thervisis Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Εμενα εχει αρχισει και μου κανει στη δεξια πλευρα της οθονης και προς τα κατω μια κιτρινιλα και δεν ξερω που οφειλεται αυτο.μηπως γνωριζει καποιος; Φίλε, το ίδιο είχε αρχίσει να μου κάνει και μένα όταν μου είχε φουσκώσει η μπαταρία! Έβγαζε αυτή την κιτρινίλα στο δεξί μέρος και φυσικά είχε κάνει κούρμπα και το καπάκι πίσω! Άλλαξα μπαταρία και όλα κομπλέ! Υ.Γ.: Δύο γεμάτοι μήνες με τη Maucat 30.6 και ούτε το παραμικρό bug! Θα ήθελα να δοκιμάσω τη ROM του Κουσκούς, αλλά δε βαριέσαι!! Αφού είναι μια χαρά στημένο το κινητό!! Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) δεν ξερω 50 συνολο πολλα μου φενονται ενα 35 ευρω το εδινα γιατι δεν το κατεχω να το αλλαξω μονος μοθ αμα εβρισκα ενα μαστορι με ενα 20 ρικο καποιον θα το αλλαζα :X αμα γνωριζει καποιος για αθηνα ας μου πει ευχαριστω !! και καποιος απο δω μεσα αμα το εχει αλλαξει και ειναι σηγουρος για το αποτελεσμα ! την παρήγγειλες την οθόνη? εγώ είχα παραγγείλει από alixpress ολόιδια original αν δεν έχεις αγοράσει να δω αν υπάρχει στο ebay. ρώτα τον gerstavros2 μήπως γνωρίζει. εγώ το άλλαξα μόνος και και ήτανε μια χαρά σαν καινούριο έχω και ταινία κόλλα και κατσαβίδια. είναι εύκολο... ελάχιστα περίπλοκο.... θα στο έκανα χωρίς λεφτά αλλά πρέπει να φάω το ΣΚ μου. ξέρω ένα μαγαζί αλλά ρώτα πρώτα τον gerstavros2 Edited September 13, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Πιο thl είναι;;;; Γενικά πιάνουν τα χέρια σου;;;; οχι αγορινα ο φιλος απο πανω ειπε ενα παραδηγμα για ενα thl εγω το coolpad και μου εχει κανει ρογμες η οθονη :( μπα δεν το εχω γιαυτο πριν το αγορασω ψαχνω εναν μαστορι να μου το φτιαξει !:wacko: επισης δεν μπορω να σταματισω να σου λεω συνχαριτιρια για την εκπληκτικη rom πηγε σε αλλο επιπεδο το κινητο :D Edited September 13, 2015 by thomas93 edt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) την έχεις παραγγείλει την οθόνη? http://www.aliexpress.com/item/For-coolpad-F1-Great-God-8297w-LCD-screen-display-Touch-Screen-Digitizer-free-shipping/2055740006.html άμα δεν μπορείς από aliexpress δες άμα υπάρχει σε ebay η ίδια. επίσης ρώτα τον πωλητή στο ali αν δέχεται πληρωμή μέσω email στο paypal (live chat) η οθόνη ήταν σαν την original μπορεί να είναι και original πάντως ήταν ολόιδια σε χρώμα και σε φωτισμό. Edited September 13, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) την παρήγγειλες την οθόνη? εγώ είχα παραγγείλει από alixpress ολόιδια original αν δεν έχεις αγοράσει να δω αν υπάρχει στο ebay. ρώτα τον gerstavros2 μήπως γνωρίζει. εγώ το άλλαξα μόνος και και ήτανε μια χαρά σαν καινούριο έχω και ταινία κόλλα και κατσαβίδια. είναι εύκολο... ελάχιστα περίπλοκο.... θα στο έκανα χωρίς λεφτά αλλά πρέπει να φάω το ΣΚ μου. ξέρω ένα μαγαζί αλλά ρώτα πρώτα τον gerstavros2ευχαριστω αδερφε θα τον ρωτισω οχι περιμενω να βρω σηγουρα μαστορα και μετα :lol: αμα μπορεις να μου στειλεις ενα πμ το μαγαζι που ξερεις και εσυ αμα θεσ με το αζημιοτο φυσικα αρκει να γινει η δουλεια μου :p sk τοσο πολυ θελει ? :O ωραια θα του στειλω email να τον ρωτισω :) πως την βλεπεις αυτν απο ebay ? http://www.ebay.com/itm/Black-Touch-Screen-Digitizer-LCD-Display-Assembly-Fit-For-Coolpad-8297-F1-WLSG-/201138134916?hash=item2ed4c45f84 Edited September 13, 2015 by thomas93 edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Πιο thl είναι;;;; Γενικά πιάνουν τα χέρια σου;;;; Τ6s φιλε δεν θα το ελεγα ακριβος "πιανουν τα χερια μου",θα το ελεγα "καλα να'ναι το youtube",με τους οδηγους που εχει εκει μεσα εχω αλλαξει 7-8 οθονες και digitizer σε διαφορα τηλεφωνα ,εχω αλλαξει 2 οθονες σε ψηφιακες καμερες και ,και ,και ,εχω κανει μια φορα ομως και μια π@παρια γιατι δεν προσεξα οτι μια καλοδιωταινια σε ενα nokia που ειχα διπλωνε και επρεπε να παει απο κατω και οχι απο πανω και καθως εκλεισα το καπακι εσπασε η οθονη και παει το 25ρικο για το γνησιο ανταλλακτικο! Τωρα με τους οδηγους ανακατασκευαζω τις αντιστασεις του ηλεκτρονικου μου τσιγαρου και γλυτωνουμε κανα φραγκακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) ευχαριστω αδερφε θα τον ρωτισω οχι περιμενω να βρω σηγουρα μαστορα και μετα :lol: αμα μπορεις να μου στειλεις ενα πμ το μαγαζι που ξερεις και εσυ αμα θεσ με το αζημιοτο φυσικα αρκει να γινει η δουλεια μου :p sk τοσο πολυ θελει ? :O ωραια θα του στειλω email να τον ρωτισω :) πως την βλεπεις αυτν απο ebay ? http://www.ebay.com/itm/Black-Touch-Screen-Digitizer-LCD-Display-Assembly-Fit-For-Coolpad-8297-F1-WLSG-/201138134916?hash=item2ed4c45f84 δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν την έχω δει αν την έχει αγοράσει κάποιος ας μας πει. τον ρώτησες τον πωλητη στο ali? κάποιος έμπειρος θα το έκανε πιο γρήγορα Edited September 14, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Εμενα εχει αρχισει και μου κανει στη δεξια πλευρα της οθονης και προς τα κατω μια κιτρινιλα και δεν ξερω που οφειλεται αυτο.μηπως γνωριζει καποιος; Φίλε, το ίδιο είχε αρχίσει να μου κάνει και μένα όταν μου είχε φουσκώσει η μπαταρία! Έβγαζε αυτή την κιτρινίλα στο δεξί μέρος και φυσικά είχε κάνει κούρμπα και το καπάκι πίσω! Άλλαξα μπαταρία και όλα κομπλέ! Υ.Γ.: Δύο γεμάτοι μήνες με τη Maucat 30.6 και ούτε το παραμικρό bug! Θα ήθελα να δοκιμάσω τη ROM του Κουσκούς, αλλά δε βαριέσαι!! Αφού είναι μια χαρά στημένο το κινητό!! χμμ...και εμένα έχει βγάλει την κιτρινίλα επάνω δεξιά (στο ύψος του power button) αλλά νόμιζα ότι είναι από μια πτώση που είχε το κινητό.Η μπαταρία μου είναι οκ,δεν έχει κάποιο φούσκωμα. virvilis μπορείς να δεις την μπαταρία σου φίλε και να μου πεις? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 εχω την inew v3 και και δεν μ αναγνωριζει την πρωτη σιμ στα ξαφνικα δειχνει ενα χ ,αλλαξα τις καρτες και παλι στην ιδια υπαρχει το προβλημα , καμια βοηθεια παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) χμμ...και εμένα έχει βγάλει την κιτρινίλα επάνω δεξιά (στο ύψος του power button) αλλά νόμιζα ότι είναι από μια πτώση που είχε το κινητό.Η μπαταρία μου είναι οκ,δεν έχει κάποιο φούσκωμα. virvilis μπορείς να δεις την μπαταρία σου φίλε και να μου πεις? Έχω την ίδια κιτρινίλα δίπλα από το power button. Είχα την εντύπωση ότι έχει δεχθεί πίεση στο συγκεκριμένο σημείο κατά λάθος, αλλά αφού βλέπω ότι έχουν το πρόβλημα κι άλλοι μάλλον βρήκαμε κάποιο κουσούρι. Η μπαταρία μου είναι μια χαρά, δεν έχει φούσκωμα. Edited September 14, 2015 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 εχω την inew v3 και και δεν μ αναγνωριζει την πρωτη σιμ στα ξαφνικα δειχνει ενα χ ,αλλαξα τις καρτες και παλι στην ιδια υπαρχει το προβλημα , καμια βοηθεια παιδια Δοκίμασε να βγαλεις την μπαταρία για 5 λεπτα,wipe cache /dalvik cache στην χειρότερη άλλαξε rom (εφόσον είσαι σίγουρος οτι φταίει η υποδοχή ).Πάντως περίεργο μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virvilis Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Έχω την ίδια κιτρινίλα δίπλα από το power button. Είχα την εντύπωση ότι έχει δεχθεί πίεση στο συγκεκριμένο σημείο κατά λάθος, αλλά αφού βλέπω ότι έχουν το πρόβλημα κι άλλοι μάλλον βρήκαμε κάποιο κουσούρι. Η μπαταρία μου είναι μια χαρά, δεν έχει φούσκωμα. Και εμενα δεν εχει θεμα η μπαταρια ουτε φουσκωμα ουτε τιποτα.εμενα η κιτρινιλα ειναι απο το power button και μισο αντιχειρα πιο κατω..μαλλον θελει αλλαγη η οθονη..ή αν εχει καποιος καποια ιδεα ας μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Και εμενα δεν εχει θεμα η μπαταρια ουτε φουσκωμα ουτε τιποτα.εμενα η κιτρινιλα ειναι απο το power button και μισο αντιχειρα πιο κατω..μαλλον θελει αλλαγη η οθονη..ή αν εχει καποιος καποια ιδεα ας μας πει Κι εγώ για οθόνη το κόβω. Θα δοκιμάσω ένα battery calibration από περιέργεια, πρέπει να έχω ώρες μπροστά μου γιατί είναι χρονοβόρο. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Δοκίμασε να βγαλεις την μπαταρία για 5 λεπτα,wipe cache /dalvik cache στην χειρότερη άλλαξε rom (εφόσον είσαι σίγουρος οτι φταίει η υποδοχή ).Πάντως περίεργο μου φαίνεται. σε ευχαριστω σαββα, τωρα μου εκανε και την αλλη καρτα ετσι , και μετα απο λιγο εφτιαξε, αν καθαρισω την cashe θα χασω δεδομενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) Κι εγώ για οθόνη το κόβω. Θα δοκιμάσω ένα battery calibration από περιέργεια, πρέπει να έχω ώρες μπροστά μου γιατί είναι χρονοβόρο. Δοκίμασε μια γρήγορη αλλαγή ρομ. Μερικές φορές έφτιαχνε και με αυτό και το άλλο θέμα με το τρεμόπαιγμα κλπ της οθόνης. σε ευχαριστω σαββα, τωρα μου εκανε και την αλλη καρτα ετσι , και μετα απο λιγο εφτιαξε, αν καθαρισω την cashe θα χασω δεδομενα? δεν χανεις δεδομένα, κάνε άφοβα wipe cache & dalvik Edited September 14, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 σε ευχαριστω σαββα, τωρα μου εκανε και την αλλη καρτα ετσι , και μετα απο λιγο εφτιαξε, αν καθαρισω την cashe θα χασω δεδομενα? Οπως έγραψε και ο μηχανικός δεν χάνεις δεδομένα,είμαι σχεδόν σίγουρος οτι είναι θέμα rom, μην ανησυχείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Δοκίμασε μια γρήγορη αλλαγή ρομ. Μερικές φορές έφτιαχνε και με αυτό και το άλλο θέμα με το τρεμόπαιγμα κλπ της οθόνης. Πρέπει να είναι οθόνη γιατί και όταν bootάρει που προβάλλει μαύρο αν το παρατηρήσεις φαίνεται περίεργο στο συγκεκριμένο σημείο. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Κι εγώ για οθόνη το κόβω. Θα δοκιμάσω ένα battery calibration από περιέργεια, πρέπει να έχω ώρες μπροστά μου γιατί είναι χρονοβόρο. Όπως έλεγα και με pm με το Βιρβίλη, η δική μου περίπτωση μάλλον ήταν διαφορετική, αφού αποδείχθηκε ότι οφειλόταν εξ ολοκλήρου στη φουσκωμένη μπαταρία! Θα πρότεινα, αν έχετε το κινητό σας σε θήκη, να δοκιμάζατε να το βγάλετε και να δείτε αν υποχωρεί καθόλου η κιτρινίλα! Αν η δική μου περίπτωση οφειλόταν σε κάποιου είδους πίεση προς την οθόνη, ίσως να κάνει μια τέτοια ζημιά ενδεχομένως μια θήκη ή και το ίδιο το Power button... Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Όπως έλεγα και με pm με το Βιρβίλη, η δική μου περίπτωση μάλλον ήταν διαφορετική, αφού αποδείχθηκε ότι οφειλόταν εξ ολοκλήρου στη φουσκωμένη μπαταρία! Θα πρότεινα, αν έχετε το κινητό σας σε θήκη, να δοκιμάζατε να το βγάλετε και να δείτε αν υποχωρεί καθόλου η κιτρινίλα! Αν η δική μου περίπτωση οφειλόταν σε κάποιου είδους πίεση προς την οθόνη, ίσως να κάνει μια τέτοια ζημιά ενδεχομένως μια θήκη ή και το ίδιο το Power button... Όχι δεν είναι σε κάποια περίεργη θήκη, 99,9% οθόνη μυρίζει. Αν δεν επιδεινωθεί θα μείνει ως έχει. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Όπως έλεγα και με pm με το Βιρβίλη, η δική μου περίπτωση μάλλον ήταν διαφορετική, αφού αποδείχθηκε ότι οφειλόταν εξ ολοκλήρου στη φουσκωμένη μπαταρία! Θα πρότεινα, αν έχετε το κινητό σας σε θήκη, να δοκιμάζατε να το βγάλετε και να δείτε αν υποχωρεί καθόλου η κιτρινίλα! Αν η δική μου περίπτωση οφειλόταν σε κάποιου είδους πίεση προς την οθόνη, ίσως να κάνει μια τέτοια ζημιά ενδεχομένως μια θήκη ή και το ίδιο το Power button... και οι 2 το ιδιο λετε.Και συ το πιο πιθανο ειναι αν εκανες calibration να εφευγε,ακομα και με την φουσκωμενη μπαταρια.Ειναι γνωστο θεμα οταν κανει κουλα η οθονη να λυνονται με calibration Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 και οι 2 το ιδιο λετε.Και συ το πιο πιθανο ειναι αν εκανες calibration να εφευγε,ακομα και με την φουσκωμενη μπαταρια.Ειναι γνωστο θεμα οταν κανει κουλα η οθονη να λυνονται με calibration Θα το κάνω αν προλάβω αύριο. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) παιδια καμια ποιο σταθερη ρομ απο inew v3? χωρις σοβαρα bugs, emui τι λεει? Edited September 15, 2015 by junior7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 παιδια καμια ποιο σταθερη ρομ απο inew v3? χωρις σοβαρα bugs, emui τι λεει? Η καλύτερη για μένα μαζί με aosp maucat (στην οποία δεν δουλεύει το Bluetooth ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) Η καλύτερη για μένα μαζί με aosp maucat (στην οποία δεν δουλεύει το Bluetooth ). εβαλα την emui και δεν μ αναγνωριζει παλι την καρτα σιμ vodafone,δειχνει οτι υπαρχει αλλα εχει το χ πανω στο σημα, και η αλλη που λειτουργει δεν εχει H εχει μονο το Ε και σερνεται Edited September 15, 2015 by junior7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 παιδια καμια ποιο σταθερη ρομ απο inew v3? χωρις σοβαρα bugs, emui τι λεει? εχει καποιο bug η inew v3 plus? Σε αλλα νεα δοκιμαζω μια απιστευτη rom (την ανακαλυψε o jpower73) και ειμαι ενθουσιασμενος.Θα την τσεκαρω μερικες μερες ακομα μηπως βρω κανενα σοβαρο bug και τοτε θα την ποσταρω.Απλα λεω οτι αν δεν βρω κανενα σοβαρο bug τοτε δεν χρειαζομαι να περιμενω καν την coolpad να βγαλει lollipop.Γιατι ειναι lollipop και cyanogen based κιολας..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts