savvas_p25 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Παιδια έχω θεμα με την rom του kouskous...την εκανα εγκατασατη με twrp και με Philz αλλά μου βγαζει συνεχεια οτι τα μηνύματα σταματησαν να λειτουργουν και δεν με αφινει να κάνω τπτ...τι παιζει??? να βάλω καμια άλλη rom σε ΚΚ? Επίσημη με ygdp tools ( αν στο κάνει και με άλλη ρομ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Παιδια έχω θεμα με την rom του kouskous...την εκανα εγκατασατη με twrp και με Philz αλλά μου βγαζει συνεχεια οτι τα μηνύματα σταματησαν να λειτουργουν και δεν με αφινει να κάνω τπτ...τι παιζει??? να βάλω καμια άλλη rom σε ΚΚ? Ποια έβαλες;; Έβαλες πρώτα την πρώτη και μετά εγκατέστησες από πάνω της την προτελευταία;; Δε μου έχει εμφανίσει τέτοιο σφάλμα και την χρησιμοποιώ από το Δεκέμβριο! Ο Κουσκούς λέει TWRP και αυτό χρησιμοποιώ, αλλά λογικά θα φλασάρεται και με Philz! Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmatsar Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ποια έβαλες;; Έβαλες πρώτα την πρώτη και μετά εγκατέστησες από πάνω της την προτελευταία;; Δε μου έχει εμφανίσει τέτοιο σφάλμα και την χρησιμοποιώ από το Δεκέμβριο! Ο Κουσκούς λέει TWRP και αυτό χρησιμοποιώ, αλλά λογικά θα φλασάρεται και με Philz! Κάτι καινούριο σε ΜΙUI που να μπορούμε να φλασάρουμε στο κινητό μας κυκλοφορεί; Που χάθηκες kouskous???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Κάτι καινούριο σε ΜΙUI που να μπορούμε να φλασάρουμε στο κινητό μας κυκλοφορεί; Που χάθηκες kouskous???? http://forum.xda-developers.com/a310/development έχει μερικές...ο κουσκους άλλαξε συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Εχω βαλει την temasec η καπως ετσι του jpοwer . το τηλεφωνο ζεσταινεται παρα πολυ και αδειαζει πολυ γρηγορα η μπαταρια. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 http://forum.xda-developers.com/a310/development έχει μερικές...ο κουσκους άλλαξε συσκευή! Ιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Τον προδότη!!! :p Ξέρω ότι ισχύει το "If it ain't broke, don't fix it" που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικανοί, αλλά γιατί με τρώνε τα χέρια μου να δοκιμάσω τη Miui 8 από το λινκ που έστειλες;;;;; Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Τον προδότη!!! :p Ξέρω ότι ισχύει το "If it ain't broke, don't fix it" που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικανοί, αλλά γιατί με τρώνε τα χέρια μου να δοκιμάσω τη Miui 8 από το λινκ που έστειλες;;;;; Πάρε ένα backup και δοκίμασε!έχει 2-3 σίγουρα miui!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Απο την RR που ειμαι τώρα μπορω να κάνω dirty flash την Infocus ; Θα μπρικαρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Απο την RR που ειμαι τώρα μπορω να κάνω dirty flash την Infocus ; Θα μπρικαρει; Λογικά ναι,αλλα και να μην μπρικαρει θα σε βγάλει 1002 προβλήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalwdio Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Εχω βαλει την temasec η καπως ετσι του jpοwer . το τηλεφωνο ζεσταινεται παρα πολυ και αδειαζει πολυ γρηγορα η μπαταρια. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει? Και σε μένα το έκανε αυτό αλλά είχα βάλει busy box και lucky patcher μόλις τα έβγαλα το κινητό είναι νορμάλ. Κάποια εφαρμογή στα προκαλεί λογικά. Sent from my A310 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Πάρε ένα backup και δοκίμασε!έχει 2-3 σίγουρα miui!! Σωστός ο Σάββας! Θα το δοκιμάσω, όμως, μετά τον Αύγουστο, γιατί στο νησί ο Αύγουστος είναι ο πιο πολυάσχολος μήνας και ο ελεύθερος χρόνος λίγος και πολύτιμος!!! Απλά, αν είναι να βάλω πάλι Miui, σκέφτομαι: "Θα έχει τίποτα αξιόλογο να μου προσφέρει σε σχέση με αυτήν που φοράω τώρα;;;" Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Δοκιμασε την MIUI 8 please κ πες μας τι λεει!!! Αν κ λογικα μονο eng/chn θα χει προς το παρον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Δοκιμασε την MIUI 8 please κ πες μας τι λεει!!! Αν κ λογικα μονο eng/chn θα χει προς το παρον! την δοκίμασα την 8 , δεν έχει ελληνικά αλλά μικρό το κακό, έχει αρκετές αλλαγές με την 6.1.28, τα data δουλευουν μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Και σε μένα το έκανε αυτό αλλά είχα βάλει busy box και lucky patcher μόλις τα έβγαλα το κινητό είναι νορμάλ. Κάποια εφαρμογή στα προκαλεί λογικά. Sent from my A310 using Tapatalk Ειχα βαλει και εγω το busy box, μολις το έβγαλα εστρωσε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos888 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Ειχα βαλει και εγω το busy box, μολις το έβγαλα εστρωσε.. Εγω δεν το εχω βάλει και αντιμετωπίζω το ιδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Ειχα βαλει και εγω το busy box, μολις το έβγαλα εστρωσε.. το busybox δεν εχει σχεση μ αυτα τα θεματα,δεν δημιουργει ποτε προβληματα σε κατι,μονο λυνει! bonus: Για τα παιδια που ειχαν προβλημα με το xposed και την πειραιως (αν θυμαμαι καλα) : http://www.xda-developers.com/use-android-pay-with-xposed-without-rebooting-with-magisk/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Μία που συζητάμε για το busybox , εγώ έχω περάσει το lucky patcher χωρίς αυτό , είναι αναγκαίο; Να το βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Μία που συζητάμε για το busybox , εγώ έχω περάσει το lucky patcher χωρίς αυτό , είναι αναγκαίο; Να το βάλω; Αναγκαίο δεν είναι άλλα ας πούμε ότι βοηθάει αρκετά!όσοι έχουν θέμα με θερμοκρασία κτλ ας δοκιμάσουν ένα wipe cache/dalvik cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Με temasek δεν μπορούσα να συνδεθώ σε WiFi. Μετά από ένα wipe cache/dalvik όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Αναγκαίο δεν είναι άλλα ας πούμε ότι βοηθάει αρκετά!όσοι έχουν θέμα με θερμοκρασία κτλ ας δοκιμάσουν ένα wipe cache/dalvik cache Δλδ να το βάλω; Το κατεβαζω από το xposed; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Δλδ να το βάλω; Το κατεβαζω από το xposed; Από το μαγαζί,ειναι το busybox του stephen(τουλάχιστον αυτό χρησιμοποιώ εγώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Από το μαγαζί,ειναι το busybox του stephen(τουλάχιστον αυτό χρησιμοποιώ εγώ) Οκ ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 RESSURECTION REMIX 5.7.3 προ των πυλών... :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk7dl Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Ευχαριστούμε jp , είμαστε εν αναμονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 ResurrectionRemix - v5.7.3 - Android 6.0.1_r61 Android 6.0.1_r53->6.0.1_r61 Frameworks: Halo Color Frameworks: HALO Halo: Add option to Enable/Disable Halo Button in Header SysUI: Fix Layouts of Halo Button within Expanded Statusbar StatusbarHeader: Fix Headsup and Halo Button Animations Halo: Reverse message bubble bg and text colors Blur: Minor fixes Blur: Fix Arithmetic Exception when Radius and Scale are set to 0 Blur: Major update SystemUI: BatteryBar: Gradient color SystemUI: Display bluetooth battery status when available Implement Blur Statusbar personalization options Update halo and heads up qs button Configurable Notifications transparency Configurable Smartbar button transparency Fix up header button icon, position and animation Network Traffic and Custom Logos: Fix Inverted SB icon tint when color is white Option to set custom scrolling values Statusbar: Gracefully adapt 3Minit Battery hook for AOSP Add 3Minit battery mod Option to let ADB always notify Custom Toast Color Options Fix FC on Seekbar in VOlume dialog and power menu Stroke & opacity SystemUI: Add vector support to SlimRecents Update Slim Recent App Sidebar mountservice: Don't nuke all volumes when decrypting (Speeds up bootime by 30 % for encrypted devices) SysUI: Add theme manager permission Themes: Add permission to themes protected broadcasts Instant reboot action trigger MobileNetworkSettings: Check CarrierConfig on isWorldMode EditPhoneNumberPreference: Prevent empty text from being set Dynamically tell the user which vendor image is needed Show a more descriptive message when vendor.img is out of date Update Kernel Adiutor apk make overlay permission check configurable fw: enforce android.permission.PREVENT_SYSTEM_KEYS in system server SysUI: Add RecreateStatusbar to Quick Settings Blur SysUI: Make sure new Blur Features dont Conflict with Transparency Items bootanimation: add multithreaded decode framework: don't allow assist activities while not provisioned Services: Fix a small Derp from instant reboot action sepolicy: Let the IO prefetcher look at sdcardfs sepolicy: Put theme service in its own context sepolicy: More IOP rules sepolicy: Fix MTP for sdcardfs Translation Updates All updates from CM Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts