Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glasswire.android

Εφαρμογαρα..! :D

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έρχονται καθόλου. Έκανα επαναφορά στο backup που ευτυχώς είχα πάρει και έφτιαξε. Τώρα το μόνο που βλέπω είναι να σκάει ο launcher αρκετά συχνά και δεν ξέρω το γιατί.

Οταν κάνετε επαναφορά από ρικοβερι, θα πρέπει να κάνετε πρώτα τα wipes. Αλλιώς είναι σαν να κάνετε dirty restore.

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Λοιπόν ας κάνουμε μια μικρή αξιολόγηση για την miui 9 by Jpower73.

Έχω στα χέρια μου ένα xiaomi mi a1που έκανα δώρο στην κοπέλα μου και μπορώ να πω ότι οι διαφορές στις ταχύτητες είναι πολύ μικρές που πολλές φορές λέω WTF!!! Από μπαταρία ή 9 άρα είναι σούπερ. Απορώ τι θα πάρω μετά από τον θρύλο που έχουμε.

Με redmi note 3 pro, οι διαφορές επίσης αμελητέες.

Τόσες, που δεν αξίζει να πληρώσεις..

Επίσης αμελητέες και σε mi max 2. Μάλιστα, τo nougat σ αυτό το μοντελο είχε ένα περίεργο λαγκαρισμα, ενώ στην εκκίνηση, ήμουν λίγο πιο γρήγορος από αυτό..

Πιο γρήγορο από redmi 3 pro.

(mi a1.. Το πιο πολυδιαφημισμενο μοντέλο τους.. :))

( WTF... :lol: )

Ώρες ώρες, μου δίνει την εντύπωση ότι η miui 9 έχει κάτσει καλύτερα στο δικό μας τηλέφωνο απ ότι στα Xiaomi. Γεγονός που ενισχύεται απο τα σχόλια που διαβάζω στο φεης για προβλήματα που εμφανίζουν με τα updates, κάτι που αν τα είχαμε εμείς, θα είχε πέσει το νήμα.... Λολ

Υ. Γ. : κάτι letv Le s1 που εμφανίστηκαν και πουλιόταν σε κάτι τιμές "άπλα" στα 130 και κάτω, που χάθηκαν?? Λολ

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι κινητό πάνω από 150€ δεν αξίζει εκτός και αν θες να πουλάς μούρη. Τον τελευταίο καιρό κοιτάω πράγματα γύρω μου που έχω αγοράσει από μικρά έως μεγάλα και προσπαθώ να αξιολογήσω ποια από όλα αυτά είναι "πεταμένα λεφτά".... Ένα είναι σίγουρο!!!! Coolpad f1 αξίζει όσο δύο iPhone...LoL

Φοβερό τηλέφωνο το F1 παιδιά και σωστά όπως αναφέρθηκε θρύλος! Το χα προτείνει τις παλιές εποχές σε διάφορους φίλους και δεν υπήρχε ούτε ένας να πει κάτι άσχημο... Εγώ είχα το 7320 της Coolpad μέχρι πριν από κάνα χρόνο και ειλικρινά αν είχε υποστήριξη όπως το F1 + 1 gb ram ακόμα (με 1 που να πας...), δε θα το άλλαζα... :)

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι κινητό πάνω από 150€ δεν αξίζει εκτός και αν θες να πουλάς μούρη. Τον τελευταίο καιρό κοιτάω πράγματα γύρω μου που έχω αγοράσει από μικρά έως μεγάλα και προσπαθώ να αξιολογήσω ποια από όλα αυτά είναι "πεταμένα λεφτά".... Ένα είναι σίγουρο!!!! Coolpad f1 αξίζει όσο δύο iPhone...LoL

Μεγάλη αλήθεια..

Ισως λιγο υπερβολή.

Θα το καταλάβουμε, όμως, οταν θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε κάποτε, τηλέφωνο.

Κάντε μια βόλτα στα νήματα των άλλων συσκευών και θα δείτε.....

;)

Α, και κατι ακόμη που ξέχασα... Στο προηγούμενο ποστ, ολες οι συσκευές που ανέφερα φέρουν επεξεργαστή snapdragon 6xx και άνω. Επίσης, έχουν 3+ γιγα ραμ..

Αυτό, για τους κατά καιρούς επικριτές των μτκ που με λίγα ευρώ γίνανε και είναι ακόμη και τώρα, πρώτοι μάγκες....

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Φοβερό τηλέφωνο το F1 παιδιά και σωστά όπως αναφέρθηκε θρύλος! Το χα προτείνει τις παλιές εποχές σε διάφορους φίλους και δεν υπήρχε ούτε ένας να πει κάτι άσχημο... Εγώ είχα το 7320 της Coolpad μέχρι πριν από κάνα χρόνο και ειλικρινά αν είχε υποστήριξη όπως το F1 + 1 gb ram ακόμα (με 1 που να πας...), δε θα το άλλαζα... :)

+φωνω μέχρι τελειας

Redmi Note 9 Pro 6-128

Ληψη Βίντεο Full HD 1080

Μεγαρο μουσικής Θεσσαλονικης

Απόσταση από το κέντρο της σκηνής ~ 40 μέτρα

Ζουμ χ1,5

Snap Camera version 8.6.0

Απόλυτο σκοτάδι, μόνο φωτισμός επί σκηνης

https://mega.nz/#!wBpm2Q6J!kOls7arFjgSIPrERu9PPIDGCuyKdKG13CNCovLrWeEk

400μβ

Redmi Note 9 Pro 6-128

SUPER δώρο...!

https://mega.nz/#!VZwAEBbS!y19uAtz0osr6ATrkDzIS0TQv7sjo18N9t4ik-9sk7_c

Φτιαγμένο από επαγγελματίες μουσικούς... Για επαγγελματίες "ακροατές".

Ο μοναδικός με 64bit audio prossesing και audiophile- best pressision of audio interpolaration

Ρυθμίστε το και θα πάθετε πλάκα.

(προσοχή στον συμπιεστή)

Καλή ακρόαση και καλή βδομάδα..

:)

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Για σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ! Υπαρχει καποιος να με βοηθησει? Υπαρχει η original ROM coolpad f1 8297w για να φλασαρω το κινητο μου γιατι γλασαρα λαθος και τωρα ειναι brick! Ευχαριστω!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενα link για so flash tool γιατι μαλλον εχω λαθος preloader!!!

Μεγάλη αλήθεια..

Ισως λιγο υπερβολή.

Θα το καταλάβουμε, όμως, οταν θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε κάποτε, τηλέφωνο.

Κάντε μια βόλτα στα νήματα των άλλων συσκευών και θα δείτε.....

;)

Α, και κατι ακόμη που ξέχασα... Στο προηγούμενο ποστ, ολες οι συσκευές που ανέφερα φέρουν επεξεργαστή snapdragon 6xx και άνω. Επίσης, έχουν 3+ γιγα ραμ..

Αυτό, για τους κατά καιρούς επικριτές των μτκ που με λίγα ευρώ γίνανε και είναι ακόμη και τώρα, πρώτοι μάγκες....

Η Coolpadάρα ζει και μας οδηγεί! Το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει τώρα τελευταία είναι η έλλειψη εσωτερικού χώρου! Άδειασα τα δεδομένα του Facebook και του Messenger και ανάσανα λίγο, αλλά ήδη μαζεύουν πάλι φουλ... Έχω το Xinternalsd, το οποίο βοηθάει, αλλά δεν περνάει τα πάντα στην SD! (Θα με βοηθούσε αν περνούσε τα δεδομένα των εφαρμογών στην SD αφού δε γίνεται να περάσει και τις ίδιες τις εφαρμογές!) Έχετε καμία ιδέα σχετικά;;

Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!!

Η θήκη της τα σπάει, πάντως!!!

Υ.Γ.: Καμία ιδέα σχετικά με τον εσωτερικό χώρο που έγραψα πριν;

Η θήκη της τα σπάει, πάντως!!!

Υ.Γ.: Καμία ιδέα σχετικά με τον εσωτερικό χώρο που έγραψα πριν;

Link2sd Plus. Εγω το αγόρασα -3 ευρω νομίζω- και κανω την δουλειά μου μιά χαρά

ΥΓ : όντως άψογη αν λες για την θήκη που ειχαμε πάρει τοτε απο Vickmall, την διάφανη , (που την είχα τρια χρόνια στο σελοφαν της) , την έβαλα τώρα μαζί με την MIUI 9 και ενοιωσα πως ειχα 100/% καινούργιο τ/φ...

Σχετικά με την χρήση της κάρτας ως ιντερναλ, προσωπική μου άποψη, είμαι κάθετα αντίθετος.

Η καρτουλα είναι αποθηκευτικός χώρος και όχι μέσο ανταλλαγής δεδομένων ήτοι συχνών εγγραφο-διαγραφων, μειώνοντας έτσι το προσδόκιμο όριο της.

Όσοι θέλετε να την χρησιμοποιήσετε έτσι, φροντίστε ανά τακτά διαστήματα να της κάνετε ένα μπακαπ τις φωτογραφίες, μιας κάποτε, ίσως, τα φτύσει και θα στεναχωρεθειτε. Όχι για την κάρτα αλλά για τις "αναμνήσεις".

Προτείνω, παράλληλα, την χρήση του Quickpic για τις φωτογραφίες σας καθότι διαθέτει 1τεραμπαιτ αποθηκευτικό (φτάνει με τα δώρα έως 5), που πρακτικά, είναι άπειρος και ανεβάζει φωτογραφίες με το που συνδέεστε στο ίντερνετ.

Γνώμη μου...

...

Τώρα,

Όσοι επιμένετε, περάστε μια βόλτα από δω.. (κερνάω καφέ)

https://mega.nz/#!YE5WlbqA!cXVa5geWKthTRYja7qI0zjf3RiOrRqi1tRv4vqVHrME

;)

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

SUPER δώρο...!

Ο μοναδικός με 64bit audio prossesing και audiophile- best pressision of audio interpolaration

(προσοχή στον συμπιεστή)

τι προγραμματαρα ειναι αυτο ρε φιλε??? επαθα πλακα:up:

οταν λες συμπιεστη τι εννοεις? το 64bit να το ενεργοποιησουμε η θα παρουμε το ηχειο στο χερι?:lol:

σχετικα με την μπαταρια...την 1η φορα που το ειδα ειχε σχεδον 4ω shot, οχι ασχημα αλλα περιμενα παραπανω..ισως να θελει μερικους κυκλους φορτισης.

το κακο ειναι οτι δεν μπορω να το παρακολουθησω οσο θελω τη colpadara!! ο μικρος μου δεν το αφηνει απο τα χερια του!:lol:

enjoy your life...:p

τι προγραμματαρα ειναι αυτο ρε φιλε??? επαθα πλακα:up:

οταν λες συμπιεστη τι εννοεις? το 64bit να το ενεργοποιησουμε η θα παρουμε το ηχειο στο χερι?:lol:

σχετικα με την μπαταρια...την 1η φορα που το ειδα ειχε σχεδον 4ω shot, οχι ασχημα αλλα περιμενα παραπανω..ισως να θελει μερικους κυκλους φορτισης.

το κακο ειναι οτι δεν μπορω να το παρακολουθησω οσο θελω τη colpadara!! ο μικρος μου δεν το αφηνει απο τα χερια του!:lol:

Ενεργοποίησε το.

Προσοχή στις ρυθμίσεις του compressor.

http://fs1.directupload.net/images/171204/yvxmwcmr.jpg

Ενεργοποιήσετε τον αλλά πειράξτε τις επιμέρούς του ρυθμίσεις με συνεση.

Έχει ρυθμίσεις και εφέ που δεν έχει κανένα άλλο πρόγραμμα

Κάτω από 5μιση ώρες sot, δεν βγάζω με τίποτα.

Μόνο αν το έχω σε data και σέρφαρω ακατάπαυστα, ίσως δω 4,5... Ισως, διότι δεν θα προλάβω, θα στραγγίξει το πακέτο... Χαχαχα

CPU state με το neutron σε λειτουργία..

http://fs5.directupload.net/images/171204/nffdmc2c.jpg

Είναι δυνατό πρόγραμμα. Αξίζει..!

(με λύπη, θα αποχωριστώ το poweramp)

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Για σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ! Υπαρχει καποιος να με βοηθησει? Υπαρχει η original ROM coolpad f1 8297w για να φλασαρω το κινητο μου γιατι γλασαρα λαθος και τωρα ειναι brick! Ευχαριστω!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενα link για so flash tool γιατι μαλλον εχω λαθος preloader!!!

Στειλτο μου να στο φτιαξω και στο ξαναστελνω, στειλε μηνυμα αν θες. Αλλιως βοηθεια με Teamviewer.

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

Δοκιμάστε το.. Super δώρο..

Δεν έχω ξαναδεί πρόγραμμα να μπορεί να ρυθμίζει όχι μόνο το ύψος της κυματομορφης αλλά και το εύρος της στην εκάστοτε συχνότητα...!!

Επίσης να εφαρμόζει normalization σε κάθε κομμάτι χωριστά, υπολογίζοντας το offset για το καθένα ώστε να δίνει στρωτο ήχο...

