Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

κοιτα δεν θελω να αλλαζω συνεχεια ρομ.θελω να βαλω μια που να με βολεψει και να την εχω αρκετο καιρο.αυτη εδω διαβασα οτι ειναι καλη http://www.needrom.com/download/microaosp-v1-laek-17/

Εαν δεν θες να αλλαζεις συνεχεια βαλε την παρακατω,απροβληματιστη ειναι.

http://www.needrom.com/download/aosp-4-4-v2-multilanguage-laek-17/

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Για ποιο λογο θα θελει καποιος να αλλαξει IMEI και MAC? Χρησιμεύει σε κατι?

Εκανα ένα full back up και το επανέφερα σε δύο F1 συσκευές. Το αποτέλεσμα είχαν ίδιο IMEI 1 & 2 και MAC. ΕΠΡΕΠΕ να τα αλλάξω...

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εαν δεν θες να αλλαζεις συνεχεια βαλε την παρακατω,απροβληματιστη ειναι.

http://www.needrom.com/download/aosp-4-4-v2-multilanguage-laek-17/

Κώστα γεια σου. Υπάρχει κάτι που να μην δουλεύει σε αυτή (sd card, photos, video, notification led, sync, SMS ...)? Χρειάζεται κάποιο hot fix ή οτιδήποτε άλλο όταν μπει?

Επίσης για download από needrom χρειάζεται εγγραφή? (μικρό το κακό και να χρειάζεται)

Ποιό αρχείο κατεβάζουμε :

AOSP KK ROM V2 laek.17 F1W (324 dls)

AOSP F1W V2.1 KK laek.17 (11/09/2014) (441 dls)

EXTRAS laek.17 (407 dls)

AOSP V3 F1W KK leak.17 (596 dls)

AOSP_V4_KitKat_laek.17 (356 dls)

Περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σου και αν είναι... την πέρασα πάνω!

Edited by mikekgr

Εκανα ένα full back up και το επανέφερα σε δύο F1 συσκευές. Το αποτέλεσμα είχαν ίδιο IMEI 1 & 2 και MAC. ΕΠΡΕΠΕ να τα αλλάξω...

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κώστα γεια σου. Υπάρχει κάτι που να μην δουλεύει σε αυτή (sd card, photos, video, notification led, sync, SMS ...)? Χρειάζεται κάποιο hot fix ή οτιδήποτε άλλο όταν μπει?

Επίσης για download από needrom χρειάζεται εγγραφή? (μικρό το κακό και να χρειάζεται)

Ποιό αρχείο κατεβάζουμε :

AOSP KK ROM V2 laek.17 F1W (324 dls)

AOSP F1W V2.1 KK laek.17 (11/09/2014) (441 dls)

EXTRAS laek.17 (407 dls)

AOSP V3 F1W KK leak.17 (596 dls)

Περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σου και αν είναι... την πέρασα πάνω!

Γεια χαρα φιλε μου.

Αυτην κατεβασε,ολα δουλευουν καλα μεχρι στιγμης,δεν εχω πειραξει κατι.

Ναι θελει εγγραφη.

Γεια χαρα φιλε μου.

Αυτην κατεβασε,ολα δουλευουν καλα μεχρι στιγμης,δεν εχω πειραξει κατι.

Ναι θελει εγγραφη.

Σε ευχαριστώ πολύ. Την κατεβάζω λοιπόν! (και ο Θεός βοηθός).

Σε ευχαριστώ πολύ. Την κατεβάζω λοιπόν! (και ο Θεός βοηθός).

Παρε ενα full backup πριν flashαρεις.

Παρε ενα full backup πριν flashαρεις.

Nα σε ρωτησω γιατι ειμαι ηδη στο backup.κανει αρκετη ωρα για να μην ανησυχω αδικα?α και κατι αλλο.εγω κατεβασα απο το πρωτο link απο αυτο που μου εδωσες.δεν ειναι ιδιο .πρπει να καταβασω το τελευταιο?

Edited by marios261

Nα σε ρωτησω γιατι ειμαι ηδη στο backup.κανει αρκετη ωρα για να μην ανησυχω αδικα?

Τι εννοεις??

αρκετη ωρα για να κανει backup εννοω

Αναλογα το ποση ωρα εννοεις.

ειμαι σε αυτη τη διαδικασια(.Διαδικασια FLASHαρισματος:

- Ειμαστε η μπαινουμε στο Recovery Mode.

- Παταμε "wipe data/factory reset"

- Παταμε "wipe cache partition"

- Μπαινουμε στο μενου "mounts and storage"

- Παταμε "format /cache"

- Παταμε "format /data"

- Παταμε "format /system"

- Παμε πισω (++++++Go Back++++++)

- Μπαινουμε στο μενου "advanced"

- Παταμε "wipe dalvik cache"

- Μπαινουμε στο μενου "install zip from sd card"

- Παταμε "choose zip from sd card"

- Επιλεγουμε την Custom ROM μας και περιμενουμε.)

Γιατι ομως μετα το (wipe cache partition) δεν βρισκω το επομενο βημα.Μια βοηθεια αν ξερει κανεις

ειμαι σε αυτη τη διαδικασια(.Διαδικασια FLASHαρισματος:

- Ειμαστε η μπαινουμε στο Recovery Mode.

- Παταμε "wipe data/factory reset"

- Παταμε "wipe cache partition"

- Μπαινουμε στο μενου "mounts and storage"

- Παταμε "format /cache"

- Παταμε "format /data"

- Παταμε "format /system"

- Μπαινουμε στο μενου "advanced"

- Παταμε "wipe dalvik cache"

- Μπαινουμε στο μενου "install zip from sd card"

- Παταμε "choose zip from sd card"

- Επιλεγουμε την Custom ROM μας και περιμενουμε.)

Γιατι ομως μετα το (wipe cache partition) δεν βρισκω το επομενο βημα.Μια βοηθεια αν ξερει κανεις

Με cwm εισαι?

κοιτα ακολουθησα τη διαδικασια.λες να εκανα πατατα.δεν ξερω τη κανω τωρα?

Με cwm recovery εισαι?

το εβαλα το αρχειο zip μεσα στην sd.ενοω το αγγλικο recovery που κατεβασα.πως καταλαβαινω αν ειμαι με αυτο ομως?

Το αρχείο zip που έβαλες είναι για το root φίλε μου. Η recovery είναι αρχείο zip το οποίο πρέπει να κάνεις extract να βρείς το αρχείο με προέκταση img να το πετάξεις στην sd και να το φλασάρεις μέσω mobileuncle tools.

Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb

το εβαλα το αρχειο zip μεσα στην sd.ενοω το αγγλικο recovery που κατεβασα.πως καταλαβαινω αν ειμαι με αυτο ομως?

Αυτο κανεις??Με μπερδεψες.......:)

Το ζιπ που σου έδωσα εγώ ήταν για να γίνεις root από την επίσημη recovery. Αφού γίνεις root μετά πρέπει να περάσεις την εφαρμογή mobile uncle tools στο κινητό, να κατεβάζεις ένα αρχείο με κατάληξη .img (το οποίο θα είναι ή η cwm recovery ή η twrp recovery, διαλέγεις ποια θες) και μετά ακολουθώντας τον οδηγό φλασάρεις μέσα από mobile uncle tools την custom recovery. Μετά αν το καταφέρεις αυτό μπορείς να κατεβάσεις custom rom (αρχείο μεγάλο με κατάληξη ζιπ) και να τη φλασάρεις με τα βήματα αυτά που λες.

Προς το παρόν έχεις κάνει μόνο wipe cache, μάλλον μέσα από την official recovery. Δεν ξέρω αν τελικά έχεις καταφέρει όντως να γίνεις root (αν βλέπεις το SuperSU στις εφαρμογές του τηλεφώνου σου μάλλον είσαι) αλλά προτείνω να τα αφήσεις όλα κάτω και να το δουλέψεις όπως ήρθε μερικές μέρες. Στον χρόνο αυτό διάβασε εδώ στο forum και στο xda για το Android γενικά και τι σημαίνουν οι διάφοροι όροι κτλ. Γιατί πας στα τυφλά και θα κάνεις κανένα format system χωρίς να ξέρεις μετά τι να κάνεις και θα πρέπει να ανεβάζουμε βίντεο μετά. Όχι ότι δεν έχει βάλει ήδη ο Κώστας δηλαδή, αλλά anyway...

Το αρχείο zip που έβαλες είναι για το root φίλε μου. Η recovery είναι αρχείο zip το οποίο πρέπει να κάνεις extract να βρείς το αρχείο με προέκταση img να το πετάξεις στην sd και να το φλασάρεις μέσω mobileuncle tools.

αυτο το βημα το εκανα στην αρχη νομιζω.τωρα να κανω ενα restore και να το ξανακανω?

αυτο το βημα το εκανα στην αρχη νομιζω.τωρα να κανω ενα restore και να το ξανακανω?

Εαν έγινε το βήμα που λες σωστά θα πρέπει να είσαι root. Ανοιξε το κινητό σου κατέβασε απο το Play το προγραμμα root checker και δες τι σου γράφει. Εαν σου πει οτι είσαι root κατέβασε παλι απο το Play το mobileuncle tools, βρες απο το Needrom είτε την cwm recovery είτε την twrp και κατέβασε τες. Το αρχειο είναι σε zip μορφη. Κάντο extract βρες το αρχείο με την προεκταση img και βαλτο στην sd σου. Ανοιξε το mobile uncle tools βρες την επιλογη recovery update και αφου το κινητό σου βρει το αρχειο img θα το φλασάρει και θα έχεις recovery.

Edited by apollon1984
Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb

Εαν έγινε το βήμα που λες σωστά θα πρέπει να είσαι root. Ανοιξε το κινητό σου κατέβασε απο το Play το προγραμμα root checker και δες τι σου γράφει. Εαν σου πει οτι είσαι root κατέβασε παλι απο το Play το mobileuncle tools, βρες απο το Needrom είτε την cwm recovery είτε την twrp και κατέβασε τες. Το αρχειο είναι σε zip μορφη. Κάντο extract βρες το αρχείο με την προεκταση img και βαλτο στην sd σου. Ανοιξε το mobile uncle tools βρες την επιλογη recovery update και αφου το κινητό σου βρει το αρχειο img θα το φλασάρει και θα έχεις recovery.

το εκανα και ειναι κανονικα root.Α βρηκα το λαθος μαλλον.Μπηκα στο *mobileuncle tools και πηγα εκει που λεει recovery update αλλα δεν βρισκει κατι.Μου λεει μηδεν

Edited by marios261

το εκανα και ειναι κανονικα root.Α βρηκα το λαθος μαλλον.Μπηκα στο *mobileuncle tools και πηγα εκει που λεει recovery update αλλα δεν βρισκει κατι.Μου λεει μηδεν

Εβαλες στην sd σου το αρχείο img απο μια οποιαδήποτε recovery;

Εβαλες στην sd σου το αρχείο img απο μια οποιαδήποτε recovery;

Σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ.τα βρηκα.ειμαι στο τελευταιο βημα.πατησα να γινει install η ρομ και μου εβγαλε install complete.να κανω reboot?

Edited by marios261

Σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ.τα βρηκα.ειμαι στο τελευταιο βημα.πατησα να γινει install η ρομ και μου εβγαλε install complete.να κανω reboot?

Εννοείται. Μην τρομαξεις αν το πρώτο μπουταρισμα αργήσει λίγο.