Sotirisglns Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 πιο κατω ξαναδινει το link Την δοκίμασε ο jpower73 και δεν φλασαρεται καν. (Το λέει στα σχόλια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mj25 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Το σήμα gps το βλέπω πολύ καλό. Ετσι έπιανε και πριν ή έχει τώρα πιο παλλά db ; EDIT emui themes που μάζεψα link https://mega.nz/#!VUIURBoT key !VAFABh095AwT-5zQ-uSjzcyN0ufd0QCzhtp6X3D5Vx8 το ξέρω ότι η ερώτηση μου είναι άμπαλη αλλά αυτό το ζιπάκι μετά τι το κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 το ξέρω ότι η ερώτηση μου είναι άμπαλη αλλά αυτό το ζιπάκι μετά τι το κάνουμε; Τα emui themes είναι αρχεία με κατάληξη hwt.Ο μηχανικός έκανε ενα αρχείο ζιπ με αυτά,ξεζιπαρεις το αρχείο και βάζεις τα αρχεία αυτά στον φάκελο themes του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mj25 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Τα emui themes είναι αρχεία με κατάληξη hwt.Ο μηχανικός έκανε ενα αρχείο ζιπ με αυτά,ξεζιπαρεις το αρχείο και βάζεις τα αρχεία αυτά στον φάκελο themes του κινητού. μεχρι εκει το φανταστηκα και πηγα να το κάνω αλλα από το FX που και από το ES explorer που τα έκανα αντιγραφή επικόληση μεσα στο /system/themes μου έβγαλε αποτυχία (failed task). Από τον υπολογιστή δεν μπόρεσα να μπω στο system, γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 μεχρι εκει το φανταστηκα και πηγα να το κάνω αλλα από το FX που και από το ES explorer που τα έκανα αντιγραφή επικόληση μεσα στο /system/themes μου έβγαλε αποτυχία (failed task). Από τον υπολογιστή δεν μπόρεσα να μπω στο system, γίνεται; Δοκίμασε με τον fx να πας main storage -> HWThemes και να τα βάλεις εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mj25 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Δοκίμασε με τον fx να πας main storage -> HWThemes και να τα βάλεις εκεί. ευχαριστώ. τελικά εκεί την ήθελε την επικόληση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Προσπαθώ να βάλω ένα screenshot και μου βγάζει αυτό Screenshot_2015-11-19-11-08-53.jpeg: Exceeds forum quota by 98,3 KB. Γιατι; μέχρι τι μέγεθος ανεβάζει;; Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Παιδιά καλημέρα. Το τηλέφωνο δύο φορές - μία εχθές και μία σήμερα - άρχισε από μόνο του, να χαμηλώνει το φωτισμό και να σβήνει σιγά σιγά αφήνοντας ένα πολύ χαμηλό φωτισμό στην οθόνη, και μόνο αν βγει η μπαταρία να κλείνει το κινητό. Το παράξενο είναι ότι μετά δεν ανοίγει, και μόνο αν το βάλω στο φορτιστή δείχνει μπαταρία άδεια και φορτίζει ενώ σε λίγα λεπτά μπορώ και να το ανοίξω. Να αναφέρω ότι την πρώτη φορά το ποσοστό έδειχνε 75% και την δεύτερη 43%. Τώρα τρέχει η emui 3, η οποία δεν μου είχε παρουσιάσει ποτέ προβλήματα. Το τηλέφωνο άρχισε να παρουσιάζει κωλύματα, και να κρατάει λιγότερο η μπαταρία ή να δείχνει λάθος ποσοστά, από όταν έβαλα τη samsung s6, αλλά ποτέ δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο. Μήπως κάποιος το έχει ξαναδεί; Να φταίει η ρομ, η μπαταρία ή η μητρική; Ίσως κάποιοι που έχουν παραγγείλει μπαταρία και την έχουν ήδη δοκιμασμένη να μου προτείνουν μία, αν είναι πρόβλημα μπαταρίας; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Παιδιά καλημέρα. Το τηλέφωνο δύο φορές - μία εχθές και μία σήμερα - άρχισε από μόνο του, να χαμηλώνει το φωτισμό και να σβήνει σιγά σιγά αφήνοντας ένα πολύ χαμηλό φωτισμό στην οθόνη, και μόνο αν βγει η μπαταρία να κλείνει το κινητό. Το παράξενο είναι ότι μετά δεν ανοίγει, και μόνο αν το βάλω στο φορτιστή δείχνει μπαταρία άδεια και φορτίζει ενώ σε λίγα λεπτά μπορώ και να το ανοίξω. Να αναφέρω ότι την πρώτη φορά το ποσοστό έδειχνε 75% και την δεύτερη 43%. Τώρα τρέχει η emui 3, η οποία δεν μου είχε παρουσιάσει ποτέ προβλήματα. Το τηλέφωνο άρχισε να παρουσιάζει κωλύματα, και να κρατάει λιγότερο η μπαταρία ή να δείχνει λάθος ποσοστά, από όταν έβαλα τη samsung s6, αλλά ποτέ δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο. Μήπως κάποιος το έχει ξαναδεί; Να φταίει η ρομ, η μπαταρία ή η μητρική; Ίσως κάποιοι που έχουν παραγγείλει μπαταρία και την έχουν ήδη δοκιμασμένη να μου προτείνουν μία, αν είναι πρόβλημα μπαταρίας; Ευχαριστώ πολύ. Εγω θα λεγα να περασεις μια-δυο φορες μια εργοστασιακη που ναι σε μορφη cpb με το YGDP. Αν το προβλημα επιμεινει δοκιμαζεις το κινητο χωρις μπαταρια απευθειας στη φορτιση. Νομιζω θα bootαρει κανονικα. Αν παλι οταν πατησεις να το κλεισεις κανει το ιδιο, τοτε μαλλον εχεις γενικοτερο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Παιδιά καλημέρα. Το τηλέφωνο δύο φορές - μία εχθές και μία σήμερα - άρχισε από μόνο του, να χαμηλώνει το φωτισμό και να σβήνει σιγά σιγά αφήνοντας ένα πολύ χαμηλό φωτισμό στην οθόνη, και μόνο αν βγει η μπαταρία να κλείνει το κινητό. Το παράξενο είναι ότι μετά δεν ανοίγει, και μόνο αν το βάλω στο φορτιστή δείχνει μπαταρία άδεια και φορτίζει ενώ σε λίγα λεπτά μπορώ και να το ανοίξω. Να αναφέρω ότι την πρώτη φορά το ποσοστό έδειχνε 75% και την δεύτερη 43%. Τώρα τρέχει η emui 3, η οποία δεν μου είχε παρουσιάσει ποτέ προβλήματα. Το τηλέφωνο άρχισε να παρουσιάζει κωλύματα, και να κρατάει λιγότερο η μπαταρία ή να δείχνει λάθος ποσοστά, από όταν έβαλα τη samsung s6, αλλά ποτέ δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο. Μήπως κάποιος το έχει ξαναδεί; Να φταίει η ρομ, η μπαταρία ή η μητρική; Ίσως κάποιοι που έχουν παραγγείλει μπαταρία και την έχουν ήδη δοκιμασμένη να μου προτείνουν μία, αν είναι πρόβλημα μπαταρίας; Ευχαριστώ πολύ. Κάνε calibration την μπαταρία με το battery calibration από το playstore. και αν συνεχίσει κάνεις τα παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Παιδιά καλημέρα. Το τηλέφωνο δύο φορές - μία εχθές και μία σήμερα - άρχισε από μόνο του, να χαμηλώνει το φωτισμό και να σβήνει σιγά σιγά αφήνοντας ένα πολύ χαμηλό φωτισμό στην οθόνη, και μόνο αν βγει η μπαταρία να κλείνει το κινητό. Το παράξενο είναι ότι μετά δεν ανοίγει, και μόνο αν το βάλω στο φορτιστή δείχνει μπαταρία άδεια και φορτίζει ενώ σε λίγα λεπτά μπορώ και να το ανοίξω. Να αναφέρω ότι την πρώτη φορά το ποσοστό έδειχνε 75% και την δεύτερη 43%. Τώρα τρέχει η emui 3, η οποία δεν μου είχε παρουσιάσει ποτέ προβλήματα. Το τηλέφωνο άρχισε να παρουσιάζει κωλύματα, και να κρατάει λιγότερο η μπαταρία ή να δείχνει λάθος ποσοστά, από όταν έβαλα τη samsung s6, αλλά ποτέ δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο. Μήπως κάποιος το έχει ξαναδεί; Να φταίει η ρομ, η μπαταρία ή η μητρική; Ίσως κάποιοι που έχουν παραγγείλει μπαταρία και την έχουν ήδη δοκιμασμένη να μου προτείνουν μία, αν είναι πρόβλημα μπαταρίας; Ευχαριστώ πολύ. θελει calibration η μπαταρια.Βαλε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=en και ακολουθα τις οδηγιες (και τα suggested που λεει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Εγω θα λεγα να περασεις μια-δυο φορες μια εργοστασιακη που ναι σε μορφη cpb με το YGDP. Αν το προβλημα επιμεινει δοκιμαζεις το κινητο χωρις μπαταρια απευθειας στη φορτιση. Νομιζω θα bootαρει κανονικα. Αν παλι οταν πατησεις να το κλεισεις κανει το ιδιο, τοτε μαλλον εχεις γενικοτερο προβλημα. θελει calibration η μπαταρια.Βαλε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=en και ακολουθα τις οδηγιες (και τα suggested που λεει) Κάνε calibration την μπαταρία με το battery calibration από το playstore. και αν συνεχίσει κάνεις τα παραπάνω Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα δοκιμάσω το πρόγραμμα αυτό και τα ξαναλέμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Moihack έχουμε τίποτα νεότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Επιτέλους, τα wakelocks της amoi έχουν έρθει στα ίσια τους.. http://s22.postimg.org/4frl9bztt/Screenshot_2015_11_19_15_08_12.png free upload Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Το WPS office (πρώην kingsoft office) το είχα για σοβαρό πρόγραμμα αλλά >2500 wakelocks Υπάρχει κανένα καλύτερο γιατί έχω καιρό να ψάξω τα office apps; edit εβαλα το smart office 2 και βλέπουμε Edited November 19, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Moihack έχουμε τίποτα νεότερα; Δυστυχως και στα 2 builds που εκανα δεν μπορεσα ουτε στο bootanimation να φτασω.... Αλλα το σκαλιζω εντατικα τις τελευταιες μερες. Θα βγει καποια ακρη θελω να ελπιζω συντομα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Το WPS office (πρώην kingsoft office) το είχα για σοβαρό πρόγραμμα αλλά >2500 wakelocks Υπάρχει κανένα καλύτερο γιατί έχω καιρό να ψάξω τα office apps; edit εβαλα το smart office 2 και βλέπουμε Docs to go Πολύ εύχρηστο Πολύ καλό και το Polaris office Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosalig Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 καλησπερα εχει κανεις την maucat aosp οχι ομως την τελευταια αλλα την προηγουμενη? η τελευταια μου βγαζει μετα απο λιγο οτι αποσυνδεθηκε η σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) δοκιμασε κανεις inew v3 plus?η καινουργια στο needrom ειναι η v.1.15 ετσι δεν ειναι? Την πέρασα σήμερα. Κλασσικη AOSP λειτουργούν ολα και το Bluetooth. Έχει 7 χρώματα, gps, δεν έχει nova launcher . Μπαταρία ίδια επίπεδα. Νομιζω καλύτερη από την maucat αφού λειτουργεί το Bluetooth. Edited November 19, 2015 by pyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) καλησπερα εχει κανεις την maucat aosp οχι ομως την τελευταια αλλα την προηγουμενη? η τελευταια μου βγαζει μετα απο λιγο οτι αποσυνδεθηκε η σιμ δεν εχει σιγουρα τετοιο θεμα η rom. Mystic OS 6 https://drive.google.com/file/d/0BxSv-Iu4YfM0bU5aVWlqOS1malk/view?pli=1 δεν την εχω βαλει ακομα,αλλα απο εμφανιση ειναι πολυ καλη. Στα comments στο fb δεν εχω δει κατι αξιο ανησυχιας απο bugs page http://www.officialmystic.blogspot.gr/ patch volume to wake : https://drive.google.com/file/d/0BxSv-Iu4YfM0MXBybEpaV19yOU0/view?pli=1 Edited November 19, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 δεν εχει σιγουρα τετοιο θεμα η rom. Mystic OS 6 https://drive.google.com/file/d/0BxSv-Iu4YfM0bU5aVWlqOS1malk/view?pli=1 δεν την εχω βαλει ακομα,αλλα απο εμφανιση ειναι πολυ καλη. Στα comments στο fb δεν εχω δει κατι αξιο ανησυχιας απο bugs page http://www.officialmystic.blogspot.gr/ patch volume to wake : https://drive.google.com/file/d/0BxSv-Iu4YfM0MXBybEpaV19yOU0/view?pli=1 Δοκίμασα πριν λίγο... .. Δεν εγκαθίσταται. Με το που ξεκινάω το φλασαρισμα, κάνει ριμπουτ το κινητό και ξαναμπαίνει σε ρικοβερι... Twrp 2810 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Δοκίμασα πριν λίγο... .. Δεν εγκαθίσταται. Με το που ξεκινάω το φλασαρισμα, κάνει ριμπουτ το κινητό και ξαναμπαίνει σε ρικοβερι... Twrp 2810 δεν την εχω βαλει αλλα ειναι αρκετες rom που δεν μπαινουν με TWRP και μπαινουν με cwm,αν δεν βαριεσαι δοκιμασε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 καλησπερα εχει κανεις την maucat aosp οχι ομως την τελευταια αλλα την προηγουμενη? η τελευταια μου βγαζει μετα απο λιγο οτι αποσυνδεθηκε η σιμ Εχω αυτην που ειχε βγαλει 11/01 με αλλαγμενο dialer αμα θες..η τελευταια καλη ειναι αλλα δεν δουλευει το bluetooth και μια πιο πριν που ειχε βγαλει δεν αναγνωριζε καρτα sd.οποτε αν θες την ανεβαζω μετα google drive και σου στελνω λινκ..εγω αυτη ειχα πολλους μηνες και δεν ειχα θεμα..ειναι απ τις καλυτερες aosp θεωρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 καλησπερα εχει κανεις την maucat aosp οχι ομως την τελευταια αλλα την προηγουμενη? η τελευταια μου βγαζει μετα απο λιγο οτι αποσυνδεθηκε η σιμ Έχω την τελευταία από την 1η μέρα που την έβγαλε και δεν μου έχει παρουσιάσει ούτε 1 φορά αυτό που λες.Βγάλε την σιμ σου και καθάρισε την μήπως και... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Την πέρασα σήμερα. Κλασσικη AOSP λειτουργούν ολα και το Bluetooth. Έχει 7 χρώματα, gps, δεν έχει nova launcher . Μπαταρία ίδια επίπεδα. Νομιζω καλύτερη από την maucat αφού λειτουργεί το Bluetooth. Πολυ καλη ειναι οπως και η προηγουμενη αλλα πολυ καταναλωση...αμα ειχε καλη διαχειρηση μπαταριας δεν θα ασχολουμουνα ποτε με αλλη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts