Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σελίδα 582 τα λέει αναλυτικά ο Christos_Tz.

Όντως φαίνεται να δείχνει ένα δρόμο. Το θέμα είναι ότι αυτό απαιτεί χρόνο και ψάχνω για κάτι άμεσο. Μάλλον ο γιος μου έκανε κάτι χωρίς να το καταλάβει γιατί μέχρι το πρωί δεν είχα κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχει καμία γρήγορη λύση?

Edited by petntoul

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Παιδιά μάλλον βρήκα τι φταίει. Μάλλον έγινε install σε νεότερη έκδοση (update) του coolife?, γιατί δεν δουλευει το Titanium και το seus. Τώρα τι κάνω? Root? (που δεν έχω ξανακανει) ή υπάρχει δυνατότητα επιστροφης σε προηγούμενη κατάσταση?

Καλημερα,αξιζει να περασει κανεις απο την προηγουμενη aosp maucat σ αυτην που εσκασε μυτη χτες η μπα?

Την έβαλα χθες, δεν παρατήρησα κάποια διαφορά. Το ίδιο smooth με την προηγούμενη.

μπορει καποιος να ανεβασει καπου απο την maucat aosp 19.12 τον φακελο init.d με τα περιεχομενα του? (system/etc/init.d)

To μεγεθος του ειναι μερικα kilobytes μονο

μπορει καποιος να ανεβασει καπου απο την maucat aosp 19.12 τον φακελο init.d με τα περιεχομενα του? (system/etc/init.d)

Απορια...

Αυτο το 19-12 η το 31-12 για την maucat που το βλεπουμε?

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Απορια...

Αυτο το 19-12 η το 31-12 για την maucat που το βλεπουμε?

αν εχεις το zip τσεκαρε στα properties τι ημερομηνια δημιουργηθηκε.Αν ειναι απο 19/12 μεχρι 31/12 ειναι αυτη

Τριτη Μερα με την Algorom..εχει στηθει το κινητο οπωs πρεπει προσεχτικα και ομορφα..με τα προγραμματα που με ενδιαφερουνε και τα παιχνιδακια του,,εχω κανει και διαφορα tweaks εμφανισιακα με το gravity box..ετσι για το ματι για να δειχνει φινετσατο...μπηκε το και fixακι για δονηση και στα 3 capacities...και δουλευουνε αψογα...θελω να βαλω a better camera..αλλα να μελετησω προσεχτικα πωs θα βαλω και το fixaki για 1080p βιντεο στα 60fps..????..παραπονο κανενα..ολα παιζουνε ομορφα,,σερφαρισμα με wifi σφαιρατο..οι σελιδεs ανοιγουνε μπαμ..gps κλειδωμα σφαιρα..καμερα..βιντεο.multimedia,.μια χαρα..εχω δοκιμασει την καθε εφαρμογη ξεχωριστα και τρεχει απροβληματιστα και σβελτα..αλλο τηλεφωνο..τωρα καταλαβαινω τι επεξεργαστικη δυναμη εχει η συσκευη...παει σφαιρατα στα παντα του..μπραβο Αλγοριθμε...για καποιον που δεν εχει την λοξα να αλλαζει ρομ συνεχεια(θελουνε και χρονο αυτα,ενα 2ημερο ασχοληθηκα να το στησω με προγραμματα προσεχτικα και ομορφα..)...πραγματικα απολαμβανει ταχυτητα...αλλη συσκευη τελειωs....ολα σβελτα πανε..μου εκατσε πολυ καλα η ρομ στην συσκευη..δεν εχουμε το μικροβιο του να δοκιμαζουμε rom συνεχεια..αραζουμε και απολαμβανουμε..

Ερωτηση...θελω να φτιαξω φακελουs στην επιφανεια εργασιαs...My Games..κτλ,,για να τακτοποιησω τα πολλα χυμα εικονιδια..πωs γινετε αυτο ρε παιδια...στην μαμα ρομ εσερνεs το ενα εικονιδιο πανω στο αλλο και δημιουργουσε φακελο..στην ΚιτΚατ πωs γινετε..?

Edited by Christos_Tz

αν εχεις το zip τσεκαρε στα properties τι ημερομηνια δημιουργηθηκε.Αν ειναι απο 19/12 μεχρι 31/12 ειναι αυτη

Δυστυχως δεν το εχω

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια χρονια πολλα και καλη χρονια!!!!! εβαλα την algorith rom αλλα πλεον δεν ειμαι root. ειχα την laek v4 m v3 kernel εχω βρει ενα zipaki για root αλλα δεν το κανει. επισης ειχα κανει αντιγραφα τισ εφαρμογες με μια stock εφαρμογη σαν ενα μπλε ρολοι ηταν.... το ειχαν ολες oi rom αλλα αυτη δεν το εχει για να επαναφερω και κατι τελευταιο αυτο με το wifi που βγαζει NVRAM διαβασα οτι πρεπει να φλασσαρω ενα ζιπακι https://www.sendspace.com/file/dzw5oa το βρηκα αλλα δεν ξερω πως να το κατεβασω γιατι εχει 200 download..... ΛΙΓΟ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!
παιδια καμια βοηθεια κανεις???

Τριτη Μερα με την Algorom..εχει στηθει το κινητο οπωs πρεπει προσεχτικα και ομορφα..με τα προγραμματα που με ενδιαφερουνε και τα παιχνιδακια του,,εχω κανει και διαφορα tweaks εμφανισιακα με το gravity box..ετσι για το ματι για να δειχνει φινετσατο...μπηκε το και fixακι για δονηση και στα 3 capacities...και δουλευουνε αψογα...θελω να βαλω a better camera..αλλα να μελετησω προσεχτικα πωs θα βαλω και το fixaki για 1080p βιντεο στα 60fps..????..παραπονο κανενα..ολα παιζουνε ομορφα,,σερφαρισμα με wifi σφαιρατο..οι σελιδεs ανοιγουνε μπαμ..gps κλειδωμα σφαιρα..καμερα..βιντεο.multimedia,.μια χαρα..εχω δοκιμασει την καθε εφαρμογη ξεχωριστα και τρεχει απροβληματιστα και σβελτα..αλλο τηλεφωνο..τωρα καταλαβαινω τι επεξεργαστικη δυναμη εχει η συσκευη...παει σφαιρατα στα παντα του..μπραβο Αλγοριθμε...για καποιον που δεν εχει την λοξα να αλλαζει ρομ συνεχεια(θελουνε και χρονο αυτα,ενα 2ημερο ασχοληθηκα να το στησω με προγραμματα προσεχτικα και ομορφα..)...πραγματικα απολαμβανει ταχυτητα...αλλη συσκευη τελειωs....ολα σβελτα πανε..μου εκατσε πολυ καλα η ρομ στην συσκευη..δεν εχουμε το μικροβιο του να δοκιμαζουμε rom συνεχεια..αραζουμε και απολαμβανουμε..

Ερωτηση...θελω να φτιαξω φακελουs στην επιφανεια εργασιαs...My Games..κτλ,,για να τακτοποιησω τα πολλα χυμα εικονιδια..πωs γινετε αυτο ρε παιδια...στην μαμα ρομ εσερνεs το ενα εικονιδιο πανω στο αλλο και δημιουργουσε φακελο..στην ΚιτΚατ πωs γινετε..?

Χρήστο,άμα βρεις άκρη με τη κάμερα,θα μας πεις σε παρακαλώ αναλυτικά πώς το κάνουμε??(όπως μας είπες νοικοκυρεμένα και τα του φλασίσματος :P )

Εχει ποσταρει συμφοριτηs οδηγο..αφου λενε οτι δουλευει..θα δουλευει...αν μαs κανει και την χαρη και το γραψει λιγο πιο αναλυτικα βημα..βημα πωs γινετε θα ειμαστε αρχοντεs...δεν εχουμε ολοι ικανοτητεs hackers..αλλα πιστευω προσεχτικα και βημα..βημα το καταφερνειs...εδω καναμε αντικατασταση το αρχειο για την δονηση για να δουλεψουνε και τα τρια capacitive οι αρχαριοι..εκει θα μασησουμε...χαχα,,,με προσοχη ολα γινονται.. Edited by Christos_Tz

Κατσε γιατι σκαλωσα τωρα,,ετσι οπωs μου τα εδωσεs πωs τα κανω install?2 Αρχεια εχει μεσα το zipακι

Καλησπερα.Επειδη θελω να κανω download και εγω το zipaki για το viper4android και να το περασω πως γινεται με recovery οπως και τα αλλα apks?

Καλησπερα.Επειδη θελω να κανω download και εγω το zipaki για το viper4android και να το περασω πως γινεται με recovery οπως και τα αλλα apks?

Με ES Explorer καντο install..ετσι το περασα εγω και ολα καλα,,,απλα δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα ακομα..θελω να διαβασω να δω τι κανει το καθε τι,,αλλα και παλι στην Algorom με θεμα ακουστικο συνομιλιαs σε κλησηs κτλ..δεν εχω κανενα θεμα..ισα..ισα ακουω τον συνομιλητη δυνατα,,καθαρα,,το θελω για να κανω καμια μικροβελτιωση στα FM Radio..mp3 player..και γενικα multimedia..ηχειο..μεγαφωνο σε συνομιλια δεν εχω κανενα θεμα..ειναι οπωs πρεπει να ειναι ενα κινητο,,:)

Για kitkat ειναι το,,,,,,ViPER4Android_FX_A4.x.apk

Edited by Christos_Tz

Αν δεν το βρήκες ακόμη, στο δίνω παρακάτω:

init.d aosp maucat 19.12

https://www.sendspace.com/file/kgqtd3

Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλη χρόνια σε ολους..... Λοιπον εδώ και κάνα τετράμηνο είχα την official 039 εκανα μια δοκιμή με την unicom αλλά έφυγε λόγω του θέματος με την cosmote.....δυο μέρες είμαι με την maucat αλλά σε αυτήν απο οτι είδα δεν έχει επιλογή επανεκκινησης απλα βγάζει μια επιλογή με κάτι ρωσικά αν δεν κάνω λάθος....τι παιζει με αυτήν την επιλογή? (σορρυ κιόλας μπορεί να έχει ξαναερωτηθει αυτό) επίσης σαν Ρομ σε σχέση με την μαμισια είναι πολύ φτωχη.... παιζει κάποια καλη που να φτανει σε ομορφιά την coolui αλλά συγχρόνος να είναι και χωρίς θεματακια?

Με ES Explorer καντο install..ετσι το περασα εγω και ολα καλα,,,απλα δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα ακομα..θελω να διαβασω να δω τι κανει το καθε τι,,αλλα και παλι στην Algorom με θεμα ακουστικο συνομιλιαs σε κλησηs κτλ..δεν εχω κανενα θεμα..ισα..ισα ακουω τον συνομιλητη δυνατα,,καθαρα,,το θελω για να κανω καμια μικροβελτιωση στα FM Radio..mp3 player..και γενικα multimedia..ηχειο..μεγαφωνο σε συνομιλια δεν εχω κανενα θεμα..ειναι οπωs πρεπει να ειναι ενα κινητο,,:)

Για kitkat ειναι το,,,,,,ViPER4Android_FX_A4.x.apk

Ευχαριστω.Επειδη δεν εχω ξαναπερασει apk με es explorer και επειδη ειμαι και πολυ expert:lol: μηπως μπορεις να με καθοδηγησεις;

Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλη χρόνια σε ολους..... Λοιπον εδώ και κάνα τετράμηνο είχα την official 039 εκανα μια δοκιμή με την unicom αλλά έφυγε λόγω του θέματος με την cosmote.....δυο μέρες είμαι με την maucat αλλά σε αυτήν απο οτι είδα δεν έχει επιλογή επανεκκινησης απλα βγάζει μια επιλογή με κάτι ρωσικά αν δεν κάνω λάθος....τι παιζει με αυτήν την επιλογή? (σορρυ κιόλας μπορεί να έχει ξαναερωτηθει αυτό) επίσης σαν Ρομ σε σχέση με την μαμισια είναι πολύ φτωχη.... παιζει κάποια καλη που να φτανει σε ομορφιά την coolui αλλά συγχρόνος να είναι και χωρίς θεματακια?

το reboot ειναι αυτο που ειναι στα ρωσικα,το ξεχασαν στην μεταφραση.

αν θες ομορφιες πας σε ολες τις αλλες εκτος απο aosp.Αν θες ταχυτητα και παραμετροποιηση πας σε aosp

το reboot ειναι αυτο που ειναι στα ρωσικα,το ξεχασαν στην μεταφραση.

αν θες ομορφιες πας σε ολες τις αλλες εκτος απο aosp.Αν θες ταχυτητα και παραμετροποιηση πας σε aosp

Azuli thanks....ακούω προτάσεις ;-)

Ευχαριστω.Επειδη δεν εχω ξαναπερασει apk με es explorer και επειδη ειμαι και πολυ expert:lol: μηπως μπορεις να με καθοδηγησεις;

Οπωs μου τα εγραψε ο Mixanikos....

Ξεζιπάρεις το αρχείο ζιπ που κατεβασες. Αντιγράφεις αυτο που έχει το 4.χ στο τέλος (όχι το 2,3) στην καρτα sd. Με τον ES explorer το βρίσκεις, το επιλέγεις και κάνει εγκατάσταση, διαλέγεις εκεί την βέλτιστη ποιότητα και κάνει εγκατάσταση, μετά ζητάει reboot για να εγκαταστήσει τους drivers τους δικούς του.

Παιχνιδακι ειναι μην κολλαs..γιατι εγω ειδικοs ειμαι?..Τωρα ξεψαρωνω...φακελουs ρε παιδια πωs κανουμε στην Algorom στην επιφανεια εργασιαs?Δεν θελω να ζαλιζω τουs μαστερ του νηματοs με pm συνεχεια..αρκετα τουs τα εχω κανει τσουρεκια...:lol:

micromax A310 Μια γρηγορη εκτιμηση,δεν εχει ελληνικα,δεν λειτουργει full η sdcard,το WiFi ειναι λιγο αδυναμο...

Με μαμα καμερα ειναι λιγον...σκ@τα...xposed framework,gravitybox τωρα δοκιμαζω και λειτουργούν

Edited by savvas_p25

Χρήστο,άμα βρεις άκρη με τη κάμερα,θα μας πεις σε παρακαλώ αναλυτικά πώς το κάνουμε??(όπως μας είπες νοικοκυρεμένα και τα του φλασίσματος :P )

αν μου έλεγες και πού είναι θα ήσουν ο θεός μου :P

έχει πάρει κανείς αυτή τη θήκη?Με ψήνει,του δίνει πολύ premium αίσθηση. http://www.banggood.com/Great-God-Dual-Color-Protective-Case-For-Coolpad-F18297W-p-931950.html

Γενικά το κινητό θα το συστήνατε,άντε πες αλλάζω ROM,είναι ανθεκτικό??Θα βγάλει χρόνο ας πούμε?

Edited by nikolaos8