georgeIII Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 καλημερα , πως καταλαβαινουμε αν μια εφαρμογη ειναι για λολλιποπ ή κιτκατ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Καλημέρα. Δεν μπορείς να το πεις ακριβώς bug. Ίσως να μην είναι συμβατό το πρόγραμμα. Πάντως κάποιοι στο xda γράφουν ότι το gps λειτουργεί αν θυμάμαι καλά. Και με την ευκαιρία, τα screenshots που βάζεις για το gps από ποια εφαρμογή είναι; Είναι bug, συμβαίνει με όλα τα προγράμματα του playstore που εκτελουν ανάλογη λειτουργία.. Για το τζιπιες.... Δεν μπόρεσα, με τίποτα, να το κάνω να δουλέψει. Δλδ, ωρες ωρες είναι να απορεις.... Γιατί, τα τσακαλια που ισχυρίζονται οτι παίζει, δεν ανεβάζουν ενα ss, ενα βιντεο που να το αποδεικνύει???? ..... Μόνο εγω, δλδ, όταν παρουσιαζω ρομ, ξεσκιζομαι να ανεβαζω ss? Δλδ, γράφουν από κατω, τα παιδιά, ότι δεν δουλεύει το τζιπιες και αντί να μας κολλήσει ενα βίντεο στα μούτρα.... "ορίστε ρε μάγκες, δεν την περάσατε καλα....", να τουμπεκιαστουμε, αυτοί, 2 λαλούν και 3 χορεύουν... Gps test plus ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημερα , πως καταλαβαινουμε αν μια εφαρμογη ειναι για λολλιποπ ή κιτκατ; Αν την ψάχνεις στο μαγαζί, δεν θα την βρεις,δεν θα σου την δώσει. Αν την βρεις 'αλλου' , θα σου το λέει στην περιγραφή Edited November 28, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Δεν έχει Gaps δοκιμασα 2 εκδόσεις αλλά καμία δεν δούλεψε Δεν την δοκίμασα ακόμη αλλά ίσως να χρειάζεται την full ή stock έκδοση Μερικές φορές ενργοποιέιται μόνο όταν φτιάξεις λογαριασμό Είναι bug, συμβαίνει με όλα τα προγράμματα του playstore που εκτελουν ανάλογη λειτουργία.. Για το τζιπιες.... Δεν μπόρεσα, με τίποτα, να το κάνω να δουλέψει. Δλδ, ωρες ωρες είναι να απορεις.... Γιατί, τα τσακαλια που ισχυρίζονται οτι παίζει, δεν ανεβάζουν ενα ss, ενα βιντεο που να το αποδεικνύει???? ..... Μόνο εγω, δλδ, όταν παρουσιαζω ρομ, ξεσκιζομαι να ανεβαζω ss? Δλδ, γράφουν από κατω, τα παιδιά, ότι δεν δουλεύει το τζιπιες και αντί να μας κολλήσει ενα βίντεο στα μούτρα.... "ορίστε ρε μάγκες, δεν την περάσατε καλα....", να τουμπεκιαστουμε, αυτοί, 2 λαλούν και 3 χορεύουν... Έχει και gps fix cm στο φάκελό του, για δοκίμασε http://d-h.st/ZorE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 περιμενω να φορτισει το κινητο για να αρχισω να το "πειραζω". Αν ειχε στομα θα με εβριζε το καημενο χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Δεν την δοκίμασα ακόμη αλλά ίσως να χρειάζεται την full ή stock έκδοση Μερικές φορές ενργοποιέιται μόνο όταν φτιάξεις λογαριασμό Έχει και gps fix cm στο φάκελό του, για δοκίμασε http://d-h.st/ZorE Το δοκίμασα.. Στα μισά της εγκατάστασης, κάνει ριμπουτ το κινητό.. Philz recovery.... Τιποτα... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- περιμενω να φορτισει το κινητο για να αρχισω να το "πειραζω". Αν ειχε στομα θα με εβριζε το καημενο χαχαχα Εμένα εδώ και 2 μέρες με βρίζει.... Αφού δεν κατέληξε... Παιχνιδομηχανη.... Παλι καλά.. :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Το δοκίμασα.. Στα μισά της εγκατάστασης, κάνει ριμπουτ το κινητό.. Philz recovery.... Τιποτα... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα εδώ και 2 μέρες με βρίζει.... Αφού δεν κατέληξε... Παιχνιδομηχανη.... Παλι καλά.. :) τελικα με το Philz recovery το εκανες εγκατασταση και δεν ειχε αποτελεσμα ή εκανε παλι reboot; Ηδη εχω αρχισει και ψαχνω για κανενα αλλο κινητο αλλα οχι mtk αυτη την φορα. Εχω παθε πλακα με την cm και ψαχνω κυριως κινητο που να την παιρνει χωρις bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) τελικα με το Philz recovery το εκανες εγκατασταση και δεν ειχε αποτελεσμα ή εκανε παλι reboot; Ηδη εχω αρχισει και ψαχνω για κανενα αλλο κινητο αλλα οχι mtk αυτη την φορα. Εχω παθε πλακα με την cm και ψαχνω κυριως κινητο που να την παιρνει χωρις bugs. Στα μισά της εγκατάστασης έσβησε το κινητό και άναψε ξανά (ριμπουτ). Δεν εγκατασταθηκε.. Εβαλα twrp 2860. Τα ιδια... Ε, έβαλα twrp 2.4.4.... ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ... ΡΕ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ....? Το τζιπιες δεν λειτουργεί.. Edited November 28, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Στα μισά της εγκατάστασης έσβησε το κινητό και άναψε ξανά (ριμπουτ). Δεν εγκατασταθηκε.. Εβαλα twrp 2860. Τα ιδια... Ε, έβαλα twrp 2.4.4.... ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ... ΡΕ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ....? Το τζιπιες δεν λειτουργεί.. σκεψου να λειτουργησει σε μενα χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Xposed και gravity για Lollipop παίζουν κανονικά.. http://s11.postimg.org/rfkdb3b9v/Screenshot_2015_11_28_15_02_28.png http://s9.postimg.org/h1wekbhcv/Screenshot_2015_11_28_15_02_38.png http://s24.postimg.org/chcpgijbp/Screenshot_2015_11_28_15_06_08.png Edited November 28, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Δεν καταφερα τιποτα. Εκανα εγκατασταση την inew vplus που ειναι 4.4.2 και εκανα dirty flash την cm12 με δυο τροπους στο πρωτο δεν πειραξα τιποτα και στον δευτερο εκανα wipe αυτα που ειπε ο jpower73. Δεν μπορουσα να συνδεθω με δεδομενα και ας εβαλα το apn. Λεω ας κανω επαννεκινηση , κανω και μετα δεν εβλεπε τις sim, περναω το patch τις βλεπει. Κανω παλι επαννεκινηση ξανα δεν τις εβλεπε. Την ωρα που εβλεπε τις sim εκανα και κληση με τα γνωστα προβληματα ηχου. Τελικα την εβγαλα και εκανα restore αυτη που ειχα (μια inew v plus) και ολα καλα ;) !!! ενα bug της cm12.1 ειναι οτι δεν μπορεις να απενεργοποιησεις καποια sim απο τις ρυθμισεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Data παίζουν κανονικά.. http://s13.postimg.org/3yucnzv07/Screenshot_2015_11_28_16_09_46.png photo uploading Με αυτα σας γραφω τώρα.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Data παίζουν κανονικά.. http://s13.postimg.org/3yucnzv07/Screenshot_2015_11_28_16_09_46.png photo uploading Με αυτα σας γραφω τώρα.. Τελικά το coolpad συνεχίζει να μας τρελαινει.... Σε έμενα δεν έπαιζαν. Θα δοκιμασω να την περάσω πάλι. Εσύ την amoi είχες περάσει πρώτα; Το μήνυμα για το ext4 στο έβγαζε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ναι, amoi... Ναι, το έβγαζε και προχωρούσε κανονικά. Ηταν μήνυμα διαπιστωσης/επιβεβαίωση.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Τελικά το coolpad συνεχίζει να μας τρελαινει.... Σε έμενα δεν έπαιζαν. Θα δοκιμασω να την περάσω πάλι. Εσύ την amoi είχες περάσει πρώτα; Το μήνυμα για το ext4 στο έβγαζε; Εμένα μου έβγαζε το μνμ ext4 και μετα απο 1 λεπτο failed (ακυρώνοντας την διαδικασία ) Ναι, amoi... Ναι, το έβγαζε και προχωρούσε κανονικά. Ηταν μήνυμα διαπιστωσης/επιβεβαίωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Εαν φτιαξω και το gps.... Τελος το παραμύθι.. :) Ενα bug.. Οταν είναι σβηστο και κουμπώσει το καλώδιο για φορτιση, η οθονη ανάβει στο BATTERY logo και παραμένει αναμενη. Δεν σβήνει μετά από λιγο.. Edited November 28, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gioulekas Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ξαναπέρνα τη ή πάνε στην προηγούμενη να δεις αν δουλευει; Την ξαναπερασα αλλα τπτ. Γυρναω στην παλια μου :confused: Κρίμα και ήταν ωραια και ελαφρια αλλα......:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Εαν φτιαξω και το gps.... Πως προσπαθείς να το φτιάξεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) eisai foveros ! φλασαρω και επανερχομαι(jpower 73 ) Edited November 28, 2015 by thomas93 edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 eisai foveros ! φλασαρω και επανερχομαι(jpower 73 ) ?????? θα φλασαρεις την cm12;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalwdio Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Μια ερώτηση γιατί προσπαθώ να περάσω την amoi αλλά όταν πάω να περάσω τα Gapps την full έκδοση που προτείνει ο jpower μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος. Με cwm recovery προσπαθώ..τι λάθος παίζει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 ?????? θα φλασαρεις την cm12;;; ναι προσπαθησα με τα παντα τιποτα fail δεν την φλασαρη :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Τι recovery έχεις? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Τι recovery έχεις? εγω παντως την εχω φλασαρει και με twrp και με philz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Πέρνα πρώτα την amoi, τρεξτην και μετά με dirty flash την cm. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χάσετε imei & baseband. Τότε θα πρέπει να φλασαρετε πατς με αυτά τα 2 για να βλέπετε κάρτες σιμ. ....... Φανταστικά θέματα η cm που μεταμορφωνουν την συσκευή... LG g4 http://s28.postimg.org/gd860djnh/Screenshot_2015_11_29_00_45_58.png http://s28.postimg.org/sco9lfem5/Screenshot_2015_11_29_00_55_11.png Edited November 28, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 επειδη μπερδευομαι και επειδη στον καθενα μας η coolpadαρα κανει διαφορετικα κολπα, μπορεις να μου πεις στο dirty flash τι ακριβως κανεις wipe; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts