jpower73 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 (edited) ROM: https://mega.nz/#!RRQFAQrb!06HBDBtLGwNGymLP-dqtoLyUSFT_a740IfmYyU0onlU Xposed Framework: ---No Need to flash. Just connect to the internet, open up xposted installer,wait few secs, tap on Version 89 button once appearing. It will dl & install the appropriate framework. It will Reboot. (Zram pre-activated, gapps pre-installed) Wipe data, cache, dalvik-cache, system. Flash ROM.zip Enjoy.! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sound Modding https://mega.nz/#!xdpGmaZT!j7tsJflI8kWdfQZ93NpuH90SRAweWlpnDbhowgP5btc http://i104.fastpic.ru/big/2018/0615/b0/f8cc39e5b8da88bfc05c20f848135eb0.png Flash it. Θα εγκαταστήσει το Viper4arise. Ρυθμιστε το κατά το δοκούν. Μέσα στο ζιπ περιέχονται profiles,DCC,Kernels Ακολουθήστε οδηγίες που εμπεριέχονται. Υπ' οψην, θα ακυρώσει οποιοδήποτε άλλο equalizer. Οποτε, πάρτε nandroid ____________________ INVALID NUMBER ERROR FIX Εάν σας εμφανίζει το μνμ "Invalid Number" μετά το τέλος μιας κλήσης στην οποία ο συνομιλητής σας σάς γειώνει , ορίστε το φιξάκι... https://mega.nz/#!dRwlELID!gRFECYcBkf0AEhWNWRWkPbM0sEONSnCQyHyYsCuE4to Flash it Edited June 16, 2018 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Oraia πράγματα ! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 (edited) ΩΩΩΩΩΩΩΩ Τελικά δεν έχεις ταβάνι ! Πολύ Oreo !!! Μόλις μου ακύρωσες όλο τον προγραμματισμό για μετάβαση σε AEX, πλέον μένω RR και μπαίνω σε stand by mode ! :lol::lol::lol: Ευελπιστώ σε oreo AOSP ! ;) Edited June 17, 2018 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 (edited) Όχι.. Πέρνα σε αεχ. Θα αργήσει πολύ. Υ. Γ. : το invalid number fix ισχυει για όλες τις nougat. Υ. Γ2:. Βάλτε AEX MODDED LITE. Κορυφαία! Edited June 17, 2018 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Σε 15 με 30 μέρες είχα σκοπό να περάσω σε ΑΕΧ, μόλις έρθει δηλαδή ένα ανταλλακτικό (κίνα) που περιμένω για φτιάξω το κινητό της κόρης μου, ώστε να ξαναπάρω το coolpad που αυτή τη στιγμή το έχει κάνει παιχνιδομηχανή ! Θα σε ξαναενοχλήσω τότε, προς το παρόν δε τολμώ να το σκαλίσω... :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Ok. Μέχρι τότε μπορεί να ανεβάσω Καμία miui. Τις βαρέθηκα τις nougat 4 ανέβασα . Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Ok. Μέχρι τότε μπορεί να ανεβάσω Καμία miui. Τις βαρέθηκα τις nougat 4 ανέβασα . μπααα, μας θυμήθηκες και εμάς;;; άντε πιάσαμε σκουριά!!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narf Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 καλημέρα, θα μπορούσες να φτιάξεις ένα Fix Patch για το WiFi μου στην ΑΕΧ, να το φλασαρω μήπως δεν έκατσε κάτι σωστά. δλδ τα αρχεία του WiFi μόνο :rolleyes: με όλο το θάρρος φυσικά, τα λέω μπακαλιστικα αλλά μας έχεις καλομάθει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 καλημέρα, θα μπορούσες να φτιάξεις ένα Fix Patch για το WiFi μου στην ΑΕΧ, να το φλασαρω μήπως δεν έκατσε κάτι σωστά. δλδ τα αρχεία του WiFi μόνο :rolleyes: με όλο το θάρρος φυσικά, τα λέω μπακαλιστικα αλλά μας έχεις καλομάθει :D Δεν έχει θέμα το WIFI στην ΑΕΧ-ΛΙΤΕ Τεσπα, θα πάρω τα αρχεια απο την δική μου και σου τα στειλω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημέρα, θα μπορούσες να φτιάξεις ένα Fix Patch για το WiFi μου στην ΑΕΧ, να το φλασαρω μήπως δεν έκατσε κάτι σωστά. δλδ τα αρχεία του WiFi μόνο :rolleyes: με όλο το θάρρος φυσικά, τα λέω μπακαλιστικα αλλά μας έχεις καλομάθει :D https://mega.nz/#!RcIx0SBK!JEcJ-zkLJ7fXEUIiC_bX0ndJfMW40kqq_Pn49ZiTm-Q Πρώτα όμως, παρε νανδροιδ. Σε περίπτωση που δεν μείνεις ικανοποιημενος να επιστρεψεις Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narf Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 εδώ και ώρα παίζει απροβληματιστα :D ή κάτι έχει η συσκευή μου και πήρε φόλα το WiFi ή κάτι δεν είχα κάνει καλά στο φλασαρισμα της ρομ. ελπίζω να μην ξεκινήσει τους αποσυντονισμους αργότερα. χίλια ευχαριστώ είσαι απίστευτα τέλειος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 εδώ και ώρα παίζει απροβληματιστα :D ή κάτι έχει η συσκευή μου και πήρε φόλα το WiFi ή κάτι δεν είχα κάνει καλά στο φλασαρισμα της ρομ. ελπίζω να μην ξεκινήσει τους αποσυντονισμους αργότερα. χίλια ευχαριστώ είσαι απίστευτα τέλειος Παραδόξως η ΑΕΧ δεν έχει πρόβλημα με το WIFI. Καμμιά φορά δεν συνδέεται αυτόματα σε γνωστό δίκτυο. Αλλά γενικά είναι σταθερή χωρίς αποσυντονισμούς. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 (edited) Παραδόξως η ΑΕΧ δεν έχει πρόβλημα με το WIFI. Καμμιά φορά δεν συνδέεται αυτόματα σε γνωστό δίκτυο. Αλλά γενικά είναι σταθερή χωρίς αποσυντονισμούς. wifi.supplicant_scan_interval=180 αν οριστεί σε 60, δεν θα έχει τέτοιο θέμα. θα ψάχνει πιο συχνά για δίκτυα. Υπάρχει και μια εφαρμογή που δίνει προτεραιότητα και επιβολή συνδεσης σε δίκτυα. Γίνεται και με μακροεντολή σε macrodroid η 180, είναι μια καλή ρύθμιση που εξασφαλίζει οικονομια. __ κι εγω στην ΑΕΧ λιτε βρίσκομαι. Είναι πολύ στεθερή σε σημειο να νομίζεις ότι είναι εργοστασιακη Την έχω ρυθμίσει να πηγαίνει σφαίρα Βάζει κάτω ριντον και ρρ Edited June 19, 2018 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Με τη HIVE να έχει γίνει προβληματική και μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να περάσω την ΑΕΧ οπου η δεύτερη ΣΙΜ παρότι την έβλεπα συνδεδεμένη στο δίκτυο κινητής δεν μπορούσα ούτε να λάβω ούτε να κάνω κλήσεις είπα να δοκιμάσω τη ridon. Και... μια απο τα ίδια για τη ΣΙΜ, οτι είχα στην ΑΕχ τα ίδια και απαράλλαχτα για τη RIDON. Καλό χρυσό το κουλπαντ αλλά τώρα μού'ρχεται να το πετάξω από τη ταράτσα :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Κουρντίζω τη FLYME 5.1.8.1R μέχρι τώρα καλά Ξέρει κανεις πως μπαίνει το flyme tools και που θα το βρώ; Τα λινκ του XDA δε παίζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) Εντάξει...:lol: Edited June 21, 2018 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Κουρντίζω τη FLYME 5.1.8.1R μέχρι τώρα καλά Ξέρει κανεις πως μπαίνει το flyme tools και που θα το βρώ; Τα λινκ του XDA δε παίζουν https://mega.nz/#!hdwVzQTJ!Co2fnL_4L96BxKCipQ2dcFiURlPH0sQNGMBHdCkA21c Είναι xposed module Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) https://mega.nz/#!hdwVzQTJ!Co2fnL_4L96BxKCipQ2dcFiURlPH0sQNGMBHdCkA21c Είναι xposed module Θένκιου! και πρίν έχω φλασάρει το "xposed-v86-sdk22-arm.zip" του XDA ε; Μη το μπικάρω τώρα που γλύτωσε το αεροπλανικό από τη ταράτσα :lol: Εδιτ: Σε όλα αυτά που είχα μια φορά κατεβάσει βρήκα και ένα "FlymeTools_2.6.8.2163_eng_v2.apk", είναι νεότερη έκδοση; Γινεται να βάλω και τα δυο και να δω διαφορές; Edited June 21, 2018 by blitz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) Xenon HD for Coolpad F1/MmxA310/Himax Polymer Octa by Jpower73 http://i104.fastpic.ru/big/2018/0621/7b/201c41c2115047ff118c60aa0b20ed7b.png Os: Nougat 7.1.2 Chip: MTK6592 Kernel: 3.4.67 Edited June 21, 2018 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Features : Pixel UI Design & Look Focus on Usability & User-experience Advanced Customization Options Ultra Responsive & Battery Effiecient Extensive Style Options & Unlimited Colors with OMS Credit : Team Horizon XenonHD Developer Aditya Kumar TribetMan Fire855 Josemar RajKumar Teja K Attached2Android Blacklisted.rock ME 1. Rom: https://mega.nz/#!EAoh1SCA!eC_NFx7JeK7g0RuLKxnjf_rgOLRf-s5cqd7YA7rPo74 (Opengapps pre-installed) Wipe Cache, Dalvik Cache/ART, System, Data Flash Rom Enjoy.! Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 (edited) https://mega.nz/#!hdwVzQTJ!Co2fnL_4L96BxKCipQ2dcFiURlPH0sQNGMBHdCkA21c Είναι xposed module Λοιπόν τα έβαλα οκ, και τελικά το "Flyme_Tools_3.0.5.3224_Eng_Ita_Rus_v2" που είναι μάλλον το πιό πρόσφατο. Το βασικό πρόβλημα που έχω εντοπίσει στη FLYME είναι το bluetooth και ο dialer. Δυστυχώς και εδώ δεν έχω άμεση πρόσβαση στις επαφές των ΣΙΜ. O dialer δεν έχει διαχωρισμό σε εισερχόμενες-εξερχόμενες κλήσεις ούτε διαχωρισμό κλήσεων ανα ΣΙΜ. Αποτέλεσμα οτι δεν μπορώ να κάνω ενημέρωση κλήσεων στο Alpine. Δε διαβάζει και phonebook. Ισως να έχει ευθύνη και το bluetooth που είναι χάλια. Μία στις 5 στέλνει αρχείο σε υπολογιστή, δε συνδέεται αυτόματα στο Alpine άμα του τη δώσει δε συνδέεται καθόλου. Οταν του τη δωσει και δε συνδέεται τότε παίρνει μαζί του και τα data και έρχεται μόνο με airplane on-off jpower73, αυτό το σφαιράτο bluetooth που είχε η ΑΕΧ μπορεί να φλασαριστεί στη FLYME; Για το dialer θα ψαχτώ για κάτι πιό λειτουργικό. Edited June 22, 2018 by blitz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Λίγο απίθανο.. Είναι 2 γενιές Android διαφορά. Πάντως αν θες, δοκίμασε να κάνεις αντικατάσταση του φακέλου system /etc/bluetooth Πριν κάνεις οτιδήποτε πάρε nandroid Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 (edited) Ok νομίζω το τελείωσα το coolpad... σε αλλαγή ρεκόβερι που πάγωσε. Χάθηκαν imei και δε μπορώ να τα επαναφέρω με τιποτα. Δοκιμασα mobile uncle -είχα μπακάπ των imei-, tool hero τιποτα. Παρόλα αυτά λειτουργεί κανονικά σα να έχω απενεργοποιήσει σιμ. Τελευταίο το MTK droid tools, συνδέεται δεν υπάρχουν baseband και imei πατάω root μου βγάζει "Error: -failed on data/local/tmp permission denied" Υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω; Το επανέφερα! κατέβασα το Nitro Baseband + IMEI Patch .zip από το https://www.modaco.com/forums/topic/376576-nitro-baseband-imei-patch-for-mmx-a310a311/ (By Jpower73, thanks!) Εξακολουθώ να μη μπορώ να τροποποιήσω το imei και να επαναφέρω το δικό μου, έχω το ίδιο λάθος όπως παραπάνω αλλά αποκαταστάθηκαν οι κλήσεις! Edited June 24, 2018 by blitz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Πήγαινε engineering mode. Καπου έχει ένα μενού σχετικά με συνδεσιμοτητα. (ΑΤ commands και τέτοια..) In Phone 1: Type the below command AT + EGMR = 1, 7, "your imei number here" Click on SEND AT COMMAND. Restart your phone. In Phone 2: Type the below command AT + EGMR = 1, 10, "your imei number here" Click on SEND AT COMMAND. Restart your phone. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Πήγαινε engineering mode. Καπου έχει ένα μενού σχετικά με συνδεσιμοτητα. (ΑΤ commands και τέτοια..) In Phone 1: Type the below command AT + EGMR = 1, 7, "your imei number here" Click on SEND AT COMMAND. Restart your phone. In Phone 2: Type the below command AT + EGMR = 1, 10, "your imei number here" Click on SEND AT COMMAND. Restart your phone. Δεν έρχονται με τίποτα! Μήπως μπορείς να ξανανεβάσεις την COOLUI 6, VERSION 4.4.069.P1.150904.8297W Νομίζω οτι αυτή που έχω είναι του Σεργκέι με τα μάλγουερ καλούδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts