petntoul Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Σελίδα 582 τα λέει αναλυτικά ο Christos_Tz. Όντως φαίνεται να δείχνει ένα δρόμο. Το θέμα είναι ότι αυτό απαιτεί χρόνο και ψάχνω για κάτι άμεσο. Μάλλον ο γιος μου έκανε κάτι χωρίς να το καταλάβει γιατί μέχρι το πρωί δεν είχα κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχει καμία γρήγορη λύση? Edited January 5, 2015 by petntoul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petntoul Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Παιδιά μάλλον βρήκα τι φταίει. Μάλλον έγινε install σε νεότερη έκδοση (update) του coolife?, γιατί δεν δουλευει το Titanium και το seus. Τώρα τι κάνω? Root? (που δεν έχω ξανακανει) ή υπάρχει δυνατότητα επιστροφης σε προηγούμενη κατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλημερα,αξιζει να περασει κανεις απο την προηγουμενη aosp maucat σ αυτην που εσκασε μυτη χτες η μπα? Την έβαλα χθες, δεν παρατήρησα κάποια διαφορά. Το ίδιο smooth με την προηγούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 μπορει καποιος να ανεβασει καπου απο την maucat aosp 19.12 τον φακελο init.d με τα περιεχομενα του? (system/etc/init.d) To μεγεθος του ειναι μερικα kilobytes μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 μπορει καποιος να ανεβασει καπου απο την maucat aosp 19.12 τον φακελο init.d με τα περιεχομενα του? (system/etc/init.d) To μεγεθος του ειναι μερικα kilobytes μονο Απορια... Αυτο το 19-12 η το 31-12 για την maucat που το βλεπουμε? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Απορια... Αυτο το 19-12 η το 31-12 για την maucat που το βλεπουμε? αν εχεις το zip τσεκαρε στα properties τι ημερομηνια δημιουργηθηκε.Αν ειναι απο 19/12 μεχρι 31/12 ειναι αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπέρα παιδιά έχει ασχοληθεί κανεις με το κομμάτι του otg που δεν δουλεύει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Τριτη Μερα με την Algorom..εχει στηθει το κινητο οπωs πρεπει προσεχτικα και ομορφα..με τα προγραμματα που με ενδιαφερουνε και τα παιχνιδακια του,,εχω κανει και διαφορα tweaks εμφανισιακα με το gravity box..ετσι για το ματι για να δειχνει φινετσατο...μπηκε το και fixακι για δονηση και στα 3 capacities...και δουλευουνε αψογα...θελω να βαλω a better camera..αλλα να μελετησω προσεχτικα πωs θα βαλω και το fixaki για 1080p βιντεο στα 60fps..????..παραπονο κανενα..ολα παιζουνε ομορφα,,σερφαρισμα με wifi σφαιρατο..οι σελιδεs ανοιγουνε μπαμ..gps κλειδωμα σφαιρα..καμερα..βιντεο.multimedia,.μια χαρα..εχω δοκιμασει την καθε εφαρμογη ξεχωριστα και τρεχει απροβληματιστα και σβελτα..αλλο τηλεφωνο..τωρα καταλαβαινω τι επεξεργαστικη δυναμη εχει η συσκευη...παει σφαιρατα στα παντα του..μπραβο Αλγοριθμε...για καποιον που δεν εχει την λοξα να αλλαζει ρομ συνεχεια(θελουνε και χρονο αυτα,ενα 2ημερο ασχοληθηκα να το στησω με προγραμματα προσεχτικα και ομορφα..)...πραγματικα απολαμβανει ταχυτητα...αλλη συσκευη τελειωs....ολα σβελτα πανε..μου εκατσε πολυ καλα η ρομ στην συσκευη..δεν εχουμε το μικροβιο του να δοκιμαζουμε rom συνεχεια..αραζουμε και απολαμβανουμε.. Ερωτηση...θελω να φτιαξω φακελουs στην επιφανεια εργασιαs...My Games..κτλ,,για να τακτοποιησω τα πολλα χυμα εικονιδια..πωs γινετε αυτο ρε παιδια...στην μαμα ρομ εσερνεs το ενα εικονιδιο πανω στο αλλο και δημιουργουσε φακελο..στην ΚιτΚατ πωs γινετε..? Edited January 5, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 αν εχεις το zip τσεκαρε στα properties τι ημερομηνια δημιουργηθηκε.Αν ειναι απο 19/12 μεχρι 31/12 ειναι αυτη Δυστυχως δεν το εχω Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mal_ossi Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 παιδια χρονια πολλα και καλη χρονια!!!!! εβαλα την algorith rom αλλα πλεον δεν ειμαι root. ειχα την laek v4 m v3 kernel εχω βρει ενα zipaki για root αλλα δεν το κανει. επισης ειχα κανει αντιγραφα τισ εφαρμογες με μια stock εφαρμογη σαν ενα μπλε ρολοι ηταν.... το ειχαν ολες oi rom αλλα αυτη δεν το εχει για να επαναφερω και κατι τελευταιο αυτο με το wifi που βγαζει NVRAM διαβασα οτι πρεπει να φλασσαρω ενα ζιπακι https://www.sendspace.com/file/dzw5oa το βρηκα αλλα δεν ξερω πως να το κατεβασω γιατι εχει 200 download..... ΛΙΓΟ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! παιδια καμια βοηθεια κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos8k Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Τριτη Μερα με την Algorom..εχει στηθει το κινητο οπωs πρεπει προσεχτικα και ομορφα..με τα προγραμματα που με ενδιαφερουνε και τα παιχνιδακια του,,εχω κανει και διαφορα tweaks εμφανισιακα με το gravity box..ετσι για το ματι για να δειχνει φινετσατο...μπηκε το και fixακι για δονηση και στα 3 capacities...και δουλευουνε αψογα...θελω να βαλω a better camera..αλλα να μελετησω προσεχτικα πωs θα βαλω και το fixaki για 1080p βιντεο στα 60fps..????..παραπονο κανενα..ολα παιζουνε ομορφα,,σερφαρισμα με wifi σφαιρατο..οι σελιδεs ανοιγουνε μπαμ..gps κλειδωμα σφαιρα..καμερα..βιντεο.multimedia,.μια χαρα..εχω δοκιμασει την καθε εφαρμογη ξεχωριστα και τρεχει απροβληματιστα και σβελτα..αλλο τηλεφωνο..τωρα καταλαβαινω τι επεξεργαστικη δυναμη εχει η συσκευη...παει σφαιρατα στα παντα του..μπραβο Αλγοριθμε...για καποιον που δεν εχει την λοξα να αλλαζει ρομ συνεχεια(θελουνε και χρονο αυτα,ενα 2ημερο ασχοληθηκα να το στησω με προγραμματα προσεχτικα και ομορφα..)...πραγματικα απολαμβανει ταχυτητα...αλλη συσκευη τελειωs....ολα σβελτα πανε..μου εκατσε πολυ καλα η ρομ στην συσκευη..δεν εχουμε το μικροβιο του να δοκιμαζουμε rom συνεχεια..αραζουμε και απολαμβανουμε.. Ερωτηση...θελω να φτιαξω φακελουs στην επιφανεια εργασιαs...My Games..κτλ,,για να τακτοποιησω τα πολλα χυμα εικονιδια..πωs γινετε αυτο ρε παιδια...στην μαμα ρομ εσερνεs το ενα εικονιδιο πανω στο αλλο και δημιουργουσε φακελο..στην ΚιτΚατ πωs γινετε..? Χρήστο,άμα βρεις άκρη με τη κάμερα,θα μας πεις σε παρακαλώ αναλυτικά πώς το κάνουμε??(όπως μας είπες νοικοκυρεμένα και τα του φλασίσματος :P ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Εχει ποσταρει συμφοριτηs οδηγο..αφου λενε οτι δουλευει..θα δουλευει...αν μαs κανει και την χαρη και το γραψει λιγο πιο αναλυτικα βημα..βημα πωs γινετε θα ειμαστε αρχοντεs...δεν εχουμε ολοι ικανοτητεs hackers..αλλα πιστευω προσεχτικα και βημα..βημα το καταφερνειs...εδω καναμε αντικατασταση το αρχειο για την δονηση για να δουλεψουνε και τα τρια capacitive οι αρχαριοι..εκει θα μασησουμε...χαχα,,,με προσοχη ολα γινονται.. Edited January 5, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crimson1 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Κατσε γιατι σκαλωσα τωρα,,ετσι οπωs μου τα εδωσεs πωs τα κανω install?2 Αρχεια εχει μεσα το zipακι Καλησπερα.Επειδη θελω να κανω download και εγω το zipaki για το viper4android και να το περασω πως γινεται με recovery οπως και τα αλλα apks? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Καλησπερα.Επειδη θελω να κανω download και εγω το zipaki για το viper4android και να το περασω πως γινεται με recovery οπως και τα αλλα apks? Με ES Explorer καντο install..ετσι το περασα εγω και ολα καλα,,,απλα δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα ακομα..θελω να διαβασω να δω τι κανει το καθε τι,,αλλα και παλι στην Algorom με θεμα ακουστικο συνομιλιαs σε κλησηs κτλ..δεν εχω κανενα θεμα..ισα..ισα ακουω τον συνομιλητη δυνατα,,καθαρα,,το θελω για να κανω καμια μικροβελτιωση στα FM Radio..mp3 player..και γενικα multimedia..ηχειο..μεγαφωνο σε συνομιλια δεν εχω κανενα θεμα..ειναι οπωs πρεπει να ειναι ενα κινητο,,:) Για kitkat ειναι το,,,,,,ViPER4Android_FX_A4.x.apk Edited January 5, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 μπορει καποιος να ανεβασει καπου απο την maucat aosp 19.12 τον φακελο init.d με τα περιεχομενα του? (system/etc/init.d) To μεγεθος του ειναι μερικα kilobytes μονο Αν δεν το βρήκες ακόμη, στο δίνω παρακάτω: init.d aosp maucat 19.12 https://www.sendspace.com/file/kgqtd3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Με algo ROM και περιμένω να σβήσει γιατί έχω κανει καλιμπραρισμα είναι καλά;;;; Στο 3% 6-26-34 .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλη χρόνια σε ολους..... Λοιπον εδώ και κάνα τετράμηνο είχα την official 039 εκανα μια δοκιμή με την unicom αλλά έφυγε λόγω του θέματος με την cosmote.....δυο μέρες είμαι με την maucat αλλά σε αυτήν απο οτι είδα δεν έχει επιλογή επανεκκινησης απλα βγάζει μια επιλογή με κάτι ρωσικά αν δεν κάνω λάθος....τι παιζει με αυτήν την επιλογή? (σορρυ κιόλας μπορεί να έχει ξαναερωτηθει αυτό) επίσης σαν Ρομ σε σχέση με την μαμισια είναι πολύ φτωχη.... παιζει κάποια καλη που να φτανει σε ομορφιά την coolui αλλά συγχρόνος να είναι και χωρίς θεματακια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Αν δεν το βρήκες ακόμη, στο δίνω παρακάτω: init.d aosp maucat 19.12 https://www.sendspace.com/file/kgqtd3 ευχαριστω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crimson1 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Με ES Explorer καντο install..ετσι το περασα εγω και ολα καλα,,,απλα δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα ακομα..θελω να διαβασω να δω τι κανει το καθε τι,,αλλα και παλι στην Algorom με θεμα ακουστικο συνομιλιαs σε κλησηs κτλ..δεν εχω κανενα θεμα..ισα..ισα ακουω τον συνομιλητη δυνατα,,καθαρα,,το θελω για να κανω καμια μικροβελτιωση στα FM Radio..mp3 player..και γενικα multimedia..ηχειο..μεγαφωνο σε συνομιλια δεν εχω κανενα θεμα..ειναι οπωs πρεπει να ειναι ενα κινητο,,:) Για kitkat ειναι το,,,,,,ViPER4Android_FX_A4.x.apk Ευχαριστω.Επειδη δεν εχω ξαναπερασει apk με es explorer και επειδη ειμαι και πολυ expert:lol: μηπως μπορεις να με καθοδηγησεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλη χρόνια σε ολους..... Λοιπον εδώ και κάνα τετράμηνο είχα την official 039 εκανα μια δοκιμή με την unicom αλλά έφυγε λόγω του θέματος με την cosmote.....δυο μέρες είμαι με την maucat αλλά σε αυτήν απο οτι είδα δεν έχει επιλογή επανεκκινησης απλα βγάζει μια επιλογή με κάτι ρωσικά αν δεν κάνω λάθος....τι παιζει με αυτήν την επιλογή? (σορρυ κιόλας μπορεί να έχει ξαναερωτηθει αυτό) επίσης σαν Ρομ σε σχέση με την μαμισια είναι πολύ φτωχη.... παιζει κάποια καλη που να φτανει σε ομορφιά την coolui αλλά συγχρόνος να είναι και χωρίς θεματακια? το reboot ειναι αυτο που ειναι στα ρωσικα,το ξεχασαν στην μεταφραση. αν θες ομορφιες πας σε ολες τις αλλες εκτος απο aosp.Αν θες ταχυτητα και παραμετροποιηση πας σε aosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 το reboot ειναι αυτο που ειναι στα ρωσικα,το ξεχασαν στην μεταφραση. αν θες ομορφιες πας σε ολες τις αλλες εκτος απο aosp.Αν θες ταχυτητα και παραμετροποιηση πας σε aosp Azuli thanks....ακούω προτάσεις ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ευχαριστω.Επειδη δεν εχω ξαναπερασει apk με es explorer και επειδη ειμαι και πολυ expert:lol: μηπως μπορεις να με καθοδηγησεις; Οπωs μου τα εγραψε ο Mixanikos.... Ξεζιπάρεις το αρχείο ζιπ που κατεβασες. Αντιγράφεις αυτο που έχει το 4.χ στο τέλος (όχι το 2,3) στην καρτα sd. Με τον ES explorer το βρίσκεις, το επιλέγεις και κάνει εγκατάσταση, διαλέγεις εκεί την βέλτιστη ποιότητα και κάνει εγκατάσταση, μετά ζητάει reboot για να εγκαταστήσει τους drivers τους δικούς του. Παιχνιδακι ειναι μην κολλαs..γιατι εγω ειδικοs ειμαι?..Τωρα ξεψαρωνω...φακελουs ρε παιδια πωs κανουμε στην Algorom στην επιφανεια εργασιαs?Δεν θελω να ζαλιζω τουs μαστερ του νηματοs με pm συνεχεια..αρκετα τουs τα εχω κανει τσουρεκια...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Δεν ξέρω τι launcher έχει αλλά αν είναι nova ή apex απλά σέρνεις ένα εικονίδιο πάνω στο άλλο και δημιουργείται ο φάκελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) micromax A310 Μια γρηγορη εκτιμηση,δεν εχει ελληνικα,δεν λειτουργει full η sdcard,το WiFi ειναι λιγο αδυναμο... Με μαμα καμερα ειναι λιγον...σκ@τα...xposed framework,gravitybox τωρα δοκιμαζω και λειτουργούν Edited January 5, 2015 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Χρήστο,άμα βρεις άκρη με τη κάμερα,θα μας πεις σε παρακαλώ αναλυτικά πώς το κάνουμε??(όπως μας είπες νοικοκυρεμένα και τα του φλασίσματος :P ) αν μου έλεγες και πού είναι θα ήσουν ο θεός μου :P έχει πάρει κανείς αυτή τη θήκη?Με ψήνει,του δίνει πολύ premium αίσθηση. http://www.banggood.com/Great-God-Dual-Color-Protective-Case-For-Coolpad-F18297W-p-931950.html Γενικά το κινητό θα το συστήνατε,άντε πες αλλάζω ROM,είναι ανθεκτικό??Θα βγάλει χρόνο ας πούμε? Edited January 5, 2015 by nikolaos8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts