windsurf Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ξανά το ίδιο. Δεν ανοίγει. Περιμένω 20 λεπτά ήδη. Μήπως έχει κάποιος καμιά ιδέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) Ξανά το ίδιο. Δεν ανοίγει. Περιμένω 20 λεπτά ήδη. Μήπως έχει κάποιος καμιά ιδέα... Εκανες τα απαραίτητα wipe /format? Edit:δοκίμασε να κανεις 2-3 φορες τα wipe/format με ενδιάμεσο reboot recovery Edited December 27, 2015 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ναι Σάββα. Για το system/data πάω εκεί που λέει install new rom. Κάνω κανονικά εγκατάσταση από την κάρτα. Όταν πάω να κάνω reboot, εμφανίζει επιλογές Α. Νο Β. Yes = apply root Γ. Νο. Εγώ επιλέγω το β. Κάνω λάθος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ναι Σάββα. Για το system/data πάω εκεί που λέει install new rom. Κάνω κανονικά εγκατάσταση από την κάρτα. Όταν πάω να κάνω reboot, εμφανίζει επιλογές Α. Νο Β. Yes = apply root Γ. Νο. Εγώ επιλέγω το β. Κάνω λάθος;; Μην επιλεγεις τίποτα ή να επιλέξεις no Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 πολλά προβλήματα για μένα η flyme. Ο ήχος μια φτιάχνει μια δεν ακούγομαι/ακούω. Τα δεδομένα μια πιάνουν μια δεν πιάνουν, αλλά μετά από ένα τελευταίο restart φαίνεται να νιώθουν. Το κύριο αρνητικό είναι ότι δεν φαίνονται οι ειδοποιήσεις από messenger, που βγάζει το εικονίδιο με τα μηνύματα, και με το heads-up αν το πατήσεις δεν ανοίγει η εφαρμογή. Τα bug για το autorotation και τις θερμοκρασίες που αναφέρθηκαν δεν με ενδιαφέρουν και τόσο προσωπικά. Γενικές απόψεις για την rom, την βλέπω ότι είναι πραγματικά πολύ γρήγορη, πιο γρήγορη από ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, αλλά δυστυχώς με τα παραπάνω προβλήματα που αντιμετωπίζω δεν μπορώ να την κρατήσω. Εννοείται ευχαριστούμε jpower για τον κόπο και τη δουλειά του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 done. Ευχαριστώ Σάββα. Ευχαριστώ jpower. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 πολλά προβλήματα για μένα η flyme. Ο ήχος μια φτιάχνει μια δεν ακούγομαι/ακούω. Τα δεδομένα μια πιάνουν μια δεν πιάνουν, αλλά μετά από ένα τελευταίο restart φαίνεται να νιώθουν. Το κύριο αρνητικό είναι ότι δεν φαίνονται οι ειδοποιήσεις από messenger, που βγάζει το εικονίδιο με τα μηνύματα, και με το heads-up αν το πατήσεις δεν ανοίγει η εφαρμογή. Τα bug για το autorotation και τις θερμοκρασίες που αναφέρθηκαν δεν με ενδιαφέρουν και τόσο προσωπικά. Γενικές απόψεις για την rom, την βλέπω ότι είναι πραγματικά πολύ γρήγορη, πιο γρήγορη από ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, αλλά δυστυχώς με τα παραπάνω προβλήματα που αντιμετωπίζω δεν μπορώ να την κρατήσω. Εννοείται ευχαριστούμε jpower για τον κόπο και τη δουλειά του :) το εχεις ενεργοποιήσει το αναδυόμενο παράθυρο? Edit: πριν λίγο σε τηλεφωνική κλήση δεν ακουγα δεν με άκουγαν,λύθηκε με reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Αισθητή διάφορα με το πατσακι στην cm εγώ πάντως δεν είδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 το εχεις ενεργοποιήσει το αναδυόμενο παράθυρο? Edit: πριν λίγο σε τηλεφωνική κλήση δεν ακουγα δεν με άκουγαν,λύθηκε με reboot. Επειδή μόλις γύρισα στο backup και βαριέμαι να ξαναβάλω το backup της flyme, αν ανεβάσει ο jpower κανα fix θα το δοκιμάσω τότε :) Ευχαριστώ πάντως! Αυτό όμως που θέλει restart για να στρώσει data/ήχος κλπ εμένα δεν με τραβάει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) πολλά προβλήματα για μένα η flyme. Ο ήχος μια φτιάχνει μια δεν ακούγομαι/ακούω. Τα δεδομένα μια πιάνουν μια δεν πιάνουν, αλλά μετά από ένα τελευταίο restart φαίνεται να νιώθουν. Το κύριο αρνητικό είναι ότι δεν φαίνονται οι ειδοποιήσεις από messenger, που βγάζει το εικονίδιο με τα μηνύματα, και με το heads-up αν το πατήσεις δεν ανοίγει η εφαρμογή. Τα bug για το autorotation και τις θερμοκρασίες που αναφέρθηκαν δεν με ενδιαφέρουν και τόσο προσωπικά. Γενικές απόψεις για την rom, την βλέπω ότι είναι πραγματικά πολύ γρήγορη, πιο γρήγορη από ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, αλλά δυστυχώς με τα παραπάνω προβλήματα που αντιμετωπίζω δεν μπορώ να την κρατήσω. Εννοείται ευχαριστούμε jpower για τον κόπο και τη δουλειά του :) Θέμα με τον ήχο, μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει. Εννοείται, αν έχουμε τα ίδια, θα την στείλω.. Για το θεμα μρ τα data εχω βγάλει νεες οδηγίες που λύνουν το πρόβλημα. Γενικά, ένα airplane toggle και εισαι οκ με τα ντατα. Αντι του heads up apk, υπάρχει και ένα xposed module για τον σκοπό αυτό. Προσέξτε τι περμισιονς δίνετε σε αυτές τις εφαρμογές π. χ. Ενεργοποιησα πριν λιγο το περμισιον alert στον μεσετζερ και πλεον εμφανίζεται και η φατσουλα μπαλόνι Επίσης, χρησιμοποιώ το prevent running οπότε δεν τρεχουν οι εφαρμογές τετοιου είδους στο background. Έτσι εχω εξοικονόμηση ενέργειας.. .... ... Δεν υπάρχει πρόβλημα, παιδιά, Οτι δεν σας αρέσει, το πετάτε.. Έτσι κανω και γω... Υγεία και όρεξη να υπάρχει Καλές γιορτές σε όλους :D Edited December 27, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Θέμα με τον ήχο, μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει. Εννοείται, αν έχουμε τα ίδια, θα την στείλω.. Για το θεμα μρ τα data εχω βγάλει νεες οδηγίες που λύνουν το πρόβλημα. Γενικά, ένα airplane toggle και εισαι οκ με τα ντατα. Αντι του heads up apk, υπάρχει και ένα xposed module για τον σκοπό αυτό. Προσέξτε τι περμισιονς δίνετε σε αυτές τις εφαρμογές π. χ. Ενεργοποιησα πριν λιγο το περμισιον alert στον μεσετζερ και πλεον εμφανίζεται και η φατσουλα μπαλόνι Επίσης, χρησιμοποιώ το prevent running οπότε δεν τρεχουν οι εφαρμογές τετοιου είδους στο background. Έτσι εχω εξοικονόμηση ενέργειας.. .... ... Δεν υπάρχει πρόβλημα, παιδιά, Οτι δεν σας αρέσει, το πετάτε.. Έτσι κανω και γω... Υγεία και όρεξη να υπάρχει Καλές γιορτές σε όλους :D Δηλαδή αν την ξαναπεράσω άλλη μια φορά με τις οδηγίες λες να φτιάξει? Για τον ήχο λες να μην περάσω μήπως το πατσάκι που δίνεις? Airmode on/off κάθε φορά που δεν πιάνει data ή μια φορά στην αρχή? Για ποιο xposed module λες? και τέλος, όταν λες "εφαρμογές τετοιου είδους στο background" ποιες εννοείς? να τις παγώσω αν είναι :) Συγνώμη αν κουρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Αμάν αδερφακι, βροχή οι ερωτήσεις... Χαχαχα Θα σου απαντήσω μόλις μπορεσω... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Αμάν αδερφακι, βροχή οι ερωτήσεις... Χαχαχα Θα σου απαντήσω μόλις μπορεσω... Όποτε μπορέσεις :) Και σε pm αν θες να μην κουράζουμε το νήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Όποτε μπορέσεις :) Και σε pm αν θες να μην κουράζουμε το νήμα oχι στο νημα... ειμαστε και μεις εδω.. με ιδιους προβληματισμους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) Αυτό που θα πω είναι ότι τα notifications από μεσετζερ, σκάνε κανονικά εδω και ώρα. Κανένα απολύτως θεμα. Επίσης, τα notifications από SMS, αναπαντητες κλπ, επίσης σκάνε κανονικά υπο την μορφή κυλιομενης ταινιας πανω στην στατους μπαρ. Τσεκάρετε τους περιορισμούς που έχετε δώσει στα apk. Αν είναι ριστορ από τιτανιουμ ίσως να έχουν θέμα. Απεγκατασταση και εγκατάσταση ξανά και προσοχή στα περμισιονς. Επίσης, λειτουργεί και το λεντ. Πράσινο αναβοσβήνει. Edit : για το Η+ δεν χρειάζεται airplane toggle. Αρκεί να κάνετε εναλλαγή από 2g σε 3g. Ή αν το έχετε σε 3g γυρίστε το σε 2 και καπάκι σε 3. http://s22.postimg.org/3qg5iu7z5/S51227_231246.jpg Η ολη δουλειά γίνεται από τα tiles. Κατω από το tile των ντατα κρύβεται αναδυομενο μενου. Απο κει κάντε την εναλλαγή χωρις να ψαχνεστε στα σεττινγκς :) Edited December 27, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Αυτό που θα πω είναι ότι τα notifications από μεσετζερ, σκάνε κανονικά εδω και ώρα. Κανένα απολύτως θεμα. Επίσης, τα notifications από SMS, αναπαντητες κλπ, επίσης σκάνε κανονικά υπο την μορφή κυλιομενης ταινιας πανω στην στατους μπαρ. Τσεκάρετε τους περιορισμούς που έχετε δώσει στα apk. Αν είναι ριστορ από τιτανιουμ ίσως να έχουν θέμα. Απεγκατασταση και εγκατάσταση ξανά και προσοχή στα περμισιονς. Επίσης, λειτουργεί και το λεντ. Πράσινο αναβοσβήνει. Εγώ τα έκανα restore οπότε παίζει να είναι και αυτό. Όταν γυρίσω στο backup θα το δοκιμάσω re-install και θα ενημερώσω :) Περιμένουμε και τις υπολοιπες απαντήσεις jpower :respect::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Αυτό που θα πω είναι ότι τα notifications από μεσετζερ, σκάνε κανονικά εδω και ώρα. Κανένα απολύτως θεμα. Επίσης, τα notifications από SMS, αναπαντητες κλπ, επίσης σκάνε κανονικά υπο την μορφή κυλιομενης ταινιας πανω στην στατους μπαρ. Τσεκάρετε τους περιορισμούς που έχετε δώσει στα apk. Αν είναι ριστορ από τιτανιουμ ίσως να έχουν θέμα. Απεγκατασταση και εγκατάσταση ξανά και προσοχή στα περμισιονς. Επίσης, λειτουργεί και το λεντ. Πράσινο αναβοσβήνει.palm rejection μου γραφει ξαφνικα τωρα οταν παω να ξεκλειδωσω το κινητο πρεπει να περιμενω κανα 5 λεπτο για να ανοιξη τι ειναι αυτο ? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 palm rejection μου γραφει ξαφνικα τωρα οταν παω να ξεκλειδωσω το κινητο πρεπει να περιμενω κανα 5 λεπτο για να ανοιξη τι ειναι αυτο ? :wacko: μαλλον πρεπει να το μουτζωσεις το κινητο για να ανοιξει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) Δηλαδή αν την ξαναπεράσω άλλη μια φορά με τις οδηγίες λες να φτιάξει? Για τον ήχο λες να μην περάσω μήπως το πατσάκι που δίνεις? Airmode on/off κάθε φορά που δεν πιάνει data ή μια φορά στην αρχή? Για ποιο xposed module λες? και τέλος, όταν λες "εφαρμογές τετοιου είδους στο background" ποιες εννοείς? να τις παγώσω αν είναι :) Συγνώμη αν κουρασα Δοκίμασε ξανά φλας χωρίς πατς ήχου. Αν θες μπορείς να το φλασαρεις οποτε θες. Εχω δώσει νεες οδηγίες επιτοθ θέματος. Α, και κατι βασικό. Έχει προεπιλογη την προοδευτικη αυξηση ήχου. Ισωε να κόβει εκεί βολιουμ. Επίσης αλλαξτε ήχο. Ο default είναι χαμηλός. Εχω δώσει και νεα οδηγία για Η+. Μπορεί να γίνει και με εναλλαγή 2g-3g-2g-3g. Γενικά παίξτε με συτον τον διακόπτη. Heads up notifications Εννοώ εφαρμογές τυπου μεσετζερ, βαημπερ που εxουν services που τρεχουν στο παρασκήνιο. Μηπως έχετε κανα prevent running που τα ψαλιδιζει? Ή κανα greenify που του έχετε δώσει δικαιώματα πανω τους? Ή μήπως του έχετε αφαιρέσει το περμισιον να τρέχουν στο παρασκήνιο? Δεν ξερω..... Επίσης, έχει δοθεί νέα λύση στο θέμα Η+, στην αρχή της σελίδας καθώς και στο λινκ της αρχικής. Πλέον, είναι αδύνατο να μην πιάνετε Η+. Edited December 27, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 υπάρχει rom miui με δεδομένα και στις 2 sim? με ελληνικά και λειτουργική? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) oχι στο νημα... ειμαστε και μεις εδω.. με ιδιους προβληματισμους +1 ότι βρίσκω, το γνωστοποιώ. Ισως εσείς δείτε κατι που δεν εχω δει εγω. Αλλωστε, η παρουσία μου εδώ γινεται μεσω τηλεφώνου και όχι πισι. Ολο και κατι θα μου ξεφύγει. :) Το θέμα με το rotate μου είχε ξανατυχει σε inew v3, πριν ~3 χρονια. Θυμάμαι το είχα λύσει, αλλά δεν θυμάμαι τον τρόπο. Πέρασα και μια περιπέτεια τότε και δεν θυμαμαι πολλά. Ισως βρω κατι στο σχετικο νήμα. Edited December 27, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wiowia Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Το δικό μου coolpad πρέπει να τα έφτυσε..Εκεί που δούλευαν όλα ρολόι,άρχισαν όλες οι εφαρμογές μια-μια και έβγαζαν μήνυμα ότι σταμάτησαν να δουλεύουν..Μετά από restart δεν ξανάνοιξε ποτέ και δείχνει μόνο το logo..Πέρασα άλλη rom,πέρασα custom μέσω flash tool και ygdp μήπως και brickαρε άλλα τζίφος..Λογικά θα κάηκε καμιά mobo ή μνήμη γιατί στο recovery βγάζει error στο Ε: (εσωτερική μνήμη??)..:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 καλημερα.σημερα με την flyme os δεν κανει κλησεις.ενω οι μπαρες ειναι γεματες οταν παω να παρω τηλ σβηνουν οι μπαρες και δεν εχω σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalwdio Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 καλημερα.σημερα με την flyme os δεν κανει κλησεις.ενω οι μπαρες ειναι γεματες οταν παω να παρω τηλ σβηνουν οι μπαρες και δεν εχω σημα Και εμένα το έπαθε αυτό αλλά νομίζω ήταν δικό μου θέμα όταν την περνούσα. Τελικά πέρασα την cm12.1 v2.1 από το xda και μέχρι στιγμής όλα καλά 2 μέρες τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Και εμένα το έπαθε αυτό αλλά νομίζω ήταν δικό μου θέμα όταν την περνούσα. Τελικά πέρασα την cm12.1 v2.1 από το xda και μέχρι στιγμής όλα καλά 2 μέρες τώρα Απο ταχύτητα πως είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts