kostast1 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Πέρασέ τες χειροκίνητα γιατί και οι ρυθμίσεις της wind με μήνυμα σε εμένα δεν δούλεψαν αλλά τις έβαλα μόνος και είμαι οκ Εαν την ξαναπερασω καποια στιγμη θα το κανω φιλε μου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 γιατί ρε παίδες δεν κρατάτε την ρομ με την οποία έρχεται το κινητό?Έχει κάτι που χρειάζεται άμεση βελτίωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Εαν την ξαναπερασω καποια στιγμη θα το κανω φιλε μου. Τις κανεις full install όπως στις στέλνουν απο βονταφον Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 micromax ή leak v4? από άποψη κάμερας και διάρκεια μπαταρίας?(η ότι άλλο πιστεύετε) με leak v4 είμαι και έχω βολευτεί απλά άμα είναι καλύτερη δεν με χαλάει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) γιατί ρε παίδες δεν κρατάτε την ρομ με την οποία έρχεται το κινητό?Έχει κάτι που χρειάζεται άμεση βελτίωση? Βρε συ τα ειπαμε 1000 φορες,μια χαρα ειναι το κντ οπως θα ερθει,μια χαρα δουλευει,εμεις εχουμε θεματακια........:lol: Οτι συσκευη και να πεσει στα χερια μου,ποτε μα ποτε δεν την αφησα σε ησυχια.Εχω χαλασει-πεταξει(κυριολεκτικα)συσκευες απο δικα μου λαθη. @nikanta Επειδη ο καθενας εχει και αλλα γουστα,οποτε θα ακουσεις και για τις 2 πραματα,το καλυτερο που εχεις να καινεις ειναι φλασαρισμα μια μια,(παιχνιδακι ειναι αλλωστε το φλασαρισμα)οποτε οποια σου αρεσει κρατας. Edited October 11, 2014 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 micromax ή leak v4? από άποψη κάμερας και διάρκεια μπαταρίας?(η ότι άλλο πιστεύετε) με leak v4 είμαι και έχω βολευτεί απλά άμα είναι καλύτερη δεν με χαλάει :D Με την a better camera παρα πολυ καλές. Για την μπαταρια.. Ουδέν σχόλιο...! http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-08-23-35-01_zps6xqcwlgp.png http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-09-07-10-56_zpsyztdbyvq.png Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 το δικό μου είναι στο δρόμο Σε ότι κινητό έχω πάρει μόνο launcher αλλάζω με Nova γιατί με βόλεψε και τίποτα άλλο άντε και το πρόγραμμα της κάμερας με Lenovo super camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 @kostast1 δίκιο έχεις σε αυτό και μάλλον αύριο αυτό με βλέπω να κάνω @jpower73 με πια ρομ έχεις αυτή την μπαταρία? έχεις βάλλει εφαρμογή για να κάνεις freeze εφαρμογές ή κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Πάντως η μοναδική εφαρμογή που μπορεί να κανει όλες αυτές τις ενέργειες είναι αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.siriusapplications.quickboot Δοκιμασα σχεδον τα πάντα από playstore :) Παντως τις αποφευγω αυτες τις εφαρμογές.. Δεν μου αρεσει ο τροπος που απενεργοποιει το κινητο. Μοιαζει σαν να σβήνεις τον υπολογιστή σου, τραβώντας τον απο την πρίζα.:lol::lol: Κανα 2 φορές που την χρησιμοποιησα μου εβγαλε sd card corrupted. και παρότι την εβλεπε ο υπολογιστής με sd card reader, δεν την εβλεπε το κινητο Ε, ξανά φορμάτ και πέρασμα τα προγράμματα και ολα οκ. .. Δεν την προτείνω ενταξει το τακτοποιησα με gravity..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Παιδιά κάπου είχε αναφερθεί πρίν απο πολλές σελίδες, αλλά δεν το βρίσκω ούτε στην αναζήτηση. Θυμάται κανείς ένα πρόγραμμα που είχε προταθεί, ώστε όταν κλείνεις την hard case να κλειδώνει το τηλ? η υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις ανδροιδ κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Παιδιά κάπου είχε αναφερθεί πρίν απο πολλές σελίδες, αλλά δεν το βρίσκω ούτε στην αναζήτηση. Θυμάται κανείς ένα πρόγραμμα που είχε προταθεί, ώστε όταν κλείνεις την hard case να κλειδώνει το τηλ? η υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις ανδροιδ κάτι τέτοιο? Γινεται μονο με εφαρμογη που θα απασχολει τον αισθητήρα εγγυτητας καθότι το τηλέφωνο δεν διαθέτει μαγνητικό αισθητήρα. Όλες τους είναι ενεργοβόρες ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @jpower73 με πια ρομ έχεις αυτή την μπαταρία? έχεις βάλλει εφαρμογή για να κάνεις freeze εφαρμογές ή κάτι τέτοιο? Micromax canvas nitro a310 Οχι, καμια τετοια εφαρμογή Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avcargo Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Μπορεί κάποιος που έχει acc στο modaco να ανεβάσει και δω τις φωτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisaktos Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Παιδιά κάπου είχε αναφερθεί πρίν απο πολλές σελίδες, αλλά δεν το βρίσκω ούτε στην αναζήτηση. Θυμάται κανείς ένα πρόγραμμα που είχε προταθεί, ώστε όταν κλείνεις την hard case να κλειδώνει το τηλ? η υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις ανδροιδ κάτι τέτοιο? Την εφαρμογη που προτεινε ο φιλος,δεν θυμαμαι ποιος ηταν,να ειναι καλα,σβηνει την οθονη καθε φορα που βαζεις το κινητο στη θηκη ειτε ειναι hard case ειτε Flip case και βασιζεται στην εξηγηση που σου εδωσε ο jpower73. Η συγκεκρημενη εφαρμογη που ειχε προταθει,ελεγε ο φιλος οτι δεν ειναι ιδιαιτερα ενεργιοβορα,αλλα βασικα η εφαρμογη αποσκοπει στο να μην γινεται συχνη χρηση του power buton ωστε να αποφυγουμε το ενδεχομενο να παθει μακροπροθεσμα ζημια αυτος ο διακοπτης.Καθε φορα που ανοιγεις η κλεινεις το καπακι η που βγαζεις η βαζεις το τηλ απο οποιαδηποτε θηκη αυτοματα ενεργοποιειται η απενεργοποιειται η οθονη,την εχω βαλει την εφαρμογη και δουλευει αψογα εχω να χειρηστω το power buton πολλες ημερες, εκτος αν θελεις να κλησεις το τηλεφωνο. Τωρα για την αυξημενη καταναλωση μπαταριας,που ειπωθηκε,εγω δεν το παρατηρησα, για την συγκεκριμενη εφαρμογη,ισως ομως να ειμαι και λαθος. https://play.google.com/store/apps/details?id=aky.akshay.coveralgorithm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Γινεται μονο με εφαρμογη που θα απασχολει τον αισθητήρα εγγυτητας καθότι το τηλέφωνο δεν διαθέτει μαγνητικό αισθητήρα. Όλες τους είναι ενεργοβόρες Την εφαρμογη που προτεινε ο φιλος,δεν θυμαμαι ποιος ηταν,να ειναι καλα,σβηνει την οθονη καθε φορα που βαζεις το κινητο στη θηκη ειτε ειναι hard case ειτε Flip case και βασιζεται στην εξηγηση που σου εδωσε ο jpower73. Η συγκεκρημενη εφαρμογη που ειχε προταθει,ελεγε ο φιλος οτι δεν ειναι ιδιαιτερα ενεργιοβορα,αλλα βασικα η εφαρμογη αποσκοπει στο να μην γινεται συχνη χρηση του power buton ωστε να αποφυγουμε το ενδεχομενο να παθει μακροπροθεσμα ζημια αυτος ο διακοπτης.Καθε φορα που ανοιγεις η κλεινεις το καπακι η που βγαζεις η βαζεις το τηλ απο οποιαδηποτε θηκη αυτοματα ενεργοποιειται η απενεργοποιειται η οθονη,την εχω βαλει την εφαρμογη και δουλευει αψογα εχω να χειρηστω το power buton πολλες ημερες, εκτος αν θελεις να κλησεις το τηλεφωνο. Τωρα για την αυξημενη καταναλωση μπαταριας,που ειπωθηκε,εγω δεν το παρατηρησα, για την συγκεκριμενη εφαρμογη,ισως ομως να ειμαι και λαθος. https://play.google.com/store/apps/details?id=aky.akshay.coveralgorithm οκ σας ευχαριστώ και τους δύο, θα κάνω μια δοκιμή, έτσι και αλλιώς αυτή η ρομ μου βγάζει σχεδόν 2 μέρες, συμβιβάζομαι με λιγότερη μπαταρία, εκτός αν είναι υπερβολική η κατανάλωση!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-12-01-18-41_zpsquiua2wh.png Ολος ο χρονος οθονης με σερφαρισμα με ταυτόχρονα πάνω από 2 ώρες σποτιφαη http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-12-01-25-10_zpskkupvwoy.png Τέλος....:D Edited October 11, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 νομίζω ότι θα πάω σε Micromax :p είχε δοθεί και link πιο πίσω άρα πάω για κατέβασμα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Να πας :lol: http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-12-02-08-35_zpsrttxox8p.png Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Μόνο εσύ έχεις τέτοια μπαταρία, ο dakok δεν είχε τόσο... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) Μόνο εσύ έχεις τέτοια μπαταρία, ο dakok δεν είχε τόσο... :lol: Το ξερω, έχει μικροτερη.... :lol::lol: Του τα γραφα στο μοντακο, ανεβασα σοτς καταναλωσης, αλλά αυτός νομιζε οτι του κάνω πλάκα.. Δε πειραζει... :rolleyes: Αναλογη αυτονομία εχει αναφερθεί και από αλλον χρηστη μς την νεξους ρομ Edited October 11, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 εχουμε κανα fix (που να δουλευει) ωστε οι εφαρμογες στην A310 να μπορουν να γραφουν στην ext sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 εχουμε κανα fix (που να δουλευει) ωστε οι εφαρμογες στην A310 να μπορουν να γραφουν στην ext sd? μόλις πέρασα έξι fixer, και δεν δούλευε κανένα, μέχρι να καταλάβω ότι έπρεπε να το αλλάξω απο τις ρυθμίσεις του android settings, storage, default writting disk, sd card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 μόλις πέρασα έξι fixer, και δεν δούλευε κανένα, μέχρι να καταλάβω ότι έπρεπε να το αλλάξω απο τις ρυθμίσεις του android settings, storage, default writting disk, sd card το εχω κανει απο την πρωτη στιγμη αυτο εννοειται..!Αλλα υπαρχουν apps οπως πχ ο cm browser που παλι δεν μπορουν,χρειαζεται fix λογω του περιορισμου της kitkat.. Mε την Α310 decrapified εισαι?Αν ναι και δεν σου κανει κοπο κατεβασε τον cm browser και δοκιμασε στις ρυθμισεις του να βαλεις να πηγαινουν τα downloads στην εξωτερικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) το εχω κανει απο την πρωτη στιγμη αυτο εννοειται..!Αλλα υπαρχουν apps οπως πχ ο cm browser που παλι δεν μπορουν,χρειαζεται fix λογω του περιορισμου της kitkat.. Mε την Α310 decrapified εισαι?Αν ναι και δεν σου κανει κοπο κατεβασε τον cm browser και δοκιμασε στις ρυθμισεις του να βαλεις να πηγαινουν τα downloads στην εξωτερικη ok δώσε μου λίγο χρόνο (ναι με την ίδια είμαστε) ----------- ναι στην σδ τα αποθηκεύει απλά σε παράξενο φάκελο, android, data, com.ksmobile, files, download Edited October 12, 2014 by Aelin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 ok δώσε μου λίγο χρόνο (ναι με την ίδια είμαστε) ----------- ναι στην σδ τα αποθηκεύει απλά σε παράξενο φάκελο, android, data, com.ksmobile, files, download μαλλον καποιο απο τα fix που εκανες επιασε γιατι και γω εβαλα τωρα ενα module-->http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/kitkat-sd-card-access-t2790992 που το εφτιαξε και τα σωζει και μενα σε αυτον τον φακελο..!Πριν δεν με αφηνε να επιλεξω καν την εξωτερικη σαν προορισμο.. Τhanks για το test! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Περί micromax decrappified: Για πείτε ακριβώς για το fix με την εξωτερική SD γιατί τα έχω όλα στην εσωτερική τώρα(χάρτες sygic, loquendo, zooper widgets κλπ) και θα ήθελα να τα έχω στην SD. Τι να κατεβάσω και πώς να το σετάρω; Επίσης, υπάρχει τρόπος να φύγει το ενοχλητικό lockscreen και να έχω το default aosp; Κάνω freeze το videoorbplugin και δεν μου δίνει καν επιλογή για lockscreen πλέον στα settings. Δεν ξέρω μην είναι ξεχωριστό app για το άλλο lockscreen που να το freezάρω θα με πηγαίνει με την μία στο aosp lockscreen. Τέλος, τι apps να βγάλω; Πέρα από το salestracker ή όπως το έλεγαν(το σούταρα τελείως αυτό) βρήκα ένα MAGE money plant 1.0, ένα mcube και γενικά αν υπάρχει άλλη σαβούρα πείτε μου να την σουτάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts