mixanikosgr Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Μετα απο 3 ωρες ενασχολησης με το περασμα της cm12.1 καταφερα να την φλασαρω κατευθειαν χωρις dirty flash με το philz recovery.... τωρα την στηνω με εφαρμογες κτλ... αλλα εχω ενα θεμα...ο ηχος στο ακουστικο οταν κανω κληση ειναι απελπιστικα χαμηλος... φλασαρα ενα ζιπ που εχει στο θεμα στο xda αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα μεσω mobile uncletools δε γινεται γιατι δε μπαινει στο mtk engineer mode... το εχει κανεις αλλος το προβλημα? στο sytem/app υπάρχει το engineer mode apk ; στο data/nvram/apcfg/aprdcl/ έχεις το audio_ver1_vol_custom ; βάλε αυτό https://www.sendspace.com/file/ahgswr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 στο sytem/app υπάρχει το engineer mode apk ; στο data/nvram/apcfg/aprdcl/ έχεις το audio_ver1_vol_custom ; βάλε αυτό https://www.sendspace.com/file/ahgswr στο system/app δεν υπηρχε το engineer mode apk... εβαλα το αρχειο που μου εδωσες και ολα κομπλε! τωρα να φανταστεις την εχω στο μισο την ενταση! ως κατοχος πλεον και του lg g3 2gb (απο μια ανταλλαγη) μπορω να πω οτι δεν εντυπωσιαστηκα και τοσο απο την εμπειρια χρησης του,και εχω ξαναγυρισει στο coolpad...μπορω να πω οτι το coolpad το ευχαριστιεμαι πιο πολυ... ενταξει εχει τη μανουρα του γενικα με τις ρομ και τα bugs αλλα οπως εχει αναφερθει ξανα ειναι μεγαλο σχολειο αυτο το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 τωρα να φανταστεις την εχω στο μισο την ενταση! ειναι μεγαλο σχολειο αυτο το κινητο... Το αρχείο είναι το δικό μου γιατί το είχα ευκαιρο να στο στείλω. Δεν είμαι φαν να παίζει τέρμα ο ήχος, παραμορφωμένος, αλλά μπορείς να το έχεις στη μέση και είσαι ΟΚ. Το έχω πειράξει γιατί υπάρχουν πολλοί που μιλάω, σχεδόν δεν ακούγονται, οπότε τότε το πάω τέρμα Πρέπει να είναι πολλά τηλέφωνα με υπερβολικά χαμηλό ήχο (όχι μόνο για το ηχείο αλλά κυρίως για το μικρόφωνό τους) Για το σχολειο είναι γεγονός, αν δεις σε άλλα θρεντ ασχολούνται με πράγματα που εδώ τα έχουμε για βασικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) Παιδία καμία ιδέα γιατί χάθηκε το τιτανιουμ και γιατί δεν μπορώ να το εγκαταστησω ξανά με τίποτα; Και πως βάζουμε το apk του mobile uncle στο system?(το engineer mode) Edited November 29, 2015 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 στο system/app δεν υπηρχε το engineer mode apk... εβαλα το αρχειο που μου εδωσες και ολα κομπλε! τωρα να φανταστεις την εχω στο μισο την ενταση! ως κατοχος πλεον και του lg g3 2gb (απο μια ανταλλαγη) μπορω να πω οτι δεν εντυπωσιαστηκα και τοσο απο την εμπειρια χρησης του,και εχω ξαναγυρισει στο coolpad...μπορω να πω οτι το coolpad το ευχαριστιεμαι πιο πολυ... ενταξει εχει τη μανουρα του γενικα με τις ρομ και τα bugs αλλα οπως εχει αναφερθει ξανα ειναι μεγαλο σχολειο αυτο το κινητο... Άρα από ότι καταλαβαίνω λύθηκε και το θέμα με τον χαμηλό ήχο.Τo GPS σου δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Παιδία καμία ιδέα γιατί χάθηκε το τιτανιουμ και γιατί δεν μπορώ να το εγκαταστησω ξανά με τίποτα; Και πως βάζουμε το apk του mobile uncle στο system?(το engineer mode) Δεν μπορείς να το βρεις το απκ από μπακαπ σου; ή δεν γίνεται εγκατάσταση; το MTK engineermode.apk https://www.sendspace.com/file/kumpcc το βάζεις στο system/app & reboot έχεις πρόσβαση στο μενού όχι μόνο από το mobile uncle και αλλιώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Δεν μπορείς να το βρεις το απκ από μπακαπ σου; ή δεν γίνεται εγκατάσταση; το MTK engineermode.apk https://www.sendspace.com/file/kumpcc το βάζεις στο system/app & reboot έχεις πρόσβαση στο μενού όχι μόνο από το mobile uncle και αλλιώς Ο φάκελλος τιτανιουμ μπακαπ υπάρχει στην sd αλλά ή εφαρμογή δεν υπάρχει.είχα κρατημενο το apk αλλά δεν το εγκαθιστά. Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Ο φάκελλος τιτανιουμ μπακαπ υπάρχει στην sd αλλά ή εφαρμογή δεν υπάρχει.είχα κρατημενο το apk αλλά δεν το εγκαθιστά. Στο εφαργμογές, από το μενού υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Στο εφαργμογές, από το μενού υπάρχει; Όχι,δεν υπαρχει Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Άρα από ότι καταλαβαίνω λύθηκε και το θέμα με τον χαμηλό ήχο.Τo GPS σου δουλεύει? το gps οχι δεν δουλευει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) Όχι,δεν υπαρχει θα έκανα wipe cache & dalvik και θα το προσπαθούσα πάλι το gps οχι δεν δουλευει! έβαλες και το fix του pinto? Edited November 29, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 θα έκανα wipe cache & dalvik και θα το προσπαθούσα πάλι Θα το δοκιμασω.έβαλα το apk για το engineer mode στο system/app αλλά δεν δουλεύει.τώρα βγαζει και μήνυμα ότι σταμάτησε να λειτουργεί Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) οχι δεν εβαλα το fix του pinto,τωρα το κατεβαζω και ενημερωνω... δεν μου δουλεψε και παλι το gps ... εγινε και κατι περιεργο οταν το φλασαρα το φιξ εκανε reboot το κινητο με τη δευτερη παλι reboot στα μισα της εγκαταστασης το ιδιο και με την τριτη... το gps fix δεν φλασαρεται με τιποτα... συνεπως no gps μεχρι στιγμης... Edited November 29, 2015 by ane1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Θα το δοκιμασω.έβαλα το apk για το engineer mode στο system/app αλλά δεν δουλεύει.τώρα βγαζει και μήνυμα ότι σταμάτησε να λειτουργεί το τρέχεις από το θειο και στο βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 το τρέχεις από το θειο και στο βγάζει; Ναι,ενώ πριν κάνω αυτό που ειπες όταν εμπαινα στον θείο και επελεγα το engineer mode απλά ξαναγύρισε στην αρχική του θείου χωρίς το μηνυνα Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) Ναι,ενώ πριν κάνω αυτό που ειπες όταν εμπαινα στον θείο και επελεγα το engineer mode απλά ξαναγύρισε στην αρχική του θείου χωρίς το μηνυνα Ξαναγυριζε γιατί δεν το έιχε στο σύστημα αν κάνεις wipe cache & dalvik & reboot θα στρώσει EDIT Άκυρη η απάντησή μου, είσαι στη cm και δεν το είχα προσέξει Δεν την έχω επάνω και δεν μπορώ να τεστάρω , ίσως κάποιος άλλος που τη φοράει μπορεί Edited November 29, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Engineer mode, τζιφος Titanium,τζιφος Έφαγα μισή μέρα, τα νεύρα τσατάλια, γύρισα τελικά στην emui και ησύχασα. Κρίμα γιατί απ όσες έχω δοκιμάσει και σε σύγκριση πάντα με την emui ήταν ένα κλικ πιο γρηγορη Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 MTK Lollipop 5.1 & KK 4.4.4 Kernel source code released https://m.facebook.com/groups/1773325819558594/ Δεν ξερω αν στέκει ή είναι για τα κλικ.... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 ρε παιδια εχω μπερδευτει λιγο .εχω δοκιμασει καποιες lollipop στο παρελθον ειχαν αρκετα θεματα ειδικα με το σημα οταν επερνα τηλεφων επεφτε αμεσωσ το σημα υπαρχει καποια αυτη τη στιγμη χωρις προβληματα εκτος gps που εχουν ολες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 "15.11.28" F1 Woxter-v2.13 Super-HIFI online theme screen dynamic display size: compressed 424MB Android version: 4.4.2 Update: 2015.11.28 Packages from abroad at the end of Woxter, extract production Double superior sound, has been modified after the decoder, the sound quality on the more level Join the dynamic adjustment of the screen from the bottom, playing life longer Rewrote the storage partition, perfect mount dual storage, the default is built-in storage Add a full root permissions, no rebound The ROM package style is fresh, hyper-online theme change Modify the default weather-national weather service forecasts more accurate, faster synchronization Test all functions properly, such as camera, breathing light, Bluetooth and so on Enter the package Note: 1 at the beginning of the wizard settings, skip all the way, and then select doov_uni as the default boot device 2 lock screen style switch is invalid http://bbs.ydss.cn/thread-599852-1-1.html Link..... http://pan.baidu.com/s/1ntvns5j Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Λοιπόν μετα απο σχεδόν μια εβδομάδα με την DANoS μπορώ να πω οτι ειμαι ευχαριστημένος... Και γρήγορη και παίζουν ολα... Και xposed έβαλα και ολα πένα.... Ενα θεμα έχω οτι δεν δείχνει την ωρα πανω πανω... Ξερει κανείς τι μπορω να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 βάλε το widget της ώρας (clock) στην κεντρική οθόνη και τέλος .. :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Λοιπόν μετα απο σχεδόν μια εβδομάδα με την DANoS μπορώ να πω οτι ειμαι ευχαριστημένος... Και γρήγορη και παίζουν ολα... Και xposed έβαλα και ολα πένα.... Ενα θεμα έχω οτι δεν δείχνει την ωρα πανω πανω... Ξερει κανείς τι μπορω να κανω??? Αν ψαξεις στις ρυθμίσεις έχει επιλογη. Κάπου θα λέει danos κάτι... Και εκεί έχει και για την ώρα που θα εμφανιζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Δηλαδή όποιος δεν θέλει να έχει GPS μπορεί να φλασαρει με dirty flash πάνω σε 4.4.2 την cm12; Όλα τα άλλα δουλεύουν κομπλέ; Συγχρονισμοι, επαφές, Gmail Viber; Πάει σφαίρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Έκτος από gps, σε όλα τα άλλα... Σπέρνει... :p Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts