Baniko Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Επανερχομαι στο θέμα μου με την 64ρα κάρτα. Να θυμησω ότι την βλέπει κανονικά το τηλέφωνο εκτός από όταν είμαι σε ρικοβερι. Ούτε το TWRP 281 ούτε το philz. Καμιά άλλη ιδέα; Μήπως φταίει ότι την φορμαρισα στο πι σι με καρντ ριντερ; (Πάντα φατ32). Να τη φορμαρω από το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisaktos Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Επανερχομαι στο θέμα μου με την 64ρα κάρτα. Να θυμησω ότι την βλέπει κανονικά το τηλέφωνο εκτός από όταν είμαι σε ρικοβερι. Ούτε το TWRP 281 ούτε το philz. Καμιά άλλη ιδέα; Μήπως φταίει ότι την φορμαρισα στο πι σι με καρντ ριντερ; (Πάντα φατ32). Να τη φορμαρω από το κινητό; Ναι φορματησετην στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) Ναι φορματησετην στο κινητο Και να ρωτησω, σαν μάλλον άσχετος, πως γίνεται αυτό; Από το μενού αποθηκευτικός χώρος; (που όμως δεν βρίσκω κάτι σχετικό) h από το ρικοβερι; (αλλά κι εκεί δε το βρίσκω) Edited December 24, 2015 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Και να ρωτησω, σαν μάλλον άσχετος, πως γίνεται αυτό; Από το μενού αποθηκευτικός χώρος; (που όμως δεν βρίσκω κάτι σχετικό) h από το ρικοβερι; (αλλά κι εκεί δε το βρίσκω) Στο recovery είναι κάπως έτσι: format storage sdcard1, στον αποθηκευτικό χώρο: διαγραφή κάρτας sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 thanks!! all OK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 καλημέρα φίλοι μου, Χρόνια πολλά.. Αύριο σας εχω βαρβάτη έκπληξη. Που, μάλλον, θα ξεχάσετε, πολύ γρήγορα, την cm12. ;) :p :D (Ειδικά, αν δεν είστε φαν του ραδιοφωνου..) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 καλημέρα φίλοι μου, Χρόνια πολλά.. Αύριο σας εχω βαρβάτη έκπληξη. Που, μάλλον, θα ξεχάσετε, πολύ γρήγορα, την cm12. ;) :p :D (Ειδικά, αν δεν είστε φαν του ραδιοφωνου..) Για να δούμε....:p ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!! Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Χρόνια πολλά υγεια και τύχη σε ολους!!! Η τελευταια cm ενω δουλεύουν όλα όσα μου χρειάζονται μέχρι τώρα, δεν με ενθουσίασε απο ταχύτητα. Μου φαινεται ειναι ενα κλικ πιο αργή απο τις προηγούμενες cm12.1. Περιμένουμε jpower73 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) Οχι μόνο θα δείτε... ΑΛΛΆ, θα... ΑΚΟΥΣΕΤΕ. (αν μέχρι τώρα το καλύτερο που έχετε ακούσει, σε στοκ ήχο, ηταν το Gionee... Κι αυτό θα το ξεχάσετε... Οπως και κάτι Dolby, audio fx, beats audio κλπ κλπ) :lol: Μιλάω για λολλιποπ, ετσι..? ;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρόνια πολλά υγεια και τύχη σε ολους!!! Η τελευταια cm ενω δουλεύουν όλα όσα μου χρειάζονται μέχρι τώρα, δεν με ενθουσίασε απο ταχύτητα. Μου φαινεται ειναι ενα κλικ πιο αργή απο τις προηγούμενες cm12.1. Περιμένουμε jpower73 !!! Σε λεω, δεν θα ξαναπιασεις cm.. Εγώ, σχεδόν, την εχω ξεχάσει. Αύριο θα δω πως πάνε τα πράγματα... Και αν όλα καλά.... Και δεν έχουμε ιν κολ μπαγκς Το σουκου θα ψησουμε επρομς:lol: Edited December 24, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Οχι μόνο θα δείτε... ΑΛΛΆ, θα... ΑΚΟΥΣΕΤΕ. (αν μέχρι τώρα το καλύτερο που έχετε ακούσει, σε στοκ ήχο, ηταν το Gionee... Κι αυτό θα το ξεχάσετε... Οπως και κάτι Dolby, audio fx, beats audio κλπ κλπ) :lol: Μιλάω για λολλιποπ, ετσι..? ;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε λεω, δεν θα ξαναπιασεις cm.. Εγώ, σχεδόν, την εχω ξεχάσει. Αύριο θα δω πως πάνε τα πράγματα... Και αν όλα καλά.... Και δεν έχουμε ιν κολ μπαγκς Το σουκου θα ψησουμε επρομς:lol: Χρόνια πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Χρόνια πολλά σε όλους!!!! Οχι μόνο θα δείτε... ΑΛΛΆ, θα... ΑΚΟΥΣΕΤΕ. (αν μέχρι τώρα το καλύτερο που έχετε ακούσει, σε στοκ ήχο, ηταν το Gionee... Κι αυτό θα το ξεχάσετε... Οπως και κάτι Dolby, audio fx, beats audio κλπ κλπ) :lol: Μιλάω για λολλιποπ, ετσι..? ;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε λεω, δεν θα ξαναπιασεις cm.. Εγώ, σχεδόν, την εχω ξεχάσει. Αύριο θα δω πως πάνε τα πράγματα... Και αν όλα καλά.... Και δεν έχουμε ιν κολ μπαγκς Το σουκου θα ψησουμε επρομς:lol: Άντε με το καλό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmatsar Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Χρόνια πολλά! Σήμερα το τραπέζι θα έχει χοιρινό με επρομ ψητή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Χρόνια πολλά παιδιά, υγεία αγάπη και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakou Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους! Στο παρελθόν είχα περάσει τις εκδόσεις MIUI του kouskous αλλά είχα πρόβλημα με την δεύτερη κάρτα SIM (δεν είχε καλό σήμα). Μετά από πολλές δοκιμές σε διάφορες εκδόσεις(του kouskous), τελικά πέρασα την 5.11.12 όπου το σήμα διορθώθηκε, αλλά είχα πρόβλημα με το wifi και το VPN (το wifi που και που αποσυνδεότανε και όταν πήγαινα να συνδεθώ manual μου έβγαζε ότι βάζω λάθος κωδικό - έπρεπε να κλείσω το wifi και να το ξανανοίξω για να στρώσει προσωρινά - το VPN δεν συνδεότανε καθόλου). Χθες είχα όλη μέρα περνούσα και ξαναπερνούσα εκδόσεις (5.11.12, 5.11.19, 5.12.3, 5.12.10, 5.12.17) μια/δυο και τρεις φορές την καθεμία (full wipe 4-5 φορές στο κάθε install) και είχα πάλι το πρόβλημα με το σήμα που προανέφερα. Αυτή τη στιγμή έχω την 5.12.17 (πέρασα την 5.11.19 και την αναβάθμισα σε 5.12.17). Wifi και VPN δουλεύουν σωστά, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο πρόβλημα μέχρι στιγμής παρά μόνο το σήμα. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να παίζει; Επίσης δεν ξέρω γιατί αλλά η συγκεκριμένη κάρτα SIM από την πρώτη μέρα που πέρασα την πρώτη έκδοση MIUI του kouskous δεν παίζει σε κανένα άλλο android τηλέφωνο, παρά μόνο σε κάτι παλιές απλές συσκευές. Την αντικατέστησα σε κατάστημα της vodafone μια φορά μήπως και έφταιγε η SIM αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κανέναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voskaroudaki Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Χρόνια πολλά συμφουριτες να περνάτε καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ :food::food::food::food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 πως κανω screenshot στην cm12,1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Power button και volume -, ταυτόχρονα.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 (edited) Power button και volume -, ταυτόχρονα.. ευχαριστω!! με αυτο που μας ετοιμαζες ; ειχαμε προοδο; δεν κανει τιποτα αυτο που ειπες... Edited December 25, 2015 by georgeIII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 ;) χωρίς προβλήματα στις κλήσεις απίστευτος ήχος. Δεν υπάρχει ρομ, σε στοκ μορφή, με καλύτερη ποιοτητα ήχου. 2 φορές πιο γρήγορη από την τελευταία cm πολύ σταθερή/ Μόλις μπορέσω, θα ανεβάσω, αφού κάνω λίγο συμμάζεμα στο ζιπ, διότι θέλει να ενσωματώσω κανα 2 πραγματάκια... εδιτ:Power button και volume + Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους ! Θεωρειτε μετα απο ενα χρονο και κατι ,πως η αγορα του τηλεφωνου αξιζε τα λεφτα του ; Η εταιρια το εβγαλε με την 4.2.2 και το αναβαθμισε μεχρι 4.4.2 , ενω λογικα καλυπτει τις απαιτησεις και για την εκδοση 6.0. Μηπως δεν ηταν τελικα τοσο καλη η σχεση τιμης , με το συνολικο προιον (χαρακτηριστικα , ποιοτητα , υποστηριξη) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Απο υποστηριξη 0, απο ποιοτητα πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 ;) χωρίς προβλήματα στις κλήσεις απίστευτος ήχος. Δεν υπάρχει ρομ, σε στοκ μορφή, με καλύτερη ποιοτητα ήχου. 2 φορές πιο γρήγορη από την τελευταία cm πολύ σταθερή/ Μόλις μπορέσω, θα ανεβάσω, αφού κάνω λίγο συμμάζεμα στο ζιπ, διότι θέλει να ενσωματώσω κανα 2 πραγματάκια... εδιτ:Power button και volume + Ουτε με αυτό κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους ! Θεωρειτε μετα απο ενα χρονο και κατι ,πως η αγορα του τηλεφωνου αξιζε τα λεφτα του ; Η εταιρια το εβγαλε με την 4.2.2 και το αναβαθμισε μεχρι 4.4.2 , ενω λογικα καλυπτει τις απαιτησεις και για την εκδοση 6.0. Μηπως δεν ηταν τελικα τοσο καλη η σχεση τιμης , με το συνολικο προιον (χαρακτηριστικα , ποιοτητα , υποστηριξη) ; Καλησπερα και χρονια πολλα! πιστευω πως συνολικα για 120 ευρω που το πηρα εγω (αλλοι το πηραν και με λιγοτερα) αξιζει και με το παραπανω συνολικα! χαρακτηριστικα ακομη και για σημερα εχει πολυ καλα 7/10 ποιοτητα παλι σε συναρτηση με την τιμη αλλα και τα σχετικα φθηνα ανταλλακτικα 8/10 υποστηριξη απο την εταιρια εδω παιρνει κατω απο τη βαση δυστηχως.υπαρχουν βεβαια πολλες ρομ αλλα λιγες ειναι πραγματικα απροβληματιστες και πιστευω οτι δεν εκμεταλευονται πληρως το hardware της συσκευης. 4/10 Συνολικα λοιπον εχουμε μια πολυ δυνατη συσκευη,αρκετα ποιοτικη που βαζει κατω πολυ ακριβοτερες στα τεχνικα χαρακτηριστικα τουλαχιστον, αλλα πασχει σε θεμα software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Ουτε με αυτό κανει... σιγουρα με ένα από τα 2 γίνεται... τεσπα, βαλε αυτο. για να μην παιδεύεσαι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=en ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ELEPHONE P6000 LOGO https://mega.nz/#!lAQwgAZR!pg9_M-bSLKf6UVJNDqcGhcUknC5jzFM7U0fIXTMQ0hE Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts