jpower73 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 δεν υπαρχει λογος,δεν επιασε.. η ν.2.3 του χδα έχει πρόβλημα στα ντατα? Πρόβλημα επαναφοράς δικτύου? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Με μία κάρτα μόνο μέχρι τώρα τα data δουλεύουν καμπάνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) η ν.2.3 του χδα έχει πρόβλημα στα ντατα? Πρόβλημα επαναφοράς δικτύου? επαναφορας δικτυου οχι.Ξανασυνδεεται μια χαρα μετα απο απωλεια δικτυου λογο ελλειψης σηματος.Το προβλημα της ειναι οτι χανει μονο τα data (και οχι το δικτυο) σε random φασεις,ενω εχεις καλυψη. μηπως φταιει ο τυπος της sim?Το kingzone turbo εχει μια micro και μια κανονικη,εμεις 2 ιδιες.. η μηπως φταιει καποιος συγκεκριμενος τυπος sim που χρησιμοποιουμε. εγω εχω wind 64k για τα data πχ. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με μία κάρτα μόνο μέχρι τώρα τα data δουλεύουν καμπάνα και γω με μια sim τωρα εχω παλι data Edited March 25, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) Ωραία, θα ετοιμάσω πάτς με τα rils για ενσωμάτωση στην RESSURECTION REMIX. Πρόβλημα με τα ντατα δεν έχω, έτσι κι αλλιώς. Α, με την ευκαιρία.. Ορίστε το build.prop μου, με το οποίο έχω μονίμως κολλημένο gsm auto (prl). Τσεκαρισμενο 1000% https://mega.nz/#!YMJS1DZS!Hq4CbIj00AlvBnVWjNRChdbwWQcOV98ROVKlB0O9qHs Ρίξτε το στο σύστημα σας. Πάρτε νανροιδ πρώτα ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επαναφορας δικτυου οχι.Ξανασυνδεεται μια χαρα μετα απο απωλεια δικτυου λογο ελλειψης σηματος.Το προβλημα της ειναι οτι χανει μονο τα data (και οχι το δικτυο) σε random φασεις,ενω εχεις καλυψη. μηπως φταιει ο τυπος της sim?Το kingzone turbo εχει μια micro και μια κανονικη,εμεις 2 ιδιες.. η μηπως φταιει καποιος συγκεκριμενος τυπος sim που χρησιμοποιουμε. εγω εχω wind 64k για τα data πχ. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και γω με μια sim τωρα εχω παλι data Χμ, και γω Wind 64k έχω για ντατα.. Και πάει εξαιρετικά καλά. Παρότι έχουν γραφεί τα 1000 μύρια για το δίκτυο της εταιρίας, δεν έχω το παραμικρό παράπονο. http://s23.postimg.org/n1b5ojvi3/Screenshot_2016_03_25_13_59_23.png free upload pictures Σε σημείο με κακό 3g Edited March 25, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ωραία, θα ετοιμάσω πάτς με τα rils για ενσωμάτωση στην RESSURECTION REMIX. Πρόβλημα με τα ντατα δεν έχω, έτσι κι αλλιώς. τωρα που εχω χρονο θα δοκιμασω και την rr.Οτι χρειαζομαι ειναι μαζεμενο στην πρωτη σελιδα η θα χρειαστω και τιποτα αλλα πατσακια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Σσ δοκιμάσει κάποιος με πρόβλημα στα data να τι δουλέψει με μία κάρτα. Να διασταυρωσουμε αν δουλεύει σωστά έτσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) τωρα που εχω χρονο θα δοκιμασω και την rr.Οτι χρειαζομαι ειναι μαζεμενο στην πρωτη σελιδα η θα χρειαστω και τιποτα αλλα πατσακια? Ολα ειναι εκεί. Κάθε τι καλό, ζητάω από τους μπλε να το ενσωματώνουν. A, μόνη ίσως εξαίρεση το YouTube, όπου εχω βρει καλύτερη λύση... Ξηλωσε το προεγκατεστημενο, με τιτανιουμ και πέρνα αυτο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6601380# Edited March 25, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Επειδή διαβάζω για διάφορες περιπτώσεις κατόχων της συσκευής που έχουν πρόβλημα με φουσκωμένες μπαταρίες θα αναφέρω το μοντέλο του φορτιστή που χρησιμοποιώ εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα σε όλες τις συσκευές μου. Φορτίζω τα πάντα με τον LG STA-U17ER που ήρθε με μια συσκευή LG της δουλειάς μου. Ο συγκεκριμένος φορτιστής αν και είναι μόνο 0,7Α, πρώτον δεν κωλώνει πουθενά, δεύτερον, είναι fast charger, και μάλιστα πολύ γρήγορος, και τρίτον, δεν μού έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα εδώ και δύο χρόνια που τον χρησιμοποιώ φορτίζοντας τα πάντα. Κάποιοι άλλοι φορτιστές που αγόρασα από το ebay και το Aliexpress κάηκαν στο μήνα πάνω, αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα. Είμαι τόσο ευχαριστημένος που αγόρασα κι άλλον ένα από ένα μαγαζί στην Πατησίων, τώρα δεν βλέπω να τον έχει πια, υπάρχει εδώ θεωρητικά και το ebay είναι γεμάτο. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) για να σωζουν ολες οι εφαρμογες στην εξωτερικη τι module βαζουμε σε lollipop?Υπαρχει καποιο αναλογο του kitkat sd card full access? το obb on sd το εχω βαλει ηδη. τα data δεν εχουν χαθει απο την ωρα που το δοκιμασα με μια sim.Μετα ξαναβαλα την δευτερη και εχω κανει reboot,εναλλαγες wifi/3g data και παραμενουν ανοιχτα Edited March 25, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) Το obb παίζει με τα ντατα των εφαρμογών, δοκιμασμένο Για μεταφορά των apps, η ρομ, υποστηρίζει μεταφορά μέσω του μενου, σεττινγκς, αππς για κάθε μία εφαρμογή χωριστά και κατ επιλογή. Λογικά, παίζει και η xinternalsd, η οποία υποστηρίζει και λουκουμακι, στην τελευταία έκδοση της. Τα ανωτερω ισχύουν για rr.. Edited March 25, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) Καλημέρα, χρόνια πολλά. Είχα το τηλέφωνο για κάποιο διάστημα παρατημενο επειδή άλλαξα συσκευή, και είπα σήμερα να ασχοληθώ και να του αλλάξω ρομ (το είχα αφήσει με την amoi). Το τηλέφωνο όταν το άνοιξα έμεινε κολλημένο στο logo. Μπήκα στο recovery να φλασαρω αλλη ρομ αλλά όσες και αν δοκίμασα δεν φλασαρει καμία. Έχω twrp 2.4.4.πριν ξεκινήσω την διαδικασία για το φλασαρισμα είχα κάνει format στην sd με την άλλη συσκευή. Παίζει να φταίει αυτό; Edit: δοκίμασα και με άλλη sd αλλά τα ίδια..... Παιδιά καμία βοήθεια εδώ; δεν κάνει ούτε restore τα backup που έχω και το τηλέφωνο είναι τώρα χωρίς λειτουργικό γιατί όταν μπήκα στο ρικοβερι να φλασαρω την καινούργια ρομ είχα κάνει τα wipes(εκτός της sd) Edited March 25, 2016 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Jpower73 τον xpose που είχες δώσει μπορώ να το βάλω και στην cm12 v2.3 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Δοκιμασε το, αν και δεν είμαι σίγουρος αν παίζει. Εχω καιρό να ασχοληθώ με cm. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Δοκιμασε το, αν και δεν είμαι σίγουρος αν παίζει. Εχω καιρό να ασχοληθώ με cm. Ή rr δεν είναι βασισμένη στην cm12; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Παιδιά καμία βοήθεια εδώ; δεν κάνει ούτε restore τα backup που έχω και το τηλέφωνο είναι τώρα χωρίς λειτουργικό γιατί όταν μπήκα στο ρικοβερι να φλασαρω την καινούργια ρομ είχα κάνει τα wipes(εκτός της sd) Πήγαινε το ηρεμα... Βγαλε όλες τις κάρτες. Βαλε μια οφισιαλ με ydgp ακολουθώντας τις οδηγίες της αρχικής, βάζοντας άμεσα, το philz recovery. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Το obb παίζει με τα ντατα των εφαρμογών, δοκιμασμένο Για μεταφορά των apps, η ρομ, υποστηρίζει μεταφορά μέσω του μενου, σεττινγκς, αππς για κάθε μία εφαρμογή χωριστά και κατ επιλογή. Λογικά, παίζει και η xinternalsd, η οποία υποστηρίζει και λουκουμακι, στην τελευταία έκδοση της. Τα ανωτερω ισχύουν για rr.. σωστα,την ειχα ξεχασει την xinternal..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Jpower73 τον xpose που είχες δώσει μπορώ να το βάλω και στην cm12 v2.3 ; Τελικά μάλλον δεν κάνει, έκανα την εγκατάσταση μου έγραψε "done" αλλά δεν το εμφανίζει στις εφαρμογές. Έκανα και τα wipes μετά... Αυτό που βλέπω τώρα είναι ότι δεν μου βγάζει καλή ποιότητα στα data. Εκεί που είχα H+ τώρα έχω E και H σκετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ωπα, δεν έχει σχέση με τα Ντατα το xinternalsd. Επίσης, αν έχεις Η, είναι θέμα περιοχής /σήματος/χρόνου να γίνει Η+. Εισαι οκ. Το xinternalsd άνοιξε το από το xposed.. Αν και δε νομίζω ότι παίζει στην cm. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) Πήγαινε το ηρεμα... Βγαλε όλες τις κάρτες. Βαλε μια οφισιαλ με ydgp ακολουθώντας τις οδηγίες της αρχικής, βάζοντας άμεσα, το philz recovery. Έκανα την διαδικασία με το ygdp, πρασινησε η γραμμή όπως λέει ο οδηγός και μου έβγαλε ότι ήταν επιτυχής, αποσυνδεσα το τηλέφωνο από τον υπολογιστή, το ανοίξα και είναι πάλι κολλημένο εδώ και 25 λεπτά στο logo (το οποίο δεν άλλαξε είναι πάλι το δικό μου που το είχα αλλαξει) Ούτε το recovery άλλαξε, παρόλο που μου έβγαλε ότι ήταν επιτυχής η διαδικασία δεν έγινε τίποτα τελικά. Μπορώ στην κατάσταση που είναι τώρα το τηλέφωνο να αλλάξω recovery μέσω υπολογιστή; Edited March 25, 2016 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Έκανα την διαδικασία με το ygdp, πρασινησε η γραμμή όπως λέει ο οδηγός και μου έβγαλε ότι ήταν επιτυχής, αποσυνδεσα το τηλέφωνο από τον υπολογιστή, το ανοίξα και είναι πάλι κολλημένο εδώ και 25 λεπτά στο logo (το οποίο δεν άλλαξε είναι πάλι το δικό μου που το είχα αλλαξει) Ούτε το recovery άλλαξε, παρόλο που μου έβγαλε ότι ήταν επιτυχής η διαδικασία δεν έγινε τίποτα τελικά. Μπορώ στην κατάσταση που είναι τώρα το τηλέφωνο να αλλάξω recovery μέσω υπολογιστή; Όχι, για να αλλάξεις recovery πρέπει να δουλέψει η συσκευή. Μού κάνει εντύπωση βέβαια το ότι ενώ δούλευε κανονικά μετά από απραξία ήρθε σ' αυτή την κατάσταση. Ομολογώ ότι δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) Λοιπόν, φαίνεται πως κάτι βρήκα.... http://s23.postimg.org/j97uvmrff/Screenshot_2016_03_25_20_05_18.png image upload no ads :p Edited March 25, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Λοιπόν, φαίνεται πως κάτι βρήκα.... http://s23.postimg.org/j97uvmrff/Screenshot_2016_03_25_20_05_18.png image upload no ads :p δλδ??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Όχι, για να αλλάξεις recovery πρέπει να δουλέψει η συσκευή. Μού κάνει εντύπωση βέβαια το ότι ενώ δούλευε κανονικά μετά από απραξία ήρθε σ' αυτή την κατάσταση. Ομολογώ ότι δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. δεν κάνει ούτε restore. Ποια mount πρέπει να είναι τικαρισμενα στο recovery? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pougia Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Παιδια καλησπερα,εχω ενα κινητο Coolpad f1 εδω και περιπου εναμιση χρονο.εχει καποια προβληματακια απο την αρχη μαλλον,αλλα οταν τα ανακαλυψα η εγγυηση ειχε περασει και μετα ηρθαν τα capital controls.....καταλαβαινετε.Το βασικοτερο ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω στο internet χωρις wi-fi.Μενω Αθηνα-Αμπελοκηπους.Υπαρχει καποιος γυρω που να το κατεχει????Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 δεν κάνει ούτε restore. Ποια mount πρέπει να είναι τικαρισμενα στο recovery? Ποια recovery έχεις; Εγώ έχω CWM 6.0.5.0 και δεν έχει τικαρισμένο κάτι. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts