darkie Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος προβλημα με το digitizer του κινητου? Παταει μονο του την οθονη και τα κουμπια δε δουλευουν μερικες φορες μετα φτιαχνει. Το δικο μου ειναι ελαχιστα χρησιμοποιημενο αλλα επεσε κατω με τη θηκη σιλικονης μια φορα απο χαμηλο υψος, το ιδιο ειχε παθει ενα μοτορολα που ειχα και το πεταξα γιατι απετυχε η επισκευη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Πέρασα την CM, οι κλήσεις δουλεύουν κανονικά, με ακούνε τους ακούω μια χαρά. Το Gps test σε μένα δεν δουλεύει, αλλά πιστεύω ότι έχει πρόβλημα η προσωπικότητα του κινητού μου και απλά δεν θέλει... Γενικά τα βλέπω όλα να είναι καλά. To μόνο που ούτε πριν αλλά ούτε και τώρα, δεν έχει φτιάξει, είναι ότι δεν έχω δόνηση στα capacitive buttons για κάποιο λόγο... Αν βρω κάτι άλλο θα ενημερώσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 (edited) Πέρασα την CM, οι κλήσεις δουλεύουν κανονικά, με ακούνε τους ακούω μια χαρά. Το Gps test σε μένα δεν δουλεύει, αλλά πιστεύω ότι έχει πρόβλημα η προσωπικότητα του κινητού μου και απλά δεν θέλει... Γενικά τα βλέπω όλα να είναι καλά. To μόνο που ούτε πριν αλλά ούτε και τώρα, δεν έχει φτιάξει, είναι ότι δεν έχω δόνηση στα capacitive buttons για κάποιο λόγο... Αν βρω κάτι άλλο θα ενημερώσω :) για δόνηση στα capasitive, πάτε εδω... http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Screenshot_2015-12-19-10-05-21_zpsqbuckaqd_edit_1450512409847.png_zpswlunswm2.jpeg αντικαθιστάτε το generic.kl με αυτό... https://mega.nz/#!ZZgAXRaY!yiV5JMWT8Oa28ZolKYRybvqtVcAvTrlOQ2kr0mzPcLQ υπ όψη, το λουκέτο να είναι ανοιχτό για να κάνετε αυτη τη δουλειά (κίτρινο) το gps λειτουργεί 1000%. δοκιμάστε με κάποια αλλη εφαρμογή ελέγχου οπως, Gps status & Toolbox. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 4 προσπάθειες....με σήμα κλπ όλα οκ μόνο το Google play δεν μου δούλεψε.... φίλε μου, δοκιμασε ενα άλλο, πιο "φτωχο" πακέτο gapps. Δοκίμασε pico. να μην υπάρχει ο Launcher της Google αν και δε νομιζω οτι υπάρχει θέμα... κάτι δεν κανεις καλά. Edited December 19, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 παιδια όταν περνας μια ρομ μετα την επανεκκινηση διαλέγεις γλωσσα και μετα ποιο κατω σου λεει μισο λεπτο? για ποση ωρα? γιατι το εκανα και εδώ και 10 λεπτα και είναι στο ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 παιδια όταν περνας μια ρομ μετα την επανεκκινηση διαλέγεις γλωσσα και μετα ποιο κατω σου λεει μισο λεπτο? για ποση ωρα? γιατι το εκανα και εδώ και 10 λεπτα και είναι στο ιδιο Ποια ρομ πέρασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ποια ρομ πέρασες? την emuiUNICOM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 την emuiUNICOM Κάτι δεν έγινε σωστα,η συγκεκριμένη ρομ είναι απο τις "καλες" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 (edited) Κάτι δεν έγινε σωστα,η συγκεκριμένη ρομ είναι απο τις "καλες" υπαρχει μια περιπτωση να μην ηταν root, ποση ωρα λες να περιμενω? και αν δεν γινει τιποτα ξερεις πως μπορω να το επαναφερω από το backup που ειχα κανει? Edited December 19, 2015 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 υπαρχει μια περιπτωση να μην ηταν root, ποση ωρα λες να περιμενω? και αν δεν γινει τιποτα ξερεις πως μπορω να το επαναφερω από το backup που ειχα κανει? Δοκίμασε να μπεις στο recovery και απο εκεί κανεις restore/backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 (edited) Δοκίμασε να μπεις στο recovery και απο εκεί κανεις restore/backup φιλε μου όπως ηταν πατησε λιγο τα πληκτρα volume και τελικα ξεκινησε!!!!! όλα φαινονται τελεια!! θα δειξει Ευχαριστω. Edited December 19, 2015 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 φιλε μου όπως ηταν πατησε λιγο τα πληκτρα volume και τελικα ξεκινησε!!!!! όλα φαινονται τελεια!! θα δειξει Ευχαριστω. Όλα εντάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ακόμα και με άλλο πρόγραμμα δεν βρίσκει... Βασικά απ οτι κατάλαβα και με το gps test βρίσκει αλλά δεν χρησιμοποιει... Δεν λέω οτι δενν λειτουργει στη ρομ, λέω οτι μάλλον στο κινητό μου δεν δουλεύει το gps το οποίο δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αφού στα maps με βρίσκει... Υ.γ. είναι εδω και μισή ωρα έτσι http://i65.tinypic.com/2j2jg9z.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Πες μου οτι είσαι μέσα σε σπίτι κ περιμένεις να δουλέψει το GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 (edited) Από χτες που το έχω δεν έχω θέμα με τις κλήσεις, μάλιστα η ποιότητα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με τις άλλες φορές που δοκίμαζα cm Ps:μόλις παρατήρησα ότι δεν παίζει το ραδιόφωνο Edited December 19, 2015 by PraetorianGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 (edited) Πες μου οτι είσαι μέσα σε σπίτι κ περιμένεις να δουλέψει το GPS. Στο είπα :p Με το που βγήκα έξω από την πόρτα κλείδωσε στους 8 :p Μετά από αυτό λοιπόν, η ρομ είναι άψογη. Έφτιαξε και η δόνηση στα Capacitive, και όλα δουλεύουν ρολόι :) Μπορώ να Παγώσω την Trebuchet & Google Launcher από Τιτανιο, επειδή έβαλα Nova? Edited December 19, 2015 by ObiGoSu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Στο είπα :p Με το που βγήκα έξω από την πόρτα κλείδωσε στους 8 :p Μετά από αυτό λοιπόν, η ρομ είναι άψογη. Έφτιαξε και η δόνηση στα Capacitive, και όλα δουλεύουν ρολόι :) Μπορώ να Παγώσω την Trebuchet & Google Launcher από Τιτανιο, επειδή έβαλα Nova? σσσσσουουουουουρρρρρρρ :p Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Πρεπει να αλλαξω digitizer γιατι το παλιο τα επαιξε, αυτο εδω κανει σωστα? http://www.ebay.com/itm/For-Coolpad-8297F1-NEW-Black-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Lens-Panel-Replacement-/111828751203?hash=item1a09835363:g:-KIAAOSwiwVWTsnq Εχει κανει κανεις αυτη την επισκευη στο coolpad γιατι η τελευταια προσπαθεια μου να επισκευασω το digitizer ενος motorola Milestone απετυχε αφου εκοψα μια καλωδιοταινια του πληκτρολογιου και μετα το πεταξα οπως ηταν. :lol: Εχει παρει κανεις αξεσουαρ για το κινητο τελευταια καμια θηκουλα φθηνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 σσσσσουουουουουρρρρρρρ :p Είσαι θεός και άρχοντας :respect::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το ράδιο παίζει σέ εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 (edited) κανεις δεν εχει αλλαξει digitizer? Edited December 19, 2015 by darkie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το ράδιο παίζει σέ εσάς; Και σε μενα δεν παίζει... Αλλά αυτό που με πειράζει περισσότερο, δεν παίζει το spotify, TuneIn Radio... Το SoundCloud παίζει. Θα τα ψάξω.... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Και σε μενα δεν παίζει... Αλλά αυτό που με πειράζει περισσότερο, δεν παίζει το spotify, TuneIn Radio... Το SoundCloud παίζει. Θα τα ψάξω.... Επίσης δεν παίζει καμία εφαρμογή online radio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Και σε μενα δεν παίζει... Αλλά αυτό που με πειράζει περισσότερο, δεν παίζει το spotify, TuneIn Radio... Το SoundCloud παίζει. Θα τα ψάξω.... Εμένα δουλεύει. Έβαλα να ακούσω λίγο energy 101.5 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Γεια σας, παιδάκια!! Απείχα λίγο καιρό από το νήμα και χθες διάβασα όλες τις σελίδες που δεν είχα διαβάσει! Χίλια μπράβο στον Jpower για τη Lollipop και το χρόνο που έχει αφιερώσει! Δε θα την δοκιμάσω ακόμα, γιατί δυστυχώς ούτε τον απαιτούμενο χρόνο έχω, ούτε την υπομονή, αλλά ούτε και τις γνώσεις για κάτι τέτοιο! Για την ώρα παραμένω στη Miui!! Απλά, για ενδεχόμενη μελλοντική αναζήτηση κάποιου μέσα στο νήμα, σας πληροφορώ ότι μέσα στην περασμένη εβδομάδα παρήγγειλα ηχείο για το Coolpad από το Aliexpress χρησιμοποιώντας το Revolut, μιας και οι κάρτες της Εθνικής που έχω δεν περνούσαν! Όλα πήγαν ρολόι και η παραγγελία ήδη πρέπει να έχει ξεκινήσει προς τα εδώ! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς και τι, ρίξτε εδώ μια ματιά: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=424345&page=14 Σόρρυ για το off topic!! Υ.Γ.: Τελικά οι αμέτρητες ROM που υπάρχουν για την Coolpadάρα πιο πολύ κατάρα είναι!! Φοράω εδώ και δύο εβδομάδες τη Miui του Κουσκούς και, ενώ τα κάνει όλα και είναι πολύ όμορφη (ίσως δεν είναι τόσο γρήγορη όσο άλλες), γλυκοκοίταζα πάλι την AOSP Maucat που φοράει το Coolpad της κοπέλας μου!!! Ακόμα και για τη Lollipop, όλο και κάτι θα βρούμε που δε θα μας αρέσει και θα δοκιμάσουμε και κάτι άλλο!!! Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Εμένα δουλεύει. Έβαλα να ακούσω λίγο energy 101.5 :p Έχεις την νέα έκδοση; γιατί διάβασα στο mtkroms ότι η beta 7 έχει θέμα με το ραδιόφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts