Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα. τα λινκσ για να την κατεβασουμε που ειναι? επισης μηπως ξερεις να μου πεις αυτο που ρωτησα πιο πανω σχετικα με το ηχειο? σε ευχαριστω

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

AEX - MODDED - LITE for Coolpad F1/Micromax Canvas Nitro A310/Himax Polymer Octa by Jpower73

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7583059#post7583059

Μπήκε λίνκ

Την πέρασα... ωραία είναι και γρήγορη σε σχέση με την HIVE που μου έκανε νερά μετά από 1+ χρόνο συμβίωσης.

Εντυπώσεις...

Πρέπει να βρώ τρόπο να βλέπω τις επαφές των sim η τουλάχιστο να σώνω εκεί, μέχρι στιγμής δε βρήκα τρόπο να το κάνω,

Δεν έχω επιλογή από ποιά κάρτα να πάρω τηλέφωνο, χρησιμοποιώ 2 κάρτες και είχα το dual sim selector για αυτόματη επιλογή το οποίο δουλεύει μεν αλλα όταν παιρνω τηλ με την 1 και εμφανίζει το τηλ οτι παίρνω με τη 2 ,

Μου πετάει κατά καιρούς μήνυμα κάτι σαν MTP stopped... πατάω οκ και συνεχίζει σαν να μην έγινε τίποτα,

Η εφαρμογή της winbank αρνείται να δουλέψει,

Κάνω battery calibration και η μπαταρία βγαίνει 4000mah!!! ήθελα... δε ξέρω ακόμα αν η εκφορτιση είναι γραμμική η κουκουρούκου

δεν αποθηκεύει η cameringo στην sd μάλλον επειδή πάτησα να είναι storage για την sd και πρέπει να βρω πως θα το αλλάξω

στα καλά τώρα οτι

είναι πολύ γρηγορότερη από τη hive όπως ήταν μετά από 1 χρόνο στο τηλέφωνό μου

σταμάτησαν τα κινέζικα σε 1 εφαρμογή και βλέπω πλέον ελληνικούς χαρακτήρες,

ξεφορτώθηκα το home screen widget της hive :w00t:

Θένκιου jpower73!

Την πέρασα... ωραία είναι και γρήγορη σε σχέση με την HIVE που μου έκανε νερά μετά από 1+ χρόνο συμβίωσης.

Εντυπώσεις...

Πρέπει να βρώ τρόπο να βλέπω τις επαφές των sim η τουλάχιστο να σώνω εκεί, μέχρι στιγμής δε βρήκα τρόπο να το κάνω,

Δεν έχω επιλογή από ποιά κάρτα να πάρω τηλέφωνο, χρησιμοποιώ 2 κάρτες και είχα το dual sim selector για αυτόματη επιλογή το οποίο δουλεύει μεν αλλα όταν παιρνω τηλ με την 1 και εμφανίζει το τηλ οτι παίρνω με τη 2 ,

Μου πετάει κατά καιρούς μήνυμα κάτι σαν MTP stopped... πατάω οκ και συνεχίζει σαν να μην έγινε τίποτα,

Η εφαρμογή της winbank αρνείται να δουλέψει,

Κάνω battery calibration και η μπαταρία βγαίνει 4000mah!!! ήθελα... δε ξέρω ακόμα αν η εκφορτιση είναι γραμμική η κουκουρούκου

δεν αποθηκεύει η cameringo στην sd μάλλον επειδή πάτησα να είναι storage για την sd και πρέπει να βρω πως θα το αλλάξω

στα καλά τώρα οτι

είναι πολύ γρηγορότερη από τη hive όπως ήταν μετά από 1 χρόνο στο τηλέφωνό μου

σταμάτησαν τα κινέζικα σε 1 εφαρμογή και βλέπω πλέον ελληνικούς χαρακτήρες,

ξεφορτώθηκα το home screen widget της hive :w00t:

Θένκιου jpower73!

Λοιπόν,

Οταν εκανες την 1η εκκίνηση κατά την ρύθμιση των Google Pl;ay Services σου ζητησε καρτα για

Δεδομένα

Κλήσεις

SMS

Παρολα αυτά, μπορείς να μπεις στο μενου των καρτων και να επιλέξεις ότι θες.

Το MTP Host Keeps Stopping φεύγει εάν πας με τον ρουτ εχπλορερ (αφου του δώσεις ρουτ δικαίωμα) και διαγράψεις τον φάκελο System/Priv-app/MtpDocumentsProvider. (Οταν το ανακάλυψα είχα ήδη ανεβάσει την ρομ..)

Η καμερινγκο σωζει στην καρτα.

Αν όχι, ενεργοποίησε το Xposed module Marshmallow sd fix, και αφου μπεις τικαρε ποιες εφαρμογες θα έχουν προσβαση στην καρτα. Κάνε ριμπουτ (ισως να είναι περιττό διότι η διόρθωση αυτή είναι in build).

Για την εφαρμογή της τραπεζας, κατεβασε καποιο xposed που κρύβει το ρουτ.

Για τις επαφές απο καρτα, καπου είχα βρει λύση... καλή λύση.

Η ρομ είναι σφαιράτη και παιζουν όλα καλά. Παιδεύτηκα αρκετές μέρες να την φέρω στα ίσια της. Ακόμη και τα παράλογα bugs μου έτυχαν

Είναι πιο γρήγορη απο την RR. Νομίζω ότι είναι ότι πιο γρήγορο μπορούμε να πάρουμε από το τηλέφωνό μας.

Έχω ενεργοποιήσει Zram 450mb για περισσοτερη σβελτάδα και έχω αφαιρέσει καποιες παραμέτρους στο zygote32 που ,αγνωστο, εβγαζαν λαγκαρισμα

(σεταρε τα tiles επανω και βαλε τα 2 tilesπου ρυθμίζουν τις επιδόσεις του επεξεργαστή...:) )

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Λοιπόν,

Οταν εκανες την 1η εκκίνηση κατά την ρύθμιση των Google Pl;ay Services σου ζητησε καρτα για

Δεδομένα

Κλήσεις

SMS

Παρολα αυτά, μπορείς να μπεις στο μενου των καρτων και να επιλέξεις ότι θες.

... )

Για τις κάρτες (τα υπόλοιπα θα τα κοιτάξω αργότερα) έχω μπεί στο μενού επιλογών και η επιλογή "calls" είναι γκριζαρισμένη και δε μου δίνει δικαίωμα αλλαγής. Επειδή από χτες έχω επιχειρήσει 20 φορές να βρώ λύση, αλλάζοντας την κάρτα των "data" αλλάζει μόνη της και η επιλογή των "calls" πάντα γκριζαρισμένη και βλέπω να περνάει το select sim αλλά τελικά πάντα επιλέγεται η sim 2. Κατά καιρούς μου έχει βγάλει pop up "select sim" το οποίο όμως δεν έχει καμμία sim να επιλέξω.

Αν μπορέσεις και κοιτάξεις το να εχουμε τις επαφές sim θα σου ήμουν ευγνώμων γιατί όντως πιστεύω οτι είναι το απόλυτο όριο του τηλεφώνου και θα ήθελα να κρατήσω αυτή τη ρομ.

τσεκαρε μηπως η σιμ δεν παταει καλά.. Δεν στέκει...

Το firmware είναι το αυθεντικό, το μανίσιο.

Εαν την πέρασες με twrp να χρησιμοποιείς το 3,0,2,0 by loverboy. κανε τα καθαρίσματα από 3 φορές το καθένα

Αλλιώς, Philz.

(κάτι τέτοια σπαστικά έχουν τα τωρπ γι αυτό και τα αποφεύγω..)

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

τσεκαρε μηπως η σιμ δεν παταει καλά.. Δεν στέκει...

Το firmware είναι το αυθεντικό, το μανίσιο.

Εαν την πέρασες με twrp να χρησιμοποιείς το 3,0,2,0 by loverboy. κανε τα καθαρίσματα από 3 φορές το καθένα

Αλλιώς, Philz.

(κάτι τέτοια σπαστικά έχουν τα τωρπ γι αυτό και τα αποφεύγω..)

Δεν έχει θέμα η sim, τη βλέπει στην εκκίνηση, ξεκλειδώνει κανονικά, δεχομαι κλήσεις.

Το πέρασα με philz ενα καθαρισμα

Ακόμα ένα καλό που βρήκα, με το alpine του αυτοκινητου το bluetooth ενημερώνεται εισερχομενες-εξερχόμενες σφαίρα

Δεν έχει θέμα η sim, τη βλέπει στην εκκίνηση, ξεκλειδώνει κανονικά, δεχομαι κλήσεις.

Το πέρασα με philz ενα καθαρισμα

Ακόμα ένα καλό που βρήκα, με το alpine του αυτοκινητου το bluetooth ενημερώνεται εισερχομενες-εξερχόμενες σφαίρα

;)

bluetooth.default.so

πέρασα νέα βιβλιοθήκη

;)

Γενικά, σχεδόν όλες οι βιβλιοθήκες που αφορούν πομποδέκτες, έχουν αλλαχτεί. Ολα τα σχετιζόμενα αρχεια έχουν ελεγχθεί ένα προς ένα.

Εντυπωσιακή είναι η εναλλαγή δεδομένων WIFI-DATA η οποία γίνεται ακαριαία και μάλιστα συνοδεύεται και από toast message που πιστοποιεί την λειτουργία.

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Εσύ θες να με βάλεις να τσακωθώ με την γυναίκα...άσπρισαν τα μαλλιά μου να της πασάρω miui και τώρα πάλι πίσω;;; όχι....περιμένω να βγάλεις την miui 10!!!

Είσαι δυναμίτης, κοντά 4 χρόνια συσκευή και πάει τάπα (ιδίως με την φρέσκια μπαταρία που παρέλαβα), μπράβο σου και πάλι!!

;)

bluetooth.default.so

πέρασα νέα βιβλιοθήκη

;)

Γενικά, σχεδόν όλες οι βιβλιοθήκες που αφορούν πομποδέκτες, έχουν αλλαχτεί. Ολα τα σχετιζόμενα αρχεια έχουν ελεγχθεί ένα προς ένα.

Εντυπωσιακή είναι η εναλλαγή δεδομένων WIFI-DATA η οποία γίνεται ακαριαία και μάλιστα συνοδεύεται και από toast message που πιστοποιεί την λειτουργία.

Θα συμφωνήσω με την πολύ γρήγορη εναλλαγή!

Δυστυχώς δεν έχω βρει λύση με τις σιμ. Όλες οι κλήσεις δρομολογούνται μόνο από τη μία (υποδοχή W/G) ότι και να κάνω. Καλώ τη δεύτερη (υποδοχή GSM) απο σταθερό, ακουγεται να καλεί αλλά δε χτυπάει το τηλέφωνο. Αλλάζω θέσεις στις σιμ και μεταφέρεται το πρόβλημα στην άλλη σιμ. Ένδειξη σήματος στο status bar κανονικότατη, όταν καλώ τη "νεκρή" σιμ (υποδοχή GSM) εξαφανίζεται στιγμιαία το σήμα στο status bar.

Πρέπει να βρω λύση άμεσα διότι είμαι με μια σιμ εκτος λειτουργίας και είναι για μένα κατάσταση νο γκόου.

Επίσης διαπίστωσα στο κλεισιμο οποιαδήποτε κλήσης βγαίνει μηνυμα "invalid number"

Η cameringo πήρε πόδι, έβγαζε μήνυμα αναβάθμισης, αναβαθμίστηκε, κόλλησε, άντε γειά. Η άλλη εφαρμογή κάμερας αποθηκεύει κανονικά στην SD

Περίεργο... Στην σιμ 1 έχω κάρτα δεδομένων (w/g)

Στην σιμ 2 (gsm) έχω κάρτα ομιλίας. Όλες τις κλήσεις τις κάνω από κει

Βεβαιώσου οτι ειναι κλειστά τα δεδομένα και στις 2 κάρτες

Κατεβασε την καμερινκο από το playstore..

Εδιτ : τσέκαρε αν έχεις imei και στα 2 σλοτ

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Περίεργο... Στην σιμ 1 έχω κάρτα δεδομένων (w/g)

Στην σιμ 2 (gsm) έχω κάρτα ομιλίας. Όλες τις κλήσεις τις κάνω από κει

Βεβαιώσου οτι ειναι κλειστά τα δεδομένα και στις 2 κάρτες

Κατεβασε την καμερινκο από το playstore..

Εδιτ : τσέκαρε αν έχεις imei και στα 2 σλοτ

*#06# βγαζει 2 imei

data εχω ενεργά στη (w/g)

εδιτ

έκλεισα data ξαναμπούταρα και μια από τα ίδια... και τωρα που το θυμήθηκα, δε μου έρχεται ειδοποίηση οτι κάποιος με κάλεσε οταν βάλω τη κάρτα στη θέση (w/g) ενώ αν πλησιάσω το κινητό σε ηχείο ακούω τον πομποδέκτη να δουλεύει! Μπας και εχω ενεργοποιήσει κανα dnd και δε το εχω πάρει χαμπάρι;

να ξαναφλασαρω καπάκι από πάνω;

το καμεριννγκο δε με ενδιαφέρει και πολύ

Edited by blitz

Με άλλη ρομ παίζει κανονικά?

Δοκίμασε να ξαναφλασαρεις

Κάνε καθαρισμό πηγαίνοντας στα

-Clean dalvik / art cache----οκ

-clean to install a new rom---οκ

Redmi Note 9 Pro 6-128

Με άλλη ρομ παίζει κανονικά?

...

Ξαναγύρισα στο μπακαπ της HIVE... έχει γίνει τα ζωα μου τα αργά αλλά δουλεύουν και οι 2 σιμ και ντατα ολα κανονικά

Γιατί δε δοκιμάζεις την RR ? Δεν ακούστηκε από κανέναν πρόβλημα ακόμη.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Το σκέφτηκα αλλά μετά από μια ολόκληρη μέρα που το προσπαθώ δεν είχα κουράγιο για άλλους πειραματισμούς.

Θα μπω στη φόρτιση και αν ποτέ φορτίσω θα το επιχειρήσω.

Αν δεν βαριέσαι κάνε μια δοκιμή την αεχ.

Την ξαναφλασαρα και παίζει κανονικά.

http://i104.fastpic.ru/big/2018/0605/68/cd89fbc9b7d1c21ebd8d5797c7c85668.pnghttp://i105.fastpic.ru/big/2018/0605/e7/a4507867da9932e16601ddc2a734d4e7.png

http://i105.fastpic.ru/big/2018/0606/ce/aa4a5e69dd38938afcff92ada97727ce.png

Περί καμερινκο (έκδοση 2.8.25). Σώζει κανονικά σε κάρτα

http://i104.fastpic.ru/big/2018/0606/bd/a964317f6e4a4198909912eeed66a4bd.pnghttp://i104.fastpic.ru/big/2018/0606/2f/281cd273c48f17e57686a2abe4649f2f.pnghttp://i105.fastpic.ru/big/2018/0606/b2/53879c16d11be31db266648613ef3db2.png

Εκτίμηση για 5,5+ ώρες οθόνης με συνεχές σερφαρισμα στο φεης, μουσική στα ακουστικά με music Visualization σε lockscreen και navbar και νε ρυθμίσεις φουλ performance...

Μάλλον η πιο γρήγορη και λιγότερο ενεργοβόρα Nougat για το τηλέφωνό μας μέχρι στιγμής..

Αυτά....

:)

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Την AEX Θα τη φλασάρω λογικά τον άλλο μήνα, πρέπει να σετάρω πλήρως ένα άλλο κινητό πρώτα για να ελευθερωθεί και πάλι το coolpad. ;)

Με την RR πάντως είναι άψογο. :)

Την AEX Θα τη φλασάρω λογικά τον άλλο μήνα, πρέπει να σετάρω πλήρως ένα άλλο κινητό πρώτα για να ελευθερωθεί και πάλι το coolpad. ;)

Με την RR πάντως είναι άψογο. :)

Ερώτηση που είναι και βασικό μου θέμα για να με εξυπηρετεί η ρομ... βλέπει επαφές σε σιμ; μπορείς να γράψεις νέες στη σιμ; επιλέγεις απο ποιά σιμ βγαίνει το τηλεφώνημα;

Ερώτηση που είναι και βασικό μου θέμα για να με εξυπηρετεί η ρομ... βλέπει επαφές σε σιμ; μπορείς να γράψεις νέες στη σιμ; επιλέγεις απο ποιά σιμ βγαίνει το τηλεφώνημα;

Είναι χρόνια που δεν έχω επαφές στη σιμ, οπότε αυτό ήταν κάτι που δεν το είχα προσέξει καθόλου. Τώρα το έψαξα και όχι, δε βλέπω επαφές των sim, ούτε μπορώ να γράψω εκεί. Αλλά ναι, ρωτάει κανονικά από ποιά σιμ να γίνει η κλήση.

Για να μη μπερδευτούμε, σημειώνω ότι αναφέρομαι στην RR v3. :)

Edited by marras

Είναι χρόνια που δεν έχω επαφές στη σιμ, οπότε αυτό ήταν κάτι που δεν το είχα προσέξει καθόλου. Τώρα το έψαξα και όχι, δε βλέπω επαφές των sim, ούτε μπορώ να γράψω εκεί. Αλλά ναι, ρωτάει κανονικά από ποιά σιμ να γίνει η κλήση.

Για να μη μπερδευτούμε, σημειώνω ότι αναφέρομαι στην RR v3. :)

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Η μία σιμ είναι της «εργασίας» και θα «πρέπει» οι ανάλογες επαφές «εργασίας» να υπάρχουν σε αυτή ωστε να είναι ανεξάρτητες τηλεφώνου. Τις δικές μου επαφές τις έχω στο τηλέφωνο, αλλά έχει συμβεί (νομίζω σε κάποια αλλαγή σε emui; ) να χαθούν στα καλά του καθουμένου όλες οι επαφές και να πρέπει να κάνω τηλεφωνήματα «εργασίας». Εκεί με έσωσαν οι επαφές της σιμ και μια και τα πράγματα είναι κάπως ανελαστικά δε θέλω να ξαναβρεθώ στην ίδια θέση.

Καταλαβαίνω οτι μπορεί να ακούγεται παρωχημένο και κόλλημα αλλά δε θέλω να κουβαλάω δεύτερο τηλέφωνο η να ψάχνομαι εκεί που δεν έχει σταθερό ίντερνετ να κατεβάσω επαφές.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Η μία σιμ είναι της «εργασίας» και θα «πρέπει» οι ανάλογες επαφές «εργασίας» να υπάρχουν σε αυτή ωστε να είναι ανεξάρτητες τηλεφώνου. Τις δικές μου επαφές τις έχω στο τηλέφωνο, αλλά έχει συμβεί (νομίζω σε κάποια αλλαγή σε emui; ) να χαθούν στα καλά του καθουμένου όλες οι επαφές και να πρέπει να κάνω τηλεφωνήματα «εργασίας». Εκεί με έσωσαν οι επαφές της σιμ και μια και τα πράγματα είναι κάπως ανελαστικά δε θέλω να ξαναβρεθώ στην ίδια θέση.

Καταλαβαίνω οτι μπορεί να ακούγεται παρωχημένο και κόλλημα αλλά δε θέλω να κουβαλάω δεύτερο τηλέφωνο η να ψάχνομαι εκεί που δεν έχει σταθερό ίντερνετ να κατεβάσω επαφές.

Προσωπικά αυτό το κάνω με δύο gmail.

Τώρα για τον τρόπο που χρησιμοποιείς εσύ, παρωχημένος η όχι, αν σε βολεύει δε μπορεί να το κατακρίνει κανείς, ούτε θεωρείται κόλλημα φυσικά. Όπως βολεύεται δουλεύει ο καθένας μας. Σε έναν από τους τομείς της δουλειάς μου, εγώ χρησιμοποιώ ακόμη τετράδιο και στυλό για τα τηλέφωνα των συγκεκριμένων πελατών. :lol: