Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

οποιος πιστος....... 5.9.1

http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/

να κανω μια χαζη ερωτισει αυτη την αναβαθμιση το βαζουμε στην sd και το φλασαρουμε απο recovery χωρις wipes και format ? :lol: ή το βαζουμε απλα στην sd και κανουμε την αναβαθμιση με ανοιχτο το κινητο στην εφαρμογη που λεει αναβαθμιση ? τα λεω και τα δυο λαθος ? :lol: επισης αμα κανω την αναβαθμιση θα μου σβηστουν τα παντα ? ειδη την εχω στηση στα μετρα μου ο κακομιρης τα φωτα σας :D ααα ξεχασα κοκκινο led δεν μου βγαζει μονο κιτρινο λινεται αυτο ? :/ Edited by thomas93
edit

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

να κανω μια χαζη ερωτισει αυτη την αναβαθμιση το βαζουμε στην sd και το φλασαρουμε απο recovery χωρις wipes και format ? :lol: ή το βαζουμε απλα στην sd και κανουμε την αναβαθμιση με ανοιχτο το κινητο στην εφαρμογη που λεει αναβαθμιση ? τα λεω και τα δυο λαθος ? :lol: επισης αμα κανω την αναβαθμιση θα μου σβηστουν τα παντα ? ειδη την εχω στηση στα μετρα μου ο κακομιρης τα φωτα σας :D ααα ξεχασα κοκκινο led δεν μου βγαζει μονο κιτρινο λινεται αυτο ? :/

Εκεί απ' όπου κατεβάζεις την Ρομ έχει αναλυτικές οδηγίες, είναι πολύ εύκολο...

οποιος πιστος....... 5.9.1

http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/

Αν κανω την αναβαθμιση θελει μετα να ξαναφλασαρω το ζιπακι best sound and 160 sms capital letters(ειμαι με 5.8.20)?

Edited by valsam

Αν κανω την αναβαθμιση θελει μετα να ξαναφλασαρω το ζιπακι best sound and 160 sms capital letters(ειμαι με 5.8.20)?

Όχι δεν χρειάζεται

Όχι δεν χρειάζεται

Όχι δεν χρειάζεται γιατι το εχει μεσα η καινουργια ρομ?

Γιατι εγω δεν εχω το ζιπακι του kouskous περασμενο ,εχω το ζιπακι με σκετο τον ηχο και θα'θελα να βαλω και τα 160 γραμματα για sms αλλα δεν βρισκω το ζιπακι του kouskous στο needrom πια.

Γιατι εγω δεν εχω το ζιπακι του kouskous περασμενο ,εχω το ζιπακι με σκετο τον ηχο και θα'θελα να βαλω και τα 160 γραμματα για sms αλλα δεν βρισκω το ζιπακι του kouskous στο needrom πια.

Δεν κατεβαινει απο NEEDROM. Υπαρχει καπου αλλου?

Δεν κατεβαινει απο NEEDROM. Υπαρχει καπου αλλου?

Αυτο ρωταω φιλε,κατεβαινει απο αλλου η δεν χρειαζεται γιατι ειναι ενσωματομενο το ζιπακι στην ρομ οπως ηταν στην v 5.8.27 ,"v 5.8.27 include sound and sms patch"?

Μάλλον δεν ειναι ενσωματωμενο γιατί ο ήχος είναι χαμηλός

Tοτε φιλε kouskous δωσε μας link για το πατσακη του ηχου και sms αν μπορεις.

Η ακομη καλυτερα αν σου ειναι ευκολο ενσωματωσε το μεσα και στην καινουργια αναβαθμιση.

Εκεί απ' όπου κατεβάζεις την Ρομ έχει αναλυτικές οδηγίες, είναι πολύ εύκολο...
την miui την εχω βαλει την αναβαθμιση θελω να κανω μπορεις να μου εξεγισεις πως κανω την αναβαθμιση δεν ξερω καλα αγγλικα ..

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για τον ηχο ειναι αυτο το καλυτερο http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/03/sound-bass_miui_android-4.4.zip για τους 160 χαρακτηρες δεν ξερω !

Tοτε φιλε kouskous δωσε μας link για το πατσακη του ηχου και sms αν μπορεις.

Η ακομη καλυτερα αν σου ειναι ευκολο ενσωματωσε το μεσα και στην καινουργια αναβαθμιση.

Αυτό εδώ είναι αλλά γιατί λες δεν κατεβενει;;;; https://mega.nz/#!b1sRjSIT!YhZvtGuUnLLSziItkwfow7lyLZrATclHDoubYD_ZRqY

Τα παιδιά στο modaco λένε ότι παρόλο που ενσωμάτωσαν το patch ο ήχος ήταν ακόμα χαμηλός.

Όσοι κάνετε update δεν θέλει τίποτα από extra patch κλπ.

Και εγώ την μια πάνω από τηλ άλλη την βάζω και δεν είχα θέμα με ήχο ή SMS.

Αν μετά το patch που σας έδωσα έχετε ακόμα χαμηλό ήχο βαλτε αυτό που δείνει ο φίλος από πάνω και αν όντος υπάρχει διάφορα στο επόμενο update ξανά κάνουμε δοκιμή να τα ενσωματωσω.

Παρακαλώ ενημερωστεμε

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

να κανω μια χαζη ερωτισει αυτη την αναβαθμιση το βαζουμε στην sd και το φλασαρουμε απο recovery χωρις wipes και format ? :lol: ή το βαζουμε απλα στην sd και κανουμε την αναβαθμιση με ανοιχτο το κινητο στην εφαρμογη που λεει αναβαθμιση ? τα λεω και τα δυο λαθος ? :lol: επισης αμα κανω την αναβαθμιση θα μου σβηστουν τα παντα ? ειδη την εχω στηση στα μετρα μου ο κακομιρης τα φωτα σας :D ααα ξεχασα κοκκινο led δεν μου βγαζει μονο κιτρινο λινεται αυτο ? :/

Στην αρχική σου σελίδα έχει έναν φάκελο που τον λέει εργαλεία μέσα εκεί έχει ένα πρόγραμμα που λέγεται αναβάθμιση το ανοίγει

Πατάς οκ κλπ και περιμένεις να σου βγάλει έναν κύκλο με 3 τελείες πάνω δεξιά

Πατάς εκεί

Στο παράθυρο που σου άνοιξε πατάς επιλογή πακέτου αναβάθμισης

Το οδηγείς στην sd εκεί που έχεις κατεβάσει την Ρομ

Πατάς πάνω στην Ρομ

Θα μπει μόνο του recovery θα κάνει το update και θα κάνει μετά restart την συσκευή χωρίς να πατήσεις τίποτα....

Ελπίζω να τα καταφέρεις....

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μάλλον δεν ειναι ενσωματωμενο γιατί ο ήχος είναι χαμηλός

Έκανες update ή καθαρή εγκατάσταση;

Edited by kouskous

Καλησπέρα παιδιά.. Πρόσφατα έβαλα την AOSP από Maucat.. Η ρομ είναι γρήγορη και δουλεύει άψογα.. Ωστόσο έχω θέμα στις κλήσεις.. Όταν παίρνω τηλέφωνο δουλεύει κανονικά.. Όταν με παίρνουν όμως βλέπω μια μαύρη οθόνη και το κουμπί να απαντήσω η να το κλείσω και αν απαντήσω είναι μια μαύρη οθόνη χωρίς τίποτα.. Να ακούσω μπορώ κανονικά αλλά δεν φαίνεται τίποτα.. Ωστόσο πατάγα στη τύχη στο κινητό και έκλεισε το μικρόφωνο η μπήκε σε μεγάφωνο.. Που σημαίνει ότι τα κουμπιά δουλεύουν αλλά δε μπορώ να δω τίποτα. Καμία ιδέα;
Being Otaku my way! :yahoo:

Είχε πει ότι ενσωματώθηκε στην ρομ

Στην αρχική σου σελίδα έχει έναν φάκελο που τον λέει εργαλεία μέσα εκεί έχει ένα πρόγραμμα που λέγεται αναβάθμιση το ανοίγει

Πατάς εκεί

Πατάς πάνω στην Ρομ

Θα μπει μόνο του recovery θα κάνει το update και θα κάνει μετά restart την συσκευή χωρίς να πατήσεις τίποτα....

QUOTE]

Εμενα αλλιος τα εβγαλε αυτη την φορα το προγραμμα αναβαθμιση!

Κατεβασα την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_coolpad-f1_GTV-5.9.1 και την αποθηκευσα στην sd,οταν λοιπον πηγα στο προγραμμα αναβαθμισης ειχε το νουμερο 1 σε κοκινο κυκλακι πατησα το προγραμα και με εβγαλε ενα μυνημα (χωρις τις τρεις τελιτσες δηλ.)να γινει επανεκινηση του τηλεφωμου για να περαστει η αναβαθμιση,πατησα λοιπον ναι και με εβγαλε στο TWRP και εκει πατησα install βρηκα την ρομ xiaomi-miui-hellas-4.4.2_coolpad-f1_GTV-5.9.1 που ειχα στην sd και εκανα swipe ,κανε reboot το τηλ. και τωρα εχω κανονικα την 5.9.1!

Μηπως εκανα καμια μ@λακια,επρεπε να κανω και ολα τα wipes?

(Ο ηχος ειναι μια χαρα ,δηλ. λειτουργει ακομη το πατσακι απο την προηγουμενη φορα που το φλασαρα)

περασα την miui v7 του kouskous αλλα εχω προβλημα με τα Δεδομενα (data) ενω εχω φουλ σημα και σε σημεια που επιανα 3g τωρα πιανω παντα E ...πηγα στις ρυθμισεις και στη διαχειριση SIM και ειδα πως μου εχει επιλεγμενο Μονο Δικτυα 2g... κατι που δεν αλλαζει...καθως προσπαθησα να επιλεξω ''Μονο δικτυα 3G'' ή ''προτιμηστε τα δικτυα 3G'' αλλα παραμενει επιλεγμενο το ''μονο δικτυα 2g'' καποια λυση???

Καλησπέρα παιδιά.. Πρόσφατα έβαλα την AOSP από Maucat.. Η ρομ είναι γρήγορη και δουλεύει άψογα.. Ωστόσο έχω θέμα στις κλήσεις.. Όταν παίρνω τηλέφωνο δουλεύει κανονικά.. Όταν με παίρνουν όμως βλέπω μια μαύρη οθόνη και το κουμπί να απαντήσω η να το κλείσω και αν απαντήσω είναι μια μαύρη οθόνη χωρίς τίποτα.. Να ακούσω μπορώ κανονικά αλλά δεν φαίνεται τίποτα.. Ωστόσο πατάγα στη τύχη στο κινητό και έκλεισε το μικρόφωνο η μπήκε σε μεγάφωνο.. Που σημαίνει ότι τα κουμπιά δουλεύουν αλλά δε μπορώ να δω τίποτα. Καμία ιδέα;

Βάζεις το xposed framework μετα gravity box και μέσα απο το μενού του gravity υπάρχει η επιλογή πλήρης οθόνη καλουντος εκεί επιλεγεις πλήρης ή μερική...

Μια χαρά είσαι

Υπαρχει καποιος τροπος η εφαρμογη να βελτιωθει ο ήχος της μουσικής? Δεν μου φαινεται αρκετα ικανοποιητικος.

Ευχαριστω.

Υπαρχει καποιος τροπος η εφαρμογη να βελτιωθει ο ήχος της μουσικής? Δεν μου φαινεται αρκετα ικανοποιητικος.

Ευχαριστω.

Φιλε φλασαρε το ζιπακι του kouskous που εχει στο ποστ #16067 και θα εισαι μια χαρα απο θεμα εντασης του ηχου!

Βάζεις το xposed framework μετα gravity box και μέσα απο το μενού του gravity υπάρχει η επιλογή πλήρης οθόνη καλουντος εκεί επιλεγεις πλήρης ή μερική...

Το έβαλα και δουλεύει μια χαρά.. Υπερευχαριστω φίλε!

Being Otaku my way! :yahoo:

Φιλε φλασαρε το ζιπακι του kouskous που εχει στο ποστ #16067 και θα εισαι μια χαρα απο θεμα εντασης του ηχου!

Η ένταση στις κλήσεις ειναι καλη. Εννοώ την ποιότητα στην μουσικη. Πχ μπορει να μπει το Viper4android FX η κατι άλλο ?

Η ένταση στις κλήσεις ειναι καλη. Εννοώ την ποιότητα στην μουσικη. Πχ μπορει να μπει το Viper4android FX η κατι άλλο ?

Φιλε ξαναρωταω,εβαλες το ζιπ του ηχου του kouskous ναι η οχι?

Γιατι με το ζιπακι δεν αντεχεις στο φουλ την ενταση στα ακουστικα στην μουσικη!

Φιλε ξαναρωταω,εβαλες το ζιπ του ηχου του kouskous ναι η οχι?

Γιατι με το ζιπακι δεν αντεχεις στο φουλ την ενταση στα ακουστικα στην μουσικη!

Ναι το φλασαρα , αλλα απο την μουσικη δεν ειμαι ικανοποιημενος. Υπαρχει ένταση αλλα ο ήχος δεν ειναι πολυ καθαρος.

Ναι το φλασαρα , αλλα απο την μουσικη δεν ειμαι ικανοποιημενος. Υπαρχει ένταση αλλα ο ήχος δεν ειναι πολυ καθαρος.

Βάλε όπως λες το viper4android

Πατάς εκεί

Πατάς πάνω στην Ρομ

QUOTE]

Εμενα αλλιος τα εβγαλε αυτη την φορα το προγραμμα αναβαθμιση!

Κατεβασα την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_coolpad-f1_GTV-5.9.1 και την αποθηκευσα στην sd,οταν λοιπον πηγα στο προγραμμα αναβαθμισης ειχε το νουμερο 1 σε κοκινο κυκλακι πατησα το προγραμα και με εβγαλε ενα μυνημα (χωρις τις τρεις τελιτσες δηλ.)να γινει επανεκινηση του τηλεφωμου για να περαστει η αναβαθμιση,πατησα λοιπον ναι και με εβγαλε στο TWRP και εκει πατησα install βρηκα την ρομ xiaomi-miui-hellas-4.4.2_coolpad-f1_GTV-5.9.1 που ειχα στην sd και εκανα swipe ,κανε reboot το τηλ. και τωρα εχω κανονικα την 5.9.1!

Μηπως εκανα καμια μ@λακια,επρεπε να κανω και ολα τα wipes?

(Ο ηχος ειναι μια χαρα ,δηλ. λειτουργει ακομη το πατσακι απο την προηγουμενη φορα που το φλασαρα)

και εγω με τον ιδιο ακριβως τροπο το περασα τελικα !