Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Dalvik cache?

Την εχω περάσει με φιλζ.

Μια φορά τα wipes.

Σχετικά με την κοσμοτε. Δικος μου άνθρωπος , έχει πάθει το ίδιο σε emui (κιτκατ). Μια μέρα, στα ξαφνικά, έπαψε να μπαίνει στα ντατα. Αλλαγή σιμ και είναι οκ.

Θυμάμαι, έπρεπε να είναι στην σιμ 1 για να δουλέψει η εφαρμογή του whatsup. Αφού προέκυψε το πρόβλημα , δεν την αναγνωριζε καν η εφαρμογή την κάρτα. Ακόμη και σε wifi

ναι εννοείται ότι έκανα Dalvik cache!

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Καλημερα υπαρχει καποιος που να του δουλευει το gravity στη slim και αν ναι πως?

Ναι, το μονο που δεν δουλεύει, είναι κάτι αλλαγές χρωμάτων στην μπάρα και κάτι άλλα ψιλοπραγματα.

Αυτό διορθώνεται με decompile το framework και διαγραφή των γραμμών που ορίζουν ως χρώμα στα signals το #FFFFF.

Γενικά, παίζει...

http://s21.postimg.org/db9xzj0af/Screenshot_20160924_140058.pngimage hosting sites

Επίσης και τα layers παίζουν κανονικά

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Azuli φίλε,μακρυα!!!όσα vfm είδα από διάφορες εταιρίες της π****ας βγήκαν πατάτες...

καλα ετσι κι αλλιως δεν θα το επαιρνα πριν διαβασω κανα δυο χιλιαδες reviews και δω δικο του thread στο xda..!

Παντως δεν ειναι απαραιτητο οτι επειδη μια εταιρια εχει βγαλει ******** μοντελα στο παρελθον να το συνεχισει δια παντως.Βλεπε huawei,zte,le κλπ

Το γεγονος ομως οτι εχει snapdragon κανει ολη την διαφορα,αν δεν υπαρχει κατασκευαστικο προβλημα στο τηλ,τα διαθεσιμα sources του επεξεργαστη ειναι το νουμερο ενα κριτηριο για μενα.

off topic τελος!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημερα υπαρχει καποιος που να του δουλευει το gravity στη slim και αν ναι πως?

μου δουλευουν τα παντα οσα εχω δοκιμασει εκτος απο την διαταξη των quick tiles που μεχρι να τα τακτοποιησεις οπως θελεις θελει λιγο υπομονη γιατι κανει conflict με τις αναλογες ρυθμισεις της rom.Αλλα στο τελος τα εφερα οπως ηθελα.Τι δεν σου δουλευει?

εχω την εκδοση του xda/mtk-dev

[/color]

μου δουλευουν τα παντα οσα εχω δοκιμασει εκτος απο την διαταξη των quick tiles που μεχρι να τα τακτοποιησεις οπως θελεις θελει λιγο υπομονη γιατι κανει conflict με τις αναλογες ρυθμισεις της rom.Αλλα στο τελος τα εφερα οπως ηθελα.Τι δεν σου δουλευει?

εχω την εκδοση του xda/mtk-dev

Δεν μπορω να βρω απο που κλείνω όλες τις εφαρμογές που τρέχουν μαζί και της κλείνω μια μια.

Αυτό πειραζω και εγώ αλλά τίποτα.

Ποιο gravity εχεις?

Καντο έτσι..

http://s16.postimg.org/p23l8iosl/Screenshot_20160924_194022.pngimages upload

Redmi Note 9 Pro 6-128

Σύντομα cm12. 1 πλήρως bugless

Επίσης, φίλε moihack

Δεν σε ξέχασα....

Πέσανε πολλά άσχημα τελευταία (επαγγελματικά, κυρίως ) και δεν μπόρεσα να συγκεντρωθω

Σύντομα θα έχεις νεότερα...

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Ακριβως έτσι το έχω και δεν παιζει.

Έχει προσωπικοτητα.

Δούλεψε τελικά είχα πειράξει τις ρυθμισεις τοθ τηλεφώνου ευχαριστώ για τη βοηθεια.

Edited by manytou21

Σύντομα cm12. 1 πλήρως bugless

Επίσης, φίλε moihack

Δεν σε ξέχασα....

Πέσανε πολλά άσχημα τελευταία (επαγγελματικά, κυρίως ) και δεν μπόρεσα να συγκεντρωθω

Σύντομα θα έχεις νεότερα...

πληρως bugless εννοεις να δουλευουν vpn και απενεργοποιηση sim?

καλο αυτο :) πληροφοριες;;;;

Λίγο υπομονή, φίλε μου...

Έστειλα κάτι και περιμένω κάτι.

Αυτή θα είναι και η τελευταία ρομ που θα ανεβάσω.

(Εφ όσον όλα παίξουν σωστά).

Μέχρι τότε.....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ακριβως έτσι το έχω και δεν παιζει.

Έχει προσωπικοτητα.

Δούλεψε τελικά είχα πειράξει τις ρυθμισεις τοθ τηλεφώνου ευχαριστώ για τη βοηθεια.

Οκ, bro... :)

Redmi Note 9 Pro 6-128

Ημουν θεσσαλονικη για δουλεια 2 μερες και με εναν περιεργο τροπο τα data ηταν πιο σταθερα απ οτι στην Αθηνα,δεν ξερω γιατι,ισως λογω πιο λιγου φορτου στα δικτυα?

Βεβαια η κατασταση στην διαδρομη Αθηνα-Θεσσαλονικη τραγικη,οτι να ναι γινοταν,ερχοταν,εφευγε,εδειχνε οτι ειναι ανοιχτα και δεν ηταν και οτι αλλη εκδοχη υπαρχει..!

Έρχεσαι στα λόγια μου......

Το χω πει και το ξαναλέω....

Έχουν θέμα όλες οι εταιρείες με τα δίκτυα τους.

Πόσο μάλιστα, στην Αθήνα, όπου εκεί μένει ο μισός πληθυσμός της χώρας...

Τα ιδια συμβαίνουν και σε τηλ με emui (4.4.2).

Ειδικα, η wind, τα σουκου δίνει ένα καλό πακέτο mb με πολύ λίγα χρήματα.

Ανάλογα πακέτα δίνουν και οι άλλες.

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Βεβαια και στη θεσσαλονικη δεν θα τα λεγα σταθερα τα data,απλα τα airplane mode που χρειαστηκε να κανω ηταν λιγοτερα,αποσυνδεσεις παλι υπηρχαν.Ισως στην Αθηνα εχει πιο πολλες κεραιες/κινηση δεδομενων και οι αυτοματες εναλλαγες απο 2g σε 3g ειναι περισσοτερες.Οπου ετσι κι αλλιως απο κει προερχεται το προβλημα.

Βεβαια και στη θεσσαλονικη δεν θα τα λεγα σταθερα τα data,απλα τα airplane mode που χρειαστηκε να κανω ηταν λιγοτερα,αποσυνδεσεις παλι υπηρχαν.Ισως στην Αθηνα εχει πιο πολλες κεραιες/κινηση δεδομενων και οι αυτοματες εναλλαγες απο 2g σε 3g ειναι περισσοτερες.Οπου ετσι κι αλλιως απο κει προερχεται το προβλημα.
εγω παντος μονο με kit kat και στα ιδια περιπου επιπεδα σε miui του κουσκους ειχα σταθεροτιτα στα data σε οτι lollipop και Marshmallow εχω δοκιμασει εχουν προβλημα με το σημα και τα data μονο με επανεκκινηση και Airplane mode επανερχοντουσαν αυτα τα δυο τις περισσοτερες φορες! τωρα με mi4 δεν εχω προβλημα με data και σημα οπως και με το coolpad με kit kat roms και ειδικα την inew οτι αλλο 5ρι και 6ρι προβλημα με σημα και data!

εγω παντος μονο με kit kat και στα ιδια περιπου επιπεδα σε miui του κουσκους ειχα σταθεροτιτα στα data σε οτι lollipop και Marshmallow εχω δοκιμασει εχουν προβλημα με το σημα και τα data μονο με επανεκκινηση και Airplane mode επανερχοντουσαν αυτα τα δυο τις περισσοτερες φορες! τωρα με mi4 δεν εχω προβλημα με data και σημα οπως και με το coolpad με kit kat roms και ειδικα την inew οτι αλλο 5ρι και 6ρι προβλημα με σημα και data!

δυστυχως ναι,μονο kitkat.Επισης ολες οι mm που εχουμε εχουν προβλημα στην διαχειριση της μνημης.Ξεκινανε σφαιρατες και σε μερικες μερες αρχιζουν και σερνονται.Και σε αυτο οι kitkat πιο αξιοπιστες,στις kitkat σπανια χρειαστηκε να καθαρισω τα recents για να ελευθερωθει μνημη

Λοιπόν, έχω cm13 όπου παίζουν όλα.

Vpn, sim deactivation, gps, stable data και Πιθανότατα, δυνατότητα επιλογής 2g/3g...

Μόλις βρω χρόνο και πισι

Θα δοκιμάσω πορτ.. (μάλλον, cross port)

Και σύντομα, RESSURECTION REMIX 5.8.0 - Android N

Επίσης, Color os 2.1.1 (Android 4.4.4)

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Εφτασα στα ορια μου με τις mm τις χαλασμενες και πηγα σε Miui 8 (kitkat)

Eπιτελους βλεπω ''WCDMA only'' !

Θα πηγαινα σε aosp (maucat,iNew) αλλα το user interface της kitkat aosp ειναι πολυ ξεπερασμενο πλεον στα ματια μου μετα απο τοσο καιρο με mm.Το ui της Miui 8 δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο mm,ειναι και πανεμορφο και εχει και θεματα παντα 100% συμβατα που δεν δημιουργουν extra bugs.Επισης ο ηχος ειναι πολυ καλυτερος απο mm,ιχνος παραμορφωσης.

Εβαλα την τελευταια εκδοση απο mtk-dev http://www.mtk-dev.com/2016/08/stable-miui-8-8010-global-stable-mt6592.html

Θελει twrp 3.0.2 ,με το 2.8.6 δεν εμπαινε (αυτο το zip φλασαριστο απο recovery σου βαζει την 3.0.2 με ενα απλο install zip https://www.sendspace.com/file/6bukxo )

3g preferred με το ζορι,αποσυνδεσεις data ολη την ωρα,αποσυνδεσεις wifi,χαλασμενο hw acceleration και 300mb ελευθερη μνημη τον πουλο απο μενα,κουραστηκα.

Mεχρι να βγει κατι αξιολογο με σταθερα data μαλλον για εδω ειμαι (μονο αν κανει κανα θαυμα ο αγιος fire855 με καμια cm14)

Edited by azuli