.....δεν λέει να γυρίσει η οθόνη σε καμία Emiui .....και αυτός είναι ο λόγος που πάντα την αλλάζω.....(για την αυτόματη περιστροφή μιλάω)

root (λογικα) θα ειναι...τωρα για τα υπολοιπα που ρωτας πρωτα θα το δεις και αν δεν εισαι ικανοποιημενος τοτε θα βαλεις μια αλλη ρομ η θα βρεις λυση με την μανισια ρομ...στην αρχικη σελιδα υπαρχουν αρκετα ενδιαφεροντα θεματα για τους αρχαριους...

Ευχαριστω για την απάντηση. Τα εχω διαβάσει και μπορω να πω εχω καταμπερδευτεί... Θα το πάρω στα χερια μου και θα επανέλθω με νεο μήνυμα. Ευχαριστώ.

Για την MIUI6 λετε;

Ναι για αυτη.αυτο που λεω εγω ειναι οτι μετα απο επανεκκινηση δεν εβλεπε τις σιμ

Ναι για αυτη.αυτο που λεω εγω ειναι οτι μετα απο επανεκκινηση δεν εβλεπε τις σιμ

αυτό λέμε....είναι γνωστό....γιαυτό συζητάμε....και σε μένα το ίδιο έκανε.....κρίμα γιατί είναι η πιο όμορφη ρομ που έχω δοκιμάσει και αυτή που αποφάσισα ότι θα μείνω και δεν πρόκειτε να αλλάξω ξανά......αλλά.....τζίφος:mad:

Σε οσους εχουν την aosp maucat οταν κανετε κατι download σας πηγαινει στην sd η μενει στον εσωτερικο χωρο;

Σε οσους εχουν την aosp maucat οταν κανετε κατι download σας πηγαινει στην sd η μενει στον εσωτερικο χωρο;

Η aosp maucat δεν έχει πλήρη πρόσβαση στην sd card...εμένα τα download, screenshot κτλ αποθηκευονταν στον εσωτερικό χωρο

Στον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου...

Edited by Teo