Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ραδιόφωνο παιζει απο τα ακουστικά;

Ναι ....με 2 ακουστικά που δοκίμασα δεν έπαιζε....με τα τρίτα ακουστικά που δοκίμασα έπαιξε-ΝΑΙ

Για τον χώρο πάνε στο titanium και δες,εγώ έχω:rom συστηματος 649mb ελεύθερα,

Εσωτερική και μέσα 5.01gb ελεύθερα.

Αρα καλά λέω κάτι γίνεται και δεν βγάζω άκρη...δεν μπορώ να βρω ΠΟΥ κάνω λάθος....τα αντίστοιχα λοιπόν δικά μου φίλε είναι:

ROM συστήματος:1,32 GB (731 ΜΒ ελεύθερα)

Εσωτερική+Μέσα:1,32 GB(393 MB ελεύθερα).....το αντίστοιχο 5,01 GB δικά σου

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Ναι ....με 2 ακουστικά που δοκίμασα δεν έπαιζε....με τα τρίτα ακουστικά που δοκίμασα έπαιξε-ΝΑΙ

Αρα καλά λέω κάτι γίνεται και δεν βγάζω άκρη...δεν μπορώ να βρω ΠΟΥ κάνω λάθος....τα αντίστοιχα λοιπόν δικά μου φίλε είναι:

ROM συστήματος:1,32 GB (731 ΜΒ ελεύθερα)

Εσωτερική+Μέσα:1,32 GB(393 MB ελεύθερα).....το αντίστοιχο 5,01 GB δικά σου

Το ραδιόφωνο με όσα ακουστικά δοκιμασα επαιζε.για το unmount data να ξέρεις οτι αυτό που σου δείχνει το recovery αυτό εχεις,δηλαδή αν γράφει mount data κάνε το unmount data.

για το unmount data να ξέρεις οτι αυτό που σου δείχνει το recovery αυτό εχεις,δηλαδή αν γράφει mount data κάνε το unmount data.

αυτό έκανα.....έγραφε mount και το έκανα unmount....άρα και εκεί σωστά το κάνω.....άντε πες μου τώρα γιατί είναι γεμάτη η εσωτερική χωρίς να κάνω τίποτα.....με το που ανοίγει το τηλέφωνο μετά το reboot της εγκατάστασης είναι φουλ......υπάρχει εξήγηση ?

http://s18.postimg.org/cg5zkoyxh/capture_01102016_132713.jpg

αυτό έκανα.....έγραφε mount και το έκανα unmount....άρα και εκεί σωστά το κάνω.....άντε πες μου τώρα γιατί είναι γεμάτη η εσωτερική χωρίς να κάνω τίποτα.....με το που ανοίγει το τηλέφωνο μετά το reboot της εγκατάστασης είναι φουλ......υπάρχει εξήγηση ?

Κάνε ενα check με το app που έγραψε ο azuli πιο πανω.

Αν έχεις backup στην κάρτα SD 16Gb γιατί δεν πας να κάνεις ένα format στην SD /internal μέσω recovery ;

Μην σε πάρω στον λαιμό μου, δεν ξέρω και πολλά. Απλά μια σκέψη έκανα.

Και μετά περνάς το backup.

Στο μενού που μπαίνει για να κανεις wipe, εκτός από την επιλογή clean to install a new ROM, έχει και μια που λέει factory reset και wipe user media (αυτή είναι η προτελευταία επιλογή σε αυτό το μενού).

Για δοκίμασε και αυτές τις δυο, αν έχεις όρεξη....

ΛΑΘΟΣ....

ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...

Ποστ 19142

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

και όμως Jpower το διάβασα με προσοχή-το κατάλαβα και ξαναφλάσαρα την ρομ από την αρχή.

Συνεχίζει να μου δείχνει 434 MB ελεύθερα από 1,23 GB της εσωτερικής.....αλήθεια ΠΟΥ είναι τα 8 GB ενσωματωμένα?.....ΠΟΥ είναι τα 5 τουλάχιστον GB που θα έπρεπε να έχω ελεύθερα ?........δεν βγάζω άκρη......Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον......αυτό που φοβάμαι είναι μήπως από εδώ και πέρα.....όποια ρομ και να βάλω.....μου δείχνει αυτό.

Edited by pontokeras

και όμως Jpower το διάβασα με προσοχή-το κατάλαβα και ξαναφλάσαρα την ρομ από την αρχή.

Συνεχίζει να μου δείχνει 434 MB ελεύθερα από 1,23 GB της εσωτερικής.....αλήθεια ΠΟΥ είναι τα 8 GB ενσωματωμένα?.....ΠΟΥ είναι τα 5 τουλάχιστον GB που θα έπρεπε να έχω ελεύθερα ?........δεν βγάζω άκρη......Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον......αυτό που φοβάμαι είναι μήπως από εδώ και πέρα.....όποια ρομ και να βάλω.....μου δείχνει αυτό.

Κάνε όλα τα wipe/format x3 πλην sdcard1,booting και uboot.

ειναι προφανες οτι δεν κανεις σωστα τα wipes.Βαλε philz recovery και κανε ΟΛΑ τα wipes και τα formats εκτος απο αυτα που ειπε ο φιλος απο πανω.Βγαλε την εξωτερικη sd card πρωτα για να σου εμφανισει την επιλογη για format της εσωτερικης.Η philz εχει εξτρα menus σε σχεση με την 6050 οποτε ψαξτα ολα ενα ενα,δεν ειναι μονο μια σελιδα οπως η 6050

Edited by azuli

Αν γραφει mount data δεν πατας τιποτα,το αφηνεις οπως ειναι.Αν γραφει unmount data τοτε το πατας και γυρναει σε mount data και τελιωσες.
Coolpad F1

Κάνε όλα τα wipe/format x3 πλην sdcard1,booting και uboot.

Σαββούληηηη σε ευχαριστώ !!!!!:clap::clap::thanks:......ΤΩΡΑ ΝΑΙ......δούλεψε ρε φίλε !!!!.....τώρα βλέπω....4,81 GB ελεύθερα από 5,68 GB

edit :Eυχαριστώ και τον azouli και τα άλλα παιδιά που ενδιαφέρθηκαν.....να είστε καλά.....απλά να κάνω μία πρόταση επειδή μπορεί να παιδευτούν και άλλοι όπως εγώ.....αν θέλει ο Jpower στις οδηγίες για την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ CYANOGENMOD 12.1 Final Edition ΣΕ COOLPAD F1 (by jpower73).....εκεί που λέει....."Μπαίνουμε σε recovery κανουμε τα απαραίτητα wipes (cache,dalvik,system,data)"........να αντικατασταθεί με αυτό που είπαν ο savvas_p25 και ο azuli...δηλαδή....Κάντε ΟΛΑ τα wipe/format x3 πλην sdcard1-booting-uboot. .............όπως επίσης και στο αμέσως επόμενο που λέει "Πάμε στην επιλογή mounts and storage και παταμε unmount data."........να γίνει πιο μπακαλίστικο για να το καταλαβαίνουν όλοι,δηλαδή κάπως έτσι......Αν δείτε mount data-το αφήνετε όπως είναι -δεν το πειράζετε ενώ αν δείτε να γράφει unmount data-το πιέζετε ώστε να αλλάξει σε mount data

Edited by pontokeras

Εχω ζητήσει να ξεκλειδώσει το ποστ της παρουσίασης μου γθα να προσθέσω ορισμένα πράγματα. Πλέον ούτε εγω εχω πρόσβαση.

Τεσπα, το τριπλό καθάρισμα, είναι κουσουρι των twrp, όχι των cwm. Πότε δεν έκανα 3πλο σε cwm. Μέχρι στιγμής, όλα καλά.

Ξανά, τεσπα.

Ας ξεκλειδωσουν οι μοντς το ποστ μου και θα προσθέσω τις παρατηρήσεις σου, εφόσον είναι ευρέως κατανοητες...

Πλην ομως, απτονται γενικότερης λειτουργίας ανροιδ και όχι της ρομ. Δλδ, μη φτάσει η παρουσίαση της ρομ να είναι μικρότερη της παρουσίασης του philz... M

Τεσπα......

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Jpower...δεν κατάλαβες...δεν έβαλα ΠΟΤΕ TWRP.....ακολούθησα πιστά τις οδηγίες σου και όλες αυτές τις προσπάθειες τις έκανα με το recovery που λες στις οδηγίες....το Philz....με αυτό είχα πρόβλημα στην εσωτερική αλλά μετά την προτροπή του azouli και του savva έκανα ΟΛΑ τα wipe/format x3 πλην sdcard1,booting και uboot όπως μου είπαν και έτσι ξεκκόλησα-ενώ μέχρι εκείνη την ώρα έκανα μόνο αυτά που έλεγες στις οδηγίες...δηλαδή κανουμε τα απαραίτητα wipes (cache,dalvik,system,data)

Ok...

Μόλις ξεκλειδώσει το ποστ, θα μπουν οι απαραίτητες προσθήκες....

Πάντως, κατι τετοιο που λες, ουτε στις ρομ του χδα διάβασα...

Ουτε και ξαναεθιξε κανείς αλλος... Ποτέ..

Anyway...ας παίξει καλά η ρομ... :) και ολα τα άλλα...

Redmi Note 9 Pro 6-128

Εχω ζητήσει να ξεκλειδώσει το ποστ της παρουσίασης μου γθα να προσθέσω ορισμένα πράγματα. Πλέον ούτε εγω εχω πρόσβαση..

Στείλε πμ σε μοντ πχ navi55, που στο πέρασε στην 1η σελίδα, με τις αλλαγές και θα σου το αλλάξει αυτός

η lgcamera στα 21, θα την βρείτε εδω..

δεν μου παίζει στα 21, άλλαξα και το common.xml

δεν βγάζει καν την επιλογή.

Εχω στείλει πμ.

Όπως και για άλλα θέματα παρουσίασης /αρχικής σελίδας αλλά δεν.....

Εδιτ... Ορίστε... Οπως η παρατήρηση του φίλου από πάνω γισ την lgcamera.... Ώστε να μην γράφουμε τα ιδια και τα ίδια......

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Υπομονή και μετά.....ξέρεις εσύ....όλα σε ένα-νοικοκυρεμένα....θα μας δώσεις όλες τις προσθήκες και αλλαγές....και πάλι σ'ευχαριστούμε.

Εχω στείλει πμ.

Όπως και για άλλα θέματα παρουσίασης /αρχικής σελίδας αλλά δεν.....

Εδιτ... Ορίστε... Οπως η παρατήρηση του φίλου από πάνω γισ την lgcamera.... Ώστε να μην γράφουμε τα ιδια και τα ίδια......

Αν δεν σου ανοιγουν την πρωτη σελιδα, κανε στην τρεχουσα αυτα που θελεις....:)

δεν μου παίζει στα 21, άλλαξα και το common.xml

δεν βγάζει καν την επιλογή.

μην αλλαξεις επιλογή. Εισαι ήδη στα 21.

Δες πανω, στο photoframe... Τι αναλυση σου βγάζει? μήπως 6000χ3600? αν ναι, τοτε είσαι στα 21μπ

εν ανάγκη, τραβα μια φωτο και δες στα detail της.. :)

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν δεν σου ανοιγουν την πρωτη σελιδα, κανε στην τρεχουσα αυτα που θελεις....:)

νταξ, μπορεί ίσως λόγω σουκου να μην τα ειδαν.. :)

Ανθρωποι είναι κι αυτοι.. δεν είναι μπουτάκια

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Γεια σας εχω παρει το τηλεφωνο περιπου μερες και έχω θέμα με την μπαταρία δεν κρατάει πανω απο 4-5ωρες κ χωρις ιδιαίτερη χρηση.και όταν φτανει στο 20% με 30% μετα απο περιπου 5 λεπτα σβηνει.όταν το βάλω για φόρτίση δεν ξεκινάει παντα.πρεπει να βγάλω την μπαταρία και να την ξαναβαλω και μετα φορτίζει. Έχει κάποιος να προτηνει κάτι?

Γεια σας εχω παρει το τηλεφωνο περιπου μερες και έχω θέμα με την μπαταρία δεν κρατάει πανω απο 4-5ωρες κ χωρις ιδιαίτερη χρηση.και όταν φτανει στο 20% με 30% μετα απο περιπου 5 λεπτα σβηνει.όταν το βάλω για φόρτίση δεν ξεκινάει παντα.πρεπει να βγάλω την μπαταρία και να την ξαναβαλω και μετα φορτίζει. Έχει κάποιος να προτηνει κάτι?

Δοκίμασε να κανεις calibration την μπαταρία,υπάρχει εφαρμογή στο playstore(ακολούθησε προσεχτικά τις οδηγίες)

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα,

Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση από ygdp tools και ενω εχω ακολουθήσει όλα τα βήματα του οδηγού, μόλις πατάω start και συνδεω το κινητο (power off) δεν κάνει τίποτα το πρόγραμμα.

Το μόνο περίεργο είναι με το που συνδεω το κινητό κλειστό τότε κάνει boot από μόνο του.

Τι windows εχεις;

Δοκίμασε να κανεις calibration την μπαταρία,υπάρχει εφαρμογή στο playstore(ακολούθησε προσεχτικά τις οδηγίες)

Exω κανει calibration δεν έχει αλλάξει κάτι.τι άλλο μπορω να δοκιμασω?

πιστευω θες καινουρια μπαταρια... ετσι ξεκινησε και εμενα μετα από κανα 15μερο φουσκωσε και χαλασε τελειως. τωρα αν θες παρακολουθησε το λιγες μερες ακομα, μηπως οντως ειναι θεμα με calibration οπως προανεφεραν αλλα και μενα τα ιδια κολπα ειχε κανει οταν αλλαξα μπαταρια...