Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπως ειπα περασα την miui 6.11.3 το κινητο ενταξει ειναι πολυ γρηγορο και πολυ καλη διαχειριση της μπαταριας. Αλλα χρειαστηκε να κανω επανεκκινηση στο 33% και μετα το κινητο δεν ανοιγε. Διαπιστωνω οτι η μπαταρια ειχε παει στο 0%!!! Το εκανα 2 φορες για να σιγουρευτω και στις δυο το ιδιο εκανε ενω αν το αφησεις ανοικτο κρατα αρκετη ωρα ακομα. Δειτε εδω το screenshot Που τραβηξα και πειτε μου αν κανεις αλλος εχει παρατηρησει το ιδιο.

https://postimg.org/image/uiktni4of/

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

στην τελευταια miui του jpower 6.12.1 σταματησαν τα notifications στο βαιμπερ...πρεπει να ανοιξω την εφαρμογη για να δω μηνυματα...ολα ειναι κανονικα ενεργοποιημενα...με την προηγουμενη δεν ειχα τετοια θεματακια..καποιος να δωσει καμια λυση?

Εντάξει, παλεύεται και η Aosp παιδιά. Το καλό της είναι ότι δουλεύουν τα πάντα από xposed και όλα τα ωραία. Βέβαια αυτή είναι 6άρα και είναι κολλημένα τα data σε 2g/3g preferred αλλά δεν με πειράζει και πολύ, δοκιμάζω το Marshmallow τώρα στο end of life του F1 για να είμαι έτοιμος για το επόμενο. :)

http://m.imgur.com/a/fcg2R

http://m.imgur.com/a/UjQK4

Edited by mindtrapper

στην τελευταια miui του jpower 6.12.1 σταματησαν τα notifications στο βαιμπερ...πρεπει να ανοιξω την εφαρμογη για να δω μηνυματα...ολα ειναι κανονικα ενεργοποιημενα...με την προηγουμενη δεν ειχα τετοια θεματακια..καποιος να δωσει καμια λυση?

έχω ακριβώς το ίδιο ( και μοναδικό ) πρόβλημα, εξαίρεσα από όλες τις ρυθμίσεις το κλείσιμο του viber, όμως συνεχίζω να χάνω ειδοποιήσεις.

θα το μεταφέρω και βλέπουμε..

Πες μου οτι το αγορασες απο insomnia απο τον gesamgr.

Ακριβώς :confused:

Ακριβώς :confused:

To ειχα αγορασει για ενα φιλο. Οτι ρομ και να του περασα δεν κλειδωνε με τιποτα δορυφορους ενω εχανε το σημα συνεχως ακομα και μεσα στο σπιτι. Χαρακτηριστικο ειναι οτι οταν βαζεις το Pin της καρτας αργει πολυ να δωσει σημα. Δεν ασχοληθηκα παρα περα και δεν το φλασαρα με sp flash tool. Το εστειλα πισω και πηρε ο φιλος το ποσο με χασουρα 10 ευρω τα μεταφορικα. Δοκιμασε να φλασαρεις την οφισιαλ ρομ αν και δε νομιζω να γινει κατι.

19/March/2020 by C.B.G.)

έχω ακριβώς το ίδιο ( και μοναδικό ) πρόβλημα, εξαίρεσα από όλες τις ρυθμίσεις το κλείσιμο του viber, όμως συνεχίζω να χάνω ειδοποιήσεις.

θα το μεταφέρω και βλέπουμε..

για τσεκαρε λιγο security-autostart-και βαλε το βαιμπερ σε ον mode kαι κοιταξε το κ πες μου

για τσεκαρε λιγο security-autostart-και βαλε το βαιμπερ σε ον mode kαι κοιταξε το κ πες μου

τα έχω κάνει ήδη αυτά, όπως και σε whats up, messenger etc..μόνο στο viber κάνει τα δικά του. δοκίμασα και νέα εγκατάσταση την εφαρμογή αλλά κάνει πάλι τα ίδια,εντάξει δεν σκάω κιόλας, η ρομ είναι άψογη σε όλα τα άλλα που καλύπτει κάποιες αστοχίες.

τα έχω κάνει ήδη αυτά, όπως και σε whats up, messenger etc..μόνο στο viber κάνει τα δικά του. δοκίμασα και νέα εγκατάσταση την εφαρμογή αλλά κάνει πάλι τα ίδια,εντάξει δεν σκάω κιόλας, η ρομ είναι άψογη σε όλα τα άλλα που καλύπτει κάποιες αστοχίες.

εμενα μου διορθωθηκε...κοιτα λιγακι και στο settings-notifications μεσα στο βαιμπερ ΑΛΛΑ και στο settings-installed apps-viber-notifications badges επισης εμενα μου το εκανε οταν επεφτε πολυ η μπαταρια σαν να κρατουσε τη εφαρμογη ανενεργη...αλλα ολα κομπλε τωρα ρι ξε μια ματια ισως να ειναι κατι μικρο που δε πιανει στο ματι...

επισης παιζει ρολο και πιο theme εχεις...σε miui7 εβαζα ενα θεμα και δεν μου ανοιγε τις φουσκιτσες στο messenger και γενικα αργουσαν τα notifications...μολις εβαζα καποιο αλλο εστρωναν!!!

Edited by takaros7

καλημέρα θέλω να πουλήσω to coolpad f1 πόσο να το πούλησω?

που να το ανεβάσω ξέρετε κάποιο σιτε?

ενδαφέρεται κανεις?

η μπαταρία του είναι καινούριa δεν έχει κανένα θέμα δεν το έχω ανοίξει ποτέ για καποιο service.

ποια ρομ λέτε να του περάσω πριν το πουλήσω τωρα είναι με lg

και δεν έχω κάποιο θέμα πολύ καλή ρομ. ξέρετε κάποια άλλη?

ξέρετε κάποια rομ που να έχει πολύ αυτονομιά?και αν για περιγράψτε τι αυτονομία έχει?ευχαριστω

Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε μερικά xiaomi εφαρμογές τύπου IM για να δουλέψουν εντελώς σωστά έπρεπε να τις κάνουμε system.Δοκιμάστε το.

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

καλημέρα θέλω να πουλήσω to coolpad f1 πόσο να το πούλησω?

που να το ανεβάσω ξέρετε κάποιο σιτε?

ενδαφέρεται κανεις?

η μπαταρία του είναι καινούριa δεν έχει κανένα θέμα δεν το έχω ανοίξει ποτέ για καποιο service.

ποια ρομ λέτε να του περάσω πριν το πουλήσω τωρα είναι με lg

και δεν έχω κάποιο θέμα πολύ καλή ρομ. ξέρετε κάποια άλλη?

ξέρετε κάποια rομ που να έχει πολύ αυτονομιά?και αν για περιγράψτε τι αυτονομία έχει?ευχαριστω

Ενδιαφερομαι εγω για ενα φιλο αν θες στειλε pm.

19/March/2020 by C.B.G.)

Τι κινηταρα είχαν βγάλει.... Ακόμα και 2 μισή χρόνια μετά, υπάρχουν άτομα που ασχολούνται...

προσωπικο μου: LeEco pro3 x722

εργασιας : Bluboo Picasso

Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird

Ο πόλεμος που έχω ανοίξει με τις rom συνεχίζεται, εγώ τη miui δεν τη μπορώ καθόλου και δυστυχώς emui υπάρχει μόνο μία αλλά με προβλήματα.

Δοκίμασα την iNew v3 Plus από το Needrom, δουλεύουν όλα αλλά απορρίπτεται λόγω AOSP καταβολών, με γύρισε δέκα χρόνια πίσω, αισθητικά απαράδεκτη, ήθελα να πετάξω τη συσκευή, δεν βλέπεται με τίποτα.

Ευχάριστη έκπληξη η HIvE UI από το Needrom, βασίζεται σε AOSP, με παρόμοιο μενού αλλά με κάποιο skin και artwork που είναι ευχάριστα στο μάτι διατηρώντας πάντα τη λειτουργικότητα. Δουλεύουν όλα, το μόνο που δεν έχει είναι ξεχωριστές ρυθμίσεις για διαφορετικό ήχο σε κάθε sim, εγώ που έχω δύο κάρτες το χρησιμοποιώ. Κατέβασα το Dual sim ringtone από το Playstore αλλά δεν κρατά τις ρυθμίσεις και σε κάθε reboot τις χάνει. Τέλος πάντων μένει για δοκιμή γιατί στα άλλα όλα είναι οκ.

Edit: Υπάρχουν δύο dual sim ringtone στο Playstore, το δεύτερο έκανε τη δουλειά.

Edit2: Επειδή βγάζει nvram error θέλει το wifi fix.

Edited by grgz

grgz ευχαριστώ , κατεβάζω τώρα

Να φανταστώ ότι είναι για TWRP?

grgz ευχαριστώ , κατεβάζω τώρα

Να φανταστώ ότι είναι για TWRP?

Εγώ την πέρασα με Philz αλλά λογικά περνιέται με όλες, η TWRP πάντως δεν είναι αξιόπιστη, στους περισσότερους βγάζει προβλήματα.

Υπάρχουν δύο dual sim ringtone στο Playstore, το δεύτερο έκανε τη δουλειά.

Επειδή βγάζει nvram error θέλει το wifi fix.

Edited by grgz

Δώσε και το Philz που χρησιμοποιείς εσύ για να είμαστε σίγουροι ;)

Ευχαριστώ.

Το Wlan_Fix πρέπει να το φλάσάρω όπως και να 'χει?

Ευχαριστώ.

Το Wlan_Fix πρέπει να το φλάσάρω όπως και να 'χει?

Ναι, διορθώνει προβλήματα, φλάσαρέ το καπάκι μετά τη rom.

Μόνο αν σου βγάζει nvram error στα WiFi. Εγώ έχω φτιάξει δικό μου με την σωστή Mac address που είχε αρχικά το κινητό μου. Αλλιώς αν φλασάρουμε όλοι το ίδιο fix αν βρεθούμε ποτέ στον ίδιο χώρο μόνο ένας θα έχει WiFi. Αν σε ενδιαφέρει να θυμηθώ πως το έκανα και να το γράψω, αν και κάπου εδώ μέσα στο χάος υπάρχει Guide. Με hex editor γίνεται αν θυμάμαι καλά.

Μόνο αν σου βγάζει nvram error στα WiFi. Εγώ έχω φτιάξει δικό μου με την σωστή Mac address που είχε αρχικά το κινητό μου. Αλλιώς αν φλασάρουμε όλοι το ίδιο fix αν βρεθούμε ποτέ στον ίδιο χώρο μόνο ένας θα έχει WiFi. Αν σε ενδιαφέρει να θυμηθώ πως το έκανα και να το γράψω, αν και κάπου εδώ μέσα στο χάος υπάρχει Guide. Με hex editor γίνεται αν θυμάμαι καλά.

Υπάρχει οδηγός στην πρώτη σελίδα.

mindtrapper... κλαίω... :lol:

Φαντάζεσαι εν έτη 2017 να βρεθούμε στον ίδιο χώρο με F1?

Mα την Παναγία θα πάω για τζόκερ μετά :up::heat:

Και μόνο που το είδα το ποστ... κουράστηκα:blink::lol:

Άστο καλύτερα αν έχω θέμα θα βάλω αυτό που μου έδωσες και αν ποτέ μαζευτούμε καμιά 200αριά άτομα με collpad στον ίδιο χώρο...:p ας μην έχω σήμα wifi , θα βλέπω από το OnePlus :D

Edited by tsiv