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

SUPER δώρο...!

(προσοχή στον συμπιεστή)

Ευχαριστούμε για το δωράκι,

το είχα από παλιά στο huawei x5pro, αλλά μετά από κάποιο καιρό δεν το έβρισκα σε φουλ έκδοση και το παράτησα. Από τότε ήταν και είναι το καλύτερο και πιο επαγγελματικό από όλα και μόνο σε αυτό άκουγες τις επαγγελματικές ηχογραφήσεις με 24bit/96KHZ και τα μη απωλεστικά φορματ.

Στους μουσικόφιλους και οργανοπαίχτες προτείνω το Maple Player

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sqr5.android.player_jb

για να ρυθμίζεται το τέμπο και το Pitch όπως θέλετε, για να βγάλετε πιο ευκολα ένα τραγούδι παίζοντάς το σε αργή ταχύτητα ή να κουρδίσετε το τραγούδι στο όργανο και όχι το αντίθετο.

Link2sd Plus. Εγω το αγόρασα -3 ευρω νομίζω- και κανω την δουλειά μου μιά χαρά

ΥΓ : όντως άψογη αν λες για την θήκη που ειχαμε πάρει τοτε απο Vickmall, την διάφανη , (που την είχα τρια χρόνια στο σελοφαν της) , την έβαλα τώρα μαζί με την MIUI 9 και ενοιωσα πως ειχα 100/% καινούργιο τ/φ...

Όχι, λέω για τη θήκη της κοπελιάς στο βίντεο που μας έστειλε ο Jpower λίγο πιο πάνω!!!

Ευχαριστούμε για το δωράκι,

το είχα από παλιά στο huawei x5pro, αλλά μετά από κάποιο καιρό δεν το έβρισκα σε φουλ έκδοση και το παράτησα. Από τότε ήταν και είναι το καλύτερο και πιο επαγγελματικό από όλα και μόνο σε αυτό άκουγες τις επαγγελματικές ηχογραφήσεις με 24bit/96KHZ και τα μη απωλεστικά φορματ.

Στους μουσικόφιλους και οργανοπαίχτες προτείνω το Maple Player

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sqr5.android.player_jb

για να ρυθμίζεται το τέμπο και το Pitch όπως θέλετε, για να βγάλετε πιο ευκολα ένα τραγούδι παίζοντάς το σε αργή ταχύτητα ή να κουρδίσετε το τραγούδι στο όργανο και όχι το αντίθετο.

Παρακαλώ..

Το είχα κατεβάσει, παλιά, στο inew v3, αλλά σερνόταν ένεκα 4πυρηνων και 1γιγα ραμ.

Redmi Note 9 Pro 6-128

Σχετικά με την χρήση της κάρτας ως ιντερναλ, προσωπική μου άποψη, είμαι κάθετα αντίθετος.

Η καρτουλα είναι αποθηκευτικός χώρος και όχι μέσο ανταλλαγής δεδομένων ήτοι συχνών εγγραφο-διαγραφων, μειώνοντας έτσι το προσδόκιμο όριο της.

Όσοι θέλετε να την χρησιμοποιήσετε έτσι, φροντίστε ανά τακτά διαστήματα να της κάνετε ένα μπακαπ τις φωτογραφίες, μιας κάποτε, ίσως, τα φτύσει και θα στεναχωρεθειτε. Όχι για την κάρτα αλλά για τις "αναμνήσεις".

Προτείνω, παράλληλα, την χρήση του Quickpic για τις φωτογραφίες σας καθότι διαθέτει 1τεραμπαιτ αποθηκευτικό (φτάνει με τα δώρα έως 5), που πρακτικά, είναι άπειρος και ανεβάζει φωτογραφίες με το που συνδέεστε στο ίντερνετ.

Γνώμη μου...

...

Τώρα,

Όσοι επιμένετε, περάστε μια βόλτα από δω.. (κερνάω καφέ)

https://mega.nz/#!YE5WlbqA!cXVa5geWKthTRYja7qI0zjf3RiOrRqi1tRv4vqVHrME

;)

Καλημέρα.

Μπορείς να εξηγήσεις σε παρακαλώ πως παίρνεις τον 1tb χώρο με το QuickPic για τις φωτογραφίες?

Κατέβασα την εφαρμογή και το μόνο που μου εμφανίζει στις επιλογές είναι ένα CM Cloud με 2gb μόνο χώρο.....

Edited by akisthegreat